Student Verhuis Service Zakelijk

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7332 recensies
js_loader

Student Verhuis Service heeft zich van oorsprong gericht op alle mogelijke verhuismarkten. Hierin is de zakelijke markt een van de steunpilaren geweest waardoor wij onafgebroken onze stijgende lijn konden vasthouden.

Als zakelijke klant krijgt u altijd een persoonlijke accountmanager toegewezen. Uw zorgen betreffende logistiek, budget, opslag, oplevering van uw ruimte en andere zaken ontnemen wij graag voor u. Daarnaast hebben wij vele partners beschikbaar voor een volledige bedrijfsverhuizing zonder zorgen. Denk daarbij aan schoonmaakbedrijven, klusbedrijven en hardware-installateurs voor al uw ICT-zaken.

Bij het voorwerk van de verhuizing krijgt u vakkundige ondersteuning. Indien gewenst komt uw accountmanager bij u langs om de werkzaamheden te bezichtigen en een plan van aanpak op te stellen.

Kosten-efficiënt
Professioneel
Innovatief
Persoonlijke service

Wat vinden onze klanten van onze zakelijke diensten?

Geweldige ervaring met Student Verhuis Service voor onze zakelijke verhuizing met tijdelijke opslag. Ze maakten het supermakkelijk en stressvrij. Die tijdelijke opslag was echt handig, en hun team was top. Als je een bedrijfsverhuizing plant, zijn zij de beste keuze.
Silvie
Onze kantoorverhuizing was een eitje dankzij Student Verhuis Service. Ze kwamen langs om alles te bekijken, en dat gaf ons veel vertrouwen. Het cablemanagement was ook top – onze computers werkten snel weer. Super professioneel en efficiënt.
Luca
Man, Student Verhuis Service heeft onze parketvloeren afgeleverd als een kampioen! Ze waren op tijd, super betrouwbaar en de levering was smooth. Deze jongens weten echt wat ze doen. Als je zakelijke distributie nodig hebt, zijn zij de gasten die je moet bellen.
Alejandro
Wij zijn zeer goed geholpen door verhuizers Mick & David van deze verhuisservice! Het betrof een bedrijfsmatige verhuizing van horeca (koel) werkbanken en opzetvitrines: alles keurig netjes gestouwd en afgedekt met dekens, alles zonder wat voor schade dan ook afgeleverd! Jonge jongens maar oude rotten in het verhuisvak! Zelfs bleven zij ruim een uur binnen het verhuisschema en bleef de prijs zo ruim onder de eerste schatting, super! Ga niet zelf klooien, bereid wel Alles goed voor en bel dan de Student Verhuis Service! Martin Mansoor, Toko Mansoor
Martin

De krachten van Student Verhuis Service Zakelijk

✅ Kosten-efficiëntie: full-service en low-budget samenwerken

De grote kracht Student Verhuis Service is de mogelijkheid om uw verhuizing zowel compleet fullservice als low-budget te organiseren in samenwerking met u en uw medewerkers. Door onze praktische ervaring en kennis van sturend samenwerken, kunnen wij efficiënt krachten bundelen om uw verhuizing zeer voordelig en veilig te laten plaatsvinden.

“Onze groei naar één van de grootste verhuisbedrijven van Nederland is voornamelijk gebaseerd op kosten-efficiënt samenwerken met klanten.”

✅ Persoonlijke service

Student Verhuis Service is een onderneming die bestaat uit studenten die naast hun studie een leuke bijbaan hebben. Door een groot studenten-netwerk werken er veel hoogopgeleide verhuizers die hun eerste contacten en werkervaring buiten de universiteit bij Student Verhuis Service opdoen. De verhuisbranche heeft traditioneel niet veel academici terwijl dit juist een goede combinatie is.

De voordelen van discipline, doordenken en professionaliteit vanuit de studie worden hierdoor gecombineerd met echt mensenwerk zoals het verhuizen en goed klantencontact.

Iedere verhuizer die bij ons werkzaam is in de zakelijke markt is een hoogopgeleide professional met tenminste enkele jaren kennis en ervaring binnen Student Verhuis Service.

Bij elke zakelijke verhuizing krijgt een een persoonlijke toegewezen. Uw accountmanager is opgeleid om uw verhuizing tot in de puntjes te begeleiden. Hierbij zorgen wij ervoor dat er niets vergeten wordt. Naast de verhuizing zelf is er immers enorm veel te regelen om de volgende werkplek zo snel mogelijk bedrijfsklaar te krijgen.

✅ Innovatie ook in de verhuisbranche

Student Verhuis Service is ook succesvol gegroeid door op alle mogelijke vlakken hedendaagse technologie toe te passen in de toch traditionele verhuisbranche. Met hoogopgeleide studenten met kennis van de laatste software-technische mogelijkheden heeft Student Verhuis Service als eerste in de wereld in 2011 een Interactief Aanvraag Formulier ontworpen. Hierdoor kunt u als klant eenvoudig binnen enkele minuten een schatting van uw verhuiskosten ontvangen.

Heeft u een opdracht die periodiek terugkomt? Student Verhuis Service is het enige verhuisbedrijf in de wereld met een CRM-systeem met een verhuiskosten logaritme. Hiermee kunt u een (herhaal) opdracht eenvoudig en snel aan ons doorgeven. U kunt de opdracht aanpassen en direct de kosten berekenen. Indien u al over een accountmanager beschikt komt de aanvraag direct bij uw persoonlijk aanspreekpunt binnen. Deze zal uw aanvraag altijd persoonlijk controleren.

✅ Flexibiliteit: zonder stress deadlines verschuiven

Stress bij de klanten ontneem je onder andere door flexibel te zijn. Student Verhuis Service is gespecialiseerd in flexibiliteit. Door een speciale bedrijfsinrichting waarbij hoogopgeleide verhuizers op korte termijn kunnen worden ingezet, heeft onze verhuisservice vaak een groot concurrentievoordeel tegenover traditionele verhuisbedrijven.

Bij (zakelijke) verhuizingen zijn vaak opleverdata van toepassing. Iedere ondernemer wil zo strak mogelijk plannen om geen dubbele kosten te dragen. Uit ervaring blijkt dat deadlines in de bouw of renovatieprojecten vaak niet worden gehaald. Waar traditionele verhuisbedrijven vaak tekort schieten in het mogelijk maken van het verschuiven van werkzaamheden, houden wij altijd rekening met vertragingen. Wij hebben zeer grote projecten toegewezen gekregen omdat wij de variabele capaciteit beschikbaar hebben om werkzaamheden te verplaatsen. Wij hebben er een sport van gemaakt om van te voren rekening te houden met vele opties, zodat onze (zakelijke) klanten zich niet druk hoeven te maken als een deadline door omstandigheden niet wordt gehaald. Onze flexibiliteit heeft ons al vele partnerships opgeleverd waar we trots op zijn.

Bedrijven die ons hebben ingezet:

0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen