Verhuisbedrijf Groningen

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 5914 beoordelingen
js_loader

Groningen is een prachtige stad in het Noorden van het land om in te wonen en recreëren. Toch kan een verhuizing voor de nodige verhuisstress zorgen. Voor wie deze stress wil vermijden komt de verhuisservice van Student Verhuis Service als geroepen. Sinds oktober 2022 heeft Student Verhuis Service een locatie in Groningen geopend waarvandaan wij de gehele regio bedienen. Door uitbreiding van onze dienstverlening zijn we nu landelijk en zelfs internationaal actief.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing naar Groningen? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier. Hiermee ontvangt u snel en eenvoudig inzicht in de kosten van ons verhuisbedrijf voor uw verhuizing.

De verhuizers van Student Verhuis Service weten uw inboedel in een handomdraai te verhuizen van, naar of binnen Groningen.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Goedkoop verhuizen in de regio Groningen

Onze verhuishulp bestaat uit jonge enthousiaste werknemers met een studentenachtergrond . Zij blinken uit in hard, maar ook slim werken. Dat merkt u als opdrachtgever niet alleen in de portemonnee, maar ook in de tijd die het kost om uw verhuizing in goede banen te leiden. Service en flexibiliteit staan bij Student Verhuis Service hoog in het vaandel en vormen de kernwaarden voor ons verhuisbedrijf. Wij begrijpen goed dat u niet van onaangename verrassingen achteraf houdt en daarom zorgt onze prijscalculator ervoor dat u zo realistisch mogelijk beeld krijgt van de kosten van uw verhuizing naar Groningen.

Snel en efficiënt uw verhuizing geregeld

Om ervoor te zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt, hebben wij al onze verhuizers intern opgeleid. Zo leveren wij altijd de juiste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuisbranche, weten wij wat er komt kijken bij het verhuizen naar uw nieuwe woning. Voor de verhuizers van Student Verhuis Service is het in- en uitpakken van verhuisdozen gesneden koek, en dat merkt u in het tempo waarmee zij aan de slag gaan. Is er haast geboden bij het verhuizen, dan is een spoedverhuizing in Groningen mogelijk. Bekijk onze tarieven of vraag een op maat gemaakte offerte op.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!

Welke services bieden wij aan?

Student Verhuis Service is in te zetten voor particuliere verhuizingen, maar ook voor een bedrijfsverhuizing.

Een greep uit onze diensten die we in Groningen aanbieden:

Verhuishulp of volledig uitbesteden?

Of u uw verhuizing volledig uitbesteedt of alleen de fysieke verhuishulp van de verhuizers van Student Verhuis Service inschakelt bij uw aanstaande verhuizing in Groningen. U bent zelf de regisseur in uw eigen verhuizing en bepaalt eenvoudig online in welke mate onze verhuizers ondersteunen tijdens de verhuizing. Wie volledig ontzorgd wilt verhuizen zonder zelf te hoeven in- of uitpakken kiest voor een full-service verhuizing.

Ons verhuisbedrijf is in Amsterdam opgezet, echter hebben wij sinds 2022 ook een locatie in Groningen mogen openen. Zo realiseren we dagelijks tientallen verhuizingen door heel de regio Groningen.

Daarnaast denken wij altijd actief mee met de verhuizing. Zo zien wij vaak dat bij een seniorenverhuizing niet alle inboedel mee kan naar de nieuwe woning. Daarom bieden wij een opslagplaats aan waar wij deze meubels stallen. U kunt ons hiervoor gerust benaderen wanneer u dit wilt. Enkele voorbeelden van onze diensten zijn:

  • (De) monteren van meubels en aansluiten van witgoed
  • Ontruimingen van woningen of bedrijven
  • Vervoeren van scooters, motors
  • Verhuizen van grote meubelen zoals koelkast, piano of zware tafel
  • Verhuislift huren en gebruiken voor uw woning op hoge verdiepingen
  • Inboedel verhuizen in Nederland of Europa

Zo bieden wij een complete dienst aan en kunt u altijd terecht bij ons voor de goedkoopste en beste verhuisservice in Groningen.

Verhuizen in Groningen met Student Verhuis Service

Of u nu van plan bent naar Groningen toe te verhuizen, of juist Groningen te verlaten. dankzij Student Verhuis Service kunt u beschikken over een professionele verhuisservice tegen voordelige tarieven.

De voordelen van verhuizen met Student Verhuis Service:

  • Eén van de voordeligste verhuisdiensten van Nederland
  • Flexibel verhuizen 7 dagen per week
  • Ervaren verhuizer uit Amsterdam, maar actief in Groningen en de rest van Nederland. We verhuisden al 100.000 tevreden klanten.
Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 5900+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.