Verhuisbedrijf Rijswijk

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7104 recensies
js_loader

Student Verhuis Service is als professioneel verhuisbedrijf wekelijks actief in Rijswijk. We helpen gezinnen, studenten en senioren met hun verhuizing naar een nieuw thuis. Of dit huis nu in de directe omgeving van Rijswijk is, of juist in een stad wat verder weg, we helpen u bij iedere verhuizing verder! Onze verhuizers staan dagelijks voor u klaar om uw meubels te verhuizen. De verhuizers hebben een ruime ervaring met het verhuizen van de meest uiteenlopende meubels. Ook voor spoedverhuizingen en ontruimingen kan Student Verhuis Service ingezet worden. We helpen u als verhuisbedrijf Rijswijk graag verder! Benieuwd wat de kosten zijn van onze verhuisservice in Rijswijk? Maak dan gebruik van de vrijblijvende offerte!

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Ervaren verhuizers

Student Verhuis Service heeft een heel ruime ervaring met verhuizen. De verhuizers zijn stuk voor stuk op elkaar ingewerkt en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Zo kunnen we efficiënt werken en kunnen we goedkope verhuizingen realiseren in Rijswijk en omgeving. Dankzij de brede ervaring zijn we bovendien in staat om de meest onhandelbare meubels te verhuizen. Denk hierbij onder andere aan:

  • Koelkasten
  • Hoekbanken
  • Piano’s
  • Aquaria

Met behulp van ons verhuismaterieel en de kunde van de verhuizers zijn de lastigste meubels ook snel verhuisd naar de nieuwe locatie. Uiteraard zullen we dit met de grootste zorg doen zodat de kans op beschadigingen aan de meubels zo klein mogelijk is. Ook meubels die verhuisd moeten worden vanaf hoger liggende verdiepingen kunnen we gemakkelijk verhuizen. Dit doen we met behulp van een professionele verhuislift. Het aantal verhuizers dat dan aanwezig moet zijn bij de verhuizing kan beperkt blijven zodat de kosten van het verhuizen relatief laag gehouden kunnen worden. Zo kunnen we u van of naar Rijswijk erg goedkoop verhuizen!

Verhuizers met oog voor de klant

Klanttevredenheid staat bij Student Verhuisservice hoog in het vaandel. Onze verhuisservice in Rijswijk wordt door de meeste klanten dan ook beoordeeld met een acht of hoger. Benieuwd of we dat voor u ook kunnen realiseren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Tijdens de verhuizing handelen we volgens de vooraf gecommuniceerde planning. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten voor en tijdens de verhuizing. De verhuizers zijn goed op elkaar ingespeeld, maar wanneer u zelf ook mee wilt helpen met het verhuizen in Rijswijk dan kan dat uiteraard. Dit scheelt u direct in de kosten van de verhuizen. We hebben dan namelijk minder verhuizers vanuit Student Verhuis Service nodig. Ook als u doordeweeks erg druk bent kunnen we u verder helpen. Onze verhuizers kunnen namelijk ook ’s avonds en in de weekenden verhuizen. Dit hoeft niet perse veel invloed te hebben op de prijs. Zo blijft goedkoop verhuizen in Rijswijk toch tot de mogelijkheden behoren.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Goedkoop verhuisbedrijf Rijswijk

Student Verhuis Service hecht veel waarde aan kwaliteit en aan flexibiliteit, maar in onze opinie mag dit niet ten koste gaan van de toegankelijkheid van de verhuisservice. De kosten voor het verhuizen naar Rijswijk of vanuit Rijswijk naar DelftRotterdam of Den Haag, zijn dan ook redelijk beperkt. Dit komt onder andere door het feit dat we relatief veel verhuizingen in de regio uitvoeren. Dit houdt in dat we weinig voorrijkosten hebben en dat we efficiënt kunnen werken. Zo kunnen we uw meubels goedkoop verhuizen! Daarnaast maken we gebruik van student verhuizers. Deze jonge verhuizers zijn in staat om uw inboedel snel te verhuizen en zijn zeer flexibel. Dankzij deze flexibiliteit kunnen we u ook in de avonden verhuizen en in de weekenden!

Professioneel materiaal

Hoewel we vaak als goedkoopste verhuisbedrijf voor Rijswijk uit de bus komen, beschikken we over modern materiaal waarmee we uw inboedel veilig en snel kunnen verhuizen. Onze verhuisliften kunnen uw inboedel eenvoudig verticaal verplaatsen en met de verhuiswagens kunnen we de meubels door het hele land transporteren! Bovendien beschikken we over voldoende beschermingsmateriaal zodat we de kans op schade aan uw meubels zo klein mogelijk houden.

Direct inzicht in de verhuiskosten

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier. Dit aanvraagformulier geeft u gelijk inzicht in de verhuiskosten van of naar Rijswijk. Omdat we een ruime ervaring hebben met verhuizen weten we welke onderdelen van belang zijn bij het verhuizen. Dit hebben we samengevat in een overzichtelijk formulier waardoor we u direct een prijsindicatie kunnen geven van de verhuizing. In het formulier wordt onder andere rekening gehouden met:

  • Het aantal verdiepingen dat moet worden overbrugd
  • De hoeveelheid meubels die verhuisd moeten worden
  • De afstand tussen nieuwe en oude woning
  • Etc.

Na het invullen van het formulier krijgt u direct een indicatie van de kosten van de verhuizing. Vervolgens ontvangt u dezelfde dag een vrijblijvende offerte op maat zodat u de exacte prijs weet om te verhuizen van of naar Rijswijk!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen