Internationaal verhuizen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 6143 recensies
js_loader

Met onze professionele verhuisservice kunt u niet alleen zeer voordelig binnen Nederland, maar ook vanuit Nederland naar geheel Europa verhuizen. Ook voor uw verhuizing terug naar Nederland vanuit een ander Europees land bent u bij Student Verhuis Service aan het juiste adres. Inmiddels hebben we veel ervaring met verre ritten naar verschillende landen.

Direct een schatting van de kosten van uw verhuizing
Dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd
Ontvang tot 30% korting op uw verhuisdag

Wat voor soort internationale verhuizing wenst u?

Wij hebben voornamelijk ervaring met :

Wilt u een prijs laten berekenen of offerte opvragen voor uw internationale verhuizing? Vul dan ons aanvraagformulier in.

Wat voor soort internationale verhuizing wenst u?

Student Verhuis Service heeft ruime ervaring in verhuizen naar het buitenland. Wij hebben al vele verhuizingen naar het buitenland naar volle tevredenheid mogen uitvoeren.

Onze dienstverlening voor verhuizen naar het buitenland is even uitgebreid als die voor onze verhuizingen binnen Nederland. Dit houdt bijvoorbeeld in dat u bij ons terecht kunt voor:

Ook voor een ontruiming in het buitenland kunt u bij ons terecht: wij ontruimen uw woning vakkundig en leveren deze bezemschoon op.

Ook voor uw zakelijke internationale verhuizingen

Of u nu een particuliere verhuizing naar het buitenland plant of met uw bedrijf de landsgrenzen oversteekt: Student Verhuis Service is u hierbij graag van dienst. Wij kunnen onze dienstverlening op het zakelijke vlak ook te allen tijde combineren met het verhuizen van uw bedrijf naar het buitenland. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de volgende zakelijke verhuizingen naar het buitenland voor u uitvoeren:

Ook voor aanverwante dienstverlening kunt u ons over de landsgrenzen inzetten, bijvoorbeeld voor veilingtransportterugkomende transporten en beursprojecten.

Een handige extra service die Student Verhuis Service biedt en die vaak van pas komt bij internationale verhuizingen, is tijdelijke opslag. Sla een deel van uw inboedel tijdelijk op in de loods van Student Verhuis Service en wij kunnen dit deel van uw inboedel op ieder gewenst moment in onze verhuiswagen laden en bij u afleveren.

Hoe kies ik een goed internationaal verhuisbedrijf?

Zoekt u een goed internationaal bedrijf, dan is het verstandig om extra aandacht te besteden aan een aantal aspecten. Op deze manier selecteert u uit alle internationale verhuizers Nederland de verhuizer die het best bij uw verhuizing past. Let u bij het kiezen van een verhuisbedrijf voor uw internationale verhuizing bijvoorbeeld op:

  • De beoordelingen die internationale verhuizers krijgen van eerdere klanten

Lees niet alleen de tekst op de website van de verhuizer zelf, maar ga ook op zoek naar reviews van de dienstverlening van internationale verhuizers. Lees wat klanten die hun internationale verhuizing al lieten uitvoeren door een bepaald verhuisbedrijf over dat verhuisbedrijf te zeggen hebben. Beoordelingen van klanten geven een eerlijk inkijkje in de werkwijze van een verhuisbedrijf.

De verhuizingen van Student Verhuis Service, waaronder ook internationale verhuizingen, worden zeer goed beoordeeld. Bekijk voor een groot aantal beoordelingen onze Google reviews.

  • De ervaring die verhuizers hebben met internationale opdrachten

Internationaal verhuizen is een vak apart in vergelijking met een verhuizing van Amsterdam naar Alkmaar. Het is daarom van belang dat de verhuizers die uw internationale verhuizing uitvoeren, ook daadwerkelijk ervaring hebben met wat er allemaal komt kijken bij internationaal verhuizen.

Student Verhuis Service voert met grote regelmaat internationale verhuizingen uit en heeft daardoor ervaring opgedaan met alle aspecten die hierbij komen kijken. Zo weten wij hoe de douaneformaliteiten in elkaar steken en gaan wij altijd goed voorbereid op weg bij internationale verhuizingen. Tevens hebben wij ervaring met overtochten per boot of pontveer bij verhuizingen naar bijvoorbeeld Engeland, wat een regelmatig terugkerende verhuisbestemming in binnen ons bedrijf.

  • De servicegraad die internationale verhuisbedrijven aanbieden

Wat verlangt u van een internationaal verhuisbedrijf? Wilt u slechts uw inboedel van Nederland naar bijvoorbeeld Engeland of Frankrijk laten vervoeren of verlangt u aanvullende services van een internationaal verhuisbedrijf? Ontvangt u een offerte, zorg dat u duidelijk hebt welke servicegraad u krijgt voor de genoemde prijs.

De verhuizers van Student Verhuis Service zet u in zoals u wenst. U kunt ervoor kiezen uw gehele internationale verhuizing aan ons uit te besteden, maar het behoort ook tot de mogelijkheden om zelf mee te helpen of hulp in te schakelen van vrienden of familieleden die samen met onze verhuizers uw verhuizing ten uitvoer brengen.

  • De talen die de verhuizers spreken

Verhuist u naar het buitenland, dan is het een zeer groot pluspunt als de verhuizers zich kunnen redden in meerdere talen, of in ieder geval in het Engels.

Onze studentverhuizers zijn hoogopgeleid. Onze internationale verhuizingen worden dan ook altijd uitgevoerd door een team dat de Engelse taal goed machtig is. Ook hebben wij beschikking over verhuizers die zich goed kunnen redden in het Duits of het Frans.

Fullservice internationaal verhuizen of enkel verhuishulp? U kiest!

Bij Student Verhuis Service kiest u bij zowel nationaal als internationaal verhuizen zelf de servicegraad. Wilt u bijvoorbeeld enkel het vervoer door onze professionele verhuizers uit handen laten nemen? Onze verhuizers staan klaar om uw inboedel veilig en efficiënt te vervoeren naar uw nieuwe woonplaats of vestigingsplaats.

Hebt u behoefte aan een volledig voor u geregelde verhuizing, inclusief montage en demontage van uw meubelen, het inpakken van uw complete inboedel en het regelen van eventuele parkeervergunningen en douaneformaliteiten? Wij bieden u graag een fullservice verhuizing aan.

Het feit dat u bij ons zelf de servicegraad van uw internationale verhuizing kiest, brengt het grote voordeel met zich mee dat u zelf direct invloed hebt op de kosten van internationaal verhuizen. Wilt u de prijs van een verhuizing iets drukken, dan kunt u ervoor kiezen onze verhuizers enkel als verhuishulp in te schakelen en meer zelf uit te voeren.

Ook voor verhuizen naar Nederland vanuit het buitenland

Meestal hebben de internationale verhuizingen die wij uitvoeren Nederland als startpunt. Dit is echter geen vereiste. Woont of werkt u momenteel in het buitenland en hebt u plannen om binnenkort terug te verhuizen naar Nederland? Wij komen op de afgesproken datum uw kant op en verhuizen uw inboedel terug naar Nederland.

Internationale verhuizingen kosten

De kosten voor internationaal verhuizen liggen over het algemeen hoger dan de kosten voor een verhuizing binnen Nederland. Dit is niet meer dan logisch: verhuizers besteden meer tijd aan en rijden meer kilometers voor een internationale verhuizing dan voor de meest verhuizingen binnen Nederland.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing? Internationaal verhuizen kosten berekenen is via ons aanvraagformulier NIET mogelijk, omdat internationale verhuizingen geregeld om een andere aanpak vragen dan een verhuizing binnen Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van een overnachting voor ons verhuispersoneel als u naar Spanje verhuist. Daarom zijn onze normale prijzen die u op de tarievenpagina vindt, NIET van toepassing op dit soort verhuizingen.

Tevens wijzen wij u er graag op dat het bij internationale verhuizingen helaas niet mogelijk is om met onze verhuizers mee te rijden. Uw eigen vervoer zal dus per vliegtuig, trein of ander (eigen) vervoermiddel moeten plaatsvinden.

Wilt u de precieze kosten van uw internationale verhuizing weten? Stuur ons dan een mail met daarin de onderstaande informatie.

Deze informatie hebben wij van u nodig voor een prijsberekening

  • Inboedel informatie: aantal dozen, bedden, kasten, banken, wasmachines, stoelen, tv’s enz.
  • Van welk adres naar welk adres
  • Wanneer de verhuizing plaats moet vinden
  • Trappen, liften of hijsmogelijkheden (touw & blok)
  • Staat alles klaar of moet er ingepakt/gedemonteerd worden?
  • Eventuele overnachtingsmogelijkheden

Hebt u vragen over onze internationale verhuizingen? Neem gerust contact met ons op.

Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 6000+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.