Verhuisbedrijf Delft

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 6143 recensies
js_loader

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Delft? Kies voor de diensten van de flexibele, hardwerkende studenten van Student Verhuis Service. Deze studenten regelen uw verhuizing goedkoop en secuur. Jaarlijks worden er honderden verhuizingen veilig en zonder schade uitgevoerd door studenten.

Met Student Verhuis Service kiest u voor:

 • GRATIS en zonder verplichtingen uw verhuiskosten berekenen met ons gedetailleerde, interactieve aanvraagformulier;
 • De goedkoopste verhuizer van alle verhuisbedrijven in Nederland;
 • Het soort verhuizing dat bij u past: groot, klein, zakelijk, privé, nationaal, internationaal: Student Verhuis Service regelt het voor u;
 • Flexibel verhuizen: in de avonduren of in het weekend verhuizen is geen probleem.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct online hoeveel uw verhuizing kost.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Uw verhuisbedrijf in Delft professioneel geregeld

Al uw verhuizingen van, naar of binnen Delft kunt u met vertrouwen aan ons uitbesteden. Uw verhuizing wordt efficiënt gepland en vakkundig uitgevoerd. Vooraf wordt alles goed doorgesproken zodat er op de dag zelf niets aan het toeval wordt overgelaten en de verhuizers voorbereid aan de slag kunnen.

Laat ons uw verhuiszorgen uit handen nemen, want een goede voorbereiding is vaak het halve werk en de sleutel tot succes. Een enthousiast team van fitte en communicatief vaardige verhuizers nemen u het inpak- en tilwerk graag uit handen.

Student Verhuis Service: hét verhuisbedrijf van Delft!

Gaat u verhuizen in, vanuit of naar Delft? Het heeft veel voordelen om te kiezen voor Student Verhuis Service als uw verhuisbedrijf Delft.

In vergelijking met andere verhuisbedrijven in Delft komt onze professionele verhuisservice vaak als goedkoopste uit de bus. Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom wij steeds weer gekozen worden uit alle verhuisbedrijven in Delft:

 • Onze tarieven zijn transparant
 • Wij werken flexibel: verhuizen in het weekend of ’s avonds is geen probleem
 • Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar
 • Spoedverhuizingen zijn geen probleem
 • Professionele verhuisservice voor studentenprijzen
Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 6000+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuisservice in Zuid-Holland en Noord-Holland

Niet alleen voor uw particuliere verhuizing bent u bij ons op het juiste adres. Onze verhuisservice is u eveneens graag van dienst bij internationale en zakelijke verhuizingen maar ook bij eventuele ontruimingen.

U bepaalt zelf wat u uitbesteed of wat u zelf doet. Zo kunt u ervoor kiezen om zelfstandig het inpakwerk te doen en ons in te huren voor het verplaatsen van de dozen en inboedel. Het (de)monteren van meubelen kunt u aan onze verhuizers over laten evenals het bezemschoon opleveren van uw woning en/of appartement.

Ons verhuisbedrijf in Delft is niet alleen werkzaam in Delft, maar is ook werkzaam in andere steden in Nederland, onder andere als:

Diensten van ons verhuisbedrijf in Delft

Wat voor soort verhuizing u ook voorhebt en wat uw wensen bij het verhuizen ook zijn: Student Verhuis Service is graag uw betrouwbare partner in verhuizen. Onze goedkope verhuisservice heeft jarenlange ervaring met vele soorten verhuizingen in de regio Delft en daarbuiten. Dit maakt dat wij ook bij het verhuizen van uw inboedel de meest efficiënte manier vinden om snel en goedkoop te verhuizen.

U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

Ook voor goedkope bedrijfsverhuizingen in Delft

Heeft u een nieuw bedrijfspand voor uw onderneming? Informeer naar de voordelige mogelijkheden voor uw zakelijke verhuizing. Vakkundig bespreken we hoe uw onderneming kan verhuizen zonder dat de werkzaamheden en/of uw klanten daar hinder van ondervinden.

Delft is ons dagelijkse werkterrein en heeft geen geheimen voor ons. We kennen de stad en de bedrijventerreinen door en door. Vooraf vragen we de eventueel benodigde parkeerontheffingen aan zodat de dag van uw bedrijfsverhuizing op rolletjes verloopt.

Wilt u de overlast tot een minimum beperken dan kunt er ook voor kiezen om in het weekend te verhuizen. Uw werknemers kunnen vervolgens op maandagochtend de werkzaamheden op het nieuwe adres hervatten. Het aanwezige kantoormeubilair kan door onze verhuizers ter plekke ge(de)monteerd worden.

Onze verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen die het mogelijk maken om uw eigendommen schadevrij te verhuizen. Zo kunt u denken aan verhuisdekens, span- en rolmaterialen, touwen, verhuisblokken en verhuisnetten.

Wilt u weten wat uw zakelijke verhuizing gaat kosten? Vul dan het aanvraagformulier in. U kunt hier onder andere op aangeven hoeveel verhuizers u wilt inhuren, de afstand, de door u gewenste verhuisdatum, het beginadres en eindadres en tenslotte de geschatte omvang van uw boedel.

Goedkoop verhuisbedrijf: onze tarieven

Onze tarieven steken we niet onder stoelen of banken. Integendeel: ze staan duidelijk op de website. Wij rekenen de volgende tarieven voor onze diensten:

 • Verhuizers 32,50 euro per uur
 • Verhuiswagens 35 euro per uur
 • Verhuisliften 30 euro per uur

Onze voordelige tarieven

Verhuizer: €32,50 /u
Handyman: €40,-/u
Verhuiswagen: €35,-/u
Verhuislift: €30,-/u
Brandstof: €0,94/km

Bereken direct online de kosten voor uw verhuizing

Bovenstaande tarieven geven u een indicatie van de kosten als u kiest voor de verhuizers van Student Verhuis Service. Om het u nog makkelijker te maken, hebben wij een gratis online prijscalculator voor u. De prijscalculator werkt als volgt:

 • U vult de details in die voor onze verhuizers van belang zijn, zoals uw oude en uw nieuwe adres en de grootte van uw inboedel.
 • Hebt u alle velden ingevuld? Klikt u dan op ‘Bereken’.
 • U krijgt direct een indicatie van de kosten te zien.
 • Indien gewenst kunt u met de knop ‘Verzend vrijblijvende aanvraag’ direct een offerte aanvragen voor uw verhuizing.

De online calculator maakt het mogelijk om het aanbod van Student Verhuis Service direct te vergelijken met de kosten van andere verhuisbedrijven. Om bij andere verhuisbedrijven de kosten van uw verhuizing op te vragen, moet u echter vaak een offerte aanvragen, want de verhuiskostencalculator van Student Verhuis Service is uniek.

Heeft u een verhuislift nodig voor uw verhuizing in Delft? Deze kunt u direct bij uw aanvraag aanvragen en wordt in de prijscalculatie direct meegenomen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

TIP: u gaat verhuizen en wilt de kosten drukken?

Bij alle soorten verhuizingen zijn de kosten te drukken door veel werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u zelf:

 • uw inboedel inpakken
 • uw meubels transportwaardig verpakken
 • de verhuiswagen in- en uitladen
 • meubels demonteren en monteren

Verder kunt u familie en vrienden vragen om u te helpen verhuizen. Bij Student Verhuis Service werkt het zo dat elke extra eigen verhuizer die u inbrengt direct in de kosten scheelt.

Uiteraard kunnen wij u bovenstaande diensten uit handen nemen of deze samen met u uitvoeren. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij er samen met u voor kunnen zorgen dat uw inboedel transportwaardig ingepakt wordt.

Studenten verhuizers in studentenstad Delft

Door relatief goedkope studenten als verhuizers in te zetten, kunnen we onze kosten laag houden en u een betaalbare service aanbieden. We zijn door de jaren uitgegroeid tot een ervaren en allround verhuisbedrijf dat u op professionele wijze alle zorgen omtrent uw verhuizing uit handen neemt. Onze studenten zijn flexibel inzetbaar, werken graag en bovendien hard voor hun geld.

U kunt zeven dagen per week op ons rekenen en ook in de avonduren kunt u van onze diensten gebruik maken. We leveren goedkope verhuisdiensten met een complete service en uitgebreide mogelijkheden. De verhuizers zijn inmiddels ervaren krachten die weten hoe een verhuizing uitgevoerd dient te worden.

Maak van uw verhuizing geen struikelblok. Kies voor een goedkope verhuisservice met optionele mogelijkheden. U kunt de kosten grotendeels zelf bepalen door vooraf te beslissen wat u aan ons uitbesteedt en wat u zelf doet. Vul snel het aanvraagformulier in en zie zelf dat verhuizen in of naar Delft écht goedkoop kan.

Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.