Verhuisbedrijf Capelle aan den Ijssel

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7272 recensies
js_loader

Verhuizen van of naar Capelle aan den IJssel: goed geregeld met Student Verhuis Service!

U gaat verhuizen en zoekt een goed, betrouwbaar en voordelig verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel? Student Verhuis Service in Capelle aan den IJssel is een professioneel verhuisbedrijf dat u graag helpt al uw meubels en andere bezittingen naar uw nieuwe huis te brengen. De medewerkers van Student Verhuis Service doen dit op een tijdstip dat het u goed uitkomt en zorgen dat u snel uw spullen ongeschonden in het andere huis hebt staan.

Onze studenten zijn allen opgeleid tot volwaardige verhuizers en verhuizen uw inboedel op vakkundige wijze. Onze verhuisservice in Capelle aan den IJssel is snel en betrouwbaar.

Benieuwd wat de kosten zijn van Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing in of naar Capelle
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Goedkope verhuisservice in Capelle aan den IJssel

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw verhuizing in of naar Capelle aan den IJssel? Of van Capelle naar Rotterdam? Via ons aanvraagformulier krijgt u gelijk een inzicht in de kosten voor het verhuizen.

De in deze offerte genoemde kosten zijn indicatief, maar gelijk nog dezelfde dag wordt door een van onze medewerkers een offerte op maat gemaakt. Wanneer u onze offerte zult vergelijken met offertes van andere verhuisbedrijven, zult u zien dat wij meestal als goedkoopste verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel uit de bus zullen komen!

Wij werken door heel Nederland, bijvoorbeeld ook als verhuisbedrijf Rotterdamverhuisbedrijf Den Haag of verhuisbedrijf Zoetermeer, en zijn vrijwel altijd de goedkoopste van Nederland, waar uw verhuizing ook plaatsvindt!

Waarom Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel?

Als u zoekt naar een verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel, komt u al snel bij ons terecht vanwege onze goede professionele service en onze scherpe prijzen. Er zijn uiteraard nog vele anderen voordelen te noemen van onze verhuisservice in Capelle aan den IJssel, zoals:

 • Professionele verhuisservice met goede en hoogopgeleide verhuizers.
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar voor verhuizen.
 • Gelijk een schatting van de kosten voor uw verhuizing via ons interactief aanvraagformulier.
 • Verhuizing op maat, u bepaalt zelf wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

De mogelijkheden van jouw verhuizing in Capelle aan den IJssel uitbesteden

Een van de kenmerken van Student Verhuis Service is dat wij zeer flexibel zijn. Bij ons kunt u precies aangeven hoe u wilt verhuizen. U vraagt, wij draaien. Bij onze verhuisservice Capelle aan den IJssel kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Complete verhuizingen van deur tot deur
 • Zelf meehelpen bij het verhuizen met een eigen team van verhuizers
 • Inhuur van sjouwkrachten
 • Vervoeren van grote en zware spullen

Als u zelf veel sjouwkrachten en verhuizers kunt regelen die mee kunnen helpen verhuizen, kunt u hiermee flink de verhuiskosten drukken. Via onze prijscalculatie kunt u gemakkelijk aangeven dat u eigen verhuizers heeft en de prijsschatting wordt automatisch aangepast. U zult dus nooit teveel betalen bij Student Verhuis Service Capelle aan den IJssel! Naast het verhuizen in Capelle aan den IJssel van particulieren, bieden wij ook hulp bij:

 • Groot en klein verhuizen in Capelle aan den IJssel en elders in Nederland
 • Internationaal verhuizen
 • (De)montage van meubels en witgoed
 • Afvoeren puin of grofvuil
 • Zakelijke verhuizingen
 • Vervoeren van scooter of motor

Of u nu door te verhuizen Capelle aan den IJssel gaat verlaten of juist een verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel zoekt om vanuit een andere woonplaats naar Capelle te verhuizen: Student Verhuis Service voert uw verhuizing goedkoop en betrouwbaar uit.

Direct inzicht in de kosten voor uw verhuizing

Wij bieden u graag duidelijkheid en willen u de mogelijkheid geven om direct inzicht te krijgen in de kosten van uw verhuizing. Aan de rechterzijde op deze pagina kunt u onze tarieven per onderdeel zien. In onze online prijscalculator kunt u de gegevens invullen die op u van toepassing zijn en er rolt een geautomatiseerde prijs uit. Bij ons verhuisbedrijf is het volledig vrijblijvend om deze prijscalculatie uit te voeren. Deze calculatie geeft u inzicht waar de kosten precies op zijn gebaseerd. De kosten worden onderverdeeld in:

 1. Tijd voor inladen
 2. Tijd voor het vervoeren van de inboedel
 3. Tijd om alles uit te laden
 4. Kosten voor het gebruik van een verhuislift

Onze verhuisservice zorgt ervoor dat u nooit onverwacht voor verrassingen komt te staan. Wanneer u toch graag een offerte op maat wenst te krijgen, vraag dan een offerte aan via het aanvraagformulier. Onze medewerkers maken binnen enkele uren een scherpe offerte op maat voor uw verhuizing van of naar Capelle aan den IJssel!

Student Verhuis Service, een verhuisbedrijf voor iedereen!

Onze naam doet anders vermoeden, maar wij zijn niet alleen een verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel voor het verhuizen van studenten. Wel bieden wij iedereen dezelfde goede en flexibele service voor een studentenprijs! Bovenwoning, zaak, gezinswoning of zware objecten verhuizen? Onze studenten verhuizers klaren ieder klusjes op zeer professionele wijze met respect voor uw spullen. Binnen een paar uur geregeld en zeer flexibel in te plannen doordat onze studenten 365 dagen per jaar beschikbaar zijn.

Naast verhuizingen in de gemeente Capelle aan den Ijssel verhuizen wij ook in omliggende gemeenten en plaatsen zoals Gorinchem, SpijkenisseSchiedam en Barendrecht. Ook hier voeren wij verschillende verhuizingen per week uit en zijn dus bekend met de regio.

Zakelijk verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel

Naast particuliere verhuis service, biedt Student Verhuis Service ook zakelijke verhuizingen in Capelle aan den IJssel aan. Wij hebben veel ervaring met zakelijke verhuizingen. We zijn in staat om uw gehele zakelijke inboedel te verhuizen, maar kunnen ook alleen de werkplekken verhuizen zodat u de bedrijfsgevoelige bezittingen zelf kunt verhuizen. Als verhuisbedrijf voeren we veel zakelijke verhuizingen uit in de omgeving van Capelle aan den IJssel en Rotterdam.

Benieuwd wat zakelijk verhuizen u ongeveer gaat kosten? Vul dan vrijblijvend onze prijscalculator in en krijg een idee van de kosten van ons verhuisbedrijf.

Verhuislift huren in Capelle aan den IJssel met opslagmogelijkheid van inboedel

Regelmatig komt het voor dat mensen tijdelijk in een kleinere woning trekken waar niet de gehele inboedel in past. Ook bij een seniorenverhuizing naar een kleinere seniorenwoning bieden wij regelmatig de helpende hand. In dat geval wordt er al tijdens de verhuizing en het inpakken rekening mee gehouden dat niet alle spullen naar het nieuwe huis moeten worden gebracht. Wij verhuizen dan de ene helft van de spullen naar de nieuwe woning en de overige spullen zullen elders moeten worden gestald. Daarnaast biedt Student Verhuis Service Capelle aan den IJssel zelfs de mogelijkheid voor tijdelijke opslag van de spullen.

Naast de mogelijkheden tot opslag van inboedel is het ook mogelijk om één van onze verhuisliften te huren. De verhuisliften bieden veel gemak tijdens de verhuizing. Onze verhuisliften kunnen tot wel 18 meter hoogte verhuizen. Dit kan zowel vanaf uw huidige woning als ook naar uw nieuwe woning. Zo voorkomt u schade aan materialen en kan de verhuizing nóg soepeler verlopen.

Direct de verhuiskosten berekenen

Vaak komt Student Verhuis Service als goedkoopste verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel en omstreken uit de bus. Bent u benieuwd of dat ook voor u het geval is? Maak dan vrijblijvend gebruik van het interactieve aanvraagformulier. In het formulier worden de specificaties van uw verhuizing gevraagd zodat we een betrouwbare prijsindicatie kunnen geven van de verhuiskosten.

Ook voor verhuizingen naar andere plaatsen in Zuid-Holland zoals GoudaDordrechtZoetermeer en Rijswijk verhuizen wij wekelijks. Onze ruime ervaring met diverse type verhuizingen zorgt ervoor dat wij uw voordelige en betrouwbare verhuispartner zijn.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing in of naar Capelle
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten te berekenen!

Uw verhuizing doorgeven bij de Gemeente Capelle aan den Ijssel

Als u gaat verhuizen is het van belang de gemeente hier van op de hoogte te stellen. Via deze link kunt u online uw verhuizing doorgeven aan de gemeente Capelle aan den Ijssel. Capelle aan den Ijssel vormt samen met de gemeenten Krimpen aan Ijssel en Zuidplas de Ijsselgemeenten. Deze gemeenten werken op diverse vlakken met elkaar samen (denk aan werk en inkomen).

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen