Voor een scherpe prijs verhuizen in Delft? Kies voor de diensten van de flexibele, hardwerkende studenten van Student Verhuis Service. Deze studenten regelen uw verhuizing goedkoop en secuur. Jaarlijks worden er honderden verhuizingen veilig en zonder schade uitgevoerd door studenten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct online hoeveel uw verhuizing kost.


  1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
  2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
  3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Verhuisbedrijf Delft

Al uw verhuizingen van, naar of binnen Delft kunt u met vertrouwen aan ons uitbesteden. Uw verhuizing wordt efficiënt gepland en vakkundig uitgevoerd. Vooraf wordt alles goed doorgesproken zodat er op de dag zelf niets aan het toeval wordt overgelaten en de verhuizers voorbereid aan de slag kunnen. Laat ons uw verhuiszorgen uit handen nemen want een goede voorbereiding is vaak het halve werk en de sleutel tot succes. Een enthousiast team van fitte en communicatief vaardige verhuizers nemen u het inpak en til werk graag uit handen.

Samen met u zorgen we ervoor dat uw inboedel transportwaardig aangeleverd wordt.

Zorg ervoor dat u tijdig begint met inpakken en probeer zo systematisch mogelijk te werk te gaan. Dat maakt het voor u zelf meer overzichtelijk en houdt het verhuizen bovendien leuk. Het werkt het eenvoudigst en snelst als u kamer voor kamer inpakt. Dozen en spullen per kamer bij elkaar houden is aan te raden. Op het moment dat uw huisraad in uw nieuwe woning aankomt kunt u aan het opschrift op de dozen snel zien waar ze thuishoren.

Verhuisservice Delft

Niet alleen voor uw particuliere verhuizing bent u bij ons op het juiste adres. Onze verhuisservice is u eveneens graag van dienst bij internationale en zakelijke verhuizingen maar ook bij eventuele ontruimingen. U bepaalt zelf wat u uitbesteed of wat u zelf doet. Zo kunt u er voor kiezen om zelfstandig het inpakwerk te doen en ons in te huren voor het verplaatsen van de dozen en inboedel. Het (de)monteren van meubelen kunt u aan onze verhuizers over laten evenals het bezemschoon opleveren van uw woning en/of appartement.

Verhuisbedrijf Delft is niet alleen werkzaam in Delft, maar is ook werkzaam als verhuisbedrijf in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Amsterdam en Utrecht.


  1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
  2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
  3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

De periode rondom uw verhuizing is een drukke tijd waarin veel zaken en gebeurtenissen zich tegelijk aandienen. Het kan voor komen dat u zaken als afval of puin heeft die afgevoerd dienen te worden. Terwijl u zich bezig houdt met zaken als adreswijzigingen bij onder meer de gemeente, scholen, werkgevers, verzekeringsmaatschappijen en andere instanties doen wij het werk. Op deze manier kunt andere belangrijke zaken regelen en in orde maken zoals het tijdig afsluiten van elektra-, water- en gasaansluitingen. Vergeet niet de meterstanden op te nemen.

Bereken nu direct hoeveel uw verhuizing kost en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dezelfde dag krijgt u een duidelijk toegelicht aanbod met een kostenoverzicht.

Goedkoope bedrijfsverhuizing in Delft

Heeft u een nieuw bedrijfspand voor uw onderneming? Informeer naar de voordelige mogelijkheden voor uw zakelijke verhuizing. Vakkundig bespreken we hoe uw onderneming kan verhuizen zonder dat de werkzaamheden en/of uw klanten daar hinder van ondervinden. Delft is ons dagelijkse werkterrein en heeft geen geheimen voor ons. We kennen de stad en de bedrijventerreinen door en door. Vooraf vragen we de eventueel benodigde parkeerontheffingen aan zodat de dag van uw bedrijfsverhuizing op rolletjes verloopt. Wilt u de overlast tot een minimum beperken dan kunt er ook voor kiezen om in het weekend te verhuizen. Uw werknemers kunnen vervolgens op maandagochtend de werkzaamheden op het nieuwe adres hervatten. Het aanwezige kantoormeubilair kan door onze verhuizers ter plekke ge(de)monteerd worden.

Onze verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen die het mogelijk maken om uw eigendommen schadevrij te verhuizen. Zo kunt u denken aan verhuisdekens, span- en rolmaterialen, touwen, verhuisblokken en verhuisnetten.

Wilt u weten wat uw zakelijke verhuizing gaat kosten? Vul dan het aanvraagformulier in. U kunt hier onder andere op aangeven hoeveel verhuizers u wilt inhuren, de afstand, de door u gewenste verhuisdatum, het beginadres en eindadres en tenslotte de geschatte omvang van uw boedel.

Studenten verhuizers Delft

Door relatief goedkope studenten als verhuizers in te zetten kunnen we onze kosten laag houden en u, als klant, een betaalbare service aanbieden. U hoeft zich geen zorgen te maken, we zijn door de jaren uitgegroeid tot een ervaren en allround verhuisbedrijf. Onze studenten zijn flexibel inzetbaar, werken graag en bovendien hard voor hun geld.

U kunt zeven dagen per week op ons rekenen en ook in de avonduren kunt u van onze diensten gebruik maken. We leveren goedkope verhuisdiensten met een complete service en uitgebreide mogelijkheden. De verhuizers zijn inmiddels ervaren krachten die weten hoe een verhuizing uitgevoerd dient te worden.

Maak van uw verhuizing geen struikelblok. Kies voor een goedkope verhuisservice met optionele mogelijkheden. U kunt de kosten grotendeels zelf bepalen door vooraf te beslissen wat u aan ons uitbesteed en wat u zelf doet. Vul snel het aanvraagformulier in en zie zelf dat verhuizen in of naar Delft écht goedkoop kan.