Verhuisbedrijf Amersfoort

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7266 recensies
js_loader

Verhuizen binnen Amersfoort: voordelig en eenvoudig

Zoekt u naar een goedkoop verhuisbedrijf in Amersfoort, die u uitstekend van dienst kan zijn met de verhuizing? Wij zijn Student Verhuis Service. Wij rekenen scherpe tarieven en hebben ervaring met het verhuizen van uw bezittingen. Van plantenpotten tot aan uw piano. We zorgen voor een vlotte en goedkope verhuizing in Amersfoort en omgeving, of helpen u verhuizen naar het buitenland. Wilt u gebruik maken van opslag of handige extra diensten? We vertellen u graag meer over onze verhuisservice Amersfoort, of kunnen u een vrijblijvende offerte uitbrengen voor de verhuizing in Amersfoort en omgeving.

Door studenten van een relevante opleiding te voorzien kunnen wij absolute bodemprijzen hanteren maar toch de veiligheid en vakkundigheid waarborgen die u verwacht bij een verhuisbedrijf.

Met ons interactieve aanvraagformulier krijgt u gelijk een kostenindicatie van het verhuizen naar Alphen aan den Rijn
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Vakkundig verhuisbedrijf in Amersfoort

Onze verhuisservice is erg flexibel, wij zijn vaak met spoed oproepbaar en geen enkele klus is voor ons te groot. Ook kennen wij de Amersfoortse straatjes als geen ander, u bent dus altijd verzekerd van een spoedige verhuisklus. Of het nu om een enkele wasmachine gaat of om een complete bedrijfsverhuizing met 200+ werkplekken, Student Verhuis Service is een groot en vakkundig verhuisbedrijf en heeft ervaring met elke type verhuizing. We zijn als professioneel verhuisbedrijf dagelijks actief in de omgeving Amersfoort, waardoor we u op een vlotte en soepele wijze van dienst kunnen zijn. Bovendien kunt u gebruik maken van onze interactieve aanvraagformulier, waarmee u direct een berekening van de kosten kunt maken. Wilt u verhuizen naar Amersfoort of juist vanuit daar vertrekken naar een andere locatie in het land? We helpen u graag verder!

U kunt online de kosten berekenen, of een vrijblijvende offerte aanvragen die we u standaard dezelfde dag toesturen. We zorgen dan voor een berekening van de kosten en een eventuele toelichting, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij zijn uw verhuisbedrijf Amersfoort en omstreken, uw spullen zijn bij ons in goede handen.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Kosten voor uw verhuizing in Amersfoort

Hoeveel uw verhuizing uiteindelijk gaat kosten hangt van enkele factoren af. De grootte en toegankelijkheid van uw woning spelen bijvoorbeeld een grote rol evenals de eventuele voorbereidingen die u treft. Wanneer u alles al in heeft gepakt kan dit in sommige gevallen al enkele uren schelen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de huur van verhuisdozen en een verhuislift voor verhuizingen vanaf een hogere etage.

Lees onze verhuistips voor meer informatie. Om direct een accurate schatting te verkrijgen kunt u het best ons aanvraagformulier invullen. Uiteraard werken we als verhuisbedrijf in Amersfoort in deze mooie plaats en omgeving, maar ook in de rest van Nederland en zelfs (ver) daarbuiten. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in verhuizingen naar het buitenland. Ook onze gratis prijscalculator geeft u een duidelijk beeld van welke kosten er gemaakt worden voor uw verhuizing.

Internationale verhuizing vanuit Amersfoort

Wilt u vanuit Amersfoort een internationale verhuizing plannen naar Frankrijk of Duitsland? We kunnen u van dienst zijn met de voorbereidingen en de daadwerkelijke verhuizing, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wilt u goedkoop verhuizen vanuit Amersfoort en bent u benieuwd wat u van ons kunt verwachten? U kunt online de kosten berekenen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Als we u helpen verhuizen naar binnen- of buitenland, of wellicht zelfs binnen Amersfoort, zorgen we standaard voor handige tips om een goede voorbereiding mogelijk te maken. De verhuizing in Amersfoort verloopt bijvoorbeeld stukken soepeler, op het moment dat u al uw spullen netjes in dozen heeft staan en het mogelijk blijkt om alles in één keer mee te nemen in de verhuiswagen. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we u goed helpen om de verhuizing in Amersfoort voor te bereiden

Flexibel verhuisbedrijf met ervaring in Amersfoort

We hebben als verhuisbedrijf in Amersfoort een uitgebreide ervaring met een groot aantal verschillende spullen. Wilt u bijvoorbeeld uw potten verhuizen of graag een piano verhuizen? Dit vraagt om speciale aandacht, om uw spullen goed te beschermen en deze op een veilige manier over te brengen naar de nieuwe locatie. We werken zeer flexibel en bieden de verhuisservice Amersfoort 7 dagen per week aan. Wilt u graag in de avonduren of zelfs de nacht verhuizen? Geen probleem en we gaan nog altijd net zo voorzichtig om met uw spullen, iets waarmee we ons als verhuisbedrijf in Amersfoort daadwerkelijk kunnen onderscheiden.

Grote en kleine verhuizingen zowel zakelijk als particulier

We kunnen u als verhuisbedrijf in Amersfoort van dienst zijn met zowel grote als kleine verhuizingen, daadwerkelijk van stoep tot stop. We zijn actief in Amersfoort, de rest van de provincie, maar ook in andere delen van het land helpen we u graag verder als verhuisbedrijf. Denk bijvoorbeeld aan RotterdamDen Haag en Almere. Ook als u meer in de buurt wilt blijven en bijvoorbeeld naar Utrecht wilt verhuizen, staan wij voor u klaar.

Uiteraard kunnen we ook uw woning bezemschoon opleveren, zorgen voor een bedrijfsontruiming of het (de)monteren van meubels en het aansluiten van uw witgoed. We kunnen grofvuil of puin afvoeren en zorgen voor het verhuizen van een motor of scooter op een trailer. Op die manier zorgen we als verhuisbedrijf in Amersfoort voor een zo compleet mogelijke service, waar u voordelig gebruik van kunt maken.

Goedkoop verhuizen in Amersfoort en omgeving

Wilt u goedkoop verhuizen in Amersfoort en bent u benieuwd hoe u dat het best aan kunt pakken? U kunt online een berekening maken van de kosten, zodat u een beeld krijgt van wat het kost om te verhuizen. Uiteraard vertellen we u daarnaast graag meer over onze verhuisservice, bijvoorbeeld hoe we ervoor zorgen dat we u op een voordelige manier van dienst kunnen zijn en wat u verder van ons kunt verwachten. Onze verhuisservice is in heel Noord-Holland mogelijk, dus voor uw verhuizing in AmstelveenHoofddorp of Huizen kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen over bepaalde meubels of witgoed? Ook daar zijn we u graag mee van dienst.

Direct inzicht in de kosten van je verhuizing

U kunt eenvoudig online berekenen wat een goedkope verhuizing in Amersfoort kost, zodat u een beeld krijgt van wat u kunt verwachten. U kunt bovendien direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de verhuizing. We horen als verhuisbedrijf in Amersfoort graag van u, zodat we u spoedig een prijsopgave kunnen toesturen. Heeft u specifieke vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Wijken in Amersfoort waar wij verhuizingen hebben verricht :

 • Stadskern
 • Zonnehof
 • Soesterkwartier
 • Industriekwartier
 • Bosgebied
 • De Koppel
 • De Kruiskamp
 • Schothorst Zuid
 • Schothorst Noord
 • Liendert
 • Rustenburg
 • Buitengebied Oost
 • Schuilenburg
 • Randenbroek
 • Dorrestein
 • Leusderkwartier
 • De Berg Zuid
 • De Berg Noord
 • Hoogland
 • Zielhorst
 • Kattenbroek
 • De BrandPark Schothorst
 • Nieuwland
 • De Hoef
 • Hooglanderveen
 • Buitengebied West
 • Vathorst
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen