Verhuisdozen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7266 recensies
js_loader

Sterke verhuisdozen zijn van groot belang bij een verhuizing. Goede verhuisdozen van stevig materiaal die allemaal dezelfde afmetingen hebben, zorgen ervoor dat uw spullen met grote zorg vervoerd kunnen worden. Daarnaast verkleint dit de kans op eventuele schade.

Aangezien u vaak grote hoeveelheden verhuisdozen nodig heeft voor het vervoeren van uw complete inboedel, speelt de prijs per doos ook een belangrijke rol. Verhuisbedrijf Student Verhuis Service heeft daarom verhuisdozen te huur en te koop. Indien de dozen ongeschonden bij ons terugkomen, krijgt u de vooraf betaalde borg gewoon weer van ons terug. U kunt op ieder moment verhuisdozen bij bestellen.

Student Verhuis Service biedt de service om de verhuisdozen bij u aan huis te laten afleveren.

Verschillende verhuisdozen te koop en te huur

Student Verhuis Service heeft een drietal verschillende types verhuisdozen voor verschillende soorten inboedel. Zo zijn er verhuisdozen verkrijgbaar speciaal voor:

  • Boeken
  • Kleding
  • Allerhande inboedel

Door gebruik te maken van de verschillende types verhuisdozen, kan uw verhuizing zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. De verhuizers kunnen gestructureerd te werk gaan en kunnen in één oogopslag zien dat ze te maken hebben met zware boekendozen of met kwetsbare kledingstukken.

Let op: de verhuisdozen voor boeken en de gewone verhuisdozen zijn zowel te koop als de huur bij Student Verhuis Service. De garderobedozen bieden wij alleen te koop aan.

Gewone verhuisdozen (48x32x36 cm)

Deze verhuisdoos is het meest gebruikte type verhuisdoos. Deze ‘gewone’ verhuisdoos is voor allerhande spullen en is qua maten zo ontworpen dat er veel in kan, maar dat de doos ook nog te tillen blijft. Het is hierbij van belang dat de verhuisdozen tot aan het handvat worden gevuld en niet daarboven. Daarnaast is het aan te raden verhuisdozen van hetzelfde type en dezelfde afmetingen te gebruiken zodat ze goed kunnen worden opgestapeld in de verhuiswagen. Wanneer u gebruik maakt van verschillende dozen loopt u de kans dat de verhuisdozen tijdens de rit gaan schuiven of omvallen. Met als gevolg dat er schade kan ontstaan aan uw spullen.

Kenmerken van deze verhuisdozen:

  • Sterk materiaal
  • Veel ruimte in de doos
  • Voldoende plek voor het maken van aantekeningen op de doos

Wil je gratis verhuisdozen? Dat kan! Met onze gratis verhuisdozen kun je eenvoudig je spullen en kleinere items veilig opslaan en vervoeren.

Boeken verhuisdozen (48x32x22 cm)

De boeken verhuisdozen zijn minder hoog dan gewone verhuisdozen. Deze half gevulde verhuisdozen nemen op hun beurt een hoop plek in de verhuiswagen in. Door de speciale boeken verhuisdoos te gebruiken, kan de ruimte in de verhuiswagen efficiënt worden gevuld en de verhuizers kunnen in één oogopslag zien dat het om een zware boeken verhuisdoos gaat.

Garderobe verhuisdoos, kleding verhuisdoos

Een verhuizing is niet goed voor uw kwetsbare kleding! Vaak komt er een hoop stof vrij tijdens een verhuizing, wat niet goed is voor uw garderobe. Als de kleding los in openstaande tassen of zakken wordt vervoerd kan het beschadigen. Daarnaast wilt u niet dat sommige kledingstukken gevouwen hoeven te worden, vandaar dat er speciale verhuisdozen voor kleding verkrijgbaar zijn. Deze kleding verhuisdozen zijn voorzien van een stang waar ongeveer plaats is voor 20-30 kledinghangers. Deze garderobe verhuisdoos biedt u de veiligste manier om uw kleding te vervoeren.

Verhuisdozen kopen of huren

U kunt via Student Verhuis Service heel eenvoudig via internet de gewenste verhuisdozen bestellen. Deze verhuisdozen zijn zowel te koop, als te huur. Al voor €0,50 heeft u een kwalitatief goede en sterke verhuisdoos bij ons gehuurd. Per doos betaalt u €2,50 borg, wat u terugkrijgt zodra de verhuisdozen in goede staat bij ons worden teruggebracht. Alle dozen, met uitzondering van de kledingverhuisdozen, zijn zowel te koop als te huur. Onze verhuisdozen voor kleding zijn enkel te koop

Bezorgen

Het is mogelijk de verhuisdozen te laten bezorgen bij u thuis voor €35,- (excl. brandstofkosten) zodat u gelijk kunt starten met inpakken. Als u buiten Amsterdam woont rekenen wij een tarief van €35,- (excl. brandstofkosten) per uur voor de tijd dat onze medewerker onderweg is om de verhuisdozen te brengen (met een minimum van een uur). Wij rekenen deze zelfde tarieven voor het ophalen van de verhuisdozen bij u thuis.

Als de geleende dozen weer door ons moeten worden opgehaald, vragen wij u de van ons ontvangen bestelbevestiging te beantwoorden. Hiermee hebben wij gelijk alle gegevens bij de hand. Geef in uw email aan op welke datum, tijdstip en locatie de verhuisdozen moeten worden opgehaald.

Zelf ophalen en terugbrengen

Naast bezorgen kunt u er uiteraard ook voor kiezen om de benodigde verhuismaterialen zelf op te komen halen op onze loods gelegen aan de H.J.E. Wenckebachweg 159 te Amsterdam. Wij zijn hiervoor 7 dagen per week geopend tussen 10:00 en 18:00. Het is altijd handig om van te voren even te bellen.

Overig verhuismateriaal

Student Verhuis Service raadt u aan om breekbare spullen extra goed beschermd te verpakken voordat u ze in de verhuisdoos plaatst. In ons bestelformulier voor de verhuisdozen kunt u ook het overige verhuismateriaal mee bestellen, zoals bijvoorbeeld noppenfolie, servies papier of matrasbeschermers. Bezuinig niet op het beschermingsmateriaal, want door gebruik te maken van goed beschermingsmateriaal voorkomt u schade aan uw geliefde servies of kostbare glaswerk.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen