Overige diensten

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7336 recensies
js_loader

Als verhuisservice in Amsterdam bieden wij u allerhande diensten aan. Naast de standaard particuliere verhuizing, de bedrijfsverhuizingspoedverhuizingseniorenverhuizing of woningontruiming, kunt u bij Student Verhuis Service ook terecht voor:

  • Inboedelopslag
  • Logistiek advies
  • Autotransport
  • Schoonmaakwerk voor of na uw verhuizing

Deze extra diensten maken uw verhuizing compleet. Zo kunt u met een gerust hart uw verhuizing tegemoet gaan en uw oude woning of pand achterlaten.

Logistiek advies, autotransport of schoonmaakwerkzaamheden aanvragen?

Binnen 24 uur weet u wat de prijs is voor uw logistiek advies, autotransport of schoonmaak
Efficiënt en dus voordelig verhuizen met Student Verhuis Service
Professioneel verhuisbedrijf met hoogopgeleide, bekwame medewerkers

Logistiek advies

Een bedrijfsverhuizing of zakelijke verhuizing kan zorgen voor extreem veel stress, want hoe regelt u dat de werkzaamheden zo kort mogelijk hoeven te worden gestaakt en dat uw gehele bedrijf toch veilig wordt verhuisd? Student Verhuis Service heeft veel logistieke ervaring met de verhuizing van een bedrijf of opslag en gebruikt de opgedane kennis en ervaring graag om ook uw bedrijfsverhuizing tot een succes te volbrengen.

U kunt gebruikmaken van ons logistiek advies voor een succesvolle verhuizing. Een van onze ervaren verhuizers komt graag bij u langs om samen met u te bekijken wat de beste en meest efficiënte manier is voor de verhuizing van uw bedrijf of opslag. Bij het advies wordt uiteraard rekening gehouden met het type bedrijf en de beschikbare tijd voor uw verhuizing. Lees meer over het logistieke advies dat wij u kunnen geven of neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij specifiek voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Logistiek advies aanvragen?

Binnen 24 uur een betrouwbare kostenindicatie
Efficiënt verhuizen
Betrouwbaar verhuisbedrijf met jarenlange ervaring

Schoonmaakwerkzaamheden bij verhuizing

U verlaat een huis of bedrijfspand, maar wil zich liever richten op de toekomst en uw nieuwe onderkomen? Wij begrijpen dat als geen ander en bieden u dan ook de mogelijkheid om een schoonmaakploeg speciaal voor verhuizingen in te zetten. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat het pand dat wordt verlaten, keurig netjes aangeveegd wordt achtergelaten en eventuele achterblijvende inboedel wordt afgevoerd naar de vuilstort. Particulieren kunnen gratis storten, mits u meegaat en kunt aantonen (middels poststuk bijvoorbeeld) dat u woonachtig bent op dat adres in die plaats. Als u niet mee gaat naar de vuilstort zijn wij genoodzaakt de stortkosten in rekening te brengen.

U kunt zich met een gerust hart helemaal richten op uw nieuwe onderkomen en onze ploeg zorgt dat het andere pand overdracht klaar wordt achtergelaten. Het is ook mogelijk onze schoonmaakploeg uw nieuwe pand eerst te laten schoonmaken voordat u met uw spullen naar dat adres verhuist. Het kan zijn dat het pand vol bouwstof of met veel vette aanslag aan u is opgeleverd en dat u daar helemaal niet op zit te wachten in deze stressvolle periode van uw verhuizing. Student Verhuis Service beschikt over de juiste apparatuur en professionele schoonmaakmiddelen om het bedrijfspand of de woning verhuisklaar op te leveren. Lees meer over de mogelijkheden van onze schoonmaakdienst rondom uw verhuizing. Of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor schoonmaakwerk bij úw verhuizing.

Schoonmaakhulp bij uw verhuizing?

Snel uw huis opleveren na verhuizing
Verhuizen zonder stress
Zonder omkijken naar uw nieuwe woning

Autotransport en voertuigentransport

U heeft een prachtige motor, auto of oldtimer staan en wil deze graag laten verhuizen, maar beschikt zelf niet over de juiste aanhanger. Of ziet u het gewoon niet zitten om zelf met dit kostbare bezit de weg op te gaan? In dat geval kunt u ook bij Student Verhuis Service terecht. Met de juiste vervoersmiddelen vervoeren wij uw voertuig naar de plaats van bestemming. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het vervoeren van voertuigen en gaan zeer zorgvuldig te werk, zodat uw geliefde voertuig binnen korte tijd ongeschonden op de plaats van bestemming is aangekomen.

Onbezorgd en professioneel uw voertuig laten verhuizen kan met de verhuizers van Student Verhuis Service. Informeer vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden of lees meer over ons voertuigentransport.

Prijs van onze diensten

Voor al onze overige diensten geldt dat wij u willen vragen contact met ons op te nemen om de mogelijkheden met u te bespreken. Wij zullen dan, op basis van de door u verstrekte informatie, een offerte op maat maken.

Vragen over onze overige diensten?

Binnen 24 uur een betrouwbare kostenindicatie
Efficiënt verhuizen, zonder stress
Betrouwbaar verhuisbedrijf met jarenlange ervaring

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen