Een handyman bij het verhuizen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7332 recensies
js_loader

Wie zelf met twee linkerhanden gezegend is, kan de hulp van een handyman bij het verhuizen goed gebruiken. Zo kan je de klusjes waar je geen kaas van hebt gegeten, laten uitvoeren door een allround klusjesman. 

Denk bijvoorbeeld aan een kast die gedemonteerd moet worden of de vloer die er nog uit moet worden gehaald. Het zijn klusjes waar een ervaren klusser zijn handen niet voor omdraait. Dankzij de handyman service van Student Verhuis Service heb je de beschikking over je eigen vakman.

Veel ervaring
Allround inzetbaar van takelen tot (de)montage.
Minder zorgen en meer gezelligheid

Wat doet een handyman?

Een handyman lost allerhande klusjes rondom de verhuizing op. De brede inzetbaarheid van de handyman komt van pas bij de uiteenlopende klussen die je bij een verhuizing tegen kan komen. De handyman is een naast ervaren klusjesman ook een ervaren verhuizer. Heb je een kast die al jaren in de kamer staat waarvan je geen idee meer heeft hoe deze uit elkaar moet? Geen paniek! Onze handymen is zeer ervaren in het demonteren van allerlei soorten meubels, van IKEA tot designer. Mocht je een ingewikkeld meubelstuk hebben, dan is het natuurlijk altijd handig om de gebruiksaanwijzing bij de hand te houden of even van te voren contact met ons op te nemen.

Wat vinden onze klanten van onze handyman service?

Ik kan niet genoeg lof uiten voor de Handyman service van Student Verhuis Service. Ze namen alle stress weg door mijn meubels vakkundig te demonteren en weer in elkaar te zetten. Efficiënt, professioneel en zeker 5 sterren!
Josefine van Leen
Student Verhuis Service maakte mijn verhuizing stressvrij met hun geweldige Handyman service. De medewerkers waren snel en voorzichtig met het demonteren van mijn meubels. 5 sterren voor hun uitstekende vakmanschap!
Alexandra Mientjes

Waar kan je een handyman voor inzetten?

Loskoppelen van de wasmachine of het loshalen van de gordijnrail door het huis, een handyman is met zijn kennis en ervaring de aangewezen persoon. Klussen die een handyman kan oplossen variëren van:

 • (De)montage werk;
 • Takelen;
 • Ramen verwijderen;
 • Wasmachines loskoppelen/aankoppelen;
 • tot het verwijderen van een vloer.

Een handyman kan geen: 

 • Gas en licht aansluiten (water uitsluitend bij de wasmachine);
 • Gaten boren in muren;
 • Werk verrichten waarvan de handyman zelf meldt dat het te gevaarlijk is;
 • Spullen nieuw uit de doos monteren die hij niet zelf heeft gedemonteerd.

 

(De)montage werk:

De PAX-kasten van IKEA zijn doorgaans de modellen die wij het meest tegenkomen, zowel met als zonder schuifdeuren, onze handymen kan de kasten dromen. Hoe snel het demonteren/monteren gaat is afhankelijk van de hoeveelheid deuren.

Als je de kasten aan de muren hebt geankerd kunnen wij deze voor je losschroeven, maar omdat wij niet bevoegd zijn om gaten te boren kunnen wij de kasten in de nieuwe woning helaas niet vastzetten aan de muren, dit moet je dus zelf doen. Dit geldt ook voor gaten die geboord moeten worden voor het ophangen van TV’s en lampen. 

Tip van onze verhuisexpert Raoul: een boxspring kan je zelf in twee klikken loshalen. Dit bespaart je tijd en geld omdat je geen handyman hoeft in te huren! Denk dus van te voren goed na of een handyman echt nodig is.

Takelen:

Takelen is een verhuistechniek die voornamelijk wordt gebruikt in oude steden zoals Amsterdam. Hierbij wordt een touw en blok gebruikt. Wij hangen de katrol (blok) aan de haak die boven aan het gebouw gevestigd is, vervolgens laten wij de kant van het touw zonder haak naar beneden zakken. Wij bevestigen de haak binnen in de woning aan de spanbanden die wij om het meubel hebben gebonden. Door beneden aan het touw te trekken kunnen wij het meubelstuk veilig uit de woning halen.

Ramen verwijderen:

Soms moeten, voor de verhuizing, de ramen van je woning verwijdert worden als wij bijvoorbeeld de verhuislift gaan gebruiken. Binnen Amsterdam gaat het hier voornamelijk om omhoog schuivende ramen die met contragewichten of veren werken. Deze zijn beide snel en gemakkelijk door onze handyman te verwijderen en terug te plaatsen.            

Wasmachine ontkoppelen en aansluiten:

Vanzelfsprekend ontkoppelen onze handyman zonder moeite jouw wasmachine. Daarna sluiten ze hem weer netjes voor je aan. Hier zijn, omdat wij aan de waterkraan moeten zitten, wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Verwijderen van de vloer:

Bij ontruimingen kan de handyman je vloer ook loshalen, mits deze niet is gelijmd. Dit geldt voor:

 • Parket / laminaat
 • Zeil
 • Tapijt

Staat jouw vloer er niet bij? Bel/mail ons even voor de mogelijkheden.

Hoeveel kost een handyman?

Een handyman huren gaat op basis van uurtarief. De handyman van Student Verhuis Service kost €40,- (ex 21% btw.) per uur en is daarmee de meest voordelige manier om je verhuis-klusjes af te kunnen ronden.

Vrijblijvende offerte van de handyman

Het oplossen van klussen rondom je verhuizing is iets waar je tegenop kunt zien. Om die reden kan het fijn zijn om te beschikken over een handyman. Heb je al een idee waar je het klustalent voor kan gebruiken, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

In de aanvraag vermeld je welke werkzaamheden de handyman dient te verrichten en op welke datum je dit gedaan wilt hebben. Na het aanvragen van de offerte ontvang je van ons een vrijblijvende prijsopgave zodat je weet waar je aan toe bent.

Verhuishulp inhuren?

Staat je verhuisdag al rood omcirkeld in de agenda en kun je wel twee handymen gebruiken? Dan kan de verhuishulp van Student Verhuis Service je voorzien van meerdere handjes. Onze verhuishulp is op basis van uurtarief in te schakelen en kan zo makkelijk helpen. Precies daar waar nodig. Neem vrijblijvend contact op of kijk op de tarievenpagina.

 

 

Student Verhuis Service: verhuisbedrijf voor elk type verhuizing

Student Verhuis Service heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten verhuizingen. Zo kan je niet enkel bij ons terecht voor een handyman, maar bijvoorbeeld ook voor je

Ook andere verhuisdiensten kun je bij ons afnemen. Denk bijvoorbeeld aan:

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen