Een handyman bij het verhuizen

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 5882 beoordelingen
js_loader

Wie zelf met twee linkerhanden gezegend is, kan de hulp van een handyman bij het verhuizen goed gebruiken. Zo kunt u de klusjes waar u geen kaas van heeft gegeten, laten uitvoeren door een allround klusjesman. 

Denk bijvoorbeeld aan een kast die gedemonteerd moet worden of de vloer die er nog uit moet worden gehaald. Het zijn klusjes waar een ervaren klusser zijn handen niet voor omdraait. Dankzij de handyman service van Student Verhuis Service heeft u de beschikking over uw eigen vakman.

Veel ervaring
Allround inzetbaar van takelen tot (de)montage.
Minder zorgen en meer gezelligheid

Wat doet een handyman?

Een handyman lost allerhande klusjes rondom uw verhuizing op. De brede inzetbaarheid van de handyman komt van pas bij de uiteenlopende klussen die u bij een verhuizing tegen kan komen. De handyman is een naast ervaren klusjesman ook een ervaren verhuizer. Heeft u een kast die al jaren in de kamer staat waarvan u geen idee meer heeft hoe deze uit elkaar moet? Geen paniek! Onze handymen zijn zeer ervaren in het demonteren van allerlei soorten meubels, van IKEA tot designer. Mocht u een ingewikkeld meubelstuk hebben, dan is het natuurlijk altijd handig om de gebruiksaanwijzing bij de hand te houden of even van te voren contact met ons op te nemen.

Waar kunt u een handyman voor inzetten?

Loskoppelen van de wasmachine of het loshalen van de gordijnrail door het huis, een handyman is met zijn kennis en ervaring de aangewezen persoon. Klussen die een handyman kan oplossen variëren van:

 • (De)montage werk;
 • Takelen
 • Ramen verwijderen
 • Wasmachines loskoppelen/aankoppelen
 • tot het verwijderen van een vloer.

Een handyman kan geen: 

 • Gas en licht aansluiten (water uitsluitend bij de wasmachine)
 • Gaten boren in muren
 • Werk verrichten waarvan de handyman zelf meldt dat het te gevaarlijk is
 • Spullen nieuw uit de doos monteren wat hij niet zelf heeft gedemonteerd

 

(De)montage werk:

De PAX-kasten van IKEA zijn doorgaans de modellen die wij het meest tegenkomen, zowel met als zonder schuifdeuren, onze handymen kunnen de kasten dromen. Hoe snel het demonteren/monteren gaat is afhankelijk van de hoeveelheid deuren.

Als u de kasten aan de muren heeft geankerd kunnen wij deze voor u losschroeven, maar omdat wij niet bevoegd zijn om gaten te boren kunnen wij de kasten in de nieuwe woning helaas niet vastzetten aan de muren, dit dient u dus zelf te doen. Dit geldt ook voor gaten die geboord moeten worden voor het ophangen van TV’s en lampen. 

Tip van onze verhuisexpert Raoul: een boxspring kunt u zelf in twee klikken loshalen. Dit bespaart u tijd en geld omdat u geen handyman hoeft in te huren! Denk dus van te voren goed na of een handyman echt nodig is.

Takelen:

Takelen is een verhuis techniek die voornamelijk wordt gebruikt in oude steden zoals Amsterdam. Hierbij wordt een touw en blok gebruikt. Wij hangen de katrol (Blok) aan de haak die boven aan het gebouw gevestigd is, vervolgens laten wij de kant van het touw zonder haak naar beneden zakken. Wij bevestigen de haak binnen in de woning aan de spanbanden die wij om het meubel hebben gebonden. Door beneden aan het touw te trekken kunnen wij zo de meubel veilig uit de woning hijsen.

Ramen verwijderen:

Soms moeten, voor de verhuizing, de ramen van uw woning verwijdert worden als wij bijvoorbeeld de verhuislift gaan gebruiken. Binnen Amsterdam gaat hier voornamelijk om omhoog schuivende ramen die met contragewichten of veren werken. Deze zijn beide snel en gemakkelijk door onze handyman te verwijderen en terug te plaatsen.            

Wasmachine los- en aankoppelen

Vanzelfsprekend koppelen onze handymen zonder moeite uw wasmachine aan en los. Hier zijn, omdat wij aan de waterkraan moeten zitten, wel een aantal voorwaarde aan verbonden. (link naar voorwaarden) Deze voorwaarden kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Verwijderen van uw vloer

Bij ontruimingen kan de handyman uw vloer ook loshalen, mits deze niet is gelijmd. Dit geldt voor:

 • Parket / laminaat
 • Zeil
 • Tapijt

Staat uw vloer er niet bij? Bel/mail ons even voor de mogelijkheden.

Hoeveel kost een handyman

Een handyman huren gaat op basis van uurtarief. De handyman van Student Verhuis Service kost €35,- (ex 21% btw.) per uur en is daarmee de meest voordelige manier om uw verhuis-klusjes af te kunnen ronden.

Vrijblijvende offerte van de handyman

Het oplossen van klussen rondom uw verhuizing is iets waar u tegenop kunt kijken. Om die reden kan het fijn zijn om te beschikken over een handyman. Heeft u al een idee waar u het klus talent voor kunt gebruiken, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

In de aanvraag vermeldt u welke werkzaamheden de handyman dient te verrichten en op welke datum u dit uitgevoerd wilt hebben. Na het aanvragen van de offerte ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent.

Verhuishulp inhuren?

Staat uw verhuisdag al rood omcirkeld in de agenda en kunt u wel twee handymen gebruiken? Dan kan de verhuishulp van Student Verhuis Service u  voorzien van meerdere handjes. Onze verhuishulp is op basis van uurtarief in te schakelen en kan zo makkelijk helpen daar waar nodig. Neem vrijblijvend contact op óf kijk op de tarievenpagina

Student Verhuis Service: verhuisbedrijf voor elk type verhuizing

Student Verhuis Service heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten verhuizingen. Zo kunt u niet enkel bij ons terecht voor een handyman, maar bijvoorbeeld ook voor uw

Ook andere verhuisdiensten kunt u bij ons afnemen. Denk bijvoorbeeld aan:

Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 5700+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.