Wat bepaalt de kosten van een bedrijfsverhuizing?

 

Het komt vaak voor dat een bedrijf niet meer goed functioneert in zijn/haar pand en besluit om zakelijk te gaan verhuizen. Om dit te realiseren komen er een hoop dingen om de hoek kijken. Voor veel bedrijven kan dit een hoop stress veroorzaken en neemt het zorgen met zich mee. Om deze zorgen uit handen te geven is het essentieel om uw zakelijke verhuizing uit te besteden aan een professionele verhuisservice. Maar wat zijn de kosten van een zakelijke verhuizing? Om u hier meer informatie over te verstrekken schreven we dit artikel voor u. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de voordelen van een verhuisservice en de kosten hiervan.

Laat uw zakelijke inboedel verhuizen door een professionele verhuisservice

Met een zakelijke verhuizing waarbij uw inboedel wordt verhuisd, is het van belang dat dit efficiënt en snel verloopt. Zo zullen uw werknemers zo min mogelijk worden gestoord in hun werkzaamheden waardoor u binnen de kortste keren bent verhuisd naar uw nieuwe bedrijfspand. Daarom is het inschakelen van de diensten van Studentverhuisservice ideaal om uw zakelijke verhuizing zorgeloos te laten verlopen. Het team van Studentverhuisservice bestaat uit ervaren verhuizers die weten van aanpakken. Daarnaast gaat het verhuisteam effectief te werk, dit zorgt ervoor dat uw zakelijke verhuizing gemakkelijk verloopt. Een aantal andere voordelen die u ervaart wanneer u onze diensten inschakelt zijn:

 • Uw zakelijke inboedel wordt snel en met zorg vervoert
 • Studentverhuisservice beschikt over professioneel verhuismateriaal
 • U bespaart veel tijd en energie
 • Flexibel en professioneel

Vanwege de ervaring die de verhuizers van Studentverhuisservice hebben opgedaan, en het dagelijks actief zijn met zakelijke verhuizingen, weet ons team hoe ze uw zakelijke inboedel snel en met zorg kunnen verhuizen naar uw nieuwe bedrijfspand. Daarnaast beschikken de verhuizers over professioneel verhuismateriaal om de veiligheid van de zakelijke inboedel te garanderen. Dit, gecombineerd met de efficiënte manier van verhuizen, zal u en uw werknemers veel tijd en energie besparen.

Tips voor uw zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing vergt vaak veel werk en energie. Daarnaast neemt het veel tijd in beslag en kunnen uw werknemers worden belemmerd tijdens hun werkzaamheden. Om dit zo veel mogelijk te beperken en te voorkomen zijn er een aantal dingen die u, naast het inschakelen van studentverhuisservice, zelf kunt ondernemen om uw zakelijke verhuizing soepeler te laten verlopen. Met de volgende tips geven we u een duwtje in de goede richting:

 • Pak vooraf (een deel van) uw inboedel in
 • Maak een goede planning en bereidt goed voor
 • Beslis of u wel/geen verhuislift nodig heeft
 • Laat uw medewerkers eventueel helpen

Wanneer u van tevoren uw inboedel inpakt, of een deel hiervan, scheelt dit tijdens de verhuizing een heleboel tijd. Met name de belangrijke documenten zijn belangrijk om geordend in te pakken. Het gebruik maken van kleurenstickers zijn optimaal voor het ordenen van uw ingepakte spullen. Elke kleur geeft een bepaalde categorie spullen aan, zo hoeft u tijdens het uitpakken niet alles bij elkaar te zoeken en kunt u gemakkelijk zien wat erin welke verhuisdoos zit. Hierdoor zal u veel tijd besparen. Als u zwaardere meubelstukken heeft die vervoert moeten worden is het belangrijk om gebruik te maken van een verhuislift. Studentverhuisservice biedt u de mogelijkheid om deze te huren, zo komt u tijdens de verhuizing niet voor onaangename verrassingen te staan.

Waarom plannen zo belangrijk is

Het is van groot belang om uw zakelijke verhuizing goed voor te bereiden aan de hand van een strakke planning. Zo voorkomt u dat mensen elkaar onnodig in de weg gaan lopen en zorgt u ervoor dat de werkzaamheden van uw werknemers minimaal wordt belemmerd. U kunt er ook voor kiezen uw werknemers mee te laten helpen tijdens de zakelijke verhuizing. Zeker wanneer uw bedrijf een klein aantal werknemers heeft is het bijna onmogelijk dat de verhuizing onopmerkelijk uit kan worden gevoerd. In dit geval kunt u uw werknemers een middag vrij geven, of laten helpen met het verhuizen. Zoals u ziet zijn er genoeg punten waarop u moet letten als het gaat om een zakelijke verhuizing. Bereidt u daarom goed voor. Dit zal veel stress voorkomen en alles zal een stuk gemakkelijker verlopen.

Waar wordt een prijsindicatie op gebaseerd?

Als u gebruikt maakt van de diensten van Studentverhuisservice zitten hier kosten aan verbonden. Om u een beeld te geven van eventuele kosten voor uw zakelijke verhuizing noemen we voor u de punten waarop wordt gelet bij het opstellen van een prijsindicatie. De punten die worden meegenomen in onze prijscalculatie zijn:

 • Tijd die er nodig is voor het in/uitladen van uw zakelijke inboedel
 • Gebruikt eventuele verhuislift
 • Afstand tussen de locaties
 • Eventuele aanhanger

Met het opstellen van onze prijsindicatie worden de punten die hierboven worden genoemd, meegenomen in de prijs. De tijd die er nodig is voor het in/uitladen van uw zakelijke inboedel hangt af van de grootte. Wanneer u gebruik moet maken van een verhuislift en/of een aanhanger zal dit meetellen in de prijs. Daarnaast wordt er gelet op de afstand tussen de twee locaties. Gaat u verhuizen binnen Amsterdam? Dan zijn de kosten van de verhuizing lager dan bij een verhuizing van Eindhoven naar Utrecht. Bent u benieuwd wat de eventuele kosten zijn van uw zakelijke verhuizing? Door middel van een prijs calculatie op onze website kunt u gemakkelijk en snel erachter komen wat de kosten bedragen voor de verhuizing van uw zakelijke inboedel.

Vraag nu uw bedrijfsverhuizing aan

Ontdek de mogelijkheden voor uw zakelijke verhuizing

Staat er een zakelijke verhuizing gepland en heeft u zich nog niet verdiept in de mogelijkheden die er zijn? Verdiept u zich dan eens in ons aanbod en ontdek wat Studentverhuisservice voor u kan betekenen tijdens de zakelijke verhuizing. Naast een team met ervaren verhuizers beschikken wij over professioneel verhuismateriaal wat u kunt huren tijdens uw zakelijke verhuizing. Bent u van plan om een groot gedeelte van uw verhuizing zelf te doen maar is het voor u onmogelijk zware meubelstukken te vervoeren? Studentverhuisservice staat ook dan voor u klaar! Onze hulp in combinatie met onze gegeven tips zal uw zakelijke verhuizing sneller achter de rug zijn dan u denkt. Bent u inmiddels verhuisd naar uw nieuwe bedrijfspand? Dan hopen wij van Studentverhuisservice dat u met een positief gevoel kunt terugkijken op een geslaagde zakelijke verhuizing.

Beoordeel deze pagina

Leave a Reply