Verhuishulp

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 5882 beoordelingen
js_loader

 

Een verhuizing kost u veel werk en kan ook zorgen voor een hoop stress. Verhuisbedrijf Student Verhuis Service ontneemt u graag wat stress door u de mogelijkheid te geven extra verhuishulp in te schakelen. En wij kunnen u uit ervaring zeggen dat wat extra handen bij een verhuizing of een woningontruiming geen overbodige luxe is! U kunt zelf bepalen hoeveel verhuishulp u wilt inschakelen en voor welk type klussen. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden voor het inhuren van verhuishulp.

Inpakhulp

Heeft u moeite met het vlot inpakken, beschermen en demonteren van uw spullen? In dat geval kan inpakhulp u van grote dienst zijn. U kunt het inpakken van uw inboedel volledig uitbesteden aan verhuishulp van Student Verhuis Service in de vorm van onze fullservice verhuizing.

Bij fullservice verhuizingen krijgt u altijd een handyman en een projectverhuizer. Deze kunnen u dus ook helpen bij het demonteren van meubelstukken en dit vervolgens goed verpakken. Alles goed verpakt, kunt u met een gerust hart richting uw nieuwe bestemming en er vanuit gaan dat uw spullen veilig zullen aankomen op de plaats van bestemming.

Projectverhuizer

Heeft u een grote hoeveelheid inboedel wat naar de verhuiswagen moet worden gesjouwd en kunt u hierbij wel wat extra sjouwhulp gebruiken? Bij Student Verhuis Service bieden wij u voordelig sjouwhulp aan voor iedere verhuizing. Onze projectverhuizer kan worden ingezet bij het verhuizen van grote hoeveelheden dozen, kratten of juist grote en zware meubels. Al onze verhuizers hebben ruim ervaring in sjouwen en ontnemen u graag de zorgen en stress die vaak komen kijken bij een verhuizing.

Meubeltransport

Wilt u slechts enkele moeilijk te vervoeren of moeilijk te tillen meubels door professionele verhuizers laten vervoeren? Dat kan met ons meubeltransport. Wij voeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten meubeltransport uit. U kunt uw verhuizing dus zelf uitvoeren en enkel de moeilijk objecten, bijvoorbeeld uw koelkastaquarium of piano door onze verhuizers laten verpakken en vervoeren. Op deze manier bespaart u op de uitgaven van uw verhuizing en kan er nog efficiënter worden verhuisd.

Benieuwd wat verhuishulp kost?

Weet binnen een dag de kosten voor het inzetten van verhuishulp
Betrouwbare indicatie van de kosten
Verhuizen zonder stress met ervaren verhuizers

Overige hulp bij verhuizen

U kunt ook alleen een verhuiswagen met chauffeur laten voorrijden of verhuishulp inschakelen voor het verhuizen van speciale meubelstukken zoals bijvoorbeeld een antieke kast, piano of wasmachine. Ook het inhuren van een verhuislift met liftbediende behoort tot de mogelijkheden.

  • Verhuiswagen met chauffeur
  • Verhuislift met liftbediende

Verder kunt u natuurlijk vrienden of familie inschakelen die u met de verhuizing helpen. Op deze manier kunt u wellicht wat tijd besparen en het zware en lastige werk aan de verhuizers overlaten. Zij zorgen ervoor dat de verhuizing soepel verloopt en dat de volledige inboedel schadevrij naar de verhuiswagen wordt getransporteerd. Vervolgens kunnen wij dan de verhuiswagen inladen en in uw nieuwe woning weer uitladen. Op deze manier kan het zware materiaal worden uitbesteed, maar kunt u met vrienden en familie ook een goede bijdrage leveren.

Kwalitatief hoogwaardig verhuismateriaal

Student Verhuis Service staat bekend om zijn goede service en zijn hoge klanttevredenheid. Dit is alleen mogelijk door de gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen. Hiermee kunnen wij u garanderen dat uw spullen veilig, snel en zonder oponthoud op de plaats van bestemming aan kan komen. Door onze geruime ervaringen in verhuizing in en rondom Amsterdam kunnen wij u goed van dienst zijn. Inmiddels hebben wij de actieve regio’s verder uitgebreid en zijn wij ook uw verhuishulp in Rotterdam, Den Haag en zelfs in Utrecht en Delft.

Wanneer u gebruik maakt van de service van Student Verhuis Service kunt u altijd rekenen op de hoge kwaliteit en de maximale inzet van onze verhuizers die u van een verhuisbedrijf mag verwachten!

Verhuishulp inhuren?

Het is altijd mogelijk (extra) verhuishulp in te schakelen. Ook wanneer u op het laatste moment met een overbelaste rug loopt, uw verhuisvrienden van zich af laten weten of omdat u toch gewoon sneller verhuisd wil zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het inschakelen van verhuishulp in Amsterdam en omstreken. Dus waar u ook sjouwhulp nodig hebt, onze verhuisteams staan voor u klaar als bijvoorbeeld:

Staat uw plaatsnaam er niet bij? Wij zijn in het hele land actief. Of u ons nu inzet voor uw verhuizing in de stad (bijvoorbeeld als verhuizers in Alkmaar) of als verhuizers in een dorp (bijvoorbeeld als verhuizers in Beverwijk): wij komen het graag van/voor u aanpakken!

Wat kost verhuishulp?

Verhuishulp hoeft niet zo heel erg veel extra te kosten en het levert u bovendien een hoop op! Een snelle verhuizing, extra handen en minder stress. Onze verhuizers werken op basis van een uurtarief en kunnen dus worden ingezet passend bij uw wensen en budget. Kijk voor de prijzen van onze verhuishulp op de tarievenpagina of neem vrijblijvend contact op met Student Verhuis Service. Wij zijn u graag van dienst

Bereken nu uw kosten voor verhuishulp

Binnen 24 uur de kosten voor het inzetten van hulp bij verhuizen
Maak het uzelf gemakkelijk, schakel een goed verhuisbedrijf in
Kwalitatief verhuisbedrijf met veel ervaring
Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 5700+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.