Student Verhuis Service is een goedkoop verhuisbedrijf dat u graag bewijst dat een goede verhuisservice niet duur hoeft te zijn. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen in Nijmegen. Ook seniorenverhuizingen, spoedverhuizingen en woningontruimingen zijn bij Student Verhuis Service in goede handen. Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing in Nijmegen? Vraag dan eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan. Aan de hand van ons interactieve aanvraagformulier krijgt u snel een duidelijk beeld van de kosten voor het inhuren van een ons verhuisbedrijf in Nijmegen.

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier krijgt u gelijk een kostenindicatie van het verhuizen naar Nijmegen
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing in Nijmegen te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Verhuizer Nijmegen

De verhuizers van Student Verhuis Service zijn u graag van dienst bij uw verhuizing van, naar of in Nijmegen. Zo hebben wij ruime ervaringen met verhuizingen in Nijmegen en in de omgeving, zoals in Eindhoven. Wij stellen de kennis die wij hiermee hebben opgedaan, graag ter beschikking om uw verhuizing in goede banen te leiden.

Wij hanteren voor alle verhuizingen in, van en naar Nijmegen de volgende uitgangspunten:

 • U heeft te maken met een professioneel verhuisbedrijf met hoogopgeleide verhuizers.
 • Student Verhuis Service staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Onze service is flexibel: u bepaalt zelf of en in welke mate u mee wilt helpen verhuizen.

Verhuisbedrijf Nijmegen: lage kosten

Wilt u goedkoop verhuizen in, van of naar Nijmegen? Wij bieden u binnen enkele minuten een prijsschatting van uw verhuizing.

Vul eenvoudig en geheel vrijblijvend ons interactieve aanvraagformulier in en zie zelf hoe voordelig wij uw verhuizing kunnen realiseren.

Hoe houden wij de kosten zo laag? We werken altijd efficiënt. Onze lage tarieven zijn bijvoorbeeld mogelijk door de volgende bedrijfskenmerken:

 • Bij ons bestaat de mogelijkheid de inventarisatie van uw inboedel niet met een bezoek, maar op een andere manier te laten maken. Dit scheelt tijd, doordat wij bijvoorbeeld aan de hand van foto’s een goede inschatting kunnen maken van de kosten van uw verhuizing.
 • Een andere manier om onze kosten te drukken, is door niet te investeren in marketing. Goede producten en diensten promoten zichzelf. Veel van onze klanten hebben ons gevonden dankzij mond-tot-mondreclame, wat volgens ons de beste manier van reclame is.
 • Onze jonge, enthousiaste medewerkers hebben veel ervaring, werken snel en secuur en zijn goed op elkaar ingespeeld, wat ons tijdswinst oplevert en u dus geld scheelt.

Flexibel verhuizen in Nijmegen: uw wensen centraal

Student Verhuis Service is een professioneel verhuisbedrijf dat steeds uw wensen centraal zet. Of u nu een kleine of een grote verhuizing, een zakelijke of een particuliere verhuizing aan ons toevertrouwt: onze verhuizers voeren alle soorten verhuizingen uit aan de hand van uw wensen.

Wilt u graag een fullsevice verhuizing waarbij u slechts de deur hoeft te openen voor onze verhuizers? Of hebt u liever een verhuizing waarbij u nóg meer op de kosten bespaart door onze verhuizers zelf mee te helpen tijdens uw verhuizing?

Wilt u uw verhuizing onder kantoortijden laten uitvoeren, of wilt u juist graag in het weekend verhuizen, of ‘s avonds? Bij Student Verhuis Service zijn de mogelijkheden van de dienstverlening zeer flexibel. Geef gerust aan hoe u uw verhuizing in, van of naar Nijmegen het liefst zou zien en wij vertellen u graag over de mogelijkheden die onze verhuizers u bieden.

Verhuisservice in Nijmegen

Door onze uitgebreide ervaring op veel gebieden kunnen wij u hulp bieden bij vrijwel alle soorten verhuizingen. Hieronder beschrijven we voor u de diensten waar wij het vaakst voor worden ingezet. Hebt u een andere, specifieke wens? Laat het ons gerust weten, we zijn u graag van dienst.

Particuliere verhuizingen

U kunt voor elk soort particuliere verhuizing bij ons terecht. Onze studenten werken samen in goed georganiseerde teams en hebben een gedegen verhuisopleiding gekregen, wat ons in staat stelt u een professionele verhuizing te bieden voor een studentenprijs. Of u nu uw gehele verhuizing in Nijmegen uit handen wilt geven of enkel het transport van zwaar meubilair wilt uitbesteden: wij staan voor u klaar.

Onze ervaring op het gebied van particuliere verhuizingen is veelomvattend en bevat onder andere de volgende diensten:

 • Grote en kleine particuliere verhuizingen, zowel binnen als buiten Nijmegen
 • Transport van (groot) meubelair en witgoed
 • (De)montagedienst voor meubels en aansluitdienst voor witgoed
 • Afvoer van puin en grofvuil

Zakelijke verhuizingen Nijmegen

Elke zakelijke klant krijgt bij ons zijn persoonlijke accountmanager toegewezen. Deze accountmanager coördineert uw gehele verhuizing en zorgt ervoor dat het gehele proces op logistiek en budgettair niveau perfect voldoet aan uw wensen. Uw accountmanager komt indien gewenst bij u langs om een inschatting te maken van de te volbrengen werkzaamheden en om op basis hiervan een plan van aanpak op te stellen.

Samen met onze partners staan wij voor u klaar om u een complete zakelijke verhuizing te bieden. Niet enkel uw verhuizing, maar ook de schoonmaakwerkzaamheden, kluswerkzaamheden en installatiewerkzaamheden die hierbij komen kijken, kunt u met een gerust hart aan ons en onze partners uit handen geven, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Spoedverhuizingen

Een spoedverhuizing is vaak onverwacht en levert door de strakke deadlines zorgen en stress op.

Student Verhuis Service staat u bij in deze stressvolle en onzekere periode. Wij werken zeer efficiënt en draaien onze hand daarom niet om voor spoedverhuizingen.

Diensten als onze (de)montageservice en transport van afval naar de stort maken onze service op het gebied van spoedverhuizingen in Nijmegen compleet. Moet u uw inboedel snel ergens kwijt, bijvoorbeeld omdat u nog geen permanente nieuwe woonruimte hebt gevonden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze opslagservice.

Door ons interactieve aanvraagformulier in te vullen, ontvangt u zeer snel een indicatie van de kosten.

Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Seniorenverhuizingen

Is de tijd gekomen om uw huis in te ruilen voor een gelijkvloerse woning in Nijmegen? Ook deze verhuizing is bij Student Verhuis Service in goede handen. Wij helpen u met alle aspecten van uw verhuizing. De laatste jaren hebben we ons gespecialiseerd in seniorenverhuizingen, en we weten dan ook dat het lastig kan zijn om uw vertrouwde omgeving in te wisselen voor een nieuwe woning.

Hebt u hulp nodig bij het inpakken van uw verhuisdozen, of wilt u enkel sjouwhulp op de verhuisdag zelf? Moeten er niet alleen spullen naar uw nieuwe huis, maar ook naar de opslag gebracht worden? Voor al deze services is Student Verhuis Service uw ideale verhuispartner.

Woningontruimingen

Krijgt u te maken met een woningontruiming in Nijmegen? Voorkom tijdnood en stress en schakel een professioneel verhuisbedrijf in dat uw spullen snel en veilig uit uw oude woning kan verwijderen. Wilt u hulp bij het inpakken van uw spullen, verhuishulp op de verhuisdag zelf, hulp om puin af te voeren naar de kringloopwinkel of de stortplaatsen, of zoekt u een combinatie van deze diensten? Met ons aanvraagformulier op de website weet u snel wat uw woningontruiming kost.

Internationale verhuizingen

Ligt uw oude of nieuwe woning niet in Nijmegen, maar in het buitenland? Student Verhuis Service biedt voordelige internationale verhuizingen binnen Europa aan. Overnachtingen zijn hierbij mogelijk. Vanuit Nijmegen naar Duitsland verhuizen is bijvoorbeeld al behoorlijk in trek en hier hebben wij al diverse verhuizing in begeleid.

Voor internationale verhuizingen werken wij op offerte. Benieuwd naar de prijs van uw internationale verhuizing vanuit of naar Nijmegen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Lage tarieven

Student Verhuis Service is als verhuisbedrijf in Amsterdam in 2009 ontstaan als verhuisservice voor en door studenten. Het grote succes van het concept blijkt uit de manier waarop wij nu niet enkel studenten, maar verschillende doelgroepen naar volle tevredenheid bedienen.

Het is voor ons een sport om onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Wij verhuizen iedereen voor een studentenprijs!

De goedkoopste verhuisservice van Nederland

U zoekt de goedkoopste verhuisservice van Nederland voor uw verhuizing in Nijmegen? Wij bewijzen graag dat wij de goedkoopste zijn: vraag eenvoudig een prijsindicatie van uw verhuizing bij ons aan.

Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost