Verhuisbedrijf Dordrecht

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7188 recensies
js_loader

Professioneel verhuisbedrijf in Dordrecht en omstreken

Als professioneel verhuisbedrijf is Student Verhuis Service bijna dagelijks actief als verhuisbedrijf Dordrecht. Hierbij gaat het om verhuizingen van, naar en binnen Dordrecht en helpen we zowel particulieren als bedrijven om succesvol te verhuizen.

Als verhuisbedrijf in Dordrecht hanteren we een vlotte en flexibele werkwijze waarbij u kunt kiezen om zelf mee te helpen met de verhuizers of om alles over te laten aan ons. We zien het als onze belangrijkste taak om uw inboedel veilig te verhuizen, om uw verhuizing volgens planning te laten verlopen en om goedkoop verhuizen in Dordrecht mogelijk te maken. Deze laatste taak kunnen we realiseren door te werken met een mix aan ervaren verhuizers die relatief jong zijn. Op die manier kunnen we de kosten drukken zonder dat we in hoeven te leveren op kwaliteit.

Met ons interactieve aanvraagformulier kunt u gemakkelijk berekenen wat de kosten zijn van ons verhuisbedrijf bij uw verhuizing naar of vanuit Dordrecht zijn. Het formulier geeft een indicatie van de verhuiskosten. Dezelfde dag ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat voor de verhuizing in Dordrecht. Op die manier weet u snel wat de exacte kosten voor de verhuizing bedragen!

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Zorgvuldig verhuizen met Student Verhuis Service

De verhuizers van Student Verhuis Service doen wekelijks tot wel tien verhuizingen per persoon. Dit betekent niet alleen dat de verhuizers een gezonde dosis ervaring hebben, maar betekent ook dat ze weten hoe ze zorgvuldig om moeten gaan met uw inboedel. De ingepakte dozen worden dermate zorgvuldig behandeld dat de kans op schade aan de inboedel geminimaliseerd wordt. Dit geldt zowel bij het verplaatsen van de dozen in uw oude en nieuwe huis, als bij het vervoeren in de vrachtauto waarmee de verhuizing in Dordrecht wordt uitgevoerd. Dankzij deze zorgvuldige verhuizingsmethode, kunnen we vrijwel iedere keer afscheid nemen van tevreden klanten!

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Gezinsverhuizingen in Dordrecht en omstreken

Student Verhuis Service helpt vaak gezinnen bij het verhuizen in Dordrecht of elders in de omgeving van Rotterdam. Vaak zijn dit verhuizingen in nieuwbouwwijken waarbij het verhuizen van de inboedel vaak goed te doen is zonder traplift of andere middelen. Maar soms zijn het ook verhuizingen in het historische hart van Dordrecht.

Bij deze verhuizingen komt het voor dat de huizen lastig toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld door te steile of te nauwe trappen is het dan alleen mogelijk om via een omweg de juiste verdieping te bereiken. Dan gebruiken we een verhuislift of wanneer dit niet mogelijk is dan kunnen we ervoor kiezen om de inboedel naar boven te takelen. Het takelen proberen we overigens zoveel mogelijk tot een minimum te beperken om de kans op schade te beperken en de kosten van de verhuizing te minimaliseren.

Ook voor zakelijke verhuizingen in Dordrecht en omgeving

Student Verhuis Service biedt niet alleen particuliere verhuizingen in Dordrecht aan, maar biedt ook oplossingen voor zakelijke verhuizingen. Zo verhuizen we regelmatig kantoren, maar ook met het verhuizen van archieven en productieruimtes hebben we ervaring. Bij zakelijke verhuizingen in de omgeving Dordrecht is het nog belangrijker dat er gewerkt wordt volgens een duidelijke planning en deadline. Zo kunt u ook nog eens gratis en vrijblijvend gebruik maken van onze verhuischecklist.

Benieuwd wat we als verhuisbedrijf in Dordrecht voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Verhuiswagen en verhuislift huren in Dordrecht

Bij veel verhuizingen gebruiken we een verhuislift om uw inboedel goed en veilig te verhuizen. In sommige situaties kunt u veel onderdelen van de verhuizing zelf uitvoeren, maar heeft u alleen een verhuislift en een verhuiswagen nodig. Als verhuisbedrijf in Dordrecht kunnen we u hiermee van dienst zijn. U kunt een verhuislift en verhuiswagen bij ons huren met daarbij het personeel dat hiervoor getraind is.

Zo kan de verhuizing veilig worden uitgevoerd, maar vooral ook goedkoop en snel!

Waarom Student Verhuis Service als uw verhuizer in Dordrecht?

Student Verhuis Service biedt als verhuisservice in Dordrecht zeer concurrerende tarieven voor verhuizingen in, om en naar Dordrecht. Dankzij deze goedkope verhuizingen zijn we voor veel verhuizingen aantrekkelijk. Zowel voor zakelijke verhuizingen in Dordrecht als voor particuliere verhuizingen. Toch is dit niet de enige reden om te kiezen voor Student Verhuis Service. Als professioneel verhuisbedrijf bieden we namelijk ook de kwaliteit die u van ons mag verwachten! Dit houdt in dat u van ons het volgende kunt verwachten:

  • Goedkoop verhuizen in Dordrecht en omgeving
  • Een zorgvuldige aanpak
  • Voldoende capaciteit om al uw inboedel te verhuizen
  • Ruime ervaring met verhuizen in Dordrecht
  • Professionele verhuismiddelen

Verhuizing van afwijkende meubels

Heeft u bijzondere meubels of bestaat uw inboedel uit artikelen die lastig te verhuizen zijn? Geen probleem. Dankzij onze ruime ervaring in verhuizen, zijn we in staat om vrijwel alles te verhuizen. Zo verhuizen we wekelijks meerdere piano’sbrandkasten en aquaria, maar ook bijzondere banken en antieke kasten. Bij meubels die zeer afwijkend zijn maken we vaak allereerst een plan om het meubelstuk zorgvuldig te kunnen verhuizen en de kans op schade aan uw bezit te minimaliseren. Heeft u vragen over een specifiek meubelstuk dat verhuisd moet worden in Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact op!

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten te berekenen!

Flexibiliteit bij verhuizingen

Als professioneel verhuisbedrijf hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk dat u de flexibiliteit houdt bij de verhuizingen. Wilt u op zaterdag of zondag verhuizen? Geen probleem. Is het door drukte in de straat handiger om in de avonduren de verhuislift te plaatsen? Dan staan onze verhuizers ’s avonds voor u klaar. Zelfs op de meeste feestdagen is verhuisbedrijf Student Verhuis Service actief in Dordrecht.

Ook wanneer u zelf al een groot gedeelte van de verhuizing zelf uit wilt voeren dan is dat bij ons mogelijk. We helpen u dan vooral met de lastige objecten zoals die hierboven al genoemd stonden. Zo kunnen we onze meerwaarde als verhuisbedrijf Dordrecht aan u blijven leveren.

Naast de gebruikelijke particuliere en zakelijke verhuizingen in de gemeente Dordrecht is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze spoedverhuizingen service. U wordt dan op zeer korte termijn geholpen met verhuizen (bijvoorbeeld bij een overlijden). Ook woningontruimingen hebben wij door de jaren heen mogen begeleiden.

Ook voor seniorenverhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Hoewel seniorenverhuizingen niet per se veel verschillen van reguliere verhuizingen, zijn er toch enkele verschillen. Een seniorenverhuizing vraagt extra service en aandacht van de verhuizer. Mogelijk doordat er antieke spullen aanwezig, maar ook doordat de verhuisstress bij senioren in sommige situaties hoger kan zijn. Daarnaast helpen we met uitpakken, zetten alle spullen en apparatuur op de juiste plek en zorgen voor een nette en soepele verhuizing.

Binnen vijf minuten inzicht in de verhuiskosten voor uw verhuizing

Als verhuisbedrijf actief in Dordrecht, vinden we het belangrijk om transparant te zijn in onze kosten. Door ons contactformulier in te vullen heeft u direct al een betrouwbare indicatie van de kosten van uw verhuizing in Dordrecht. Dezelfde dag kunt u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat verwachten zodat u weet wat u kunt verwachten van de totale verhuiskosten.

In het formulier wordt onder meer rekening gehouden met de afstand tussen adres A en adres B. Zo zal een verhuizing goedkoper zijn wanneer het binnen Dordrecht plaatsvindt dan wanneer u verhuist naar bijvoorbeeld AmsterdamZoetermeer of Capelle aan den IJssel. Ook wordt er rekening gehouden met de omvang van de verhuizing. Denk dan bijvoorbeeld aan het aantal meubels dat verhuisd moeten worden en het aantal verdiepingen dat moet worden afgelegd.

Dit zijn gegevens waarop wij als verhuisbedrijf in Dordrecht een betrouwbare prijs kunnen baseren voor uw verhuizing. Klik onderstaande button om direct te beginnen met het formulier.

Dit moet je weten over Dordrecht

Dordrecht staat bekend als een van de oudste steden van Nederland met een rijk verleden. De stad, gelegen daar waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas, telt circa 280.000 inwoners.

Er is een bekende uitdrukking die over Dordrecht gaat, namelijk: Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt. Tegenwoordig is deze uitdrukking echter niet meer van toepassing; de oude binnenstadshavens, fraaie pakhuizen en monumentale panden van Dordrecht maken de stad een sfeervolle plaats om te wonen.

Wist je dat…

  • Dordrecht een oppervlakte heeft van 99.47 vierkante kilometer;
  • Dordrechts drierivierenpunt het drukst bevaren knooppunt is in heel Europa.
  • De inwoners van Dordrecht ook wel schapenkoppen worden genoemd.

Wanneer je gaat verhuizen naar Dordrecht, is het belangrijk om je tijdig aan te melden bij de Gemeente Dordrecht. Alle informatie over het aangeven van je verhuizing vind je via deze link!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen