Verhuishulp

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7185 recensies
js_loader

Verhuis je binnenkort naar een nieuwe woning? Dan staat er een stressvolle tijd op je te wachten waarin veel geregeld moet worden. En vaak zijn je spullen dan nog niet eens verhuisd. Hoe fijn is het als iemand jou een handje helpt om deze tijd zo makkelijk mogelijk door te komen?

Ervaar een snelle, veilige en efficiënte verhuizing met op maat gemaakte verhuishulp, volledige ontzorging en professioneel opgeleide verhuizers tegen voordelige tarieven. Een beetje hulp bij verhuizen is natuurlijk altijd welkom!

Inpakhulp bij het verhuizen

Bij Student Verhuis Service staat onze verhuishulp klaar om jou snel, veilig en efficiënt te helpen met het verplaatsen van al je bezittingen, en dat tegen studententarief. Ervaar een snelle, veilige en efficiënte verhuizing met op maat gemaakte verhuishulp, volledige ontzorging en professioneel opgeleide verhuizers tegen voordelige tarieven.

 

Betaalbare en professionele hulp bij het gehele verhuisproces
Hulp bij het vervoeren van meubels en spullen met verhuiswagens van verschillende groottes
Deskundige hulp bij (de)montage van meubels, verlichting en meer
100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuishulp

Bij Student Verhuis Service kun je al voor €32,50 excl. BTW per uur ervaren en professionele verhuishulp inhuren. Zij helpen je met het gehele verhuisproces, beantwoorden je vragen en coördineren de verhuizing. Onze verhuizers zijn intern opgeleid door onze professionele verhuizers. Zij zijn jouw steun en toeverlaat tijdens de verhuizing.

Projectverhuizer

Heb je een grote inboedel die verplaatst moet worden? Weet je niet waar te beginnen? Onze projectverhuizers zijn precies wat je nodig hebt. Wij hebben ervaring met het verhuizen van scholen en kantoren.

Voor €40 excl. BTW staan onze projectverhuizers gedurende de hele verhuizing aan je zijde. Ontdek hoe we succesvol hielpen verhuizen met projectverhuizers.

Full service verhuizing

Is alleen hulp bij de verhuizing niet genoeg? Laat je volledig ontzorgen door Student Verhuis Service. Verhuizen is een vak apart, het brengt veel stress met zich mee en je moet van alles regelen. Met onze volledige verhuisservice hoef jij je nergens druk om te maken.

De verhuizers helpen je van A tot Z met de verhuizing, je weet zeker dat je inboedel veilig is bij ervaren verhuizers en aan het eind heb je geen lichamelijke klachten na het in- en uitpakken van verhuisdozen.

Handyman

Heb je hulp nodig bij het (de)monteren van meubels of het ontkoppelen van verlichting? Een handyman is precies wat je zoekt. Onze klusjesmannen zijn handige collega’s die je kunnen helpen met het loshalen van gordijnrails tot het ontkoppelen van wasmachines, enzovoort.

Je kunt deze handige hulp inhuren voor €40 excl. BTW per uur. Houd er rekening mee dat inpak- en/of montage- werkzaamheden tijdrovend kunnen zijn. Het is kostenbesparend als je zelf enige voorbereidingen treft.

Meubeltransport

Heb je hulp nodig bij het verplaatsen van je meubels en spullen? Dan kun je bij ons meubeltransport inschakelen. Wij bieden verhuiswagens met een laadruimte van 20m3 voor €35 excl. BTW per uur.

Meer inboedel verhuizen met XL-verhuiswagens

Is een verhuiswagen met 20m3 laadruimte niet groot genoeg? Huur dan een XL-verhuiswagens met een laadruimte van 25m3 voor €50 excl. BTW per uur.

Eenvoudig verhuizen met verhuislift

Verhuis je naar of van een hogere verdieping en heb je hulp nodig? Bij Student Verhuis Service willen we je verhuizing zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kun je bij ons een verhuislift huren, inclusief bediening. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken. Bij ons huur je een verhuislift voor een scherpe prijs van slechts €125, inclusief bediener, voor twee uur.

Verhuizing zonder stress: waarom één verhuishulp jouw verhuizing eenvoudiger maakt

Tijd besparen

Verhuizen kost tijd, tijd die je waarschijnlijk goed kunt gebruiken voor andere zaken. Door een verhuishulp in te huren bij Student Verhuis Service, ben je in een mum van tijd over in je nieuwe woning. Hebben vrienden en familie ook tijd om te helpen met de verhuizing? Perfect, zo is de verhuizing nog sneller afgerond.

Stress verminderen

Een verhuizing brengt veel stress met zich mee, wat eigenlijk zonde is, want die energie kun je goed gebruiken. Met een verhuishulp hoef je je minder druk te maken. Bij Student Verhuis Service bepaal je zelf hoe je de hulp inzet en wat het beste bij jou past. Alles om je stress te verminderen en je verhuizing soepeler te laten verlopen, zodat we van je nieuwe huis snel een thuis kunnen maken!

Schadevrij verhuizen met hulp van experts

Het is belangrijk dat al je spullen veilig, heel en onbeschadigd aankomen in je nieuwe woning. Het zou zonde zijn als er iets beschadigd raakt. Door een verhuishulp in te huren, is de kans groot dat alles veilig overkomt en dat jezelf niet fysiek beschadigt raakt.

Ervaren ondersteuning bij het verplaatsen van grote inboedels, zoals scholen en kantoren
Gemakkelijk verhuizen naar of van hogere verdiepingen met professionele verhuislift
Verhuizen zonder stress met ervaren verhuizers

Overige hulp bij verhuizen

Je kunt ook alleen een verhuiswagen met chauffeur laten voorrijden of verhuishulp inschakelen voor het verhuizen van speciale meubelstukken zoals bijvoorbeeld een antieke kast, piano of wasmachine. Ook het inhuren van een verhuislift met liftbediende behoort tot de mogelijkheden.

Verder kun je natuurlijk vrienden of familie inschakelen die je met de verhuizing helpen. Op deze manier kun je wellicht wat tijd besparen en het zware en lastige werk aan de verhuizers overlaten. Zij zorgen ervoor dat de verhuizing soepel verloopt en dat de volledige inboedel schadevrij naar de verhuiswagen wordt getransporteerd. Vervolgens kunnen wij dan de verhuiswagen inladen en in jouw nieuwe woning weer uitladen. Op deze manier kan het zware materiaal worden uitbesteed, maar kun je met vrienden en familie ook een goede bijdrage leveren.

Kwalitatief hoogwaardig verhuismateriaal

Bij Student Verhuis Service weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw verhuizing soepel verloopt en jouw spullen veilig op de plaats van bestemming aankomen. Daarom maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen, zodat wij jou kunnen verzekeren van een snelle en veilige verhuizing zonder oponthoud. Onze klanten waarderen ons dan ook om onze uitstekende service en hoge klanttevredenheid.

Met onze ruime ervaring in het verhuizen in en rondom Amsterdam, kunnen wij jou goed van dienst zijn. Maar ook buiten Amsterdam staan wij voor jou klaar. Zo zijn wij actief in RotterdamDen Haag en zelfs in Utrecht en Delft. Waar jij ook naartoe verhuist, je kunt altijd rekenen op onze maximale inzet en hoge kwaliteit die je van een verhuisbedrijf mag verwachten.

Verhuishulp inhuren?

Het is altijd mogelijk (extra) verhuishulp in te schakelen. Ook wanneer je op het laatste moment met een overbelaste rug loopt, uw verhuisvrienden van zich af laten weten of omdat je toch gewoon sneller verhuisd wil zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het inschakelen van verhuishulp in Amsterdam en omstreken. Dus waar je ook sjouwhulp nodig hebt, onze verhuisteams staan voor je klaar als bijvoorbeeld:

Staat uw plaatsnaam er niet bij? Wij zijn in het hele land actief. Of u ons nu inzet voor uw verhuizing in de stad (bijvoorbeeld als verhuizers in Alkmaar) of als verhuizers in een dorp (bijvoorbeeld als verhuizers Heemskerk): wij komen het graag van/voor je aanpakken!

Wat kost verhuishulp?

Verhuishulp hoeft niet zo heel erg veel extra te kosten en het levert jou bovendien een hoop op! Een snelle verhuizing, extra handen en minder stress. Onze verhuizers werken op basis van een uurtarief en kunnen dus worden ingezet passend bij jouw wensen en budget. Kijk voor de prijzen van onze verhuishulp op de tarievenpagina of neem vrijblijvend contact op met Student Verhuis Service. Wij zijn jou graag van dienst.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Bereken nu de verhuiskosten voor verhuishulp

Binnen 24 uur de kosten voor het inzetten van hulp bij verhuizen
Maak het gemakkelijk, schakel een goed verhuisbedrijf in
Kwalitatief verhuisbedrijf met veel ervaring

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen