Uitdagende projecten: Piano verhuizen

Geschreven door: | Uitdagende Objecten

Download onze verhuischecklist

DD slash MM slash JJJJ

Wil je verhuizen maar heb je een grote piano die in de weg staat? Dan ben je bij Student Verhuis Service aan het goede adres om de piano te verhuizen. Student Verhuis Service vervoert piano’s vanaf uw huis naar uw nieuwe woning. Wij zijn een grote en een van de voordeligste verhuisservices in Nederland en zijn in veel plaatsen beschikbaar om uw inboedel te verhuizen. U kunt piano’s en vleugels door ons laten verhuizen. We staan 7 dagen in de week voor u klaar. Dit doen wij op een professionele manier waarop u erop kunt vertrouwen dat uw piano veilig aankomt bij uw nieuwe huis.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het verhuizen van een piano? Vraag dan direct een offerte aan om de kosten van het verhuizen van uw piano te berekenen. Mocht u uw hele inboedel willen laten verhuizen door een professioneel verhuisbedrijf? Dan kunt u dit in de offerte ook aangeven.

Professioneel uw piano verhuizen

Ons personeel is opgeleid en heeft veel werkervaring met het verhuizen van piano’s. Wij zorgen voor de juiste middelen om de piano of vleugel te verhuizen. We verhuizen de piano of vleugel van uw oude huis naar uw nieuwe huis en zetten het instrument daar op de plek die u wenst. Student Verhuis Service regelt dat de piano snel en veilig wordt verhuisd. Student Verhuis Service verleent u hierom de service en behandelt de klant persoonlijk zodat wij exact aan uw wensen kunnen voldoen. Dit is voor ons bedrijf belangrijk om de relatie met de klant te behouden.

Hoe vervoer je een piano tijdens een verhuizing?

Vooral in grote steden kan het voorkomen dat het lastig lijkt om een piano te verhuizen. Maakt u zich dan niet druk! De piano is in goede handen bij Student Verhuis Service. Wij hebben veel ervaring met verhuizingen van zware objecten. Juist ook met verhuizingen in grote steden vanuit of naar appartementen kunnen wij goed uit de voeten: wij zijn regelmatig actief als bijvoorbeeld verhuisbedrijf Amsterdamverhuisbedrijf Rotterdam of verhuisbedrijf Utrecht.

Wij pakken de piano in met beschermingsmateriaal en brengen hem daarna veilig naar plaats van bestemming. We checken alles dubbel, hierdoor kunt u erop vertrouwen dat er niks mis gaat. Wij zorgen ervoor dat de piano in de verhuiswagen komt en brengen de piano veilig naar uw nieuwe huis.

Wat zijn de kosten van het verhuizen van een piano?

De kosten van de verhuizing verschillen per situatie. Zo is een verhuizing binnen Utrecht goedkoper dan een verhuizing van Utrecht naar Groningen. De kosten verder afhankelijk van eventuele andere meubels die u wilt verhuizen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn om uw vleugel te verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Update: momenteel verhuizen wij piano’s enkel gelijkvloers m.u.v. interne lift. Bij afwijkende situaties dient er een mobiele kraan en ontheffingen te worden georganiseerd.

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen