Zorgeloos verhuizen met een fullservice verhuizing: dit is hoe het werkt

Geschreven door: | Informatie

Verhuiskosten berekenen

Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Bij Student Verhuis Service kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten verhuisdiensten. Een daarvan is de fullservice verhuizing. Over dit type verhuizing krijgen we regelmatig vragen. Daarom deze blog: we leggen u uit wat een fullservice verhuizing inhoudt en wat de voordelen zijn van een fullservice verhuizing uitbesteden aan Student Verhuis Service.

Wat is een fullservice verhuizing?

We merken dat veel mensen denken dat een verhuisbedrijf er puur is om ingepakte zaken van A naar B te verhuizen. Zij gaan ervan uit dat zij zelf al het voorwerk en nawerk van de verhuizing moeten doen, omdat een verhuisbedrijf alleen de daadwerkelijke verhuizing regelt, dus het inladen, transporteren en uitladen van spullen.

Dit is echter niet het geval: bij een verhuisbedrijf als Student Verhuis Service kunt u niet enkel voor het transport van uw inboedel terecht, maar kunt u ook voor en na het daadwerkelijke verhuizen op ons rekenen. Bij een fullservice verhuizing pakken wij uw inboedel ook voor u in. Wij stoppen uw huisraad zorgvuldig in verhuisdozen en verpakken grote objecten en meubels transportwaardig. Wij laten de oude woning bezemschoon achter en voeren eventueel puin en grofvuil af. Ook na de verhuizing pakken we uw meubels weer uit en monteren deze weer. Wij pakken uw inboedel uit en u kunt zo direct beginnen met het inrichten van uw nieuwe woning.

Kiest u ervoor een fullservice verhuizing uit te besteden aan Student Verhuis Service, dan kiest u voor complete ontzorging. Wij regelen uw gehele verhuizing en de voorbereiding daarvan. Hierbij voeren wij bijvoorbeeld de volgende taken uit, afhankelijk van wat u vooraf met ons afstemt:

 • Uw inboedel van tevoren stevig en veilig verpakken
 • Meubels demonteren en transportwaardig inpakken
 • Uw oude woning bezemschoon opleveren
 • Huisraad dat u niet meer nodig hebt, bij een kringloopwinkel afleveren
 • Puin en grofvuil afvoeren
 • Uw meubels weer monteren en plaatsen in uw nieuwe woning

Zo vraagt u een fullservice verhuizing aan

Om een fullservice verhuizing aan te vragen bij Student Verhuis Service, volgt u deze 3 stappen:

 1. Vul het aanvraagformulier in.
 2. Onder ‘Verhuisinformatie’ vult u ‘ja’ in bij de vraag ‘Hebt u interesse in een fullservice verhuizing?’.
 3. Verzend het formulier.

Hebt u het formulier vóór 18 uur verzonden? Dan neemt Student Verhuis Service vandaag nog contact met u op om uw verhuizing door te spreken. Vervolgens krijgt u een offerte op maat. Deze dienst is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Voordelen van een fullservice verhuizing

Een fullservice verhuizing van Student Verhuis Service biedt u verschillende voordelen. Wij noemen hier de belangrijkste:

 • Altijd de goedkoopste!

Student Verhuis Service biedt de voordeligste verhuizingen van Nederland. Dat geldt ook voor onze fullservice verhuizingen! Bent u op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf, vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan en ontvang vandaag nog een reactie!

 • Alles goed en duidelijk geregeld

Doordat wij al onze fullservice diensten in eigen beheer aanbieden, kunt u er zeker van zijn dat uw gehele fullservice verhuizing soepel en moeiteloos verloopt. Kiest u voor bijvoorbeeld een losse schoonmaakdienst en een los verhuisbedrijf dat uw meubels vervoert, dan komt er veel regelwerk op uw schouders neer. U bent dan immers degene die zelf alle losse ‘deelnemers’ aan uw verhuizing aanstuurt. Bij een fullservice verhuizing van Student Verhuis Service wordt al het regelwerk u uit handen genomen: wij zorgen dat alle verschillende onderdelen van uw verhuizing op elkaar aansluiten, zodat uw verhuizing snel en probleemloos verloopt. Wij houden u, indien gewenst, steeds op de hoogte van de gang van zaken en leggen onze manier van werken graag aan u uit.

 • Geen onnodige zorgen voor of tijdens uw verhuizing

U hoeft zich nergens zorgen om te maken: wij regelen uw gehele verhuizing voor u. U selecteert de spullen waarover u tijdens uw verhuizing beschikking wilt hebben en wij zorgen voor de rest. U kunt met een gerust hart bijvoorbeeld bij familie of vrienden thuis de verhuizing afwachten of gewoon gaan werken. Stapt u in uw nieuwe woning binnen, dan zijn al uw spullen daar al. Uw meubels zijn gemonteerd en u kunt direct beginnen met inruimen. Het vervelende en zware verhuiswerk wordt dus allemaal voor u gedaa

Seniorenverhuizingen, spoedverhuizingen en ontruimingen: ook fullservice!

Onze fullservice dienstverlening kunt u ook combineren met onze andere diensten, bijvoorbeeld met een seniorenverhuizing, een spoedverhuizing of een woningontruiming.

Seniorenverhuizing

Voor senioren bieden wij seniorenverhuizingen. Juist voor senioren kan een verhuizing iets zijn waar zij als een berg tegen opzien. In dit geval biedt een fullservice verhuizing uitkomst.

Spoedverhuizing

Moet u door omstandigheden snel verhuizen? Wij verzorgen ook spoedverhuizingen van a tot z.

Woningontruiming

Hebt u, bijvoorbeeld na het overlijden van een familielid, een woning te ontruimen? Voor complete woningontruimingen bent u bij Student Verhuis Service aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen en voeren uw ontruiming discreet en zorgvuldig uit. Een fullservice ontruiming houdt in dat wij niet enkel de woning leegruimen, maar dat wij deze ook schoon opleveren. Tevens voeren wij de inboedel af indien gewenst, zodat u hier geen omkijken naar hebt.

Wat kost een fullservice verhuizing?

Voor informatie over de prijs van uw fullservice verhuizing kunt u vrijblijvend een offerteaanvraag doen. Elke fullservice verhuizing is anders en wordt op maat voor u verzorgd. Daarom werken wij niet met vaste prijzen voor fullservice verhuizingen.

Doet u een offerteaanvraag via de website, dan nemen wij dezelfde dag nog contact met u op om uw verhuizing te inventariseren. U ontvangt vervolgens gratis een offerte op maat.

Elk type verhuizing goedkoop en goed geregeld

Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij Student Verhuis Service als u bijvoorbeeld enkel verhuishulp zoekt of een verhuislift wilt huren. Wij verzorgen zowel complete verhuizingen van a tot z als losse verhuisdiensten.

Via ons aanvraagformulier berekent u binnen enkele minuten online de kosten van uw verhuizing, zonder dat u direct een offerte hoeft aan te vragen. Wilt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen, dan zet u het formulier met één druk op de knop om in een offerteaanvraag. We horen graag van u!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.