Verhuisbedrijf Groningen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 6807 recensies
js_loader

Ga je binnenkort van of naar Groningen verhuizen? En wil je jezelf een hoop stress en energie besparen? Dan ben je bij ons Verhuisbedrijf Groningen aan het juiste adres! Student Verhuis Service helpt dagelijks verschillende gezinnen, senioren en ondernemers met snel, veilig en goedkoop verhuizen in de omgeving van Groningen. Zo houd jij meer tijd voor andere zaken over en neem je op een ontspannen manier intrek in je nieuwe woning.

Met ons interactieve aanvraagformulier ontvang je direct een schatting van de kosten van jouw verhuizing
Je krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op je verhuisdag
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van jouw verhuizing te berekenen!

Goedkoop verhuizen in de regio Groningen

Een verhuizing kan een hoop kosten met zich mee brengen. Dat je daarom waar mogelijk kosten wilt besparen, snappen wij. Geen zorgen. Met ons verhuisbedrijf verhuis je namelijk goedkoop in de regio Groningen. Onze ervaren verhuizers beschikken over de juiste materialen om jou snel van A naar B te verhuizen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een professionele verhuislift en een ruime verhuiswagen. Dat houdt de kosten laag en de kwaliteit van de verhuizing hoog.

Persoonlijke service en kwaliteit staan voorop

Ons verhuisbedrijf heeft veel ervaring met verschillende soorten verhuizingen in en rond Groningen. Bijvoorbeeld zakelijke stadsverhuizingen, particuliere verhuizingen naar omliggende steden zoals Leeuwarden, maar ook verhuizingen in de andere kant van het land, zoals Amsterdam of spoedverhuizingen. Ondanks dat elke verhuizing anders is, hebben ze één ding gemeen: persoonlijke service en kwaliteit staan bij onze ervaren verhuizers voorop. Al onze verhuizers zijn opgeleid en gecertificeerd.

Verhuisbedrijf Groningen helpt je graag

Al jarenlang zijn onze professionele verhuizers actief in deze regio, en ze kennen elk straatje als hun broekzak. Of je nu gaat verhuizen naar het bruisende centrum van Groningen of naar een rustige buitenwijk, wij staan voor je klaar. Student Verhuis Service is in te zetten voor particuliere verhuizingen, maar ook voor een bedrijfsverhuizing.

Een greep uit onze diensten die we in Groningen aanbieden:

Onze verhuizers zijn goed getraind en gaan zorgvuldig met jouw persoonlijke spullen om.

Verhuizing volledig uitbesteden of een verhuishulp inhuren?

Bij je verhuizing naar Groningen met de Student Verhuis Service ben jij aan zet. Dat betekent dat jij zelf bepaalt waar onze verhuizers je van dienst bij mogen zijn. Het is dus ook aan jou om te bepalen of je de verhuizing volledig uitbesteed of dat je slechts bij een aantal taken hulp wilt. Onze verhuishulp helpt je bijvoorbeeld met het in- en uitpakken van spullen of het demonteren van meubels.

Wat kost mijn verhuizing in Groningen?

Wat jouw verhuizing precies kost hangt van verschillende factoren af, waaronder het aantal spullen dat je gaat verhuizen en de afstand tussen de oude en nieuwe woning. Goed om te weten: met ons verhuisbedrijf verhuis je goedkoop. Zo helpen onze professionele verhuizers je al voor €32,50 excl. BTW per uur. Bekijk hier onze andere tarieven. Benieuwd naar een indicatie van de kosten voor jouw verhuizing? Vul vrijblijvend ons aanvraagformulier in en ontdek het binnen 5 minuten.

Verhuur van verhuisliften in Groningen

Bij Verhuisbedrijf Groningen begrijpen we dat het hebben van het juiste verhuismateriaal de sleutel is tot een efficiënte verhuizing. Wanneer je naar een hogere verdieping verhuist, is een verhuislift is eigenlijk onmisbaar. Daarom biedt Student Verhuis Service betaalbare verhuisliften aan: voor slechts €30,- per uur huur je bij ons een professionele verhuislift. En om ervoor te zorgen dat de verhuislift veilig en professioneel bediend wordt, huur je voor slechts €32,50 per uur een ervaren verhuizer als bediener.

  • Wij werken uitsluitend met onze eigen verhuisliften, zodat we de kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen.
  • Spoedverhuizingen en verhuizingen in het weekend zijn voor ons geen enkel probleem. We staan altijd klaar om je te helpen, ongeacht de situatie.
  • Met ons makkelijke aanvraagformulier kan je direct de kosten voor je verhuizing berekenen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Verhuisbedrijf Groningen: daar kan je op rekenen

Wil je zonder stress en zorgen in of naar Groningen verhuizen? Verhuisbedrijf Groningen neemt het zware til- en sjouwwerk graag voor je uit handen. Heb je een vraag over de verhuizing of een van onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We helpen en denken graag met je mee!

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de enige echte Verhuischecklist van Student Verhuis Service direct per mail!

Inclusief handige tips om elke verhuizing tot een succes te maken

DD slash MM slash JJJJ
100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6600+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Kies je korting tot 30%

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.