Woningontruiming

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7332 recensies
js_loader

Wij helpen u graag door u uw woningontruiming uit handen te nemen.

Daarbij gaan we secuur te werk, werken we efficiënt en zorgvuldig en gaan met respect met uw bezittingen (of die van uw familieleden) om. Zo zijn wij ook inzetbaar bij een gedwongen woningontruiming die bijvoorbeeld door huurschuld of wangedrag veroorzaakt is. Voor ontruimen met spoed kunt u ook bij ons terecht.

Snel weten wat uw woningontruiming kost?

Binnen één dag inzicht in de lage kosten van úw woningontruiming: vraag nu een offerte aan!
Ontvang een betrouwbare indicatie van een professioneel en ervaren verhuisbedrijf

Wat vinden onze klanten van onze ontruimingservice?

De woningontruiming service van Student Verhuis Service heeft mijn leven zoveel gemakkelijker gemaakt. Ze waren snel, efficiënt en respectvol tijdens een emotionele tijd. Alles werd netjes achtergelaten, precies zoals ik het wilde. Geweldige service die ik sterk aanbeveel.
Wessel
Dankzij Student Verhuis Service verliep onze woningontruiming zonder stress. Ze namen al het werk uit handen, inclusief het verwijderen van alle spullen en het schoonmaken. Professioneel, beleefd en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden met hun service
Isabella

Woning ontruimen door Student Verhuis Service

Een woningontruiming kan een emotionele en ingrijpende zaak zijn. Een ontruiming kan bijvoorbeeld om de hoek komen kijken bij een faillissement, of wanneer een familielid is overleden.

U hebt genoeg aan uw hoofd, en de ontruiming is een extra zorg die u er eigenlijk niet bij kunt hebben. Toch is het zaak om uw inboedel zo snel mogelijk te ontruimen en elders onder te brengen. Dit kan veel tijdsdruk en dus stress tot gevolg hebben.

Wij voeren niet enkel particuliere verhuizingen en ontruimingen uit, maar staan tevens klaar voor zakelijke klanten.

Ook voor zakelijke klanten kan een spoedontruiming erg nuttig zijn: de bedrijfsruimte die u huurde, kan al in een dag helemaal schoon en leeg worden opgeleverd.

Ons werkgebied? Wij hebben al in alle uithoeken van het land verhuizingen en ontruimingen mogen uitvoeren. Zo zijn wij niet alleen veel gezien in onze vestigingsplaats Amsterdam, maar treden wij ook op als bijvoorbeeld:

Ontruimen zonder stress

Een veelgehoord probleem bij de woningontruiming is de korte tijd die er beschikbaar is voor het ontruimen. Ontruimen is vaak het gevolg van onvoorziene omstandigheden waardoor een woning of bedrijfspand plotseling dient te worden leeggehaald.

Deze plotselinge confrontatie met een onvoorziene wending, bijvoorbeeld een overlijden of een faillissement, is vaak een factor die veel stress met zich meebrengt. De emoties kunnen daarnaast hoog oplopen. Dit kan in combinatie met het vooruitzicht op ontruimen voor een schijnbaar onoverkoombaar probleem zorgen.

Juist in deze tijd staan de vakkundige ontruimers van Student Verhuis Service voor u klaar. Student Verhuis Service heeft al zeer veel woningen en bedrijfspanden mogen ontruimen en kan ook u de zorg van het ontruimen uit handen nemen.

Onze verhuizers houden er rekening mee dat de ontruiming een emotionele en pijnlijke gebeurtenis kan zijn en passen hun handelen hierop aan. Uw ontruiming wordt respectvol uitgevoerd door vakkundige verhuizers die zorgvuldig omgaan met de te ontruimen goederen.

De mogelijkheden van uw woningontruiming

Op het gebied van woningontruiming en zakelijke ontruiming bieden wij veel mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor:

 • Fullservice ontruiming: wij nemen de gehele woningontruiming voor u uit handen;
 • Fullservice ontruimingen met schoonmaak: wij kunnen desgewenst het pand na het ontruimen schoon opleveren;
 • Fullservice ontruiming met het afvoeren van puin en grofvuil: na het ontruimen van uw woning of pand rijden wij voor u naar de stort, zodat u niet met uw grofvuil blijft zitten;
 • Ontruimingen met tijdelijke opslag van inboedel: de inboedel die u niet meteen kwijt kunt op een nieuwe locatie, kunt u tijdelijk in onze veilige opslag stallen;
 • Zelf ontruimen samen met onze professionele ontruimhulp en verhuishulp: natuurlijk bent u van harte welkom om zelf mee te helpen tijdens de ontruiming;
 • Spoedontruiming: dient het ontruimen snel te gebeuren? Bespaar uzelf de stress en schakel Student Verhuis Service in voor een snelle en secure afhandeling van uw woningontruiming;
 • Ontruimingen buiten kantoortijden en in het weekend: wij werken uiterst flexibel en kunnen u daarom ook terzijde staan bij ontruimingen in het weekend of buiten kantoortijden.

Kort samengevat kunt u ons verhuisbedrijf inschakelen voor elke soort woningontruiming en zakelijke ontruiming. Wij kunnen u daarnaast extra services leveren, zoals de schoonmaak van het ontruimde pand. U bent van harte welkom om het ontruimen geheel aan ons over te laten of ons te helpen.

Uw wensen staan voorop tijdens de ontruiming. Wat voor soort ontruiming u ook wenst, neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Discrete hulp bij het ontruimen van uw woning

U kunt kiezen om verhuizers in te schakelen om u te helpen met het ontruimen van uw woning. Om niet in tijdnood te komen, kunt u ervoor kiezen verhuizers in te schakelen bij het helpen inpakken van de inboedel, maar ook voor enkel het vervoer van uw spullen of voor het afvoeren van puin kunt u een beroep doen op de service woningontruiming.

Kiest u voor een woningontruiming door de verhuizers van Student Verhuis Service, dan staan wij garant voor de discretie van onze medewerkers tijdens de ontruiming.

Wij snappen dat het niet altijd gemakkelijk is om een vreemde in uw huis te laten en diegene bovendien al uw spullen te laten uitzoeken en inpakken. Wij voeren echter dagelijks ontruimingen uit in verschillende omstandigheden. Onze medewerkers kijken nergens van op en doen eenvoudigweg wat zij moeten doen: zij pakken uw spullen zorgvuldig in en transporteren die.

Wij gaan als verhuisbedrijf respectvol om met elke situatie: wij willen u met ons werk zorgen uit handen nemen, geen extra stress opleveren. Het waarborgen van uw privacy tijdens elke verhuizing en ontruiming is voor Student Verhuis Service dan ook van groot belang. Wij vragen enkel om de informatie die wij nodig hebben om ons werk goed uit te kunnen voeren. Daarnaast ontvangen wij van u graag de informatie of u ervoor kiest om zelf aan- of afwezig te zijn tijdens de woningontruiming. U kiest zelf: als u het fijn vindt om zelf de ontruiming te coördineren, bent u van harte welkom. Als u echter liever het ontruimen geheel aan ons professionele personeel overdraagt, is dat ook geen probleem.

Met Student Verhuis Service kiest u een discrete partij voor uw woningontruiming. Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op.

Spoedontruiming van uw woning

Het komt maar al te vaak voor: spoedontruimingen. Dit zien wij bijvoorbeeld vaak als een bewoner van een bejaardentehuis overlijdt. Om zo snel mogelijk een nieuwe huurder in de kamer te kunnen verwelkomen, dient de kamer van de overleden huurder binnen enkele dagen te worden ontruimd. Er staan namelijk genoeg namen op de wachtlijst, wat het opnemen van een nieuwe huurder des te dringender maakt.

De spoed die bij zo’n snelle ontruiming gewenst is, is echter vaak amper op te brengen voor de familieleden van de huurder. Zij hebben hun dierbare familielid verloren en worden gedwongen zich bezig te houden met praktische zaken die onder grote tijdsdruk staan.

Wij van Student Verhuis Service nemen u graag de stress uit handen die gepaard gaat met zo’n ontruiming waarbij spoed geboden is. Hebt u, om wat voor reden dan ook, te maken met een spoedontruiming? Wij helpen u graag:

 1. Bel ons;
 2. Wij vragen om de informatie die wij nodig hebben voor de ontruiming;
 3. Vervolgens kunt u gerust zijn: uw ontruiming is in goede handen.

Als uw ontruiming binnen een zeer korte tijd moet plaatsvinden, lees dan meer over spoedverhuizing via Student Verhuis Service, of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woningontruiming te bespreken.

Wij hebben een groot personeelsbestand en flexibele werktijden en zijn dus in staat op korte termijn te ontruimen en uw inboedel elders onder te brengen. Moet u dus door omstandigheden snel verhuizen of een woning ontruimen om plaats te maken voor een nieuwe huurder, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Afvoeren puin en grofvuil uit de woning

Meestal komt er bij een woningontruiming niet enkel inboedel uit de woning. Een ontruiming brengt vaak een grote hoeveelheid puin en grofvuil met zich mee. Particuliere (en ook zakelijke) klanten beschikken vaak niet over de juiste vervoersmiddelen om dit op een veilige en efficiënte manier naar een stortplaats te brengen.

Student Verhuis Service komt graag met het juiste materieel om uw puin en overbodige spullen uit uw woning of bedrijfspand af te voeren naar een kringloop of stortplaats.

Ook voor bijzonder materialen verhuizen zoals uw wasmachine verhuizenkoelkast verhuizen of aquarium bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat uw woningontruiming gaat kosten?

Weet binnen een dag de kosten voor úw woningontruiming en vraag direct een offerte aan!
Betrouwbare indicatie van de kosten

Verschillende typen woningontruiming

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een woningontruiming:

 • Leeghalen woning na overlijden;
 • Seniorenverhuizing naar verzorgingshuis of aanleunwoning
 • Gedwongen woningontruiming
 • Ontruiming van een bedrijf

Om welk type woningontruiming het ook gaat, bij de meeste verhuizingen zullen er de nodige emoties loskomen bij het leegruimen van de woning. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten wat de klant tijdens de verhuizing of woningontruiming nodig heeft.

Woningontruiming na overlijden

Het kan erg confronterend zijn als u gelijk na overlijden van uw dierbare de kamer of woning moet ontruimen. Dit geldt zeker wanneer de woning binnen enkele dagen of weken na het overlijden al dient te worden leeggehaald. Een ontruiming is dan een onwelkome extra taak die voor stress en frustratie zorgt.

Als u wilt, kunt u het ontruimen van de woning ook overlaten aan onze ervaren verhuizers. U kunt zich dan focussen op de uitvaart, terwijl ons verhuisbedrijf voor de woningontruiming zorgt.

Onze werkwijze bij een ontruiming bestaat eruit netjes alle inboedel in verhuisdozen te verpakken en meubels te demonteren. Wij zullen het huis of de kamer na de ontruiming veegschoon voor u achterlaten. De inboedel wordt netjes naar een afgesproken locatie gebracht. Een fijn idee dat de woningontruiming goed geregeld is als u midden in uw rouwperiode zit.

Bezemschoon opleveren van panden en inboedel ontruiming

Een woningontruiming is in de meeste gevallen onlosmakelijk verbonden met schoonmaakwerkzaamheden. Vaak is de ontruiming alleen niet genoeg, maar dient de woning schoongemaakt opgeleverd te worden.

Bij Student Verhuis Service hebben wij verschillende personeelsleden die zich hebben gespecialiseerd in het snel en secuur schoonmaken van woningen en panden na het ontruimen of verhuizen.

Maakt u gebruik van onze schoonmaakservice, dan hebt u geen omkijken meer naar het pand dat u verlaat. Het ontruimen en het schoonmaken worden professioneel, efficiënt en voordelig voor u verzorgd door Student Verhuis Service. Deze service sluit perfect aan bij de ontruiming van een woning of pand.

Ook als u een kleine beurs hebt maar uw ontruiming niet zelf kunt uitvoeren, kan Student Verhuis Service u van dienst zijn. Door onze ruime ervaring met woningontruimingen en verhuizingen kunnen wij een strakke planning maken en uw ontruiming snel en kostenefficiënt uitvoeren.

Ontruiming van bedrijven

Hebt u een bedrijf dat gaat verhuizen en dat snel het oude pand moet verlaten? Dan wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de zaken die achterblijven omdat u ze niet meer nodig hebt. Juist bij bedrijfsverhuizingen is snelheid een belangrijk thema: hoe langer een verhuizing duurt, hoe meer geld de verhuizing kost, doordat u langer niet in bedrijf kunt zijn.

Student Verhuis Service voert naast allerlei zakelijke verhuizingen ook graag de ontruiming van uw bedrijf uit handen. Wij leveren het oude bedrijfspand bezemschoon op en voeren alle achtergebleven zaken discreet en juist af.

Waarom kiezen voor Student Verhuis Service voor een ontruiming?

Student Verhuis Service heeft als verhuisbedrijf in Amsterdam jarenlange ervaring met woningontruimingen in Amsterdam en omstreken. Wij zijn voor velen dan ook de eerste keuze wanneer een pand helemaal schoon en leeg moet worden opgeleverd. Onze klanten kiezen voor Student Verhuis Service door onze expertise, ervaring en haarscherpe tarieven en komen uit heel Nederland. Enkele redenen om Student Verhuis Service voor een woningontruiming in te schakelen :

Wij zijn goedkoper dan al onze concurrenten! (Ook met woningontruiming)
Wij hebben uitstekend contact met de grote woningbouwverenigingen en zijn dan ook voortdurend op de hoogte van hun voorwaarden wat betreft het bezemschoon opleveren van woningen.
Wij brengen uw overtollige inboedel naar de sloop of stortplek. Wanneer u meerijdt is dit kosteloos! (Kosten bedragen anders 0,20 cent per kilo)
Tijdelijke opslag van uw inboedel is uiteraard mogelijk, neem contact op voor meer informatie en tarieven.
Demonteren van alle type meubels mogelijk door onze verhuizers.
Wij zijn in staat het nodige sloopwerk te verrichten mits het om redelijk breekbare voorwerpen gaat (hout, meubels, vensterbanken enz). Houd er echter wel rekening mee dat wij geen bevoegdheid, noch kennis hebben om gasleidingen, elektra en dergelijke te slopen.
Tapijt, laminaat of vloerbedekking verwijderen in het te ontruimen pand is voor ons geen enkel probleem!
Wij werken op vaste basis voor verschillende erkende makelaars.
Aftimmeren van ramen, deuren of zolderwoning is mogelijk.
Speciale voorwerpen, zoals zware kluizen en piano’s, kunnen we in overleg ook ontruimen.

Goede materialen voor een geslaagde ontruimen

Als verhuisbedrijf werken wij enkel met kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen. Dit draagt bij aan een vlotte woningontruiming.

Een vast deel van onze werkwijze is dat al uw inboedel in stevige verhuisdozen wordt geplaatst, zodat de spullen goed beschermd worden tijdens het vervoer. Daarnaast beschikken wij over voldoende verhuiswagens om de bezittingen veilig en snel te verhuizen.

Ook wanneer er een ontruiming plaatsvindt op een hoger gelegen verdieping, zoals in een flat of een appartement, kunnen wij u van dienst zijn. U kunt bij ons een verhuislift huren, die een bereik heeft tot wel 18 meter hoog. Verder beschikken we over beschermingsmateriaal om de inboedel zonder schade te ontruimen.

Inschakelen verhuisbedrijf voor uw woningontruiming

Wanneer u te maken krijgt met een woningontruiming, is het fijn als deze snel en goed voor u wordt uitgevoerd.

Soms moet een kamer of huis al binnen enkele weken worden opgeleverd en bent u nog niet in staat de woning zelf ontruimen. In dat geval staat Student Verhuis Service graag voor u klaar om u te helpen bij de woningontruiming.

Met een gerust hart kunt u het leegruimen en veegklaar opleveren van de woning aan ons overlaten. Ons verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring in woningontruimingen en gaat met veel respect met u en de inboedel om. Het verhuisbedrijf kan de spullen met de verhuiswagen op verschillende locaties afleveren.

Het is aan u of u de volledige woningontruiming uit handen wilt geven of enkel het verhuizen van de inboedel via een verhuiswagen wilt uitbesteden.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Benieuwd naar de kosten voor woningontruiming?

Hebt u vragen over hoe woningontruiming in zijn werk gaat bij Student Verhuis Service? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie over ontruimen en over onze dienstverlening. Wij staan u graag te woord. Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen voor (meer informatie over) spoedontruimingen.

Vraag direct een offerte aan voor uw woningontruiming
Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag
Betrouwbare indicatie voor uw ontruiming

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen