U zoekt een betrouwbaar, professioneel en daarnaast ook goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven? Student Verhuis Service staat voor u klaar als verhuisbedrijf Eindhoven!

Direct weten wat uw verhuizing in, vanuit of naar Eindhoven kost met Student Verhuis Service? Ons interactieve aanvraagformulier is tegelijkertijd een calculator!

Als u alle velden invult, berekent u de prijs van uw verhuizing. Dit kan ook zonder een offerte aan te vragen. Wilt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen? In één enkele klik verstuurt u het formulier naar Student Verhuis Service als offerteaanvraag.

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Goedkoop verhuizen Eindhoven

Student Verhuis Service is u als verhuisbedrijf graag van dienst om uw inboedel te verhuizen van, naar of binnen Eindhoven. Dankzij onze vlotte werkwijze zijn we in staat om uw inboedel snel te verhuizen en de kosten beperkt te houden.

Bovendien werken we met medewerkers die maandelijks verschillende verhuizingen succesvol uitvoeren. Dit betekent dat u als particulier of als bedrijf toegang heeft tot een verhuisbedrijf in Eindhoven dat zorgvuldig met uw inboedel omgaat en tegelijkertijd goedkope verhuizingen aanbiedt in Eindhoven en omgeving.

Student Verhuis Service werkt met een mix van jonge en ervaren medewerkers. Dankzij deze mix aan enthousiasme en ervaring zijn we in staat om efficiënt te werken en tegelijkertijd de personeelskosten beperkt te houden. Deze personeelskosten vormen een groot deel van de totale kosten van uw verhuizing. Dankzij onze personeelssamenstelling zijn we in staat om de kosten voor de verhuizing beperkt te houden. Zo kunt u goedkoop verhuizen in Eindhoven!

Benieuwd wat de verhuizing van uw inboedel in totaal kost? Maak gebruik van het interactieve offerteformulier van Student Verhuis Service. In de meeste gevallen zullen we als goedkoopste verhuisbedrijf van Eindhoven uit de bus komen!

Goedkoop verhuizen dankzij:

 • Werken met een team van jonge medewerkers met veel verhuiservaring;
 • Een efficiënte aanpak waarbij de medewerkers weten wat er van hen verwacht wordt;
 • Gebruikmaken van modern verhuismateriaal zoals grote verhuisbussen en betrouwbare liften.

Verhuisservice Eindhoven

Of u nu binnen Eindhoven verhuist van begane grond naar begane grond of van zes hoog naar zes hoog, het verplaatsen van je inboedel is waarschijnlijk een klus waar u behoorlijk tegenop ziet. De kleine meubelen zullen misschien nog wel gaan. Maar hoe zit het met die kast op de tweede verdieping en hoe moeten we de piano verhuizen door de straten van Eindhoven? Student Verhuis Service helpt u graag verder om snel en vakkundig te verhuizen in Eindhoven. Grofweg bestaat de verhuizing uit een aantal fases:

 • Allereerst maken we een passende offerte voor u op, zodat u deze offerte kunt vergelijken met andere verhuisbedrijven in Eindhoven.
 • Na akkoord wordt een datum (of meerdere data bij een omvangrijke verhuizing) geprikt en worden alle onderdelen van uw inboedel beschermd tegen beschadiging zodat er geen onaangename verrassingen hoeft te verwachten. Waar nodig kunnen we meubels deel demonteren.
 • Uw inboedel wordt verplaatst door een mix van ervaren en goedkope verhuizers (met name studenten). Hierbij maken we gebruik van verhuisliften en verhuisbussen met een hoge capaciteit. Op die manier kunnen we de verhuizing goedkoop verzorgen. We gaan zelfs zo ver dat we het mogelijk is om zelf mee te helpen met de verhuizing. Deze kosten bespaart u dan.
 • We laten uw oude en nieuwe huis achter zoals afgesproken. Op die manier kunt u snel aan de slag met de andere activiteiten die komen kijken bij het verhuizen.

Niet alleen actief als verhuisbedrijf Eindhoven

Als goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven kunnen we u niet alleen helpen met verhuizingen binnen Eindhoven, maar ook verhuizingen van en naar Eindhoven. We zijn landelijk actief, dus u kunt zowel voor verhuizingen dichtbij als ver weg bij ons terecht. Zo zijn we bijvoorbeeld ook actief als verhuisbedrijf Nijmegen maar ook als verhuisbedrijf Utrecht en verhuisbedrijf Rotterdam.

Afhankelijk van de afstand die overbrugd moet worden kunnen we een passende offerte maken. Binnen deze offerte houden we rekening met de hoeveelheid meubels die verhuisd moeten worden, de grootte van de meubels, de verdiepingen die overbrugd moeten worden en de afstand van het oude naar het nieuwe huis.

Door gebruik te maken van modern verhuismateriaal (zoals een verhuislift en verhuiswagens), kunnen we goedkope verhuizingen in Eindhoven aanbieden en zijn we al sinds jaar en dag een van de goedkoopste verhuisbedrijven in Eindhoven!

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Soorten verhuizingen Student Verhuis Service

Student Verhuis Service helpt u graag verder met de verhuizing van de gehele inboedel, maar helpt u ook verder met het verhuizen van delen van de inboedel. Bijvoorbeeld alleen de moeilijk te verhuizen objecten.

Bovendien staan we ook voor u klaar voor een zakelijke verhuizing in de omgeving van Eindhoven. Daarmee helpen we u als full-service verhuisbedrijf in Eindhoven verder met het verhuizen van uw waardevolle bezittingen!

Dit zijn alle diensten van Student Verhuis Service. U kunt van deze diensten gebruikmaken in Eindhoven, maar ook in de rest van het land:

Flexibele verhuisservice

De diensten die wij aanbieden, zijn flexibel.

Ten eerste kiest u wanneer u verhuist. Verhuist u liever niet tijdens normale werktijden, maar in het weekend of in de avonduren? Voor Student Verhuis Service is dit geen enkel probleem!

Ten tweede is het aan u hoe uw samenwerking met Student Verhuis Service eruitziet. Wilt u graag uw gehele verhuizing van a tot z overlaten aan een professioneel verhuisbedrijf? Kies dan voor een full-service verhuizing van Student Verhuis Service.

Verhuizing van bijzondere objecten

Onze verhuishulp wordt vaak ingezet voor bijzondere objecten. Wilt u bijvoorbeeld uw verhuizing veelal zelf uitvoeren, maar ziet u het verhuizen van de koelkast, wasmachine of piano niet zitten?

De verhuizers van Student Verhuis Service komen bij u langs om uw zware object professioneel en zorgvuldig te vervoeren. Zo houdt u uw verhuizing in eigen beheer, maar hebt u wel hulp bij de onderdelen van uw verhuizing die u niet zelf wilt of kunt uitvoeren.

Binnen 5 minuten een duidelijke prijsindicatie!

Bent u benieuwd wat uw verhuizing in Eindhoven gaat kosten? Maak dan gebruik van het interactieve invulformulier.

Hier kunt u gemakkelijk een prijsindicatie opvragen van uw verhuizing in Eindhoven. Binnen het formulier wordt rekening gehouden met het aantal eigen mankrachten dat u heeft en met de hoeveelheid meubels die verhuisd moeten worden. Verder kunt u ook aangeven welke verhuistechniek gebruikt moet worden om uw meubels van en naar uw huisadressen te verhuizen.

Als u het formulier hebt ingevuld, krijgt u direct een reële prijsindicatie van de verhuiskosten van uw inboedel in Eindhoven.

Vervolgens kunt u dezelfde dag een vrijblijvende offerte verwachten waarin de definitieve kosten van de verhuizing in Eindhoven worden gecommuniceerd! Desgewenst kunt u dit bedrag vergelijken met andere goedkope verhuisbedrijven in Eindhoven.

Klik hier en bereken uw prijs