Zorgeloos verhuizen met een fullservice verhuizing: dit is hoe het werkt

Geschreven door: | Informatie

Verhuiskosten berekenen

Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Bij Student Verhuis Service bieden we diverse verhuisdiensten aan, waaronder onze fullservice verhuizing. Wat is eigenlijk een fullservice verhuizing? We leggen je uit wat een fullservice verhuizing inhoudt en wat de voordelen zijn van een fullservice verhuizing uitbesteden aan Student Verhuis Service.

Wat is een fullservice verhuizing?

Je zou kunnen denken dat een verhuisbedrijf er alleen is om jouw ingepakte spullen van locatie A naar B te verplaatsen, en dat je zelf verantwoordelijk bent voor alle voorbereidingen en het opruimen na de verhuizing. Dit misverstand komt voort uit de aanname dat hun diensten zich beperken tot het laden, vervoeren en lossen van jouw bezittingen.

Dit is echter niet het geval bij Student Verhuis Service; wij bieden meer dan enkel transport. Je kunt op ons rekenen voor, tijdens én na je verhuizing. Onze fullservice verhuizing houdt in dat we jouw inboedel zorgvuldig inpakken. We zorgen dat grote objecten en meubels klaar zijn voor het vervoer, laten je oude woning bezemschoon achter en voeren indien nodig puin en grofvuil af. Na de verhuizing plaatsen we niet alleen je meubels op de juiste plek, maar monteren deze ook direct voor je. We pakken je inboedel uit zodat je meteen kunt beginnen met het inrichten van je nieuwe thuis.

Door te kiezen voor een fullservice verhuizing bij Student Verhuis Service, kies je voor totale ontzorging. Wij nemen de volledige verhuizing en de voorbereidingen uit handen. Dit houdt in dat we, afhankelijk van de afspraken die we vooraf met je maken, de volgende taken op ons nemen:

  • Jouw inboedel van tevoren stevig en veilig verpakken
  • Meubels demonteren en transportklaar maken
  • Je oude woning bezemschoon opleveren
  • Niet meer nodige huisraad naar een kringloopwinkel brengen
  • Puin en grofvuil afvoeren
  • Jouw meubels weer monteren en plaatsen in je nieuwe woning

Zo vraag je een fullservice verhuizing aan

Om een fullservice verhuizing aan te vragen bij Student Verhuis Service, volg je deze 3 stappen:

  1. Vul nu het aanvraagformulier in.
  2. Geef bij ‘Verhuisinformatie’ aan met ‘ja’. En kies voor ‘Heb je interesse in een fullservice verhuizing?’.
  3. Stuur je formulier nu op en zet de eerste stap naar een zorgeloze verhuizing.

Heb je het formulier vóór 18:00 uur verzonden? Dan neemt Student Verhuis Service vandaag nog contact met je op om je verhuizing door te spreken. Vervolgens krijg je een offerte op maat. Deze dienst is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!

Seniorenverhuizingen, spoedverhuizingen en ontruimingen: ook fullservice!

Combineer onze fullservice met speciale diensten voor een nog soepelere verhuiservaring, bijvoorbeeld met een seniorenverhuizing, een spoedverhuizing of een woningontruiming.

Seniorenverhuizing

Een verhuizing is voor senioren vaak een grote uitdaging. Daarom bieden wij voor senioren een seniorenverhuizingen aan. Het voelt als een enorme berg waar je tegenop kijkt, vol veranderingen en onzekerheden. Dat is precies waarom onze seniorenverhuizingen er zijn: om jou deze overgang zo zacht en zorgeloos mogelijk te laten ervaren. We richten ons niet alleen op het inpakken, vervoeren en uitpakken van je spullen, maar ook op het bieden van ondersteuning en begeleiding bij het ordenen en inrichten van je nieuwe thuis. Zie de verhuizing niet langer als een obstakel, maar als een stap naar een nieuwe fase, met ons aan je zijde om elke uitdaging te overwinnen.

 

 

Spoedverhuizing

Het leven komt soms verrassend uit de hoek, waardoor je plotseling snel moet verhuizen. Of het nu gaat om een onverwachte situatie thuis of een plotselinge verandering in je werk, bij Student Verhuis Service begrijpen we de urgentie en de stress die dit met zich meebrengt. Onze spoedverhuizingsservice is speciaal ontworpen om jou een snelle en efficiënte verhuizing te bieden, zonder dat je in hoeft te boeten op kwaliteit of aandacht voor detail. Je kunt op ons rekenen voor een vlotte overgang, waarbij we alles uit handen nemen. Maak je geen zorgen over de tijdsdruk; wij zorgen ervoor dat je snel en zonder stress naar je nieuwe plek verhuist.

Woningontruiming

Hebt u, bijvoorbeeld na het overlijden van een familielid, een woning te ontruimen? Voor complete woningontruimingen ben je bij Student Verhuis Service aan het juiste adres. Wij nemen alle zorgen uit handen en voeren je ontruiming discreet en zorgvuldig uit. Een fullservice ontruiming houdt in dat wij niet enkel de woning leegruimen, maar dat wij deze ook schoon opleveren. Tevens voeren wij de inboedel af indien gewenst, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Wat kost een fullservice verhuizing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een op maat gemaakte prijs van jouw fullservice verhuizing. Elke fullservice verhuizing is anders en wordt op maat voor jou verzorgd. Daarom werken wij niet met vaste prijzen voor fullservice verhuizingen.

Dien je offerteaanvraag online in, en we bellen je dezelfde dag nog terug om je verhuizing te inventariseren. Je ontvangt vervolgens gratis een offerte op maat.

Elk type verhuizing goedkoop en goed geregeld

Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij Student Verhuis Service als je bijvoorbeeld enkel verhuishulp zoekt of een verhuislift wilt huren. Wij verzorgen zowel complete verhuizingen van a tot z als losse verhuisdiensten.

Via ons aanvraagformulier bereken je binnen enkele minuten online de kosten van je verhuizing, zonder dat je direct een offerte hoeft aan te vragen. Wil je ook een vrijblijvende offerte aanvragen, dan zet je het formulier met één druk op de knop om in een offerteaanvraag. Laat van je horen en ontdek hoe we jouw verhuizing moeiteloos kunnen maken!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen