Verhuisbedrijf Den Haag

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 6807 recensies
js_loader

Verhuis je binnenkort naar, in of vanuit dé stad achter de duinen: Den Haag? Dan staat er een nieuw avontuur op je te wachten. Het enige wat je nu nog tegenhoudt is de verhuizing zelf.

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf dat jou daarbij helpt? Student Verhuis Service helpt jou graag met het verhuizen in de Hofstad. Laat ons jou helpen en geniet zo snel mogelijk van jouw nieuwe woning.

In 5 minuten inzicht in de kosten
Vrijblijvende offerte
Flexibele verhuisdiensten

Professionele verhuisservice in Den Haag

Een verhuizing is al duur genoeg. Daarom is het prettig dat een verhuisbedrijf goedkoop is en efficiënt werkt. Zo blijf je binnen het budget en ben je snel over in jouw nieuwe onderkomen. Wij van Student Verhuis Service houden de kosten laag zodat jij niet te veel hoeft te betalen. Nu vraag je je vast af hoe wij dit doen.

 • In de Verhuis Academy® leiden wij studenten op tot volwaardige vak verhuizers
 • Verhuizen per uur
 • Flexibele arbeidskrachten

Kwalitatieve verhuizingen door verhuisservice Den Haag

Het is van belang dat tijdens een verhuizing alle spullen en meubels snel, veilig en zonder schade in jouw nieuwe huis terechtkomen. Daarom doen wij geen concessies op het gebied van de kwaliteit van onze verhuismaterialen.

Onze verhuisdozen zijn van goede kwaliteit en de verhuisdekens zorgen ervoor dat er geen krassen op jouw spullen komen. Onze verhuisliften zijn veilig en worden altijd bemand door één van onze collega’s.

Hiermee verhuizen we zelfs de grootste en meest uitdagende meubels, wasmachines en andere inboedel.

Snel weten wat jouw verhuizing kost

Bij een verhuizing in Den Haag kunnen de kosten aardig oplopen, maar dat hoeft natuurlijk niet! Met de ervaren verhuizers van Student Verhuis Service, verloopt je verhuizing soepel, zonder hoge kosten. Wil je snel berekenen wat jouw verhuizing naar, in of vanuit Den Haag kost? Vul dan ons interactieve aanvraagformulier in.

Binnen 5 minuten weet je hoeveel het gaat kosten. Je kunt ook op onze tarievenpagina onze tarieven per verhuisdienst vinden.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6600+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuisservice in en om Den Haag

Bij Student Verhuis Service kun je terecht voor jouw verhuizing in en rondom Den Haag. Den Haag is een stad met smalle straatjes en nog veel oude herenpanden. Daarom kan verhuizen naar, in of vanuit deze stad nog een grote opgave zijn.

Maar met Student Verhuis Service aan jouw zijde heb jij er geen zorgen om, wij helpen je daarbij. We kennen de beste routes in de Hofstad en hebben al meer dan 80.000 verhuizingen gedaan.

Is de drukte van de grote stad niets voor jou, en verhuis je naar een gemeente net iets buiten Den Haag, zoals Voorburg, Delft of Rijswijk? Ook dan voorzien wij jou graag van onze diensten.

Hoe wij zo goedkoop kunnen verhuizen

Je vraagt je vast af hoe wij een professionele verhuizing voor een studentenprijs kunnen aanbieden? Vaak zijn goede verhuisbedrijven duur. Dit komt vooral door de hoeveelheid arbeid en tijd die nodig is. Dit kost allemaal geld.

Wij hebben een paar manieren gevonden om de professionele verhuizingen voor een studentenprijs aan te bieden!

 • Goed opgeleide verhuizers: Onze verhuizers zijn professionals in het vak en weten precies wat ze moeten doen.
 • Studenten als verhuiskrachten: Studenten zijn flexibel, leren snel en werken hard voor hun geld. Door studenten samen met professionele verhuizers in te zetten, houden wij de werkprocessen optimaal en de kosten laag.
 • Mogelijkheid om zelf mee te helpen: Bij ons help je zelf ook mee met de verhuizing. Hierdoor bespaar je op een extra verhuizer. Komen er ook vrienden en familie mee helpen? Dan drukt dit de kosten nog verder.
 • Een strakke planning: Tijd is geld. Door de verhuizing van tevoren goed te inventariseren en een duidelijke planning te maken, werken wij op de dag van de verhuizing efficiënt.

Verhuisservice door een verhuisbedrijf met ervaring

Den Haag, een stad met grachten, oude heren panden en straatjes. Voor een vreemdeling in de stad kan dit nogal zorgen voor een en al chaos. Voor Verhuisservice Den Haag is dit een appeltje eitje. Met ruime ervaring met verhuizingen in Den Haag, weten ze hoe ze zelfs de lastigste meubels moeten verhuizen. Of ze nu deze meubels verhuizen met een verhuislift , jouw spullen worden veilig verhuisd.

Of je nu naar de Schilderswijk, Stationsbuurt, Morgenstond of Hoornwijck verhuisd: onze verhuizers kennen de buurten, wegen en panden maar al te goed. Inmiddels hebben wij zelfs in de meest krappe en ontoegankelijke Haagse woningen succesvolle en schadevrije verhuizingen verzorgd.

Een gedegen verhuisbedrijf dat dit voor elkaar krijgt, hoeft niet duur te zijn. Wij mogen dan ook ons tegenwoordig het goedkoopste verhuisbedrijf in de omgeving Den Haag noemen.

Verhuizers van ons verhuisbedrijf Den Haag leiden jouw verhuizing of treden op als verhuishulp: jij kiest!

Bij ons kies jij hoe je verhuizing eruitziet en waar je ons wilt inzetten. Zoek je een verhuishulp om te helpen met het sjouwen van zware dozen en meubels? Zoek je enkel een bedrijf waar je een verhuiswagen huurt? Of een verhuisbedrijf dat van A tot Z de gehele verhuizing in goede banen leidt en alle verhuiszorgen uit handen neemt?

Bij Studenten Verhuis Service kan het allemaal. Een verhuizer bij ons kan alle rollen vervullen, van het leiden van verhuizingen tot aan optreden als verhuishulp.

Verhuizen in Den Haag: wat komt erbij kijken?

Hoe de verhuizing met Verhuisservice Den Haag verloopt, is afhankelijk van 2 factoren:  het woningtype en de inboedelgrootte (in m3)

Maar een ding is zeker, een goed voorbereiding is het halve werk. Denk hierbij aan goed inpakken, maar ook het ontkoppelen van de wasmachine. Dit zorgt voor minder manuren tijdens de verhuizing. Wat uiteindelijk zorgt voor een soepelere en goedkopere verhuizing.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet je gelijk een schatting van de kosten van jouw verhuizing.
Je krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting.
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van jouw verhuizing te berekenen!

Goedkoop verhuisbedrijf Den Haag

Goedkoop kwalitatief verhuizen, dat klinkt als een droom. Maar met verhuisservice Den Haag komt die droom tot werkelijkheid. Het mooiste van allemaal is nog dat wij in heel Nederland beschikbaar zijn.

Verhuis je particulier of zakelijk? Bij ons kan je gebruik maken van al onze diensten. Wij brengen je zo soepel mogelijk over in je nieuwe kantoor of woning. En de mate waarin je de verhuizing aan ons wilt uitbesteden, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je invloed op de prijs van je verhuizing. Kies je ervoor om met enkele vrienden en familieleden mee te helpen, dan druk je de prijs van de verhuizing.

Specifieke diensten: waterbedden en piano’s verhuizen

Heb je grote zware meubelen staan, zoals een waterbed of piano? En wil je die graag overbrengen naar jouw nieuw appartement in Den Haag? Verhuisservice Den Haag kan je daarbij helpen. Een waterbed of piano verhuizen vraagt om speciale aandacht. Het is natuurlijk van belang dat deze meubels zonder schade overkomt of dat er enige vertraging oploopt.

Door onze ervaren en professionele verhuizers kan je erop rekenen dat zelfs met grote en zware meubels de verhuizing soepel verloopt.

Goede voorbereiding op verhuizing in Den Haag

Op het eerst gezicht klinkt verhuizen als een eitje. Je pakt je spullen in, je vervoert ze naar een nieuwe plek om ze vervolgens weer uit te pakken. Iets wat je niet moet vergeten is dat spullen inpakken al een opgave op zich is. Zorg ervoor dat je niets vergeet met onze handige verhuischecklist.

Verhuisservice Den Haag helpt je graag verder met de verhuizing, op elke manier dat jij wilt. Maar naast de verhuizing zelf zijn er nog andere dingen die je moet regelen voor je verhuizing.

Denk hierbij aan:

 • Jouw nieuwe adres doorgeven aan verschillende instanties
 • Officieel inschrijven bij de nieuwe gemeente, huisarts en tandarts
 • Nieuwe contracten afsluiten voor gas, water, licht, internet en televisie
 • Zorgen dat de verzekeringen op orde zijn
 • Fiscale zaken regelen.

Zodra je dat gedaan hebt weet je zeker dat je goed voorbereid bent op de verhuizing in Den Haag!

Verhuisservice wijken in den Haag

Wijken in Den Haag waar wij verhuizingen verrichten :

 • Oostduinen
 • Belgisch Park
 • Westbroekpark en Duttendel
 • Benoordenhout
 • Archipelbuurt
 • Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes
 • Scheveningen
 • Duindorp
 • Geuzen- en Statenkwartier
 • Zorgvliet
 • Duinoord
 • Bomen- en Bloemenbuurt
 • Vogelwijk
 • Bohemen en Meer en Bos
 • Kijkduin en Ockenburg
 • Kraayenstein en de Uithof
 • Loosduinen
 • Waldeck
 • Vruchtenbuurt
 • Valkenboskwartier
 • Regentessekwartier
 • Zeeheldenkwartier

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de enige echte Verhuischecklist van Student Verhuis Service direct per mail!

Inclusief handige tips om elke verhuizing tot een succes te maken

DD slash MM slash JJJJ
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Kies je korting tot 30%

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.