Verhuisbedrijf Leiden

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7188 recensies
js_loader

Je zoekt een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf Leiden? Zoek niet verder: Student Verhuis Service is de verhuisservice in Leiden die je zoekt.

Student Verhuis Service is als verhuisbedrijf dagelijks actief in Leiden om particulieren en bedrijven te verhuizen. Hierbij gaat het vaak om verhuizingen binnen de stadsgrenzen van Leiden, maar ook verhuizingen van en naar Leiden voeren we regelmatig uit. Verhuis je bijvoorbeeld vanuit Sassenheim naar Leiden? Ook dan kan je gebruik maken van onze voordelige verhuisservice

Wil je direct jouw prijs berekenen? Ga dan naar onze online prijscalculator!

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet je gelijk een schatting van de kosten van jouw verhuizing.
Je krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op jouw verhuisdag
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 7361 recensies
Elvin
Elvin
Superservice van Nils, kundig, behulpzaam, flexibel en komt proactief met suggesties. aanrader!
Ben Kerst
Ben Kerst
Verhuisd via Student Verhuis Service Rotterdam, was fantastisch geregeld. Sam en David waren ijverig en serieus met hun werk bezig. Alles was perfect.
Yasmin
Yasmin
Vriendelijke verhuizers, alles was goed geregeld, handyman heeft alles snel in elkaar gezet!Een puntje van feedback zou zijn, er is ruim anderhalf uur vertraging opgelopen doordat een verhuizer geen handschoenen aanhad en een wond opliep, verzorgen van wond duurde half uur. Toen zijn de verhuizers gaan lunchen en hebben een nieuwe verhuizer opgepikt wat ook nog ruim een uur duurde. Dit is wel doorbelast op de factuur. Had netjes geweest als dat niet op mijn rekening was gekomen.Maar al met al, prima! 👍🏼
Marjolein Lokhorst
Marjolein Lokhorst
Querijn, Mats en Timo A. hebben me superfijn geholpen met m’n verhuizing. Ze gingen heel netjes en secuur met mijn spullen om. Zeker een aanrader!
Michael van Leeuwen
Michael van Leeuwen
super snel en erg vriendelijk; top gewoon!
Wendie Brown
Wendie Brown
Shout the best movers in the city. Service Excellence. I will use your service again and again. Very helpful and considerate and also efficient. 10 stars
Esther Koelewijn
Esther Koelewijn
Verhuizing liep erg goed en zeer vriendelijke verhuizers (Twan, Thymo en Luca). Zeker een aanrader!
liesbeth brouns
liesbeth brouns
Friso en Niels hebben een razend snelle en correcte verhuisservice bij me geleverd. Erg vriendelijk en zorgzaam. Prima zo! Liesbeth
EvaInNL
EvaInNL
Valentyn en Bojan hebben keihard en super netjes gewerkt om mijn spullen in Zoetermeer allemaal veilig in te pakken en vervolgens in Rijnsburg in de juiste kamers neer te zetten. De montage service was ook zeker het geld waard.Op de 2e dag kwam Tom erbij – ze werkten heel goed samen, de sfeer was goed en er werd helder gecommuniceerd en dan gaat zo’n stressvolle gebeurtenis opeens super soepel.Geen schade, geen rommel, geen butsen in de muren. Top!De extra gemaakte uren werden netjes afgerekend.Al met al kan ik ze van harte aanbevelen!
Loes Brantjes
Loes Brantjes
We hebben een hele fijne ervaring gehad met de verhuis-service. Van te voren goede communicatie en flexibiliteit in aanpassingen.En de twee verhuizers waren snel, positief en super sterk! Met een behoorlijke inboedel van de ene stad naar de andere stad voelde daardoor zo gepiept. Bedankt!
Rik Boersema
Rik Boersema
Prima service, echt ontzorgd. Tot op het laatst normaal kunnen wonen in het oude huis en in 1 dag de boel gepakt en de volgende dag verplaatst. Aardige mensen, goede inschatting van het benodigde aantal dozen en de benodigde tijd voor de hele klus middels een video take in. Aanrader!
Ilya Lozovsky
Ilya Lozovsky
Excellent moving service, professional and faster than expected. Very nice and careful workers. Would use again!
michael haven
michael haven
Wij zijn echt super geholpen door het team dat werd geleid door Valentijn, heel erg professioneel en vriendelijk. Bedankt Valentijn
Tessa Chichester
Tessa Chichester
Good service, on time reliable
Gys Kerkhoven
Gys Kerkhoven
Niets dan positief. In de beantwoording van de vragen vooraf. De verhuizers waren top, snel en attent. Bv met de omliggende bewoners.
js_loader

Voor al uw verhuizingen in de gemeente Leiden

Snelheid en kwaliteit staan bij Student Verhuis Service hoog in het vaandel. Door efficiënt te werken, staan we bovendien te boek als goedkoop verhuisbedrijf Leiden. Ben je benieuwd of we voor jouw verhuizing ook de goedkoopste zijn?

Student Verhuis Service heeft een ruime ervaring in diverse soorten verhuizingen. Zo bestaan sommige straten in de binnenstad van Leiden bijvoorbeeld uit bovenwoningen en krappe straatjes. Dit betekent dat er weinig ruimte is om uw inboedel te verhuizen. Dankzij onze ervaren verhuizers en professioneel materiaal zijn we echter ook in staat om dergelijke verhuizingen snel en kwalitatief uit te voeren.

Ook voor het verhuizen van lastig te verhuizen meubels kan je bij ons terecht. Denk hierbij aan kostbare piano’s of aan een aquarium dat verschillende verdiepingen verhuisd moet worden.

Daarnaast verhuizen we niet alleen particulieren, maar zijn we als verhuisbedrijf in Leiden ook actief met zakelijke verhuizingen. Bij iedere verhuizing zullen we inventariseren wat de wensen zijn zodat we jou op maat kunnen helpen en een passende verhuizing aan kunnen bieden!

Professionele en kwalitatieve verhuisservice Leiden

Bij Student Verhuis Service staat professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Iedere verhuizing wordt benaderd met de ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, maar tegelijkertijd wordt iedere verhuizing als uniek gezien. De afstand tussen de huizen is immers uniek, net als de twee huizen die van toepassing zijn en de hoeveelheid inboedel die je hebt.

Door goed te inventariseren wat jouw wensen zijn en hoeveel er te verhuizen is, kunnen we een verhuizing op maat bieden. Bovendien kunnen we – dankzij de inventarisatie – de kosten voor je verhuizing betrouwbaar inschatten en weten we exact wat er nodig is om een professionele verhuizing mogelijk te maken.

De professionaliteit en kwaliteit komt met name naar voren in het personeel dat de verhuizingen uitvoert en het materiaal dat gebruikt wordt. Zo worden de verhuizingen in Leiden en omgeving altijd uitgevoerd door een team waarbij ervaren verhuizers ingezet worden in combinatie met jongere krachten.

Daarnaast gebruiken we verhuisliften en verhuiswagens van hoge kwaliteit. Op die manier kunnen we een hoge efficiëntie bieden en de professionaliteit van uw verhuizing waarborgen!

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Onze dienstverlening voor alle soorten verhuizingen Leiden

Student Verhuis Service biedt een uitgebreide dienstverlening: wij verzorgen verhuizingen en aanverwante zaken op een professionele manier, maar dan voor een studentenprijs. In Leiden, maar ook in andere steden, kan je bij ons terecht voor:

Flexibel verhuisbedrijf in Leiden

Een verhuizing kost over het algemeen veel geld. Wij kunnen ons voorstellen dat u dit geld liever in uw zak houdt. Daarom bieden we als verhuisbedrijf in Leiden een flexibele aanpak. Vanzelfsprekend kan je al een deel van jouw inboedel verhuizen voordat wij de verhuizing uit handen nemen. Dit drukt de kosten en bovendien kan je de inboedel dan al op de juiste plek neerzetten in jouw nieuwe huis.

Daarnaast zijn we als verhuisservice ook beschikbaar in de weekenden en zelfs in de avonduren! Bovendien kan je tijdens onze werkzaamheden ook een steentje bijdragen. Afhankelijk van het aantal verhuizers dat je zelf ter beschikking stelt, worden onze kosten lager. Dit verrekenen we direct door in de prijs van de verhuizing! Afhankelijk van de werkzaamheden die je zelf uitvoert kunnen we een aantrekkelijker tarief aanbieden voor onze verhuisservice in Leiden.

Onze verhuizers denken bovendien tijdens de verhuizing graag met je mee. Bijvoorbeeld wanneer het verhuizen net wat meer tijd kost dan eigenlijk de bedoeling was. In die gevallen zetten we graag een extra stapje om jouw inboedel snel en veilig te kunnen verhuizen naar de nieuwe locatie in Leiden of in de omgeving van Leiden.

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor jouw verhuizing?

Bereken dan direct de kosten voor jouw verhuizing in Leiden met het aanvraagformulier!
Met dit formulier heb je binnen een aantal minuten een betrouwbare indicatie van de verhuiskosten.
Dezelfde dag ontvang je een offerte op maat die je kan inzetten als vergelijkingsmateriaal met de andere verhuisbedrijven in Leiden.

Goedkope verhuizingen door efficiëntie en flexibiliteit

Dankzij de hierboven genoemde flexibiliteit kunnen we de kosten dus behoorlijk verlagen. Daarnaast hanteren we met onze ervaren verhuizers en betrouwbare materiaal een efficiënte werkwijze. Dit betekent dat we snel en vakkundig te werk gaan als verhuisbedrijf in Leiden en omgeving, maar betekent vooral dat we goedkoop kunnen blijven.

Student Verhuis Service komt dan vaak ook als goedkoopste verhuisbedrijf uit de bus als er meerdere offertes worden vergeleken.

Met ons interactieve aanvraagformulier zie je gelijk een schatting van de kosten van de verhuizing.
Je krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van jouw verhuizing te berekenen!

Verhuizen Leiden: direct een betrouwbare prijsindicatie

Ben je benieuwd of Student Verhuis Service ook voor jouw het goedkoopste verhuisbedrijf in Leiden is? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in.

Op basis van dit formulier kunnen we je direct een betrouwbare prijsindicatie geven van de verhuiskosten voor jouw verhuizing in, naar en vanuit Leiden. Met het aanvraagformulier kan je ook berekenen hoe goedkoop de verhuizing in andere Nederlandse steden is met Student Verhuis Service. Zo zijn wij zeer goedkoop als bijvoorbeeld verhuisbedrijf Delftverhuisbedrijf Rotterdam of verhuisbedrijf Zoetermeer. Of je nu in de buurt blijft en een verhuisbedrijf in Haarlem zoekt of door te verhuizen naar Leiden: Student Verhuis Service is jouw verhuispartner.

Het formulier is geheel vrijblijvend en is een indicatie op basis van onze ervaringen met verhuizingen in Leiden. Na het invullen van het formulier kan je van ons binnen 24 uur een definitieve offerte verwachten met daarin de exacte kosten voor jouw verhuizing.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen