Tip: Bereken hoeveel uw verhuizing kost via de prijzencalculator. Hier heeft u binnen 5 minuten een gerichte indicatie van wat de verhuizing gaat kosten.

 1. Vrijblijvende prijsindicatie en direct online inzichtelijk;
 2. Mogelijkheid om de prijsindicatie om te zetten naar een offerteaanvraag;
 3. Eenvoudig zelf bepalen hoeveel verhuishulp u wenst;
 4. Full-service verhuizingen zijn ook mogelijk;
 5. Dezelfde dag een vrijblijvende offerte van één van onze verhuisadviseurs.

Alle genoemde tarieven zijn per uur (tenzij anders vermeld) en exclusief btw.

Ga naar de prijzencalculator

Kosten verhuisbedrijf Student Verhuis Service: uitgebreide informatie

Wij maken goedkoop verhuizen voor iedereen mogelijk. Meer informatie over onze lage tarieven vindt u hieronder. Navigeer aan de hand van onderstaande links naar het juiste gedeelte van de pagina:


Voorrijkosten

Binnen Amsterdam rekenen wij maximaal 30 minuten voor zowel de voorrijtijd als de terugrijtijd. Buiten dit gebied rekenen wij de daadwerkelijke voorrijtijd en terugrijtijd vanuit onze thuisbasis in Amsterdam.


tarieven-verhuizer

Verhuizers

De verhuizers van Student Verhuis Service zijn ervaren en kundig. Professionele kwaliteit voor een studentenprijs kan alleen behaald worden door studenten op te leiden tot vakkundige professionals. Een verhuizer coördineert en verzorgt uw verhuizing van begin tot eind. Deze is reeds op de hoogte van de wettelijke bepalingen bij verhuizen en is verantwoordelijk voor een schadevrije en voorspoedige verhuizing.


tarieven-verhuisbus

Verhuiswagens

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 20m3. Ook hebben wij XL bussen met een laadruimte van 25m3. Ze zijn uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn om uw inboedel vakkundig en schadevrij te verhuizen:

 1. Rolmateriaal
 2. Verhuisdekens
 3. Spanmateriaal
Bereken hoeveel uw verhuizing kost via onze prijscalculator

tarieven-aanhang

Aanhangers

We hebben verschillende trailers tot onze beschikking. Onze concurrenten maken gebruik van enorme, dure vrachtwagens of nemen twee ritten om uw items te verplaatsen. Student Verhuis Service is een van de weinige verhuisbedrijven die trailers gebruikt. Hierdoor kunnen wij garanderen al uw bezittingen in één keer verplaatsen, waardoor u geld en tijd bespaart. Het gebruik van een trailer bespaart ook tijd bij het laden en lossen van uw spullen.


tarieven-lift

Verhuisliften

Wij gebruiken verhuisliften van 18 meter die tot de 5e etage kunnen reiken. Wanneer u al een verhuiswagen met verhuizer inhuurt betaalt u slechts € 30,- per uur voor de verhuislift. De verhuislift wordt minimaal voor 3 uur afgerekend. Wanneer u alleen een verhuislift nodig heeft dient u ook los een verhuizer erbij te huren. U bent zelf verantwoordelijk voor de ruimte die nodig is voor de opstelling van de verhuislift en/of ontheffing. In overleg kunnen wij ook ontheffingen voor u aanvragen.


Direct uw verhuizing berekenen

Direct een schatting zien van de kosten van uw verhuizing?

 1. Ons interactief aanvraagformulier berekent aan de hand van kilometers, tijd, inboedel m3 en manuren gelijk hoeveel u ongeveer kwijt bent
 2. Alle kosten overzichtelijk op een rij
 3. Na het versturen van de schatting ontvangt u dezelfde dag een vrijblijvende offerte van één van onze verhuizers!
Bereken hoeveel uw verhuizing kost via onze prijscalculator

Weekendtarief

Wij verhuizen u ook op zaterdag én zondag! Wij zijn vrijwel de enige die u op deze dagen kunnen verhuizen. Vanwege wettelijke verplichtingen voor onze verhuizers, zijn wij genoodzaakt een toeslag van 25% te vragen voor onze werkzaamheden op zaterdag en zondag.


Brandstofkosten

Wij rekenen € 0,75 per kilometer vanaf onze thuisbasis in Amsterdam-Zuid tot terugkomst.


Verhuizen binnen Europa

Voor buitenlandse verhuizingen hanteren wij geen vaste tarieven maar maken wij per verhuizing een offerte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Bekijk ook onze pagina over verhuizen binnen Europa


Projectverhuizer

Wij kunnen ook projectverhuizers leveren om u te helpen bij verschillende soorten werkzaamheden (projectverhuizingen, slopen, ontruimen, sjouwen etc.).

U kunt ook sjouwkrachten met verhuismateriaal inhuren:

 1. Touw en Blok à € 20,- per dag
 2. Verhuislift vanaf € 30,- per uur (min. afname 3 uur)
 3. Rolmaterialen vanaf € 5,- per uur
 4. Dekens en ander verhuismateriaal

Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Bereken hoeveel uw verhuizing kost via onze prijscalculator

 


Handyman

Wanneer u hulp nodig heeft bij (de)montage van uw goederen kunnen wij u van dienst zijn met een professionele handyman. Deze kan o.a. meubels (de)monteren, verlichting ontkoppelen, gordijnrails loshalen, wasmachines loskoppelen etc.

Houdt er rekening mee dat inpakwerkzaamheden en montage werkzaamheden veel tijd in beslag nemen. Al het voorbereidend werk dat u zelf kunt uitvoeren zal uiteindelijk in de kosten kunnen schelen.

 


Minimum (betaalde) uren:

Voor verhuizingen van A naar B geldt een minimum van 3 uur.


Overig Transport

Wij kunnen veel verschillende soorten transporten voor u uitvoeren:

 1. Meubelvervoer (marktplaats aankoop)
 2. Motor vervoer
 3. Scooter vervoer
 4. Sloopmateriaal/afval naar afvalpunt brengen
 5. Groot aantal pakketten

Wij vervoeren nog veel meer. Van binnen Amsterdam tot heel Nederland en Europa.

Het is ook mogelijk spullen bij ons te laten leveren. Wij kunnen deze dan vanuit ons warenhuis direct meenemen naar uw woning. Dit is vaak een stuk makkelijker in verband met de te ruime leveringstijden die gehanteerd worden door de meeste bedrijven. Neem hierover gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor een offerte of vragen over transporten kunt u ons mailen naar:

info@studentverhuisservice.nl

Alle prijzen zijn inclusief verzekering en exclusief BTW

Bereken hoeveel uw verhuizing kost via onze prijscalculator