Project verhuizingen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7188 recensies
js_loader

Project verhuizingen

Heeft u een groot project wat verplaatst of verhuisd moet worden? Bijvoorbeeld een kunstwerk, een beeld, een kluis of een speciale machine? Wij maken daar een professionele uitdaging van. Van kleine projecten tot gehele projectruimtes. Student Verhuis Service heeft afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met soortgelijke projectverhuizingen en zoekt graag voor u naar een passende oplossing.

Goede voorbereidingen

Onze expertise is het transportwaardig voorbereiden van speciale objecten. Een goede voorbereiding is essentieel voor een efficiënte en succesvolle verhuizing. Met onze ervaring binnen de verhuiswereld hebben wij nagenoeg alles al eens gezien en gedaan. Dit betekent dat er geen uitdaging is die wij niet aan gaan.

Goede verhuismaterialen van groot belang

Het juiste verhuismateriaal is bij projectverhuizingen van groot belang. Om uw project goed te beschermen tijdens het vervoer moet het met de juiste verhuismaterialen worden ingepakt en beschermd. Vooraf aan het transport van uw project komt een accountmanager van Student Verhuis Service bij u langs om te beoordelen wat er precies moet worden gedaan voor de verhuizing en wat er allemaal nodig is. Dit alles gaat uiteraard in goed overleg met u, zodat u de regie houdt. Student Verhuis Service beschikt over een hoge kwaliteit verhuismaterialen die regelmatig worden gecheckt en zo nodig worden vervangen om uw een succesvolle verhuizing te kunnen garanderen.

Projectverhuizingen door het hele land

Als u uw project van Amsterdam naar Utrecht wilt laten verhuizen is dat voor ons geen enkel probleem. Waar uw spullen ook heen moeten worden getransporteerd, wij brengen het graag met grote zorg naar de nieuwe plaats van bestemming. Wij voeren dagelijks heel wat verschillende typen bedrijfsverhuizingen uit binnen de verschillende steden en plaatsen in Nederland. Ook verhuizingen buiten Nederland behoren tot de mogelijkheden. Zo kunt u ook met een gerust hart uw internationale verhuizing aan ons toevertrouwen.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Kosten projectverhuizing

De kosten voor een projectverhuizing zijn afhankelijk van verschillende factoren:

  • De hoeveelheid inboedel die moet worden verhuisd
  • De afstand tussen beide locaties
  • de inzet van ander materieel, zoals een hijskraan of verhuislift
  • Het aantal verhuizers wat moet worden ingezet
  • De totale duur van de verhuizing

 

U kunt besparen door bijvoorbeeld het demonteren en inpakken zelf te doen. Ook het verplaatsen van de inboedel naar de verhuiswagen kan met eigen mensen worden gedaan, hierdoor kunt u besparen op de inzet van extra verhuizers. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw projectverhuizing met ons door te spreken, of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons online aanvraagformulier.

Wij hebben alle benodigdheden voor een succesvolle projectverhuizing in huis en zullen u in het voortraject ondersteunen met voorbereiding of wanneer gewenst deze geheel bij u uit handen nemen!

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen