U heeft een nieuw huis gekocht of gaat een nieuw huis huren en zoekt een verhuisbedrijf. Dan is het belangrijk dat u dit verhuisbedrijf kunt vertrouwen. Dat de verhuizers de kennis en kunde hebben om uw bezittingen op een veilige manier te verhuizen. Het liefst doen ze dat voor een aantrekkelijke prijs.

Student Verhuisservice kan u dit bieden. We bieden u een zorgeloze verhuizing tegen en doen dit tegen de scherpste prijzen. Onze verhuizers helpen u met het verhuizen van de zwaarste meubels tot aan de kleine accessoires. Tijdens de verhuizing worden uw meubels zoveel mogelijk op de juiste plaats in uw nieuwe huis gezet zodat u na de verhuizing nog maar weinig moeite hoeft te doen. Omdat we verhuizen met vaste teams, bestaande uit jonge verhuizers, kunnen we uw verhuizing efficiënt en relatief goedkoop uitvoeren. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor uw verhuizing? Vraag dan nu een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken!

Voordelen van Student Verhuis Service

Student Verhuisservice voert tientallen verhuizingen per week uit. Bij iedere verhuizing staat bij ons de klant centraal. Bij iedere verhuizing die we uitvoeren vragen we de klant dan ook om een referentie. Na de uitvoering van een verhuizing beveelt bijna iedere klant ons aan. Gemiddeld scoren we dan ook een 9 volgens onze klanten!

Hoe komt het nu dat onze klanten zo tevreden zijn over onze verhuisservice? Hieronder proberen we dat samen te vatten in een aantal belangrijke voordelen:

 1. Student Verhuisservice is het voordeligste verhuisbedrijf in Nederland
 2. Dankzij onze flexibele medewerkers kunnen we ook in de avonden en weekenden verhuizen
 3. Onze verhuizers zijn hoogopgeleid en hebben veel ervaring met verhuizen
 4. Binnen 5 minuten heeft u een betrouwbare indicatie van de verhuiskosten
 5. Student Verhuisservice is actief in heel Nederland en ook internationale verhuizingen voeren we graag voor u uit!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Ruime ervaring

Student Verhuis Service heeft een ruime ervaring met verhuizen. Of het nu gaat om een verhuizing van een aantal objecten of juist om de verhuizing van een complete inboedel en om verhuizingen in dorpen tot verhuizingen in drukken binnensteden, de verhuizers van Student Verhuis Service hebben er ervaring mee! Bovendien beschikken we over professioneel materieel zoals verhuisliften, verhuiswagens en verhuisdozen. Dit betekent dat we uw verhuizing in goede banen kunnen leiden en goedkoop en veilig uit kunnen voeren.

Particuliere en zakelijke verhuizingen

Student Verhuisservice voert veel particuliere verhuizingen uit, maar is ook dagelijks actief als zakelijke verhuisbedrijf. Met name kantoorverhuizingen voeren we veel uit. Een greep uit de diensten die we uitvoeren zijn:

 • Spoedverhuizingen
 • Internationale verhuizingen
 • Zakelijke verhuizingen
 • Losse meubels verhuizen
 • Verhuur van verhuisliften
 • Verhuur en verkoop van verhuisdozen
 • Verhuur van verhuiswagens inclusief chauffeur
 • Ontruimingen

Werkgebied

Student Verhuisservice biedt verhuizingen aan in het gehele land. Ook bij internationale verhuizingen kunnen we u verder helpen. Onze hoofdvestiging is in Amsterdam. We voeren dan ook veel verhuizingen uit in Amsterdam. Toch zijn we ook dagelijks actief als verhuisbedrijf Utrecht en verhuisbedrijf Rotterdam. Ook steden meer naar het oosten en zuiden van het land bedienen we bijna dagelijks, bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Nijmegen of verhuisbedrijf Eindhoven. Vaak kunnen we onze verhuizingen in ieder deel van het land goedkoop aanbieden. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw verhuizing? Twijfel dan niet en vraag gerust een prijsindicatie aan voor uw verhuizing!

Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost