Verhuisbedrijf Sassenheim

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 5411 beoordelingen
js_loader

Student Verhuis Service is als professioneel verhuisbedrijf regelmatig actief als verhuisbedrijf in Sassenheim.

Onder de rook van Leiden en op fietsafstand van het strand bevindt zich het gezellige Sassenheim. Door haar ligging ten opzichte van de grotere steden aan de ene kant en het strand aan de andere kant, is het een populaire stad.

Gaat u binnenkort verhuizen in of naar Sassenheim? Of heeft u een verhuisbedrijf nodig omdat u Sassenheim gaat verlaten? Dan helpt Student Verhuis Service u graag verder.

Vraag hieronder dan een prijsindicatie aan om direct inzicht te krijgen in de kosten van uw verhuizing als u de verhuizing uit laat voeren door een verhuisservice die goed bekend staat als verhuisbedrijf Sassenheim.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing in de regio Sassenheim
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Student Verhuis Service: Voor al uw verhuizingen

Student Verhuis Service heeft meer dan 10 jaar ervaring met het uitvoeren van verhuizingen. Tijdens onze werkzaamheden komen we uiteenlopende verhuizingen tegen. Denk bijvoorbeeld aan verhuizingen van gezinnen, singles en stellen. Maar ook voor seniorenverhuizingen en zakelijke verhuizingen kunt u bij ons terecht. Onze Student Verhuizers staan dagelijks voor u klaar om u verder te helpen met een betrouwbare verhuisservice in Sassenheim.

Wij staan voor u klaar om als professioneel verhuisbedrijf uw hele inboedel te verhuizen, maar u kunt er ook voor kiezen om slechts een deel van de verhuizing door ons uit te laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van alleen de grootste meubels zoals:

Professioneel verhuismateriaal

De verhuizers van Student Verhuis Service zijn intern opgeleid. Hierdoor zijn ze direct op de hoogte van wat er van ze wordt verwacht en hoe ze kunnen omgaan met het verhuismateriaal. Bij iedere verhuizing wordt er een beroep gedaan op verhuismateriaal. Bij de inzet van het verhuismateriaal is het belangrijk dat er professioneel en betrouwbaar verhuismateriaal wordt ingezet. Bij Student Verhuis Service maken we onder andere gebruik van de volgende verhuismaterialen:

 • Verhuiswagens:
  Verhuiswagens worden bij praktisch iedere verhuizing ingezet. De meubels kunnen hiermee gemakkelijk vervoerd worden, ook als het een verhuizing over langere afstand betreft. Soms wordt ervoor gekozen om de verhuiswagen uit te rusten met een aanhanger zodat de capaciteit wordt vergroot. Met name bij een verhuizing over een grotere afstand kan dit veel kosten besparen.
 • Verhuisliften:
  Een verhuislift maakt verhuizen een stuk gemakkelijker. Vaak moeten er meubels verticaal verplaatst worden. Een verhuislift maakt dit gemakkelijker, veiliger en sneller. Hierdoor worden de kosten beperkt en kan de kans op schade aan uw bezittingen geminimaliseerd worden.
 • Beschermingsmateriaal:
  Om uw meubels veilig te verhuizen naar uw nieuwe huis, is het belangrijk om tijdens de verhuizing uw meubels te beschermen. Beschermingsmateriaal als dekens en verhuisdozen helpen hierbij. Daarnaast nemen de Student Verhuizers ook altijd voldoende materiaal mee om uw meubels vast te zetten in de verhuiswagen. Zo houden we de kans op schade zo klein mogelijk!

Waarom mensen kiezen voor Student Verhuis Service

Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4,8 sterren uit 5000+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 13 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Seniorenverhuizingen Sassenheim

Ouderen blijven steeds langer zelfstandig wonen. Toch wordt er vaak wel voor gekozen om te verhuizen naar een wat kleinere woning die wat centraler ligt. Zo kunnen senioren er bijvoorbeeld voor kiezen om hun huis in het buitengebied van Sassenheim in te ruilen voor een appartement in het centrum. Waarschijnlijk is er in dat appartement minder ruimte dan in de vorige woning. Daardoor kan het bij een seniorenverhuizing nodig zijn om ook goederen te verschepen naar een derde locatie. Student Verhuis Service biedt deze mogelijkheid als verhuisbedrijf Sassenheim en helpt u of uw ouders daarmee verder.

Zakelijk verhuisbedrijf Sassenheim

Als professioneel verhuisbedrijf verhuizen we wekelijks ook meerdere bedrijven. Het verhuizen van de inboedel van een kantoor van A naar B heeft vaak wat meer om handen dan een particuliere verhuizing. Planning is nóg belangrijker vanwege de vele betrokken partijen. Denk bijvoorbeeld aan klanten, medewerkers en leveranciers. Net als particuliere verhuizingen, plannen we zakelijke verhuizingen daarom minutieus in. Als verhuisbedrijf Sassenheim zijn we met name gespecialiseerd in het verhuizen van MKB bedrijven tot ongeveer 100 medewerkers.

Verhuizen Sassenheim: zonder zorgen met gedreven medewerkers

De medewerkers van Student Verhuis Service werken in teams. De teams zijn samengesteld op basis van ervaring en kennis. Heeft u voor uw verhuizing een verhuislift nodig? Dan zorgen we ervoor dat er een team komt verhuizen die veel ervaring heeft met verhuisliften. Gaat u door te verhuizen Sassenheim omruilen voor de drukke binnenstad van Den Haag? Dan komt er een team dat weet hoe ze om moeten gaan met verhuizen in drukke situaties. Zo is elk team optimaal samengesteld op basis van te verrichten werkzaamheden.

De medewerkers van Student Verhuis Service zijn gedreven en goed opgeleid. Het opleiden doen we zelf, dit bespaart niet alleen kosten, maar zorgt er ook voor dat we weten wie we op pad sturen als u een beroep doet op ons als verhuisbedrijf in Sassenheim.

Goedkope verhuisservice Sassenheim

Student Verhuis Service heeft een ruime staat van dienst als het gaat om verhuizingen in Sassenheim. Bij deze verhuizingen staat kwaliteit voorop, op de voet gevolgd door het belang van de kosten. Wij streven er namelijk naar om bij iedere verhuizing als goedkoopste verhuisbedrijf Sassenheim en omgeving uit de bus te komen.

We realiseren dit door:

Efficiënt te werken: Iedere verhuizing wordt uitgevoerd met een team. Binnen dit team heeft iedere student verhuizer zijn eigen verantwoordelijkheden. Zo kan er zeer efficiënt gewerkt worden.
Enthousiasme te combineren met ervaring: De medewerkers van Student Verhuis Service zijn over het algemeen vrij jong. Dit jonge enthousiasme combineren we met student verhuizers die al wat ouder zijn en veel verhuizingen hebben uitgevoerd. Zo kunnen we de kosten per verhuizing laag houden en wel de kwaliteit waarborgen!
Op te leiden eigen beheer: Als nieuwe medewerkers bij Student Verhuis Service aan de slag gaan, dan worden ze eerst opgeleid. Deze opleiding voeren we intern uit. Zo kunnen we goed inschatten waar de kwaliteiten van de medewerker liggen. Bovendien kunnen we de kosten laag houden

Verhuizen Sassenheim: u bepaalt hoe u verhuist

Gaat u door uw verhuizen Sassenheim verlaten of verhuist u juist naar deze plaats vanuit een stad in de buurt, zoals Alphen aan den Rijn? Wat voor soort verhuizing u ook wenst: bij Student Verhuis Service bent u aan het juiste adres. Bij ons zijn alle denkbare combinaties mogelijk van zelf verhuizen en verhuizen met een verhuisservice. Enkele mogelijkheden:

 • Zelf al uw spullen inpakken, maar het (de)monteerwerk en het daadwerkelijk verhuizen laten doen door Student Verhuis Service;
 • Uw gehele verhuizing, inclusief inpakken, uitpakken en (de)montage van meubels, laten uitvoeren door Student Verhuis Service;
 • Uw gehele verhuizing zelf uitvoeren en enkel de zeer zware en onhandig meubelen laten sjouwen en verhuizen door onze ervaren verhuizers;
 • Uw gehele verhuizing zelf uitvoeren en daarvoor bij Student Verhuis Service een verhuislift met ervaren verhuizer huren.

Werkgebied Student Verhuis Service

Student Verhuis Service voert verhuizingen uit door het hele land. Door onze vestigingen in de Randstad, zijn we met name in die regio erg goedkoop. Sassenheim valt binnen deze regio, waardoor we u waarschijnlijk verder kunnen helpen met een goedkope verhuizing. Of u nu gaat verhuizen naar LeidenDen HaagAlkmaar of dat u door te verhuizen naar Amsterdam verruilt voor Sassenheim. Benieuwd of Student Verhuis Service ook voor uw verhuizing als goedkoopste verhuisbedrijf Sassenheim uit de bus komt? Vraag hieronder dan vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Kies uw korting tot 30%!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.