Bedrijfsverhuizingen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 6146 recensies
js_loader

Door de jaren heen heeft Student Verhuis Service tal van bedrijven geholpen bij het verhuizen van kantoorinrichting, productieruimtes en apparatuur. Onze ervaring gecombineerd met een realistische planning heeft ervoor gezorgd dat bedrijven als Tesla, Heineken en ABN AMRO in de afgelopen 5 jaar met Student Verhuis Service verhuisd zijn.

In een succesvolle bedrijfsverhuizing zijn twee onderdelen doorslaggevend:

Medewerkers moeten zo lang mogelijk door blijven werken
Klanten en opdrachtgevers mogen zo min mogelijk hinder ervaren

Persoonlijke accountmanager voor uw zakelijke verhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is anders. Als ondernemer staan uw verhuiswensen centraal, u weet als geen ander hoe het kantoor functioneert en wanneer er het meest efficiënt gewerkt kan worden.

Bij een zakelijke verhuizing heeft u de beschikking over één accountmanager. Korte lijnen en heldere afspraken maken het verhuizen met Student Verhuis Service zo prettig.

Voor de verhuizing zelf kijken wij samen met u naar wat uw bedrijf en personeel nodig heeft bij de verhuizing. Denk aan materiaal om in te pakken, ervaren ICT-ers die uw elektronica met de juiste zorg behandelen en vakmannen die samen met u de nieuwe bedrijfsruimte inrichten en de meubels verplaatsen en monteren.

Interesse in een accountmanager? Plan een bezichtiging in op locatie.

Bedrijven die ons hebben ingezet:

Uw bedrijfsverhuizing volledig uit handen

Een bedrijfsverhuizing zonder omkijken. Bij een bedrijfsverhuizing is dat wel zo prettig. U wilt tenslotte niet dat uw personeel met dozen hoeft te sjouwen. Een volledige bedrijfsverhuizing uit handen geven is dan ook een van de meest aangevraagde soorten bedrijfsverhuizing bij Student Verhuis Service.

Student Verhuis Service beschikt over alles wat nodig is om een bedrijfsverhuizing efficiënt te laten verlopen; van geschoold en zorgvuldig personeel tot een verhuislift die 5 etages hoog reikt.

  • Volledig verzorgd verhuizen
  • Kantoren inclusief werkplekken, archiefkasten en apparatuur
  • Productieruimtes met zwaar materieel

Iedere bedrijfsverhuizing komt met zijn eigen uitdagingen. Om die reden is het fijn om te kunnen vertrouwen op de ervaring van een verhuisbedrijf met de persoonlijke aandacht van één aanspreekpunt tijdens het verhuizen

Dankzij onze eigen professionele verhuismaterialen en jarenlange ervaring is Student Verhuis Service de aangewezen partij om uw bedrijfsverhuizing uit handen te nemen.

U geeft aan welke spullen waar moeten komen en vervolgens zorgen onze professionele verhuizers ervoor dat alles op de juiste plek komt te staan.

Uw bedrijf verhuizen volgens plan

Om een bedrijfsverhuizing vlekkeloos te laten verlopen moet alles volgens plan verlopen. Bestaande leveranciers dienen ingelicht worden en klanten vinden het ook prettig om op de hoogte gebracht te worden van een verhuizing. Daarbij wilt u niet dat uw medewerkers niet operationeel kunnen zijn. Tijd is immers geld.

Student Verhuis Service kent het belang van een efficiënte bedrijfsverhuizing als geen ander. De planningen die wij maken zijn dan ook gevoed door de jarenlange ervaring. Hierdoor is onze planning en budgettering niet alleen realistisch maar ook nauwkeurig. Zo weet u waar u aan toe bent bij het laten verhuizen van uw bedrijf.

Accuraat omgaan met kostbare tijd

Een bedrijfsverhuizing plannen wij altijd zodat u en uw medewerkers het minste last ervaren en zo lang mogelijk operationeel blijft. Tijd is immers geld. Om die reden kan het efficiënt zijn om een bedrijfsverhuizing (deels) in het weekend of in de avond te plannen. Bij een zakelijke verhuizing met Student Verhuis Service is flexibiliteit vanzelfsprekend.

Efficiënt en flexibel werken is een vanzelfsprekend bij Student Verhuis Service. Door de jaren heen hebben wij meer dan 100 bedrijven verhuisd van hun oude naar nieuwe bedrijfspand. Wij weten het belang van maatwerk oplossingen en kunnen deze dankzij onze flexibiliteit datgene bieden waar bedrijven behoefte aan hebben bij een zakelijke verhuizing.

Verhuismateriaal

Student Verhuis Service is een professioneel verhuisbedrijf met gedreven medewerkers en modern materiaal.

Denk hierbij onder andere aan verhuiswagens en verhuisliften, maar ook aan beschermingsmateriaal, verhuisdozen, steekwagens en andere benodigdheden om uw verhuizing in goede banen te leiden.

Daarnaast kan het ook verstandig zijn om een verhuislift te huren. Onze verhuisliften maken uw zakelijke verhuizing nóg eenvoudiger en effectiever. De kans op schade aan kantoormateriaal neemt daardoor nog verder af.

Tijdelijke opslag

Wanneer u niet al het meubilair of andere kantoorartikelen wilt meenemen naar uw nieuwe kantoorpand, dan kunnen deze tijdelijk in een van onze loodsen opgeslagen worden. Zodra u een oplossing voor de overgebleven kantoorartikelen heeft gevonden, kunt u deze in onze loods laten ophalen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om na uw zakelijke verhuizing een tijdelijke opslag bij ons af te nemen.

Wat zeggen onze klanten?

Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Wessel V en Luca J hebben met grote zorgvuldigheid en snelheid de spullen van mijn broer verhuisd. Hun vrolijkheid bij het laden en lossen, maakten het minder erg voor mijn broer om afscheid te nemen van zijn oude woonplek. Zulke vrolijke verhuizers zijn goud waard.
Joyce
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty
Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Wij hebben deze maand veel gebruik gemaakt van de diensten van Student Verhuis Service. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook dit keer zijn we weer prima geholpen met de laatste spullen overbrengen naar ons nieuwe huis! Dank je wel Martijn L, Peter B!
Dae
Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 6000+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Werkzaam in het gehele land

Student Verhuis Service is als professioneel verhuisbedrijf actief in heel Nederland. Zo kunnen we u verhuizen van Hoofddorp naar Amsterdam, maar staan we ook voor u klaar wanneer u van het zuiden van het land wilt verhuizen naar de Randstad.

Bent u benieuwd wat uw bedrijfsverhuizing gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op of vul het aanvraagformulier in waarmee u de kosten van de verhuizing kunt berekenen.

Na het invullen van het formulier krijgt u direct een indicatie van de verhuiskosten. Dezelfde dag ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat voor de bedrijfsverhuizing.

Goedkope zakelijke verhuizing

Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat u verder kan helpen bij een goedkope, maar vooral vlotte en professionele bedrijfsverhuizing, dan kan Student Verhuis Service u verder helpen.

Doordat wij al geruime ervaring hebben omtrent grootschalige en kleinschalige zakelijke verhuizingen kunnen wij ieder bedrijf goed op weg helpen en van dienst zijn.

Onlangs verhuisden wij bij Blokker, maar ook bedrijven als Heineken, Tesla, Vice en de gemeente Amsterdam maakten al gebruik van onze zakelijke verhuisservice.

Met onze mix van jonge medewerkers in combinatie met ervaring, kunnen we uw bedrijf efficiënt verhuizen. De kosten van de verhuizing blijven daardoor gering en de daarmee kunnen we u een goedkope bedrijfsverhuizing aanbieden. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of maak gebruik van het aanvraagformulier.

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.