Een ontruiming kan een emotionele en ingrijpende zaak zijn. Zeker wanneer het een faillissement betreft of iemand uit uw naaste omgeving is overleden. Bij een gedwongen huisontruiming (bijvoorbeeld door huurschuld of wangedrag) is uw eerste prioriteit vaak om alles zo snel mogelijk op een veilige en zorgvuldige manier onder te brengen op een nieuwe locatie, als u dit zelf probeert loopt u de kans in tijdnood te komen. Ook voor zakelijke klanten kan een spoedontruiming soms erg nuttig zijn, de bedrijfsruimte waar u in zat kan al in een dag helemaal schoon en leeg worden opgeleverd. Een ontruiming brengt vaak een grote hoeveelheid puin en grofvuil met zich mee, particuliere (en ook zakelijke) klanten beschikken vaak niet over de juiste vervoersmiddelen om dit op een veilige en efficiente manier naar een stortplaats te brengen.


Benieuwd wat uw woningontruiming gaat kosten?

 1. Binnen een dag weten wat uw woningontruiming gaat kosten?
 2. Betrouwbare indicatie van de kosten van uw ontruiming.
Neem contact op over de kosten van uw woningontruiming

Het bezemschoon opleveren van panden en inboedelontruimingen

Student Verhuis Service heeft als verhuisbedrijf in Amsterdam jarenlange ervaring met woningontruimingen in Amsterdam en omstreken. Wij zijn voor velen dan ook de eerste keuze wanneer een pand helemaal schoon en leeg moet worden opgeleverd. Onze klanten kiezen voor Student Verhuis Service door onze expertise, ervaring en haarscherpe tarieven. Enkele redenen om Student Verhuis Service voor een woningontruiming in te schakelen :

 1. Wij zijn goedkoper dan al onze concurrenten!
 2. Wij hebben uitstekend contact met de grote woningbouwverenigingen en zijn dan ook voortdurend op de hoogte van hun voorwaarden wat betreft het bezemschoon opleveren van woningen.
 3. Moet uw ontruimde inboedel naar de sloop of stortplek? Wanneer u meerijdt is dit kosteloos! (Kosten bedragen anders 0,20 cent per kilo)
 4. Tijdelijke opslag van uw inboedel is uiteraard mogelijk, neem contact op voor meer informatie en tarieven.
 5. Wij zijn in staat alle type meubels te demonteren.
 6. Ook zijn wij in staat het nodige sloopwerk te verrichten mits het om redelijk breekbare voorwerpen gaat (hout, meubels, vensterbanken enz). Houdt er echter wel rekening mee dat wij geen bevoegdheid noch kennis hebben om gasleidingen, electra en dergelijke te slopen.
 7. Tapijten, laminaat of vloerbedekking verwijderen in het te ontruimen pand is voor ons ook geen enkel probleem!
 8. Wij werken op vaste basis voor verschillende erkende makelaars.
 9. Aftimmeren van ramen, deuren, zolderwoning ook mogelijk.
 10. Speciale voorwerpen zoals zware kluizen en piano’s in overleg.

Alle materialen om een ontruiming in goede banen te leiden

Als verhuisbedrijf hebben we alle materialen om een woningontruiming in goede banen te leiden. Zo hebben we de beschikking over voldoende verhuiswagens om de bezittingen veilig en snel te verhuizen. Ook wanneer er een ontruiming plaatsvindt op een hoger gelegen verdieping zoals een flat of een appartement, kunnen we van dienst zijn. Met onze verhuisliften kunnen we tot 18 meter hoog de inboedel ontruimen. Verder beschikken we over beschermmateriaal om de bezittingen zonder schade te kunnen verplaatsen.

Benieuwd wat uw woningontruiming gaat kosten?

 1. Binnen 24 uur contact over de kosten van uw woningontruiming.
 2. Betrouwbare indicatie voor uw woningontruiming.
Neem contact op over de kosten van uw woningontruiming
Woningontruiming
4.9 (98.18%) 11 votes