Verhuisbedrijf Gouda

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7266 recensies
js_loader

Een ervaren verhuisbedrijf in Gouda

De Raambuurt, Korte Akkeren, de binnenstad of toch Plaswijck? Gouda kent diverse buurten met ieder zo zijn eigen charmes. Zo kunt u kiezen voor een woning midden in het centrum, maar kunt u ook juist een rustigere buurt zoals Kort Haarlem opzoeken. Gaat u binnenkort de stad verlaten of wilt u zich juist vestigen in deze Kaasstad? Dan kunt u vast een verhuisbedrijf Gouda gebruiken. Of u nu een stekje in de binnenstad heeft gevonden of juist in een rustige woonwijk gaat wonen: Student Verhuis Service is uw trouwe partner voor iedere verhuizing.

Heeft u binnenkort een verhuizing op de planning staan en kunt u wel een externe partij gebruiken? Vraag dan nu een offerte aan bij Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Gouda.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag
4.8
Gebaseerd op 7266 recensies
R
R
Quinten, Koen and Jona are super helpful and friendly. Took less time than expected, highly recommend!
Haidy Möller
Haidy Möller
Het was mijn 4e verhuizing met StudentVerhuizers en dat is niet voor niets. Ook deze verhuizing liep gesmeerd, dankzij Jean-Paul B, Matthijs M en Nils A. De sfeer was goed, de mannen werkten hard, hadden oog voor mogelijkheden; ze waren bereid zware kasten die nét niet in de lift pasten van 9-hoog de trap af te dragen. Chapeau!EN… de 5e verhuizing meteen in een moeite door. Van de opslag naar mijn nieuwe adres in Den Bosch. Met Tobias L, Morgan A, Sergio H. Het ging weer supergoed en -gezellig. In twee uur tijd was alles uit de wagen m.b.v. de verhuislift binnen én bed/kasten gemonteerd. Weer geweldig gedaan!
Wiwik Khohonggiem
Wiwik Khohonggiem
Vakkundig en altijd goed! Al jaren ervaren.
Albert van Koll
Albert van Koll
verhuizing perfect geregeld, het team Carl S, Josh H, Wesley B, Liam M, Djairo A wist van aanpakken dankzij hun hebben weinig verhuisstress gehad, demontage en montage van kasten ging ook perfect, zeker een aanrader als je wilt verhuizen
Irene recourt
Irene recourt
Alles is super vlot en professioneel verlopen, in 3,5 uur waren we verhuisd en stonden de bedden weer in elkaar. En dat met 3 man, chapeau!
Yann Valkieser
Yann Valkieser
Aardige jongens en goeie service!
Helena van Velzen
Helena van Velzen
Zonet hebben Bart, Djiaro en Morris ons in no time verhuisd! Echt super blij mee, ze dachten goed mee en werkten netjes. Mochten we ooit nog n keer verhuizen, dan weten we hen te vinden! Nogmaals bedankt!Odette en Helena van Houba Textielagenturen
Sandra Wouters
Sandra Wouters
Quinten, Eik en Nico hielpen ons vrolijk en snel. Goed overleg over wat waar moest. Heel behulpzaam!
Rogier Groeneveld
Rogier Groeneveld
Enorm goed geholpen met het verhuizen. Gaan snel en kundig te werk, erg tevreden.
J S
J S
Verhuizing keurig en helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Snelle en plezierige communicatie, heldere voorwaarden, leuke verhuizers, goede prijs. Kortom een echte aanrader!
Pieter
Pieter
Wat een top service! Verhuist met Mees en Matis, echt geweldig. Heel aardig en super snel. Ik ben erg blij dat ik voor dit verhuisbedrijf heb gekozen, ik raad het zeker aan.
Judith dH
Judith dH
Alles is goed gegaan, het duurde alleen wel wat langer dan verwacht. We hebben ook veel zelf meegesjouwd om de 2 aardige verhuizers te helpen, er was een relaxte sfeer.
Karin Marseille
Karin Marseille
Super fijne verhuizing en de helft zo snel als gedacht van 4 hoog via de trap. Sterren van de hemel, toppers!!!
andy poortstra
andy poortstra
Een topservice ! Jeurigvop tijd met een zeer deskundige operator die heel goed heeft geholpen.
sjoerd blok
sjoerd blok
Gisteren verhuisd door studentenverhuis service ,van Heiloo naar Haarlem1 klusjesman 2 verhuizers prima gedaan relaxte vriendelijke jongensVriendelijk en hardwerkend ze werkten stug door had lunch klaar maar hadden ze onderweg in de auto al gedaan.Alles werd keurig afgeleverd en ondanks het slechte weer droog binnen gezet .Goed gedaan Stijn M. Shayan D en Toure AEen tevreden klant Tineke Blok Haavekost
js_loader

Goedkoop verhuisbedrijf Gouda

Een verhuizing is een flinke investering. Naast de aankoop van de woning moeten er vaak ook diverse onderdelen verbouwd worden of is er nog flink wat kluswerk te doen. Bovendien zijn er vaak ook nog meubels die nieuw gekocht moeten worden. Wij begrijpen dan ook dat u een beperkt budget heeft. Student Verhuis Service is hét goedkope verhuisbedrijf Gouda en biedt u een snelle, maar vooral goedkope verhuizing. Door onze jarenlange ervaring weten wij onze krachten en middelen zo in te zetten, dat we uw verhuizing binnen mum van tijd kunnen uitvoeren.

Onze verhuisteams bestaan uit studenten: hardwerkende, maar relatief jonge krachten. Dit zorgt ervoor dat wij u als verhuisbedrijf Gouda een redelijk goedkoop dienstenpakket kunnen bieden tegen uitstekende service.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Student Verhuis Service als uw verhuisbedrijf Gouda

Student Verhuis Service helpt u graag bij uw verhuizing in en om Gouda. Door onze uitstekende service weten wij een volledig dienstenpakket te leveren. Kiest u voor Student Verhuis Service? Dan kiest u voor:

  • De grootste en voordeligste verhuisservice van Nederland. Student Verhuis Service is actief in heel Nederland en reist het hele land door om uw verhuizing te volbrengen. Daarnaast ontvangt u onze verhuisservice voor een studentenprijs.
  • Zeven dagen per week beschikbaar. We verhuizen wanneer het u uitkomt. Of dit nu in het weekend is of op een doordeweekse avond, door de flexibiliteit van onze verhuizers staan wij op ieder moment voor u klaar.
  • Is er spoed vereist bij uw verhuizing? Dan zetten wij graag extra krachten in om de verhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen.
  • Professioneel en ervaren. Doordat wij al vele jaren actief zijn als verhuisbedrijf Gouda, hebben we veel ervaring opgebouwd. Hierdoor weten we goed in te schatten waar we bij een verhuizing tegenaan zullen lopen. Dit buigen we om naar een perfect plan van aanpak.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons aanvraagformulier in. Vervolgens krijgt u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte toegestuurd. Vergelijk deze offerte gerust met andere verhuisbedrijven in Gouda of omgeving, vaak zijn wij namelijk de goedkoopste partij.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!

Onze werkzaamheden als verhuisbedrijf Gouda

Wij zetten alles op alles om uw verhuizing vloeiend te laten verlopen. Door ons brede dienstenpakket zijn we bereid een brede service te leveren. We zijn onder andere actief bij:

Daarnaast heeft Student Verhuis Service een externe opslaglocatie, waar wij uw spullen graag voor bepaalde tijd opslaan, mocht dit nodig zijn.

Woningontruiming of andere spoed

Bent u door privé redenen uit uw huis gezet of is onlangs een van uw dierbaren overleden? Dan kan het zijn dat de woning zo snel mogelijk leeggeruimd moet worden. Zeker bij een overlijden kan deze woningontruiming zwaar vallen. In korte tijd moeten alle spullen uit de woning gehaald worden. Als een van uw dierbaren net is overleden, kunnen de emoties hoog oplopen. Student Verhuis Service helpt u graag als verhuisbedrijf Gouda en ruimt de woning voor u leeg. Door onze ervaring weten wij deze klus in korte tijd uit te voeren. Daarnaast worden de persoonlijke eigendommen uiteraard met respect behandeld.

Moet uw woning leeggeruimd worden, maar doet u dit liever niet zelf? Wij helpen u graag de woning zo leeg en strak mogelijk achter te laten. Wilt u dat we de woning bezemvrij maken? Dan maken we deze voor u schoon na de verhuizing.

Student Verhuis Service als uw trouwe partner

Gaat u binnenkort naar de Kaasstad verhuizen of bent u van plan om Gouda te verlaten? Dan schieten wij u graag te hulp als verhuisbedrijf Gouda. Doordat wij in heel Nederland (en zelfs internationaal) actief zijn, maakt uw (toekomstige) woonplaats voor ons niets uit. Bent u benieuwd naar uw kostenplaatje? Vraag dan nu een offerte aan. Wij geven u graag zo snel mogelijk een indicatie van de te verwachten kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Naast verhuisbedrijf Gouda zijn we ook actief als verhuisbedrijf Rotterdamverhuisbedrijf den Haag en Amsterdam. Ben je benieuwd of wij ook verhuizen in jouw stad? Neem dan even contact met ons op.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen