Bedrijfsverhuizingen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7332 recensies
js_loader

Je bedrijf zó verhuizen, dat de impact op de bedrijfsvoering minimaal is? Student Verhuis Service is hét verhuisbedrijf dat je hierbij helpt. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze: 

Kunnen je medewerkers zo lang mogelijk doorwerken tot aan de verhuizing
Ervaren je klanten of opdrachtgevers zo min mogelijk hinder

Tal van (grote) bedrijven zoals Tesla, Heineken en ABN AMRO gingen je al voor! Ben jij de volgende die we mogen helpen? 

Persoonlijke accountmanager voor jouw bedrijfsverhuizing

Heb je alleen hulp nodig bij het sjouwen van andere meubels? Is een ICT’er die de elektronica (de-)installeert wel gewenst? Of kun je vooral wat extra handen gebruiken bij het inpakken, uitpakken en (de)monteren van je materialen?  

Hoe je jouw bedrijfsverhuizing ook precies voor je ziet, Student Verhuis Service komt aan jouw wensen tegemoet. Je krijgt één persoonlijke accountmanager toegewezen met wie je gedurende de verhuisperiode direct contact onderhoudt. Hij of zij luistert uitgebreid naar jouw voorkeuren én zorgt ervoor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. 

Benieuwd wat zo’n accountmanager voor jouw bedrijfsverhuizing zou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvende afspraak in, ontvang je accountmanager bij jou op locatie en ontdek je mogelijkheden direct! 

Onze overgang naar een nieuw kantoor verliep buitengewoon soepel, allemaal dankzij de hulp van Student Verhuis Service. Ze kwamen vooraf langs om alles te controleren en zorgden ervoor dat al onze kabels perfect werden georganiseerd. Dit resulteerde in een vlotte heropstart van onze computers en systemen. We zijn echt onder de indruk van de uitstekende service en geven hen graag een waardering van 5 sterren!
Dylan
Geweldige ervaring met Student Verhuis Service voor onze zakelijke verhuizing met tijdelijke opslag. Ze maakten het supermakkelijk en stressvrij. Die tijdelijke opslag was echt handig, en hun team was top. Als je een bedrijfsverhuizing plant, zijn zij de beste keuze.
Silvie

Kantoorverhuizingen: soepel naar nieuw kantoorpand

Betreft jouw bedrijfsverhuizing een kantoorverhuizing? En vind je het belangrijk dat alle apparaten, belangrijke documenten, bureaus en andere meubels zo soepel mogelijk worden overgebracht? Ook hierin zijn wij gespecialiseerd! 

Bedrijven die ons hebben ingezet:

Zo min mogelijk impact: verhuizen buiten werktijden

Om ervoor te zorgen dat de verhuizing zo min mogelijk impact heeft op de processen binnen je bedrijf, verhuizen we zo veel mogelijk buiten werktijden of op rustige momenten. Bij kantoorverhuizingen zal dit bijvoorbeeld in de weekenden of avonden zijn. Terwijl dit bij een horecabedrijf misschien juist in de ochtenden en op doordeweekse dagen is. 

Samen met je accountmanager maak je van tevoren een heldere planning die superrealistisch én efficiënt is in jouw specifieke situatie. Zo zorgen we ervoor dat de werkzaamheden zo kort mogelijk stil komen te liggen en dat je zo min mogelijk omzet misloopt! 

Dit is wat een bedrijfsverhuizing bij SVS je kost

Benieuwd wat zorgeloos en soepel verhuizen met je bedrijf kost? Ontdek het vandaag nog door een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen! En wil je in de tussentijd alvast een indicatie krijgen van onze tarieven, dan biedt onze tarievenpagina waardevolle informatie. 

Wat komt er allemaal kijken bij een bedrijfsverhuizing

De precieze duur en het verloop van je bedrijfsverhuizing is natuurlijk afhankelijk van hoe jouw bedrijf en verhuizing er precies uitziet. Heb je bijvoorbeeld een groot bedrijf en moet er superveel gebeuren of is je bedrijf klein en komt het enkel neer op het verhuizen van wat meubels? Als richtlijn kun je aanhouden dat je bedrijfsverhuizing er ongeveer als volgt komt uit te zien: 

  1. Je vraagt een vrijblijvende offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten óf je plant direct een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging in met een accountmanager. Hij/zij komt bij je langs op locatie, jij vertelt wat er precies moet gebeuren en jullie bespreken samen de mogelijkheden.
  2. Gebaseerd op wat er moet gebeuren maakt de accountmanager een offerte op maat.
  3. Besluit je met ons in zee te gaan? Jouw persoonlijke accountmanager maakt een realistisch verhuisplan voor de verhuisdag(en) en zorgt ervoor dat alle benodigde materialen en verhuizers worden ingepland. In het verhuisplan wordt aangegeven wat er precies moet gebeuren, of er speciale dingen zijn waar rekening mee gehouden en of er speciale objecten verhuisd moeten worden. Indien het een grote bedrijfsverhuizing betreft wordt er vaak een projectverhuizer, die het project coördineert en de andere verhuizers aanstuurt.
  4. Op de verhuisdag zelf staan de projectverhuizers, verhuizers en eventuele handyman op de afgesproken tijd bij je op de stoep om het verhuisplan uit te voeren.
  5. Alles verhuisd? We vertrekken pas als alles naar wens is en we je nergens meer bij van dienst kunnen zijn.

Accuraat omgaan met kostbare tijd

Een bedrijfsverhuizing plannen wij altijd zodat jij en je medewerkers het minste last ervaren en zo lang mogelijk operationeel blijven. Om die reden kan het efficiënt zijn om een bedrijfsverhuizing (deels) in het weekend of in de avond te plannen. Bij een zakelijke verhuizing met Student Verhuis Service is flexibiliteit vanzelfsprekend.

Efficiënt en flexibel werken is een vanzelfsprekend bij Student Verhuis Service. Door de jaren heen hebben wij meer dan 100 bedrijven verhuisd van hun oude naar nieuwe bedrijfspand. Wij weten het belang van maatwerk oplossingen en kunnen deze dankzij onze flexibiliteit datgene bieden waar bedrijven behoefte aan hebben bij een zakelijke verhuizing.

Verhuismateriaal

Student Verhuis Service is een professioneel verhuisbedrijf met gedreven medewerkers en modern materiaal.

Denk hierbij onder andere aan verhuiswagens en verhuisliften, maar ook aan beschermingsmateriaal, verhuisdozen, steekwagens en andere benodigdheden om je verhuizing in goede banen te leiden.

Daarnaast kan het ook verstandig zijn om een verhuislift te huren. Onze verhuisliften maken jouw zakelijke verhuizing nóg eenvoudiger en effectiever. De kans op schade aan kantoormateriaal neemt daardoor nog verder af.

Tijdelijke opslag

Wanneer je niet al het meubilair of andere kantoorartikelen wilt meenemen naar je nieuwe kantoorpand, dan kunnen deze tijdelijk in een van onze loodsen opgeslagen worden. Zodra je een oplossing voor de overgebleven kantoorartikelen hebt gevonden, kunt je deze in onze loods laten ophalen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om na de zakelijke verhuizing een tijdelijke opslag bij ons af te nemen.

Wat zeggen onze klanten?

Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Wessel V en Luca J hebben met grote zorgvuldigheid en snelheid de spullen van mijn broer verhuisd. Hun vrolijkheid bij het laden en lossen, maakten het minder erg voor mijn broer om afscheid te nemen van zijn oude woonplek. Zulke vrolijke verhuizers zijn goud waard.
Joyce
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty
Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Wij hebben deze maand veel gebruik gemaakt van de diensten van Student Verhuis Service. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook dit keer zijn we weer prima geholpen met de laatste spullen overbrengen naar ons nieuwe huis! Dank je wel Martijn L, Peter B!
Dae

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Werkzaam in het gehele land

Student Verhuis Service is als professioneel verhuisbedrijf actief in heel Nederland. Zo kunnen we jou verhuizen van Hoofddorp naar Amsterdam, maar staan we ook voor je klaar wanneer je van het zuiden van het land wilt verhuizen naar de Randstad.

Ben je benieuwd wat de bedrijfsverhuizing gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op of vul het aanvraagformulier in waarmee je de kosten van de verhuizing kunt berekenen.

Na het invullen van het formulier krijg je direct een indicatie van de verhuiskosten. Dezelfde dag ontvang je vervolgens een vrijblijvende offerte op maat voor de bedrijfsverhuizing.

Goedkope zakelijke verhuizing

Als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat je verder kan helpen bij een goedkope, maar vooral vlotte en professionele bedrijfsverhuizing, dan kan Student Verhuis Service jou verder helpen.

Doordat wij al geruime ervaring hebben omtrent grootschalige en kleinschalige zakelijke verhuizingen kunnen wij ieder bedrijf goed op weg helpen en van dienst zijn.

Onlangs verhuisden wij bij Blokker, maar ook bedrijven als Heineken, Tesla, Vice en de gemeente Amsterdam maakten al gebruik van onze zakelijke verhuisservice.

Met onze mix van jonge medewerkers in combinatie met ervaring, kunnen we jouw bedrijf efficiënt verhuizen. De kosten van de verhuizing blijven daardoor gering en de daarmee kunnen we jou een goedkope bedrijfsverhuizing aanbieden. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of maak gebruik van het aanvraagformulier.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen