Tip: Bereken hoeveel uw verhuizing kost via de prijzencalculator. Hier heeft u binnen 5 minuten een gerichte indicatie van wat de verhuizing gaat kosten.

 1. Vrijblijvende prijsindicatie en direct online inzichtelijk;
 2. Mogelijkheid om de prijsindicatie om te zetten naar een offerteaanvraag;
 3. Eenvoudig zelf bepalen hoeveel verhuishulp u wenst;
 4. Full-service verhuizingen zijn ook mogelijk;
 5. Dezelfde dag een vrijblijvende offerte van één van onze verhuisadviseurs.

Alle genoemde tarieven zijn per uur (tenzij anders vermeld) en exclusief btw.

Ga naar de prijzencalculator

Kosten verhuisbedrijf Student Verhuis Service: uitgebreide informatie

Ons motto als verhuizer is: ‘Iedereen verhuisd voor een studentenprijs’. Wij maken goedkoop verhuizen voor iedereen mogelijk. Meer informatie over onze lage tarieven vindt u hieronder.

Waarvoor zoekt u een verhuizer? Navigeer aan de hand van onderstaande links naar het juiste gedeelte van de pagina:


Voorrijkosten

Binnen Amsterdam rekenen wij maximaal 30 minuten voor zowel de voorrijtijd als de terugrijtijd.

Buiten dit gebied, dus bijvoorbeeld als wij ingezet worden als verhuisservice Rotterdam of verhuisbedrijf Den Haag, rekenen wij de daadwerkelijke voorrijtijd en terugrijtijd vanuit onze thuisbasis in Amsterdam.


Verhuizers

De verhuizers van Student Verhuis Service zijn ervaren en kundig. Professionele kwaliteit voor een studentenprijs kan alleen behaald worden door studenten op te leiden tot vakkundige professionele verhuizers. Een verhuizer coördineert en verzorgt uw verhuizing van begin tot eind. Al onze verhuizers zijn reeds op de hoogte van de wettelijke bepalingen bij verhuizen en zijn verantwoordelijk voor een schadevrije en voorspoedige verhuizing. Wanneer u enkel hulp bij het sjouwen nodig heeft zijn wij genoodzaakt om ook een verhuiswagen in rekening te brengen voor het vervoer van onze verhuizers naar locatie.


Verhuiswagens

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 20m3. Ook hebben wij XL-bussen met een laadruimte van 25m3. De verhuiswagens zijn uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn om uw inboedel vakkundig en schadevrij te verhuizen:

 1. Rolmateriaal
 2. Verhuisdekens
 3. Spanmateriaal
Bereken hoeveel uw verhuizing kost via onze prijscalculator

tarieven-lift

Verhuisliften

Wij gebruiken verhuisliften van 18 meter die tot de 5e etage kunnen reiken. Wanneer u al een verhuiswagen met verhuizer inhuurt, betaalt u slechts € 30,- per uur voor de verhuislift. De verhuislift wordt minimaal voor 3 uur afgerekend. Wanneer u alleen een verhuislift nodig heeft dient u ook los een van onze verhuizers erbij te huren. Wij hebben speciale verhuizers in dienst die ervaring hebben in het bedienen van de verhuisliften. Uiteraard kunt u niet alleen op deze verhuizer rekenen voor de bediening van de verhuislift, maar helpt hij u ook graag mee tijdens de rest van uw verhuizing. U bent zelf verantwoordelijk voor de ruimte die nodig is voor de opstelling van de verhuislift en/of ontheffing. In overleg kunnen wij ook ontheffingen voor u aanvragen.


Direct uw verhuizing berekenen

Direct een schatting zien van de kosten van uw verhuizing?

 1. Ons interactief aanvraagformulier berekent aan de hand van kilometers, tijd, inboedel in m3 en manuren gelijk wat onze verhuisservice kost voor uw verhuizing
 2. Alle kosten overzichtelijk op een rij
 3. Na het versturen van de schatting ontvangt u dezelfde dag een vrijblijvende offerte van één van onze verhuizers!
Bereken hoeveel uw verhuizing kost via onze prijscalculator

Weekendtarief

Onze flexibele verhuizers verhuizen u ook op zaterdag én zondag! Wij zijn vrijwel de enige die u op deze dagen kunnen verhuizen. Vanwege wettelijke verplichtingen voor onze verhuizers zijn wij genoodzaakt een toeslag van 25% te vragen voor onze werkzaamheden op zaterdag en zondag.


Brandstofkosten

Wij rekenen € 0,94 per kilometer vanaf onze thuisbasis in Amsterdam-Zuid tot terugkomst.


Verhuizen binnen Europa

Voor buitenlandse verhuizingen hanteren wij geen vaste tarieven maar maken wij per verhuizing een offerte. Lees hier meer over hoe onze verhuisofferte is opgebouwd en neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Bekijk ook onze pagina over verhuizen binnen Europa


Projectverhuizer

Wij kunnen ook projectverhuizers leveren om u te helpen bij verschillende soorten verhuisprojecten. Dit zijn onze ervaren en gecertificeerde verhuizers die naast uitvoerende werkzaamheden ook een coördinerende rol hebben bij uw verhuizing of project.

Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Bereken hoeveel uw verhuizing kost via onze prijscalculator

 


Handyman

Wanneer u hulp nodig heeft bij (de)montage van uw goederen kunnen wij u van dienst zijn met een professionele handyman. Deze kan o.a. meubels (de)monteren, verlichting ontkoppelen, gordijnrails loshalen, wasmachines loskoppelen etc.

Houd er rekening mee dat inpakwerkzaamheden en montage werkzaamheden veel tijd in beslag nemen. Al het voorbereidend werk dat u zelf kunt uitvoeren en niet door onze verhuizers laat doen, zal uiteindelijk in de kosten schelen.

 


Minimum (betaalde) uren:

Voor verhuizingen van A naar B geldt een minimum van 3 uur.


Overig Transport

Wij kunnen veel verschillende soorten transporten voor u uitvoeren:

 1. Meubelvervoer (marktplaats aankoop)
 2. Motor vervoer
 3. Scooter vervoer
 4. Sloopmateriaal/afval naar afvalpunt brengen
 5. Groot aantal pakketten

Wij vervoeren nog veel meer. Van binnen Amsterdam tot heel Nederland en Europa.

Het is ook mogelijk spullen bij ons te laten leveren. Wij kunnen deze dan vanuit ons warenhuis direct meenemen naar uw woning. Dit is vaak een stuk makkelijker in verband met de te ruime leveringstijden die gehanteerd worden door de meeste bedrijven. Neem hierover gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor een offerte of vragen over transporten kunt u ons mailen naar:

info@studentverhuisservice.nl

Alle prijzen zijn inclusief verzekering en exclusief BTW

Bereken hoeveel uw verhuizing kost via onze prijscalculator