Verhuisbedrijf Den Haag

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 5411 beoordelingen
js_loader

Ben u van plan om binnenkort naar, van of binnen Den Haag te verhuizen? Dan helpt Student Verhuis Service u graag verder als verhuisbedrijf Den Haag!

Wij zijn dagelijks actief met verhuizingen in en om Den Haag. Met onze verhuisservice  helpen we u graag verder met kleine verhuizingen, maar ook met grote verhuizingen en bedrijfsverhuizingen in Den Haag. Wij staan voor professioneel en snel verhuizen en leiden elke verhuizing, groot of klein, in goede banen.

Direct weten wat uw verhuizing in Den Haag kost? Ga naar onze online rekentool!

U vult in de online rekentool uw gegevens in en berekent direct, zonder het formulier te hoeven versturen, wat de prijs van uw verhuizing is bij Student Verhuis Service.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Professionele verhuisservice in Den Haag

Als gerenommeerd verhuisbedrijf Den Haag hechten we veel waarde aan professionaliteit. Daarom werken we alleen met verhuismateriaal van hoge kwaliteit. Zo werken we veel met verhuisliften (zie ook de pagina Verhuislift huren Den Haag), ruime verhuiswagens en hoogwaardig verhuismateriaal als verhuisdozen.

Met de verhuisliften kunnen we tot wel de vijfde verdieping zonder problemen uw bezittingen verticaal verplaatsen. Dit komt zeker goed van pas bij verhuizingen in een stad als Den Haag. Dankzij het verhuismateriaal zijn we in staat om uw verhuizing van of naar Den Haag snel, maar vooral veilig en goedkoop in orde te maken.

Onze verhuisdozen en verhuisdekens kiezen we expliciet uit op kwaliteit. Zo minimaliseren we de kans op schade aan uw bezittingen.

Kwalitatieve verhuizingen door verhuisservice Den Haag

Student Verhuis Service is als verhuisbedrijf goedkoop. De prijs van de verhuizing door Student Verhuis Service kan tot wel tientallen procenten lager zijn in vergelijking met die van directe concurrenten. Toch staat kwaliteit bij verhuizen in Den Haag altijd voorop.

Wij zijn een professioneel en gedegen verhuisbedrijf en doen dus geen concessies op het gebied van kwaliteit van onze verhuismaterialen. Zo zijn al onze liften veilig en hebben de verhuiswagens stuk voor stuk een ruime capaciteit, waardoor we ook lastig te vervoeren meubels kunnen verhuizen, zelfs in de nauwste straten van Den Haag.

Tegelijkertijd zijn we ook iedere dag bezig met het verbeteren van de prestaties van de medewerkers. De medewerkers krijgen een uitgebreide training over de werkwijze van Student Verhuis Service. Voordat ze beginnen met verhuizen, hebben ze dan ook al met veel situaties kennisgemaakt.

Door deze combinatie van vakbekwame medewerkers en professioneel verhuismateriaal, zijn we in staat om uw inboedel veilig en snel te verhuizen in, naar of vanuit Den Haag!

Snel weten wat uw verhuizing kost

Wilt u direct weten wat uw verhuizing gaat kosten in Den Haag? Vul dan ons interactieve aanvraagformulier in.

U ziet gelijk hoe lang de verhuizing zal duren en wat u ongeveer kwijt zou zijn voor de verhuizing. Deze indicatie kunt u alvast gebruiken als vergelijkingsmateriaal met andere verhuisservices in Den Haag. Het aanvraagformulier wordt vervolgens persoonlijk nagekeken door één van onze medewerkers.

U ontvangt voor alle verhuizingen, in of buiten Den Haag, altijd dezelfde dag een vrijblijvende offerte op maat.

Waarom mensen kiezen voor Student Verhuis Service

Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4,8 sterren uit 5000+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 13 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuisservice in en om Den Haag

Onze verhuisservice is zowel in en om Den Haag als in de rest van Nederland en Europa beschikbaar: van grote steden zoals Rotterdam, Haarlem en Utrecht, tot gemeentes in de directe omgeving van Den Haag, zoals Capelle aan den IJsselVoorburg en Delft.

Dit betekent dat we u onder andere binnen Den Haag van dienst kunnen zijn met een soepele verhuizing. We kennen de beste routes in de stad en maken desgewenst gebruik van een compacte bestelbus, zodat we u ook midden in het centrum of op andere specifieke plaatsen soepel verhuizingen kunnen uitvoeren.

Heeft u al een idee hoe we u het best kunnen verhuizen in Den Haag, of zoekt u aan de andere kant juist naar slimme tips om de prijs goed in te hand te houden? We kunnen u verhuizen naar Den Haag of er vanuit deze stad voor zorgen dat we uw spullen kunnen vervoeren naar de rest van Nederland.

Verder kunnen we u goed van dienst zijn met internationale verhuizingen. Onze verhuisservice in Den Haag is beschikbaar voor internationale verhuizingen naar bijvoorbeeld Duitsland, België en Frankrijk. Zo bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor een voordelige verhuizing, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Wil je liever net buiten Den Haag wonen en de drukte van de stad omzeilen, dan zoek wellicht een verhuisbedrijf Rijswijk voor je verhuizing naar Rijswijk. Je woont dan vlakbij een grote stad, maar niet te midden van alle drukte. Ook in Katwijk kunnen wij u uitermate goed van dienst zijn.

Hoe wij u zo goedkoop kunnen verhuizen

Professionele verhuisdiensten zijn vaak duur. Dit komt veelal door de hoeveelheid benodigde arbeid: net als bij een verbouwing is het bij een verhuizing vaak de arbeid die een verhuizing duur maakt.

Student Verhuis Service heeft een paar manieren gevonden om professionele verhuizingen voor een studentenprijs aan te bieden:

 • Goed opgeleide verhuizers: onze verhuizers zijn goed opgeleid, weten dus steeds wat zij doen en verdoen hierdoor geen tijd tijdens hun werkzaamheden.
 • Studenten als verhuiskrachten: veel van onze verhuiskrachten zijn studenten. Studenten zijn flexibel, leren snel en werken hard voor hun geld. Door studenten samen met professionele verhuizers in te zetten, houden wij de werkprocessen optimaal en de kosten laag.
 • Aanhangwagens: wij werken regelmatig met aanhangers achter verhuiswagens. Een aanhangwagen is goedkoper in de aanschaf én in het gebruik dan een verhuiswagen. Door aanhangers aan onze verhuiswagens te hangen, drukken wij effectief de kosten van veel verhuizingen.
 • Mogelijkheid om zelf mee te helpen: kiest u voor Student Verhuis Service mag u zelf meehelpen met verhuizen. U bespaart dan op een extra verhuizer. Komen uw vrienden of familieleden ook meehelpen? Dan drukt dit de kosten nog verder.
 • Een strakke planning: door uw verhuizing van tevoren goed te inventariseren en een duidelijke planning te maken, kunnen wij op de dag van de verhuizing zelf snel werken. Dit spaart tijd en dus geld.

Verhuisservice door een verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Student Verhuis Service heeft ruime ervaring met verhuizingen in Den Haag, maar we verhuizen u ook verder dan Den Haag. Als verhuisbedrijf hebben we namelijk ook veel internationale ervaring. De ervaring als verhuisbedrijf gebruiken we om uw verhuizing in goede banen te leiden.

De verhuizers die de verhuisservice in Den Haag of omgeving voor u uitvoeren, weten hoe ze de lastigste meubels moeten verhuizen, of dit nu met behulp van een verhuislift moet worden uitgevoerd of juist met een touw en blok. Bovendien zijn ze in staat om uw bezittingen veilig te verhuizen om schade aan de meubels te voorkomen.

Of u nu naar de Schilderswijk, Stationsbuurt, Morgenstond of Hoornwijck gaat verhuizen: onze verhuizers kennen de Haagse straatjes, grachten en panden maar al te goed. Inmiddels hebben wij zelfs in de meeste krappe en ontoegankelijke Haagse woningen succesvolle en schadevrije verhuizingen verricht.

Een gedegen verhuisbedrijf dat dit voor elkaar krijgt, hoeft niet duur te zijn. Wij zijn tegenwoordig het goedkoopste verhuisbedrijf in de omgeving Den Haag.

Verhuizers van ons verhuisbedrijf Den Haag leiden uw verhuizing of treden op als verhuishulp: u kiest!

Hoe wilt u verhuizen? Wilt u dat u zelf de verhuizing kunt leiden en zoekt u enkel wat verhuishulp met het sjouwen van zware dozen en meubels? Of wilt u enkel een verhuiswagen huren? Zoekt u juist een verhuisbedrijf dat uw gehele verhuizing in goede banen kan leiden en u alle verhuiszorgen uit handen neemt, zodat u zich kunt focussen op het inrichten van uw nieuwe adres?

Een verhuizer van Student Verhuis Service kan beide rollen voor u vervullen. Onze verhuizers leiden dagelijks vele verhuizingen, maar kunnen ook als verhuishulp optreden.

Verhuizen in Den Haag: wat komt erbij kijken?

Hoe uw verhuizing zal verlopen, is afhankelijk van een aantal factoren waarbij woningtype en inboedelgrootte (in m3) de belangrijkste rol spelen. Ook een goede voorbereiding (goed inpakken, wasmachine en dergelijke al afsluiten enzovoort) kan het aantal benodigde manuren tijdens de verhuizing aanzienlijk verminderen.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het beste ons aanvraagformulier invullen. U ontvangt meestal al binnen enkele uren een vrijblijvende offerte.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting.
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!

Goedkoop verhuisbedrijf Den Haag

Wilt u goedkoop verhuizen naar Den Haag, of zoekt u naar een verhuisbedrijf om uw spullen op professionele en voordelige wijze over te brengen naar een nieuwe locatie? Bijvoorbeeld naar RotterdamDelft of Leiden? Of wilt u verhuizen vanuit Amsterdam naar Den Haag en zoekt een een verhuisbedrijf in Amsterdam? Bij Student Verhuis Service is het allemaal mogelijk en ook allemaal goedkoop. We noemen ons niet voor niets het goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland.

U kunt zowel voor particuliere verhuizingen als zakelijke verhuizingen gebruikmaken van onze diensten. Wij zorgen er bij elke verhuizing opnieuw voor dat we uw spullen veilig overbrengen door ze goed te beschermen tegen eventuele schade.

Gaat het u om specifieke meubelen of zaken als een waterbed, of zoekt u juist naar een scherpe offerte van een verhuisbedrijf in Den Haag? U bent in de beide gevallen bij ons aan het juiste adres, wij zorgen ervoor dat we u overbrengen naar uw nieuwe kantoor of uw nieuwe woning. Verhuizen in Den Haag was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig.

De mate waarin u uw verhuizing wilt uitbesteden aan ons professionele verhuisbedrijf, bepaalt u geheel zelf. Zo hebt u bij ons zeer veel invloed op de prijs van uw verhuizing. U kunt ervoor kiezen met enkele vrienden en familieleden mee te helpen en zo de prijs van uw verhuizing te drukken. Het is echter ook mogelijk om uw verhuizing van A tot Z aan onze student verhuizers uit te besteden, want ook dan komen we vrijwel altijd als goedkoopste uit de bus.

Specifieke diensten: waterbedden en piano’s verhuizen

Als verhuisservice in Den Haag kunnen we u van dienst zijn met een groot aantal verschillende meubelen. Heeft u bijvoorbeeld een waterbed staan, of wilt u uw piano verhuizen? Dit zijn meubelen die vragen om speciale aandacht, om te voorkomen dat er schade optreedt of dat de verhuizing vertraging oploopt.

Uiteraard vertellen we u graag meer over hoe we daarmee aan de slag gaan, of hoe we ervoor zorgen dat we u zo vlot mogelijk van dienst kunnen zijn met de verhuizing in Den Haag.

Goede voorbereiding op verhuizing in Den Haag

Het is vooral de goede voorbereiding op de verhuizing in Den Haag die ervoor zorgt dat we u hier goed mee van dienst kunnen zijn.

We geven u graag aan wat u kunt doen om onze verhuisservice in Den Haag zo slim mogelijk te gebruiken. Dit betekent dat u een kijkje krijgt in de ervaring van een verhuisbedrijf dat zowel in Den Haag, de rest van Nederland als internationaal actief is. Dankzij onze uitgebreide ervaringen weten we als geen ander hoe u soepel kunt verhuizen en hoe we de kosten voor u in de gaten kunnen houden.

Uiteraard kunnen we u als student goedkoop verhuizen in Den Haag, of zorgen we ervoor dat u als expat zo min mogelijk omkijken heeft naar de verhuizing.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze verhuisservice in Den Haag, of zoekt u naar meer informatie over de wijze waarop we werken? We vertellen u er graag meer over en kunnen u een vrijblijvende offerte uitbrengen. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent, zodat u goedkoop kunt verhuizen in Den Haag of u onze scherpe offerte kunt opnemen in uw totale budget om te verhuizen.

U kunt vrijblijvend gebruik maken van onze verhuischecklist, waarbij u ervoor zorgt dat er tijdens de verhuizing niets vergeten wordt

Verhuisservice wijken in den Haag

Wijken in Den Haag waar wij verhuizingen verrichten :

 • Oostduinen
 • Belgisch Park
 • Westbroekpark en Duttendel
 • Benoordenhout
 • Archipelbuurt
 • Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes
 • Scheveningen
 • Duindorp
 • Geuzen- en Statenkwartier
 • Zorgvliet
 • Duinoord
 • Bomen- en Bloemenbuurt
 • Vogelwijk
 • Bohemen en Meer en Bos
 • Kijkduin en Ockenburg
 • Kraayenstein en de Uithof
 • Loosduinen
 • Waldeck
 • Vruchtenbuurt
 • Valkenboskwartier
 • Regentessekwartier
 • Zeeheldenkwartier
Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Kies uw korting tot 30%!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.