Verhuisbedrijf Delft

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7007 recensies
js_loader

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Delft? Kies voor de diensten van de flexibele, hardwerkende studenten van Student Verhuis Service. Deze studenten regelen jouw verhuizing goedkoop en secuur. Jaarlijks worden er honderden verhuizingen veilig en zonder schade uitgevoerd door studenten.

Met Student Verhuis Service kiest u voor:

  • GRATIS en zonder verplichtingen uw verhuiskosten berekenen met ons gedetailleerde, interactieve aanvraagformulier;
  • De goedkoopste verhuizer van alle verhuisbedrijven in Nederland;
  • Het soort verhuizing dat bij je past: groot, klein, zakelijk, privé, nationaal, internationaal: Student Verhuis Service regelt het voor je;
  • Flexibel verhuizen: in de avonduren of in het weekend verhuizen is geen probleem.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct online hoeveel jouw verhuizing kost.

Met ons interactieve aanvraagformulier zie je gelijk een schatting van de kosten van jouw verhuizing.
Je krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op je verhuisdag

Uw verhuisbedrijf in Delft professioneel geregeld

Al je verhuizingen van, naar of binnen Delft kan je met vertrouwen aan ons uitbesteden. Jouw verhuizing wordt efficiënt gepland en vakkundig uitgevoerd. Vooraf wordt alles goed doorgesproken zodat er op de dag zelf niets aan het toeval wordt overgelaten en de verhuizers voorbereid aan de slag kunnen.

Laat ons je verhuiszorgen uit handen nemen, want een goede voorbereiding is vaak het halve werk en de sleutel tot succes. Een enthousiast team van fitte en communicatief vaardige verhuizers nemen je het inpak- en tilwerk graag uit handen.

Student Verhuis Service: hét verhuisbedrijf van Delft!

Ga je verhuizen in, vanuit of naar Delft? Het heeft veel voordelen om te kiezen voor Student Verhuis Service als jouw verhuisbedrijf Delft.

In vergelijking met andere verhuisbedrijven in Delft komt onze professionele verhuisservice vaak als goedkoopste uit de bus. Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom wij steeds weer gekozen worden uit alle verhuisbedrijven in Delft:

  • Onze tarieven zijn transparant
  • Wij werken flexibel: verhuizen in het weekend of ’s avonds is geen probleem
  • Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar
  • Spoedverhuizingen zijn geen probleem
  • Professionele verhuisservice voor studentenprijzen
100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuisservice in Zuid-Holland en Noord-Holland

Niet alleen voor particuliere verhuizing ben je bij ons op het juiste adres. Onze verhuisservice is je eveneens graag van dienst bij internationale en zakelijke verhuizingen maar ook bij eventuele ontruimingen.

Je bepaalt zelf wat je uitbesteed of wat je zelf doet. Zo kan je ervoor kiezen om zelfstandig het inpakwerk te doen en ons in te huren voor het verplaatsen van de dozen en inboedel. Het (de)monteren van meubelen kan je aan onze verhuizers over laten evenals het bezemschoon opleveren van jouw woning en/of appartement.

Ons verhuisbedrijf in Delft is niet alleen werkzaam in Delft, maar is ook werkzaam in andere steden in Nederland, onder andere als:

Diensten van ons verhuisbedrijf in Delft

Wat voor soort verhuizing je ook hebt en wat jouw wensen bij het verhuizen ook zijn: Student Verhuis Service is graag jouw betrouwbare partner in verhuizen. Onze goedkope verhuisservice heeft jarenlange ervaring met vele soorten verhuizingen in de regio Delft en daarbuiten. Dit maakt dat wij ook bij het verhuizen van uw inboedel de meest efficiënte manier vinden om snel en goedkoop te verhuizen.

Je kan ons inschakelen voor de volgende diensten:

Ook voor goedkope bedrijfsverhuizingen in Delft

Heb je een nieuw bedrijfspand voor jouw onderneming? Informeer naar de voordelige mogelijkheden voor jouw zakelijke verhuizing. Vakkundig bespreken we hoe jouw onderneming kan verhuizen zonder dat de werkzaamheden en/of je klanten daar hinder van ondervinden.

Delft is ons dagelijkse werkterrein en heeft geen geheimen voor ons. We kennen de stad en de bedrijventerreinen door en door. Vooraf vragen we de eventueel benodigde parkeerontheffingen aan zodat de dag van jouw bedrijfsverhuizing op rolletjes verloopt.

Wil je de overlast tot een minimum beperken dan kan je er ook voor kiezen om in het weekend te verhuizen. Jouw werknemers kunnen vervolgens op maandagochtend de werkzaamheden op het nieuwe adres hervatten. Het aanwezige kantoormeubilair kan door onze verhuizers ter plekke ge(de)monteerd worden.

Onze verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen die het mogelijk maken om jouw eigendommen schadevrij te verhuizen. Zo zijn er verhuisdekens, span- en rolmaterialen, touwen, verhuisblokken en verhuisnetten aanwezig.

Wil je weten wat jouw zakelijke verhuizing gaat kosten? Vul dan het aanvraagformulier in. Je kan hier onder andere op aangeven hoeveel verhuizers je wil inhuren, de afstand, de door jou gewenste verhuisdatum, het beginadres en eindadres en tenslotte de geschatte omvang van jouw boedel.

Goedkoop verhuisbedrijf: onze tarieven

Onze tarieven steken we niet onder stoelen of banken. Integendeel: ze staan duidelijk op de website. Wij rekenen de volgende tarieven voor onze diensten:

  • Verhuizers 32,50 euro per uur
  • Verhuiswagens 35 euro per uur
  • Verhuisliften 30 euro per uur

Onze scherpe tarieven:

Verhuizers: €32,50 per uur
Handyman: €40,- per uur
Verhuiswagen: €35,- per uur
Verhuislift: €30,- per uur
Brandstof: €0,94 per km

Bereken direct online de kosten voor jouw verhuizing

Bovenstaande tarieven geven je een indicatie van de kosten als je kiest voor de verhuizers van Student Verhuis Service. Om het nog makkelijker te maken, hebben wij een gratis online prijscalculator. De prijscalculator werkt als volgt:

  • Je vult de details in die voor onze verhuizers van belang zijn, zoals je oude en nieuwe adres en de grootte van jouw inboedel.
  • Heb je alle velden ingevuld? Klik dan op ‘Bereken’.
  • Je krijgt direct een indicatie van de kosten te zien.
  • Indien gewenst kan je met de knop ‘Verzend vrijblijvende aanvraag’ direct een offerte aanvragen voor jouw verhuizing.

De online calculator maakt het mogelijk om het aanbod van Student Verhuis Service direct te vergelijken met de kosten van andere verhuisbedrijven. Om bij andere verhuisbedrijven de kosten van jouw verhuizing op te vragen, moet je echter vaak een offerte aanvragen, want de verhuiskostencalculator van Student Verhuis Service is uniek.

Heb je een verhuislift nodig voor jouw verhuizing in Delft? Deze kan je direct bij jouw aanvraag aanvragen en wordt in de prijscalculatie direct meegenomen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

TIP: Je gaat verhuizen en wilt de kosten drukken?

Bij alle soorten verhuizingen zijn de kosten te drukken door veel werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kan je zelf:

  • Jouw inboedel inpakken
  • Jouw meubels transportwaardig verpakken
  • de verhuiswagen in- en uitladen
  • meubels demonteren en monteren

Verder kan je familie en vrienden vragen om te helpen verhuizen. Bij Student Verhuis Service werkt het zo dat elke extra eigen verhuizer die je inbrengt direct in de kosten schelen.

Uiteraard kunnen wij bovenstaande diensten uit handen nemen of deze samen met jou uitvoeren. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij er samen met jou voor kunnen zorgen dat jouw inboedel transportwaardig ingepakt wordt.

Studenten verhuizers in studentenstad Delft

Door relatief goedkope studenten als verhuizers in te zetten, kunnen we onze kosten laag houden en een betaalbare service bieden. We zijn door de jaren uitgegroeid tot een ervaren en allround verhuisbedrijf dat je op professionele wijze alle zorgen omtrent jouw verhuizing uit handen neemt. Onze studenten zijn flexibel inzetbaar, werken graag en bovendien hard voor hun geld.

Je kan zeven dagen per week op ons rekenen en ook in de avonduren kan je van onze diensten gebruik maken. We leveren goedkope verhuisdiensten met een complete service en uitgebreide mogelijkheden. De verhuizers zijn inmiddels ervaren krachten die weten hoe een verhuizing uitgevoerd dient te worden.

Maak van jouw verhuizing geen struikelblok. Kies voor een goedkope verhuisservice met optionele mogelijkheden. Je kan de kosten grotendeels zelf bepalen door vooraf te beslissen wat je aan ons uitbesteedt en wat je zelf doet. Vul snel het aanvraagformulier in en zie zelf dat verhuizen in of naar Delft écht goedkoop kan.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Kies je korting tot 30%

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Kosten berekenen