Tarieven

Ons motto als verhuizer is: ‘Wij verhuizen iedereen voor een studentenprijs’. Wij maken goedkoop verhuizen voor iedereen mogelijk. Meer informatie over onze lage tarieven vindt u hieronder.

Verhuizers inhuren: €32,50 excl. BTW per uur

De verhuizers van Student Verhuis Service zijn ervaren en kundig. Professionele kwaliteit voor een studentenprijs kan alleen behaald worden door studenten op te leiden tot vakkundige professionele verhuizers.

Een verhuizer coördineert en verzorgt uw verhuizing van begin tot eind. Tijdens de verhuizing staan deze uiteraard ook klaar voor uw vragen.

Verhuiswagens: €35 excl. BTW per uur (XL nodig? €50 excl. BTW per uur)

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 20m3. Ook hebben wij XL-bussen met een laadruimte van 25m3. De verhuiswagens zijn uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn om uw inboedel vakkundig en schadevrij te verhuizen zoals hondjes, en rolkarren, verhuisdeken en spanbanden.

Verhuisliften: €30 excl. BTW per uur

Wij gebruiken verhuisliften van 18 meter die tot de 5e etage kunnen reiken. Wanneer u al een verhuiswagen met verhuizer inhuurt, betaalt u slechts € 30,- per uur voor de verhuislift. De verhuislift wordt minimaal voor 3 uur afgerekend. Wanneer u alleen een verhuislift nodig heeft dient u ook los een van onze verhuizers erbij te huren.

Zelf uw verhuiskosten berekenen?

Met ons aanvraagformulier is dat in 5 simpele stappen gedaan. Klinkt dat interessant? Dan kunt u in de laatste stap een offerte aanvragen!

Weekendtarief en brandstofkosten

Onze flexibele verhuizers verhuizen u ook op zaterdag én zondag! Wij zijn vrijwel de enige die u op deze dagen kunnen verhuizen. Vanwege wettelijke verplichtingen voor onze verhuizers

zijn wij genoodzaakt een toeslag van 25% te vragen voor onze werkzaamheden op zaterdag en zondag. Verder rekenen wij € 0,94 per kilometer vanaf onze thuisbasis in Amsterdam.

Projectverhuizer inhuren: €40 excl. BTW per uur

Wij kunnen ook projectverhuizers leveren om u te helpen bij verschillende soorten werkzaamheden (projectverhuizingen, slopen, ontruimen, sjouwen etc.). U kunt onze projectverhuizers dus los inhuren voor tal van werkzaamheden waarbij spierkracht en/of sjouwen vereist is.

Handyman: €40 excl. BTW per uur

Wanneer u hulp nodig heeft bij (de)montage van uw goederen kunnen wij u van dienst zijn met een professionele handyman. Deze kan o.a. meubels (de)monteren, verlichting ontkoppelen, gordijnrails loshalen, wasmachines loskoppelen etc.

Houd er rekening mee dat inpak-werkzaamheden en montage werkzaamheden veel tijd in beslag nemen.
Al het voorbereidend werk dat u zelf kunt uitvoeren en niet door onze verhuizers laat doen, zal uiteindelijk in de kosten schelen.

Voorrijtijd

Binnen Amsterdam rekenen wij maximaal 30 minuten voor zowel de voorrijtijd als de terugrijtijd. Deze kosten worden uiteraard gewoon netjes in onze offertes meegenomen. Geen verassingen of kleine lettertjes.

Buiten dit gebied, dus bijvoorbeeld als wij ingezet worden als verhuisservice Rotterdam of verhuisbedrijf Den Haag, rekenen wij de daadwerkelijke voorrijtijd en terugrijtijd vanuit onze thuisbasis in Amsterdam.

Wij zijn afgelopen week op fantastische wijze geholpen door SVS. Wát een vriendelijke en hardwerkende gasten!
-Familie Flinkert -Fraanje, verhuisd augustus ’22
Wat een geweldige fijne ervaring is mijn verhuizing geweest. Drie fantastische jonge vakmensen, hulpvaardig, vriendelijk en vakkundig.
-Jeannette Jurgens, verhuisd juni’22
Helemaal super! De 3 heren hebben ons helemaal top geholpen. Alle meubels zijn snel en professioneel naar de andere kant van het land verhuist. Goede afstemming en fijne sfeer (ook toen het spannend werd of alles wel in de bus paste). Kan dit zeker aanbevelen! Bedankt heren!
-Ted van den Heuvel, verhuisd in maart ’22

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.