Verhuisbedrijf Dordrecht

Als professioneel verhuisbedrijf is Student Verhuis Service bijna dagelijks actief als verhuisbedrijf Dordrecht. Hierbij gaat het om verhuizingen van, naar en binnen Dordrecht en helpen we zowel particulieren als bedrijven om succesvol te verhuizen. Als verhuisbedrijf Dordrecht hanteren we een vlotte en flexibele werkwijze waarbij u kunt kiezen om zelf mee te helpen met de verhuizers of om alles over te laten aan ons. We zien het als onze belangrijkste taak om uw inboedel veilig te verhuizen, om uw verhuizing volgens planning te laten verlopen en om goedkoop verhuizen in Dordrecht mogelijk te maken. Deze laatste taak kunnen we realiseren door te werken met een mix aan ervaren verhuizers die relatief jong zijn. Op die manier kunnen we de kosten drukken zonder dat we in hoeven te leveren op kwaliteit.

Met ons interactieve aanvraagformulier kunt u gemakkelijk berekenen wat de kosten voor uw verhuizing in, naar of vanuit Dordrecht zijn. Het formulier geeft een indicatie van de verhuiskosten. Dezelfde dag ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat voor de verhuizing in Dordrecht. Op die manier weet u snel wat de exacte kosten voor de verhuizing bedragen!

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Zorgvuldig verhuizen Dordrecht

De verhuizers van Student Verhuis Service doen wekelijks tot wel tien verhuizingen per persoon. Dit betekent niet alleen dat de verhuizers een gezonde dosis ervaring hebben, maar betekent ook dat ze weten hoe ze zorgvuldig om moeten gaan met uw inboedel. De ingepakte dozen worden dermate zorgvuldig behandeld dat de kans op schade aan de inboedel geminimaliseerd wordt. Dit geldt zowel bij het verplaatsen van de dozen in uw oude en nieuwe huis, als bij het vervoeren in de vrachtauto waarmee de verhuizing in Dordrecht wordt uitgevoerd. Dankzij deze zorgvuldige verhuizingsmethode, kunnen we vrijwel iedere keer afscheid nemen van tevreden klanten!

Verhuizen in Dordrecht

Student Verhuis Service helpt vaak gezinnen bij het verhuizen in Dordrecht of elders in de omgeving Rotterdam uit. Vaak zijn dit verhuizingen in nieuwbouwwijken waarbij het verhuizen van inboedels vaak goed te doen is zonder traplift of andere middelen. Maar soms zijn het ook verhuizingen in het historische hart van Dordrecht. Bij deze verhuizingen komt het voor dat de huizen lastig toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld door te steile of te nauwe trappen is het dan alleen mogelijk om via een omweg de juiste verdieping te bereiken. Dan gebruiken we een traplift of wanneer dit niet mogelijk is dan kunnen we ervoor kiezen om de inboedel naar boven te takelen. Het takelen proberen we overigens zoveel mogelijk tot een minimum te beperken om de kans op schade te beperken en de kosten van de verhuizing te minimaliseren.

Zakelijke verhuizingen Dordrecht

Student Verhuis Service biedt niet alleen particuliere verhuizingen in Dordrecht aan, maar biedt ook oplossingen voor zakelijke verhuizingen. Zo verhuizen we regelmatig kantoren, maar ook met het verhuizen van archieven en productieruimtes hebben we ervaring. Bij zakelijke verhuizingen in de omgeving Dordrecht is het nog belangrijker dat er gewerkt wordt volgens een duidelijke planning en deadline. Benieuwd wat we als verhuisbedrijf Dordrecht voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Waarom Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Dordrecht?

Student Verhuis Service biedt als verhuisbedrijf in Dordrecht zeer concurrerende tarieven voor verhuizingen in, om en naar Dordrecht. Dankzij deze goedkope verhuizingen zijn we voor veel verhuizingen aantrekkelijk. Zowel voor zakelijke verhuizingen in Dordrecht als voor particuliere verhuizingen. Toch is dit niet de enige reden om te kiezen voor Student Verhuis Service. Als professioneel verhuisbedrijf bieden we namelijk ook de kwaliteit die u van ons mag verwachten! Dit houdt in dat u van ons het volgende kunt verwachten:

 • Goedkoop verhuizen in Dordrecht en omgeving
 • Een zorgvuldige verhuizing
 • Voldoende capaciteit om al uw inboedel te verhuizen
 • Ruime ervaring met verhuizen in Dordrecht
 • Professionele verhuismiddelen

Verhuizing van afwijkende meubels

Heeft u bijzondere meubels of bestaat uw inboedel uit artikelen die lastig te verhuizen zijn? Geen probleem. Dankzij onze ruime ervaring in verhuizen, zijn we in staat om vrijwel alles te verhuizen. Zo verhuizen we wekelijks meerdere piano’s, brandkasten en aquaria, maar ook bijzondere banken en antieke kasten. Bij meubels die zeer afwijkend zijn maken we vaak allereerst een plan om het meubelstuk zorgvuldig te kunnen verhuizen en de kans op schade aan uw bezit te minimaliseren. Heeft u vragen over een specifiek meubelstuk dat verhuisd moet worden in Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact op!

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Binnen vijf minuten inzicht in de verhuiskosten in Dordrecht

Als verhuisbedrijf actief in Dordrecht, vinden we het belangrijk om transparant te zijn in onze kosten. Door ons contactformulier in te vullen heeft u direct al een betrouwbare indicatie van de kosten van uw verhuizing in Dordrecht. Dezelfde dag kunt u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat verwachten zodat u weet wat u kunt verwachten van de totale verhuiskosten. In het formulier wordt onder meer rekening gehouden met de afstand tussen adres A en adres B. Zo zal een verhuizing goedkoper zijn wanneer het binnen Dordrecht plaatsvindt dan wanneer u verhuist naar Amsterdam. Ook wordt er rekening gehouden met de omvang van de verhuizing. Denk dan bijvoorbeeld aan het aantal meubels dat verhuisd moeten worden en het aantal verdiepingen dat moet worden afgelegd. Dit zijn gegevens waarop wij als verhuisbedrijf in Dordrecht een betrouwbare prijs kunnen baseren voor uw verhuizing. Klik onderstaande button om direct te beginnen met het formulier.

Verhuisbedrijf Dordrecht
4.9 (97.33%) 15 votes