Verhuisbedrijf Hoofddorp

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7188 recensies
js_loader

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning, appartement of bedrijfsruimte in Hoofddorp of omgeving en bent u op zoek naar een betrouwbare verhuispartner? Wij van Student Verhuis Service zijn u daarbij graag van dienst als verhuisbedrijf in Hoofddorp.

Bereken met ons aanvraagformulier direct hoe goedkoop wij uw verhuizing in, vanuit of naar Hoofddorp kunnen uitvoeren

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Student Verhuis Service voor al uw verhuizingen in Hoofddorp

Verhuizen gaat soms samen met verhuiszorgen, het is een drukke tijd waarin er duizend-en-één grote en kleine zaken geregeld moeten worden. Van verhuisberichten tot het inschrijven bij de gemeente. Het zijn allemaal belangrijke taken die soms tot verhuisstress kunnen leiden. Laat ons uw zorgen uit handen nemen. Als verhuisbedrijf in Hoofddorp zijn wij:

 • Voordelig
 • Professioneel
 • Flexibel
 • Ervaren

Onze opgeleide verhuiskrachten weten van aanpakken en zorgen ervoor dat uw huisraad en inboedel met de grootst mogelijk zorg naar uw nieuwe adres verhuisd worden. We zijn als verhuisbedrijf gevestigd in Amsterdam en voeren veel verhuizingen uit in deze omgeving. Dit houdt in dat we op kunnen treden als een goedkoop verhuisbedrijf in Hoofddorp. De voorrijkosten blijven namelijk beperkt wanneer we vanaf onze basis de verhuizing uitvoeren, maar ook wanneer we vanuit een andere klus doorrijden naar uw huis. Dan blijven de kosten vaak beperkt omdat we in de regio zijn. Daarom zijn we in veel gevallen het goedkoopste verhuisbedrijf in Hoofddorp of omliggende plaatsen zoals Nieuw-Vennep.

Wilt u weten of dit ook voor u zo is? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! We helpen u graag verder!

Direct een prijsopgave voor uw verhuizing in Hoofddorp

Verhuist u met uw onderneming van Hoofddorp naar een bedrijvenpark in Zaandam? Of vanuit het centrum naar Hoofddorp-Noord? Student Verhuis Service B.V. verzorgt ook uw zakelijke verhuizing van begin tot en met het einde. We kunnen uw onderneming als verhuisbedrijf Hoofddorp in de avonduren of in het weekend verhuizen zodat uw klanten geen hinder ondervinden van de verhuizing en uw werknemers na het weekeinde op een nieuw bedrijfsadres hun werkzaamheden kunnen hervatten.

Waarom duur verhuizen als het ook goedkoop en flexibel kan? Vul het aanvraagformulier in en u krijgt direct een geschatte kostenopgave te zien.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuisservice en woningontruimingen in Hoofddorp

Wordt u geconfronteerd met een onverwachte ontruiming? Ook in deze gevallen kunt u een beroep doen op de Student Verhuis Service in Hoofddorp en omgeving. Een ontruiming of een spoedverhuizing heeft vaak meer voeten in de aarde dan een normale verhuizing. Daarom helpen wij u als verhuisbedrijf Hoofddorp graag verder!

Wij hebben ervaring met het ontruimen van bedrijfspanden, woningen, appartementen, opslagboxen en garages. We zorgen ervoor dat het desbetreffende pand bezemschoon en in de originele staat wordt opgeleverd. Indien u dat wenst wordt overtollige rommel afgevoerd naar de stortplaats.

Voor een schatting van de kosten vult u het invulformulier volledig in en u weet direct waar u aan toe bent.

Goedkope en kwalitatieve verhuisservice in Hoofddorp

Student Verhuis Service hecht als verhuisbedrijf in Hoofddorp veel waarde aan een goede verhuizing. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om als goedkoop verhuisbedrijf op te kunnen treden. De teams van Student Verhuis Service bestaan daarom voor een groot deel uit studenten. Die studenten hebben we intern opgeleid tot vakkundige verhuizers. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de verhuizing waarborgen en tegelijkertijd de kosten van uw verhuizing in Hoofddorp beperkt houden. Dit is voor u als klant uiteraard prettig.

Efficiënt verhuizen voor een goede prijs

Verder proberen we onze verhuizingen zo efficiënt mogelijk in te plannen. Ons verhuisbedrijf in Amsterdam is gevestigd op een strategische plek vlak naast de snelweg, waardoor wij snel zowel kleine als grote afstanden kunnen afleggen voor uw verhuizing. We zijn dus gevestigd vlak bij Hoofddorp, zijn in die regio zeer actief treden eigenlijk dagelijks als verhuisbedrijf Hoofddorp op.

Door verhuizingen op elkaar aan te laten sluiten, kunnen we kosten besparen en dit ziet u terug in de kosten van de verhuizing. Ook kunt u er bij Student Verhuis Service voor kiezen om zelf te helpen bij de verhuizing. Hierdoor hebben we minder mankracht nodig voor de verhuizing en dit merkt u in de verhuiskosten.

Bent u benieuwd wat Student Verhuis Service kost als verhuisbedrijf in Hoofddorp voor uw verhuizing? Maak dan gebruik van het interactieve aanvraagformulier. U krijgt dan binnen 24 uur nog een prijsvoorstel.

Landelijke verhuisservice vanuit Amsterdam

Het moge duidelijk zijn dat de verhuizers van Student Verhuis Service vaak actief zijn in Hoofddorp. Maar ook als u Hoofddorp inruilt voor een andere stad in het land, dan helpt Student Verhuis Service u graag verder. We bieden onze verhuisservice namelijk landelijk en internationaal aan. Dat betekent dat u ons als verhuisbedrijf kunt inzetten voor uw verhuizing naar Frankrijk vanuit Hoofddorp, maar dat u ons ook kunt inschakelen als verhuisbedrijf Haarlem voor uw verhuizing van Haarlem naar Hoofddorp.  Ook in HuizenAmstelveen en Amersfoort werken wij als verhuisbedrijf.

Wijken in Hoofddorp

Dankzij onze efficiënte werkwijze en relatief goedkope verhuiskrachten, komen we vaak als goedkoopste verhuisbedrijf voor Hoofddorp en omstreken uit de bus. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw verhuizing van, naar of binnen Hoofddorp? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Student Verhuis Service!

Wijken in Hoofddorp waar wij als verhuisbedrijf veel actief zijn:

 • Hoofddorp West
 • Hoofddorp Zuid
 • Hoofddorp Oost
 • Hoofddorp Noord
 • Graan voor Visch
 • Pax
 • Bornholm
 • Overbos
 • Toolenburg
 • Vrijschot
 • Floriande
 • Hoofddorp Omgeving
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen