Een verhuizing kost u veel werk en kan ook zorgen voor een hoop stress. Verhuisbedrijf Student Verhuis Service ontneemt u graag wat stress door u de mogelijkheid te geven extra verhuishulp in te schakelen. En wij kunnen u uit ervaring zeggen dat wat extra handen bij een verhuizing of een woningontruiming geen overbodige luxe is! U kunt zelf bepalen hoeveel verhuishulp u wilt inschakelen en voor welk type klussen. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden voor het inhuren van verhuishulp.

Inpakhulp

Heeft u moeite met het vlot inpakken, beschermen en demonteren van uw spullen? In dat geval kan inpakhulp u van grote dienst zijn. U kunt het inpakken van uw inboedel volledig uitbesteden aan verhuishulp van Student Verhuis Service in de vorm van onze fullservice verhuizing.

Bij fullservice verhuizingen krijgt u altijd een handyman en een projectverhuizer. Deze kunnen u dus ook helpen bij het demonteren van meubelstukken en dit vervolgens goed verpakken. Alles goed verpakt, kunt u met een gerust hart richting uw nieuwe bestemming en er vanuit gaan dat uw spullen veilig zullen aankomen op de plaats van bestemming.

Projectverhuizer

Heeft u een grote hoeveelheid inboedel wat naar de verhuiswagen moet worden gesjouwd en kunt u hierbij wel wat extra sjouwhulp gebruiken? Bij Student Verhuis Service bieden wij u voordelig sjouwhulp aan voor iedere verhuizing. Onze projectverhuizer kan worden ingezet bij het verhuizen van grote hoeveelheden dozen, kratten of juist grote en zware meubels. Al onze verhuizers hebben ruim ervaring in sjouwen en ontnemen u graag de zorgen en stress die vaak komen kijken bij een verhuizing.

Meubeltransport

Wilt u slechts enkele moeilijk te vervoeren of moeilijk te tillen meubels door professionele verhuizers laten vervoeren? Dat kan met ons meubeltransport. Wij voeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten meubeltransport uit. U kunt uw verhuizing dus zelf uitvoeren en enkel de moeilijk objecten, bijvoorbeeld uw koelkast, aquarium of piano door onze verhuizers laten verpakken en vervoeren.


Benieuwd wat verhuishulp kost?

  1. Weet binnen een dag de kosten voor het inzetten van verhuishulp
  2. Betrouwbare indicatie van de kosten
  3. Verhuizen zonder stress met ervaren verhuizers
Neem contact op voor de kosten van verhuishulp

Overige verhuishulp

U kunt ook alleen een verhuiswagen met chauffeur laten voorrijden of verhuishulp inschakelen voor het verhuizen van speciale meubelstukken zoals bijvoorbeeld een antieke kast, piano of wasmachine. Ook het inhuren van een verhuislift met liftbediende behoort tot de mogelijkheden.

  • Verhuiswagen met chauffeur
  • Verhuislift met liftbediende

Kwalitatief hoogwaardig verhuismateriaal

Student Verhuis Service staat bekend om zijn goede service en zijn hoge klanttevredenheid. Dit is alleen mogelijk door de gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen. Hiermee kunnen wij u garanderen dat uw spullen veilig, snel en zonder oponthoud op de plaats van bestemming aan kan komen. Wanneer u gebruik maakt van de service van Student Verhuis Service kunt u altijd rekenen op de hoge kwaliteit en de maximale inzet van onze verhuizers die u van een verhuisbedrijf mag verwachten!

Verhuishulp inhuren?

Het is altijd mogelijk (extra) verhuishulp in te schakelen. Ook wanneer u op het laatste moment met een overbelaste rug loopt, uw verhuisvrienden van zich af laten weten of omdat u toch gewoon sneller verhuisd wil zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het inschakelen van verhuishulp in Amsterdam en omstreken. Dus waar u ook sjouwhulp nodig hebt, onze verhuisteams staan voor u klaar als bijvoorbeeld:

Staat uw plaatsnaam er niet bij? Wij zijn in het hele land actief. Of u ons nu inzet voor uw verhuizing in de stad (bijvoorbeeld als verhuizers Rotterdam) of als verhuizers in een dorp (bijvoorbeeld als verhuizers Pijnacker): wij komen het graag van/voor u aanpakken!

Wat kost verhuishulp?

Verhuishulp hoeft niet zo heel erg veel extra te kosten en het levert u bovendien een hoop op! Een snelle verhuizing, extra handen en minder stress. Onze verhuizers werken op basis van een uurtarief en kunnen dus worden ingezet passend bij uw wensen en budget. Kijk voor de prijzen van onze verhuishulp op de tarievenpagina of neem vrijblijvend contact op met Student Verhuis Service. Wij zijn u graag van dienst!


Bereken nu uw kosten voor verhuishulp

  1. Binnen 24 uur de kosten voor het inzetten van hulp bij verhuizen
  2. Maak het uzelf gemakkelijk, schakel een goed verhuisbedrijf in
  3. Kwalitatief verhuisbedrijf met veel ervaring
Neem contact op voor de kosten van verhuishulp