Zakelijke Verhuizingen met Student Verhuis Service
background

Student Verhuis Service Zakelijk

Professionele service, flexibel en voordelig!
X
Verhuizen naar Buitenland
Student verhuis service busjes
Kosten-efficiëntie
Naar uw wens: Full-service of Low-Budget samenwerken
Professioneel
Groot studenten-netwerk met ervaren & hoogopgeleide verhuizers
Innovatief
Directe prijsschatting in enkele minuten (uniek) of een offerte op maat

De grootste en voordeligste verhuisservice van Nederland

Wat begonnen is als een service door en voor studenten in 2009, is uitgegroeid tot een succesvol en professioneel MKB-bedrijf met een concurrerende positie in de verhuisbranche.

Student Verhuis Service heeft zich van oorsprong gericht op alle mogelijke verhuismarkten. Hierin is de zakelijke markt een van de steunpilaren geweest waarop wij onafgebroken onze stijgende lijn konden vasthouden.

Als zakelijke klant krijgt u altijd een persoonlijke accountmanager toegewezen. Uw zorgen betreffende logistiek, budget, opslag, oplevering van uw ruimte en andere zaken ontnemen wij graag voor u. Daarnaast hebben wij vele partners beschikbaar voor een volledige bedrijfsverhuizing zonder zorgen. Denk daarbij aan schoonmaakbedrijven, klusbedrijven en hardware-installateurs voor al uw ICT-zaken.

Bij het voorwerk van de verhuizing krijgt u vakkundige ondersteuning. Indien gewenst komt uw accountmanager bij u langs om de werkzaamheden te bezichtigen en een plan van aanpak op te stellen.

Bedrijven die reeds gebruik van onze diensten hebben gemaakt:

De krachten van Student Verhuis Service

Kosten-efficiëntie: full-service en low-budget samenwerken

De grote kracht Student Verhuis Service is de mogelijkheid om uw verhuizing zowel compleet fullservice als low-budget te organiseren in samenwerking met u en uw medewerkers. Door onze praktische ervaring en kennis van sturend samenwerken, kunnen wij efficiënt krachten bundelen om uw verhuizing zeer voordelig en veilig te laten plaatsvinden.

“Onze groei naar één van de grootste verhuisbedrijven van Nederland is voornamelijk gebaseerd op kosten-efficiënt samenwerken met klanten.”

Persoonlijke service

Student Verhuis Service is een onderneming die bestaat uit studenten die naast hun studie een leuke bijbaan hebben. Door een groot studenten-netwerk werken er veel hoogopgeleide verhuizers die hun eerste contacten en werkervaring buiten de universiteit bij Student Verhuis Service opdoen. De verhuisbranche heeft traditioneel niet veel academici terwijl dit juist een goede combinatie is.

De voordelen van discipline, doordenken en professionaliteit vanuit de studie worden hierdoor gecombineerd met echt mensenwerk zoals het verhuizen en goed klantencontact.

Uw accountmanager is opgeleid om uw verhuizing tot in de puntjes te begeleiden. Hierbij zorgen wij ervoor dat er niets vergeten wordt.  Naast de verhuizing zelf is er immers enorm veel te regelen om de volgende werkplek zo snel mogelijk bedrijfsklaar te krijgen.

Iedere verhuizer die bij ons werkzaam is in de zakelijke markt is een hoogopgeleide professional met tenminste enkele jaren kennis en ervaring binnen Student Verhuis Service.

Vrijblijvend offerte aanvragen
  • Persoonlijke accountmanager
  • Professionele service
  • Flexibel inzetbaar

Innovatie ook in de verhuisbranche

Student Verhuis Service is ook succesvol gegroeid door op alle mogelijke vlakken hedendaagse technologie toe te passen in de toch traditionele verhuisbranche. Met hoogopgeleide studenten met kennis van de laatste software-technische mogelijkheden heeft Student Verhuis Service als eerste in de wereld in 2011 een Interactief Aanvraag Formulier ontworpen. Hierdoor kunt u als klant eenvoudig binnen enkele minuten een schatting van uw verhuiskosten ontvangen.

Heeft u een opdracht die periodiek terugkomt? Student Verhuis Service is het enige verhuisbedrijf in de wereld met een CRM-systeem  met een verhuiskosten logaritme. Hiermee kunt u een (herhaal) opdracht eenvoudig en snel aan ons doorgeven. U kunt de opdracht aanpassen en direct de kosten berekenen. Indien u al over een accountmanager beschikt komt de aanvraag direct bij uw persoonlijk aanspreekpunt binnen. Deze zal uw aanvraag altijd persoonlijk controleren.

 

Flexibiliteit: zonder stress deadlines verschuiven

Stress bij de klanten ontneem je onder andere door flexibel te zijn. Student Verhuis Service is gespecialiseerd in flexibiliteit. Door een speciale bedrijfsinrichting waarbij hoogopgeleide verhuizers op korte termijn kunnen worden ingezet, heeft onze verhuisservice vaak een groot concurrentievoordeel tegenover traditionele verhuisbedrijven.

Bij (zakelijke) verhuizingen zijn vaak opleverdata van toepassing. Iedere ondernemer wil zo strak mogelijk plannen om geen dubbele kosten te dragen. Uit ervaring blijkt dat deadlines in de bouw of renovatieprojecten vaak niet worden gehaald. Waar traditionele verhuisbedrijven vaak tekort schieten in het mogelijk maken van het verschuiven van werkzaamheden, houden wij altijd rekening met vertragingen. Wij hebben zeer grote projecten toegewezen gekregen omdat wij de variabele capaciteit beschikbaar hebben om werkzaamheden te verplaatsen. Wij hebben er een sport van gemaakt om van te voren rekening te houden met vele opties, zodat onze (zakelijke) klanten zich niet druk hoeven te maken als een deadline door omstandigheden niet wordt gehaald. Onze flexibiliteit heeft ons al vele partnerships opgeleverd waar we trots op zijn.