Over ons

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7185 recensies
js_loader

Dat de methode van Student Verhuis Service succesvol is, is niet onopgemerkt gebleven. Veel concurrenten doen een poging om dit na te doen. Toch moet één ding duidelijk zijn: Student Verhuis Service is de enige echte. Talloze jaren ervaring en tevreden klanten.

Lees hier ons verhaal!

Sinds 2008 de enige echte
100.000+ tevreden klanten
De grootste en voordeligste verhuisservice van Nederland
In 5 minuten verhuiskosten berekenen

Geschiedenis

Een student, een Peugeot 106 en een aanhanger – dat is hoe dit verhuisbedrijf in 2008 begon. Via een advertentie op Marktplaats waren de student, zijn auto en aanhanger in te huren voor het vervoeren van meubels. Toen de opdrachten bleven binnenstromen, werd de Peugeot verruild voor een Ford Transit en kwam er op 1 april 2009 een officiële registratie bij de Kamer van Koophandel: Student Verhuis Service was geboren. Daarna ging het snel. Vanwege de toenemende vraag werd een tweede bus aangeschaft en werd het personeelsbestand uitgebreid.

In het voorjaar van 2011 had Student Verhuis Service inmiddels twintig werknemers in dienst en was het tijd voor een nieuwe stap. Het bedrijf betrok een eigen loods in de Havenstraat. De groei zette door en in 2014 werd overgegaan naar de huidige locatie aan de H.J.E. Wenckebachweg. Na een periode van opschalen en professionaliseren is Student Verhuis Service tegenwoordig het grootste verhuisbedrijf van Nederland. Wat begon als vriendenstructuur, groeide uit tot een professionele organisatie met een uitzonderlijke positie.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Onze verhuizers worden middels onze Verhuis Academy® opgeleid tot volwaardige vakverhuizers. Verhuizen is fysiek gezien een zwaar beroep en dient zorgvuldig uitgeoefend te worden. Daarom investeren we niet alleen in onze verhuisopleiding, maar ook in certificeringen zoals de VCA en een NIWO-vergunning. Het VCA-certificaat waarborgt onze werkwijze volgens strenge normen voor veiligheid, gezondheid en milieu. Met onze NIWO-vergunning kunnen we voldoen aan alle wettelijke eisen voor wegtransport, waardoor onze klanten verzekerd zijn van veilig en legaal vervoer, zowel nationaal als internationaal.

Precies zoals je het zelf wil

Student Verhuis Service is het eerste verhuisbedrijf dat besloot om niet per gehele klus, maar per uur te werken. Klanten krijgen op deze manier een pakket op maat geleverd, waarbij ze hun verhuizing zelf invullen op basis van hun budget en wensen.
Wie weinig geld heeft, kan ervoor kiezen de verhuizing zelf in zijn geheel voor te bereiden en alleen een verhuizer met een bus te huren. Het is echter ook mogelijk om alles uit te besteden, van het demonteren en inpakken tot het in- en uitladen van de inboedel.

Wij geven onze klanten de volledige vrijheid om samen met onze professionele kijk hun verhuizing in te richten. Lees hier meer over hoe een verhuizing in zijn werk gaat.

De verhuismarkt kent traditiegetrouw veel pieken en dalen. Iedereen wil verhuizen rond de maandwisseling, op vrije dagen en in het weekend. Daarom introduceerde Student Verhuis Service het werken met flexibele arbeidskrachten. Zo kunnen de grote schommelingen in vraag worden opgevangen en wordt er verhuisd op het tijdstip dat de klant het beste uitkomt – ook wanneer dat buiten kantooruren valt. Ook binnen 24 uur!

Wat het verschil maakt: de technologie

Eveneens uniek in de verhuiswereld is de innovatieslag waarmee Student Verhuis Service haar diensten heeft weten te digitaliseren en automatiseren. In tegenstelling tot bij andere verhuisbedrijven is het niet nodig een verhuizer langs te sturen om de inboedel te inventariseren.

Online kosten berekenen
Via ons aanvraagformulier kunnen complete inboedels in een handomdraai worden ingevuld. Vervolgens gaat ons zelfgemaakt algoritme ermee aan de slag en rolt er een nauwkeurige schatting van kubieke meters uit en ingeschatte verhuisduur. Op basis van deze gegevens wordt er direct een prijs berekend.

Goed geregeld: gewoon een snelle reactie
Uiteraard wordt iedere aanvraag nog gecheckt door een verhuizer voor een klus definitief wordt ingepland. U krijgt dan ook naast de prijsindicatie contact met een specialist. Deze neemt kort en bondig uw wensen door en zorgt ervoor dat alles tip-top in orde is.

Verhuizen hoeft niet alleen maar een stressfactor te zijn. Door een groot en flexibel team, ruime verhuiswagens en de juiste technologie is het regelen van een verhuizing zo makkelijk als het boeken van een vakantie.

Wat zeggen onze klanten?

Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Wessel V en Luca J hebben met grote zorgvuldigheid en snelheid de spullen van mijn broer verhuisd. Hun vrolijkheid bij het laden en lossen, maakten het minder erg voor mijn broer om afscheid te nemen van zijn oude woonplek. Zulke vrolijke verhuizers zijn goud waard.
Joyce
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty
Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Wij hebben deze maand veel gebruik gemaakt van de diensten van Student Verhuis Service. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook dit keer zijn we weer prima geholpen met de laatste spullen overbrengen naar ons nieuwe huis! Dank je wel Martijn L, Peter B!
Dae

Referenties

Lees meer over reviews van klanten op onze speciale referentiepagina!

Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen