Verhuisbedrijf Amsterdam

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7362 recensies
js_loader

Met een verhuizing in het vooruitzicht naar de hoofdstad Amsterdam is het onnodig om uit te leggen waarom Amsterdam een prachtige woonplaats is. Van het culturele Bos en Lommer tot de kunst hot-spots van Oud-Zuid. Amsterdam heeft het. Voordat jij je Amsterdammer mag noemen is het enige dat nog in de weg staat, de verhuizing.

Verhuizen in of naar de wereldstad Amsterdam is geen abc’tje. De nauwe binnenstad en vaak drukke gebieden vormen een uitdaging bij iedere verhuizing. Een verhuizer die de stad door en door kent én niet de hoofdprijs rekent in Amsterdam is dan ook geen onnodige luxe. Heb je verhuizers, een verhuislift of een volledig ontzorgde verhuizing nodig. Student Verhuis Service helpt je jouw nieuwe Amsterdamse woning in.

Volledig inzicht in de prijs
Nergens aan vast
Binnen 5 minuten een prijs

Student Verhuis Service; verhuizen tegen studentenprijzen

Wat in 2008 begon als marktplaats-advertentie als verhuishulp is gegroeid in een professioneel verhuisbedrijf dat meer dan 100.000 tevreden klanten, 40 nieuwe verhuiswagens beschikbaar heeft én nog altijd even voordelig als in 2008.

Of het nu een particuliere verhuizing, bedrijfsverhuizing, woningontruiming, seniorenverhuizingen of internationale verhuizingen betreft, met Student Verhuis Service Amsterdam is het voordelig verhuizen.

Wat vinden onze klanten van onze verhuisservice Amsterdam?

Wat een geweldige ervaring met Student Verhuis Service tijdens onze verhuizing in Amsterdam! Met die drukte en smalle straatjes leek het een nachtmerrie, maar deze jongens hebben het zo soepel laten verlopen. Ze manoeuvreerden als pro’s en hielden alles in de gaten. Topverhuizers in Amsterdam en omgeving
Milan
Student Verhuis Service is de koning van verhuizen in Amsterdam! Die smalle straatjes en de drukte waren geen probleem voor hen. Ze maakten onze verhuizing stressvrij.
Donna

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Wat gaat verhuizen in Amsterdam mij kosten?

We horen je al denken: betrouwbaar én goedkoop. Wat gaat mij dat kosten dan? Ons aanvraagformulier is met 5 stappen zo te doorlopen en in het laatste scherm ontvang je een nauwkeurige inschatting van de totale kosten.

Naast de gebruikelijke contact- en adresgegevens vul je de inboedel die verhuisd moet worden in, en je ontvangt een nauwkeurige inschattingsprijs exclusief BTW. Zo weet je waar je aan toe bent. Onze tarieven vind je op de tarievenpagina.

Professionele verhuisservice met goed opgeleide verhuizers

We houden onze kosten laag door goedkope arbeidskrachten, lees: studenten, in te zetten voor verhuisklussen. Goedkoop is lekker, maar er moet wel met aandacht omgegaan worden met de kostbare inboedel. Daarom sturen we onze verhuizers eerst langs onze interne opleiding voor ze een verhuisdoos in hun handen houden. Zo zorgen wij voor professionele verhuizers tegen lage tarieven.

Verhuisbedrijf met modern materieel

Bij verhuizingen in de binnenstad van Amsterdam, maar ook in de wijken binnen de hoofdstad, gebeurt het regelmatig dat het verhuizen van meubels niet lukt via de trap. Dan is een verhuislift een noodzakelijk hulpmiddel tijdens de verhuizing.

Binnen de verhuisservice bieden we dan ook het gebruik van verhuisliften aan. De verhuizers in ons verhuisbedrijf zijn getraind in het veilige gebruik van de verhuisliften. Wie bij ons een verhuislift huurt (als deel van een verhuizing of als losse dienst), huurt hier altijd een verhuizer van Student Verhuis Service bij. Zo is het gebruik van de verhuislift altijd veilig en verantwoord. Meer informatie over een verhuislift huren voor uw verhuizing in Amsterdam vind je op Verhuislift huren in Amsterdam.

Verder beschikken we over een groot aantal verhuiswagens waarmee jouw bezittingen veilig verhuisd kunnen worden. Naast deze gemotoriseerde hulpmiddelen gebruiken we tijdens de verhuizing ook ander materieel. Denk bijvoorbeeld aan stevige verhuisdozen en schone beschermmaterialen. Zo kunnen we uw bezittingen op een veilige manier verhuizen.

Vandaag inzicht in de kosten van uw verhuizing via ons aanvraagformulier
Dezelfde dag een vrijblijvende offerte
Van het huren van een verhuiswagen alleen tot volledig ontzorgd verhuizen, jij bepaalt!

Verhuisdiensten voor Amsterdamse verhuizingen

Student Verhuis Service is als verhuisbedrijf uit Amsterdam dagelijks actief in en rondom de hoofdstad. Dagelijks helpen we gezinnen, senioren en bedrijven om hun bezittingen te verhuizen van A naar B.

 • Grote en kleine verhuizingen in Amsterdam en andere delen van Nederland
 • Normale en kleine verhuizingen binnen Europa
 • Van stoep tot stoep verhuizingen
 • (De)monteren van meubels
 • Verhuizen van witgoed, inclusief opnieuw aansluiten
 • Bezemschoon opleveren woning of bedrijfspand
 • Bedrijfsontruimingen en woningontruiming
 • Het afvoeren van grofvuil of puin
 • Motor en/of scooter vervoer (trailer)
 • Meubel en/of witgoed transport
 • Overig transport

Als verhuisdienst helpen we jou bij je verhuizing, zoals jij dat zelf wilt. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Maak dan gebruik van het interactieve aanvraagformulier. Daarin geef je aan wanneer je wilt gaan verhuizen, hoeveel meubels er verhuisd moeten worden én is er mogelijkheid om aan te geven hoeveel van de verhuizing uitbesteed gaat worden.

De 5 valkuilen van verhuizen

Van weinig mensen is verhuizen een hobby. Vooral in situaties dat het gaat om een noodgedwongen verhuizing is de verhuizing zelf een taak waar u als een berg tegenop kunt zien. Een goede voorbereiding scheelt een hoop stress en helpt u om de belangrijkste problemen tijdens een verhuizing te voorkomen.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Betrouwbaar verhuisbedrijf Amsterdam en omstreken

De verschillende teams verhuizers die u helpen bij uw verhuizing in Amsterdam en tot ver daarbuiten, bestaan uit enthousiaste verhuizers die over het algemeen relatief jong zijn. Tegelijkertijd hebben ze binnen het verhuisbedrijf al veel ervaring opgedaan bij verschillende soorten verhuizingen, waardoor ze betrouwbaar kunnen verhuizen. Dit houdt in dat ze uw inboedel voorzichtig behandelen en tegelijkertijd vlot kunnen verhuizen.

Zo blijven we als verhuisbedrijf Amsterdam zeer concurrerend qua prijs en kunnen we een verhuisservice bieden met de kwaliteit die u nodig heeft tijdens de verhuizing. Bent u benieuwd wat Student Verhuis Service voor u kan betekenen, in Amsterdam of daarbuiten? Bereken dan direct hoeveel uw verhuizing gaat kosten met ons verhuisbedrijf!

Verhuizen Amsterdam: wat voor soort verhuizing wenst u?

Ons verhuisbedrijf Amsterdam voert al lange tijd allerlei soorten verhuizingen uit. Of het nu gaat om een kleine particuliere verhuizing of een omvangrijke, logistiek gecompliceerde bedrijfsverhuizing: wij hebben de kennis en expertise in huis om al uw verhuizingen met goed gevolg uit te voeren. Dit geldt ook voor uw speciale verhuiswensen en in geheel Nederland. Wenst u bijvoorbeeld een spoedverhuizing, zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat uw woningontruiming op zich kan nemen of hebt u een verhuislift nodig voor uw verhuizing? Neem vandaag nog contact op met Student Verhuis Service!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Verhuizen Amsterdam: student verhuizers binnen handbereik

De student verhuizers van verhuisbedrijf Student Verhuis Service staan iedere dag voor u klaar om u te helpen met uw verhuizing. De hoogopgeleide student verhuizers leveren een complete verhuizing, of assisteren juist met de meubelen waar u zelf niet aan toekomt.

Wij hebben onze hoofdvestiging op een centrale plek in Amsterdam, zitten binnen enkele minuten op de snelweg en zijn daardoor efficiënt in te zetten voor verhuizingen door het hele land.

Het woord verhuisservice is niet voor niets deel van onze naam: ons doel is om u de perfecte service te leveren tijdens uw verhuizing, wat voor soort verhuizing of welke verhuisdiensten u ook wenst.

Uw bezittingen wordt door ons verhuisbedrijf ingeladen, vervoerd en op de juiste plek in uw nieuwe huis neergezet. Wanneer nodig, maken we gebruik van een verhuislift die de meubels naar een hogere verdieping kan begeleiden.

Terwijl wij als verhuisbedrijf de professionele verhuizing van de meubels voor onze rekening nemen, kunt u zich richten op de inrichting van het huis. Zo maakt u uw nieuwe huis snel tot een nieuw thuis!

Direct weten wat uw verhuizing kost met Student Verhuis Service? Vraag dan onderstaand vrijblijvend een offerte aan! Onze studentverhuizers staan graag voor u klaar.

Wij zijn niet enkel in grote steden zoals Amsterdam actief, maar ook in steden en dorpen, bijvoorbeeld in de buurt van Amsterdam.

Goedkoop verhuizen Amsterdam: naar of vanuit Nederland of Europa

Gaat u verhuizen in of rond Amsterdam? Of gaat u juist door te verhuizen Amsterdam verlaten en zoekt u daarom een verhuisbedrijf Amsterdam? Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Voor een verhuizing binnen, naar of vanuit Amsterdam bent u bij ons dus op de juiste plek!

Ook zijn onze tarieven zeer scherp wanneer u elders in Nederland verhuist. Ook verhuizen wij vaak in andere Nederlandse steden. Zo doen wij vaak dienst als verhuisbedrijf in Rotterdam, verhuisbedrijf in Den Haag of verhuisbedrijf in Utrecht. Ook voor mensen die juist vanuit Amsterdam verhuizen staan wij klaar:als u door te verhuizen Amsterdam verruilt voor een andere woonplaats, zijn wij u daarbij graag van dienst.

Wilt u binnen Europa verhuizen? Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in internationale verhuizingen, met name het verhuizen naar Duitsland, Frankrijk, Spanje en België.

Of u nu een goedkoop verhuisbedrijf voor in Amsterdam of (ver) daarbuiten zoekt, wij staan voor u klaar!

Ons verhuisbedrijf kan u veel goedkoper verhuizen dan grote verhuisbedrijven. Dit omdat wij als verhuisservice goedkope werkkrachten hebben en low-budget ingesteld zijn. Hoewel wij als verhuisbedrijf Amsterdam te boek staan, verhuizen wij u ook (ver) buiten Amsterdam: onze verhuizers zijn landelijk actief én goedkoop.

Wij houden ons bezig met goedkoop verhuizen en niet met marketing of grote winst. Door een voordelige verhuisservice te zijn, is mond-tot-mond reclame de beste manier in onze ogen!

Wat zeggen onze klanten?

Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Wessel V en Luca J hebben met grote zorgvuldigheid en snelheid de spullen van mijn broer verhuisd. Hun vrolijkheid bij het laden en lossen, maakten het minder erg voor mijn broer om afscheid te nemen van zijn oude woonplek. Zulke vrolijke verhuizers zijn goud waard.
Joyce
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty
Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Wij hebben deze maand veel gebruik gemaakt van de diensten van Student Verhuis Service. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook dit keer zijn we weer prima geholpen met de laatste spullen overbrengen naar ons nieuwe huis! Dank je wel Martijn L, Peter B!
Dae

Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen