Internationaal verhuizen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7266 recensies
js_loader

Met onze professionele verhuisservice kan je niet alleen zeer voordelig binnen Nederland, maar ook vanuit Nederland naar geheel Europa verhuizen. Ook voor je verhuizing terug naar Nederland vanuit een ander Europees land ben je bij Student Verhuis Service aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met verre ritten naar verschillende landen.

 

Neem contact op voor de kosten van jouw verhuizing
Veel ervaring op het gebied van internationaal verhuizen
Onze meest ervaren verhuizers bij deze verhuizing

Onze ervaring met internationale verhuizingen

Wij hebben voornamelijk ervaring met :

Wil je een prijs laten berekenen of offerte opvragen voor je internationale verhuizing? Neem dan contact met ons op.

Wat voor soort internationale verhuizing heb je nodig?

Student Verhuis Service heeft ruime ervaring in verhuizen naar het buitenland. Wij hebben al vele verhuizingen naar het buitenland naar volle tevredenheid mogen uitvoeren.

Onze dienstverlening voor verhuizen naar het buitenland is even uitgebreid als die voor onze verhuizingen binnen Nederland. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je bij ons terecht kunt voor:

Ook voor een ontruiming in het buitenland kan je bij ons terecht: wij ontruimen jouw woning vakkundig en leveren deze bezemschoon op.

Ook voor jouw zakelijke internationale verhuizingen

Of je nu een particuliere verhuizing naar het buitenland plant of met jouw bedrijf de landsgrenzen oversteekt: Student Verhuis Service is je hierbij graag van dienst. Wij kunnen onze dienstverlening op het zakelijke vlak ook te allen tijde combineren met het verhuizen van je bedrijf naar het buitenland. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de volgende zakelijke verhuizingen naar het buitenland voor je uitvoeren:

Ook voor aanverwante dienstverlening kunt u ons over de landsgrenzen inzetten, bijvoorbeeld voor veilingtransportterugkomende transporten en beursprojecten.

Een handige extra service die Student Verhuis Service biedt en die vaak van pas komt bij internationale verhuizingen is tijdelijke opslag. Sla een deel van uw inboedel tijdelijk op in de loods van Student Verhuis Service en wij kunnen dit deel van je inboedel op ieder gewenst moment in onze verhuiswagen laden en bij je afleveren.

Wat vinden onze klanten van onze internationale service?

Student Verhuis Service heeft mijn internationale verhuizing tot een fijne ervaring gemaakt. Alles was inbegrepen: de 25m3 verhuiswagen tot de deskundige verhuizers. Ze regelden de demontage/montage van meubels en de benodigde verzekeringen. Een geweldige, zorgeloze ervaring
Charlotte
SVS zorgde voor een vlekkeloze internationale verhuizing. Ze verzorgden alles; van meubeldemontage en -montage tot verzekering en tol/boottickets. Met twee deskundige verhuizers was mijn verhuizing stressvrij en efficiënt. Een geweldige service die elke ster verdient!
Cornelis

Hoe kies ik een goed internationaal verhuisbedrijf?

Zoek je een goed internationaal bedrijf, dan is het verstandig om extra aandacht te besteden aan een aantal aspecten. Op deze manier selecteer je uit alle internationale verhuizers Nederland de verhuizer die het best bij de verhuizing past. Let bij het kiezen van een verhuisbedrijf voor je internationale verhuizing bijvoorbeeld op:

  • De beoordelingen die internationale verhuizers krijgen van eerdere klanten

Lees niet alleen de tekst op de website van de verhuizer zelf, maar ga ook op zoek naar reviews van de dienstverlening van internationale verhuizers. Lees wat klanten die hun internationale verhuizing al lieten uitvoeren door een bepaald verhuisbedrijf over dat verhuisbedrijf te zeggen hebben. Beoordelingen van klanten geven een eerlijk inkijkje in de werkwijze van een verhuisbedrijf.

De verhuizingen van Student Verhuis Service, waaronder ook internationale verhuizingen, worden zeer goed beoordeeld. Bekijk voor een groot aantal beoordelingen onze Google reviews.

  • De ervaring die verhuizers hebben met internationale opdrachten

Internationaal verhuizen is een vak apart in vergelijking met een verhuizing van Amsterdam naar Alkmaar. Het is daarom van belang dat de verhuizers die jouw internationale verhuizing uitvoeren, ook daadwerkelijk ervaring hebben met wat er allemaal komt kijken bij internationaal verhuizen.

Student Verhuis Service voert met grote regelmaat internationale verhuizingen uit en heeft daardoor ervaring opgedaan met alle aspecten die hierbij komen kijken. Zo weten wij hoe de douaneformaliteiten in elkaar steken en gaan wij altijd goed voorbereid op weg bij internationale verhuizingen. Tevens hebben wij ervaring met overtochten per boot of pontveer bij verhuizingen naar bijvoorbeeld Engeland, wat een regelmatig terugkerende verhuisbestemming in binnen ons bedrijf.

  • De servicegraad die internationale verhuisbedrijven aanbieden

Wat wil je een internationaal verhuisbedrijf laten uitvoeren? Wil je slechts je inboedel van Nederland naar bijvoorbeeld Engeland of Frankrijk laten vervoeren of verlang je aanvullende services van een internationaal verhuisbedrijf? Ontvang je een offerte, zorg dat je duidelijk hebt welke servicegraad je krijgt voor de genoemde prijs.

De verhuizers van Student Verhuis Service zet je in zoals je wenst. Je kunt ervoor kiezen je gehele internationale verhuizing aan ons uit te besteden, maar het behoort ook tot de mogelijkheden om zelf mee te helpen of hulp in te schakelen van vrienden of familieleden die samen met onze verhuizers jouw verhuizing uitvoeren.

  • De talen die de verhuizers spreken

Verhuis je naar het buitenland, dan is het een zeer groot pluspunt als de verhuizers zich kunnen redden in meerdere talen, of in ieder geval in het Engels.

Onze studentverhuizers zijn hoogopgeleid. Onze internationale verhuizingen worden dan ook altijd uitgevoerd door een team dat de Engelse taal goed spreekt. Ook hebben wij beschikking over verhuizers die zich goed kunnen redden in het Duits of het Frans.

Fullservice internationaal verhuizen of enkel verhuishulp? Jij kiest!

Bij Student Verhuis Service kies je bij zowel nationaal als internationaal verhuizen zelf de servicegraad. Wil je bijvoorbeeld enkel het vervoer door onze professionele verhuizers uit handen laten nemen? Onze verhuizers staan klaar om je inboedel veilig en efficiënt te vervoeren naar jouw nieuwe woonplaats of vestigingsplaats.

Heb je behoefte aan een volledig voor jou geregelde verhuizing, inclusief montage en demontage van meubelen, het inpakken van je complete inboedel en het regelen van eventuele parkeervergunningen en douaneformaliteiten? Wij bieden je graag een fullservice verhuizing aan.

Het feit dat je bij ons zelf de servicegraad van jouw internationale verhuizing kiest, brengt het grote voordeel met zich mee dat je zelf direct invloed hebt op de kosten van internationaal verhuizen. Wil je de prijs van de verhuizing iets drukken, dan kun je ervoor kiezen onze verhuizers enkel als verhuishulp in te schakelen en meer zelf uit te voeren.

Ook voor verhuizen naar Nederland vanuit het buitenland

Meestal hebben de internationale verhuizingen die wij uitvoeren Nederland als startpunt. Dit is echter geen vereiste. Woon of werk je momenteel in het buitenland en heb je plannen om binnenkort terug te verhuizen naar Nederland? Wij komen op de afgesproken datum jouw kant op en verhuizen je inboedel terug naar Nederland.

Internationale verhuizingen kosten

De kosten voor internationaal verhuizen liggen over het algemeen hoger dan de kosten voor een verhuizing binnen Nederland. Dit is niet meer dan logisch: verhuizers besteden meer tijd aan en rijden meer kilometers voor een internationale verhuizing dan voor de meest verhuizingen binnen Nederland.

Ben je benieuwd naar de kosten van je verhuizing? Internationaal verhuizen kosten berekenen is via ons aanvraagformulier NIET mogelijk, omdat internationale verhuizingen geregeld om een andere aanpak vragen dan een verhuizing binnen Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van een overnachting voor ons verhuispersoneel als je naar Spanje verhuist. Daarom zijn onze normale prijzen die je op de tarievenpagina vindt, NIET van toepassing op dit soort verhuizingen.

Tevens wijzen wij je er graag op dat het bij internationale verhuizingen helaas niet mogelijk is om met onze verhuizers mee te rijden. Je eigen vervoer zal dus per vliegtuig, trein of ander (eigen) vervoermiddel moeten plaatsvinden.

Wil je de precieze kosten van jouw internationale verhuizing weten? Stuur ons dan een mail met daarin de onderstaande informatie.

Deze informatie hebben wij van je nodig voor een prijsberekening

  • Inboedel informatie: aantal dozen, bedden, kasten, banken, wasmachines, stoelen, tv’s enz.
  • Van welk adres naar welk adres
  • Wanneer de verhuizing plaats moet vinden
  • Trappen, liften of hijsmogelijkheden (touw & blok)
  • Staat alles klaar of moet er ingepakt/gedemonteerd worden?
  • Eventuele overnachtingsmogelijkheden

Heb je nog vragen over onze internationale verhuizingen? Neem gerust contact met ons op.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen