Tarieven

Ons motto als verhuizer: ‘Wij verhuizen iedereen voor een studentenprijs’. Wij maken goedkoop verhuizen voor iedereen mogelijk. De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de hoeveelheid spullen die verhuist moeten worden, het huren van een verhuislift of het inschakelen van een handyman. Hieronder vind u de uurtarieven die wij hanteren. Liever een prijsopgaaf ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier invullen

Verhuizers inhuren: €35 excl. BTW per uur

De verhuizers van Student Verhuis Service zijn ervaren en kundig. Professionele kwaliteit voor een studentenprijs kan alleen behaald worden door studenten op te leiden tot vakkundige professionele verhuizers.

Een verhuizer coördineert en verzorgt uw verhuizing van begin tot eind. Tijdens de verhuizing staan deze uiteraard ook klaar voor uw vragen.

1

Verhuiswagens: €35 excl. BTW per uur (XL nodig? €50 excl. BTW per uur)

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 20m3. Ook hebben wij XL-bussen met een laadruimte van 25m3. De verhuiswagens zijn uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn om uw inboedel vakkundig en schadevrij te verhuizen zoals hondjes, rolkarren, verhuisdeken en spanbanden.

2

Verhuisliften: €35 excl. BTW per uur

Wij gebruiken verhuisliften van 18 meter die tot de 5e etage kunnen reiken. Wanneer u al een verhuizer inhuurt, betaalt u slechts € 35,- per uur voor de verhuislift. Wanneer u alleen een verhuislift nodig heeft dient u ook los een van onze verhuizers erbij te huren.

3

Zelf uw verhuiskosten berekenen?

Met ons aanvraagformulier is dat in 6 simpele stappen gedaan. Klinkt dat interessant? Dan kunt u in de laatste stap een offerte aanvragen!

4

Weekendtarief en kilometervergoeding

Onze flexibele verhuizers verhuizen u ook op zaterdag én zondag! Wij zijn vrijwel de enige die u op deze dagen kunnen verhuizen. Vanwege de CAO voor onze verhuizers zijn wij wettelijk verplicht een toeslag van 35% op onze arbeid te vragen voor onze werkzaamheden op zaterdag en 50% op zon- en feestdagen. Let op: de toeslag geldt gelukkig alleen op de arbeid.

Verder rekenen wij € 1 per kilometer vanaf onze dichtstbijzijnde standplaats in Amsterdam, Groningen of Rotterdam.

5

Projectverhuizer inhuren: €40 excl. BTW per uur

Wij kunnen ook projectverhuizers leveren om u te helpen bij verschillende soorten werkzaamheden (projectverhuizingen, slopen, ontruimen, sjouwen etc.). U kunt onze projectverhuizers dus los inhuren voor tal van werkzaamheden waarbij spierkracht en/of sjouwen vereist is.

6

Handyman: €45 excl. BTW per uur

Wanneer u hulp nodig heeft bij (de)montage van uw goederen kunnen wij u van dienst zijn met een professionele handyman. Deze kan o.a. meubels (de)monteren, verlichting ontkoppelen, gordijnrails loshalen, wasmachines loskoppelen etc.

Houd er rekening mee dat inpak-werkzaamheden en montage werkzaamheden veel tijd in beslag nemen.
Al het voorbereidend werk dat u zelf kunt uitvoeren en niet door onze verhuizers laat doen, zal uiteindelijk in de kosten schelen.

7

Voorrijtijd

Binnen Amsterdam, Rotterdam en Groningen rekenen wij maximaal 30 minuten voor zowel de voorrijtijd als de terugrijtijd. Buiten dit gebied, bijvoorbeeld als wij ingezet worden als verhuisbedrijf Utrecht of verhuisbedrijf Den Haag, rekenen wij de daadwerkelijke voorrijtijd en terugrijtijd vanuit onze dichtstbijzijnde thuisbasis in Amsterdam, Rotterdam of Groningen.

Deze voor- en terugrijkosten worden uiteraard gewoon netjes in onze offertes meegenomen. Geen verassingen achteraf of kleine lettertjes.

8

RVV-vrijstelling

Al onze verhuiswagens beschikken over een RVV-vrijstelling, ook wel de RVV-verkeersontheffing genoemd (Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens). Deze vrijstelling geeft verhuisbedrijven de mogelijkheid ergens te rijden waar dat normaal niet mag, zoals bijvoorbeeld de stoep of een plein.

Daarnaast kunnen wij dankzij deze vrijstelling dubbel en/of fout parkeren en mogen wij op (gereserveerde) parkeerplekken laden en lossen. De RVV-vrijstelling is geldig voor de gehele gemeente Amsterdam. RVV-vrijstelling is geen parkeerontheffing waarbij de gemeente vrije parkeerplaatsen verzorgt.

9
Wij zijn afgelopen week op fantastische wijze geholpen door SVS. Wát een vriendelijke en hardwerkende gasten!
-Familie Flinkert -Fraanje, verhuisd augustus ’22
Wat een geweldige fijne ervaring is mijn verhuizing geweest. Drie fantastische jonge vakmensen, hulpvaardig, vriendelijk en vakkundig.
-Jeannette Jurgens, verhuisd juni’22
Helemaal super! De 3 heren hebben ons helemaal top geholpen. Alle meubels zijn snel en professioneel naar de andere kant van het land verhuist. Goede afstemming en fijne sfeer (ook toen het spannend werd of alles wel in de bus paste). Kan dit zeker aanbevelen! Bedankt heren!
-Ted van den Heuvel, verhuisd in maart ’22

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen