Seniorenverhuizing

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7185 recensies
js_loader

Als uw leeftijd toe gaat nemen, dan kan het fijn zijn om uw grote huis in te ruilen voor een compactere seniorenwoning. Een woning waar alles gelijkvloers is, is veel comfortabeler en veiliger als u wat ouder wordt.

Een seniorenverhuizing is in veel opzichten gelijk aan andere verhuizingen, maar toch zijn er wel een aantal verschillen.

Waar we eerst vooral in Amsterdam actief waren als verhuisbedrijf Amsterdam, voeren we inmiddels landelijk verhuizingen uit. Zo worden we bijvoorbeeld vaak ingezet als verhuisbedrijf Rotterdam of verhuisbedrijf Haarlem. Als professioneel verhuisbedrijf hebben we ons in de laatste jaren gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Daarom voeren we inmiddels meerdere seniorenverhuizingen per week uit door het hele land.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden van een seniorenverhuizing, of vraag direct een offerte aan voor een verhuizing van uw eigen inboedel of de inboedel van uw ouders.

Hulp of advies nodig bij het formulier? Neem dan contact met ons op!

Bereken uw verhuiskosten met behulp van ons aanvraagformulier
Binnen enkele uren een vrijblijvende offerte met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Wat vinden onze klanten van onze senioren service?

De senioren verhuisservice van Student Verhuis Service was geweldig! Ze namen alle zorgen uit handen voor mijn ouders. Van het inpakken tot de zorgvuldige verhuizing, alles was perfect geregeld. Het vriendelijke personeel maakte de overgang soepel en stressvrij. Vijf sterren voor deze empathische service!
Anna
Ik kan de senioren verhuisservice van Student Verhuis Service niet genoeg aanbevelen. Ze behandelden mijn opa en oma met de zorg en respect. Het team zorgde voor het inpakken, de verhuizing en zelfs de demontage en montage van de meubels. Een fantastische service die 5 sterren verdient voor hun aandacht en professionaliteit.
Mustafa

Selectie van de inboedel

Als u gaat verhuizen naar een seniorenwoning is de kans groot dat u niet uw gehele inboedel meeneemt vanuit uw oude woning. De oude woning is immers vaak een grotere woning met meerdere verdiepingen.

Het is daarom belangrijk dat er een selectie wordt gemaakt van de inboedel die mee verhuist naar uw nieuwe woning. Het makkelijkste is dat u dit zelf doet. U weet immers zelf het beste wat er mee verhuisd moet worden naar de nieuwe woning.

Onze ervaring is dat het goed is om hier op tijd mee te beginnen. Als u op de dag van de verhuizing nog moet nadenken wat wel en wat niet mee moet naar de seniorenwoning, dan is de kans groot dat er te veel spullen worden mee verhuisd.

Als u weet wat er wel en niet mee verhuisd moet worden, dan kan de inboedel gesorteerd worden. Eventueel kan dit met behulp van verhuisdozen die gemarkeerd zijn.

Opslag na een seniorenverhuizing

Een deel van de bezittingen die niet meeverhuist, kan worden weggegooid of naar een kringloopwinkel worden gebracht. Verdere bezittingen worden vaak verdeeld over kinderen, vrienden en familie. Maar er zijn ook vaak bezittingen die nog geen definitieve bestemming hebben.

Student Verhuis Service biedt daarom de mogelijkheid om bezittingen op te slaan voor bepaalde of onbepaalde tijd. Denk hierbij aan banken en kasten, maar ook aan kleinere bezittingen. De mogelijkheden voor de opslag van uw bezittingen bespreken we graag persoonlijk omdat het per geval verschilt hoe omvangrijk de opslag is.

Woningontruiming na overlijden

Het kan ook mogelijk zijn dat een huis moet worden ontruimd nadat een ouder iemand is overleden. Bij een woningontruiming hebben we vaak te maken met een grote hoeveelheid inboedel waar nog geen bestemming voor is.

Schakel Student Verhuis Service in voor uw ontruiming. Wij ruimen de woning discreet en respectvol leeg en leveren de inboedel desgewenst op verschillende plaatsen af met de verhuiswagen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om puin door ons naar het vuilstort te laten afvoeren.

Professionele verhuizing van uw bezittingen

Bij een seniorenverhuizing zullen er dus vaak meerdere adressen aangedaan worden om alle bezittingen op de juiste plek te krijgen. Efficiëntie is dan ook van groot belang bij een seniorenverhuizing. Omdat we als verhuisbedrijf gespecialiseerd zijn in seniorenverhuizingen, weten we hier goed mee om te gaan. Met behulp van professionele planningssoftware en gezond verstand, kunnen we het aantal ritten van de verhuizing tot een minimum beperken.

Bovendien zijn onze verhuizers goed opgeleid als verhuizers en kunnen ze daarmee uw inboedel veilig verhuizen. Ze werken vaak samen als verhuisteam en weten dus precies wat ze aan elkaar hebben.

Zo wordt altijd eerst bekeken wat er allemaal verhuisd moet worden en wat de handigste manier is qua taakverdeling. Vaak doen twee man het zware werk met de kasten, wasmachine, koelkast en andere groot meubilair. De andere medewerkers gaan in de tussentijd aan de slag met het verplaatsen van de verhuisdozen.

Wanneer u zelf de dozen heeft ingepakt, is het belangrijk dat u kwalitatieve dozen gebruikt. Telefonisch kunnen we advies geven over verhuisdozen en over alle andere zaken die komen kijken bij een seniorenverhuizing. Bij Student Verhuis Service kunt u verhuisdozen huren en kopen. Onze verhuisdozen zijn van hoge kwaliteit zodat uw inboedel met grote zorg verhuisd kan worden.

Verhuizen naar de stad of platteland

Als professioneel verhuisbedrijf zijn we dagelijks actief met seniorenverhuizingen. Vaak zijn de afstanden tussen de woningen vrij beperkt. Maar het aantal verhuizingen in de stad of op het platteland ontloopt elkaar niet veel.

We beschikken over het materiaal om alle seniorenverhuizingen in goede banen te leiden. Vaak zetten we hierbij een verhuislift in omdat er regelmatig verhuisd wordt naar een hoger gelegen verdieping.

Of u nu een verhuisbedrijf in Almere zoekt om u van de binnenstad van Almere naar Huizen te verhuizen, graag een verhuisbedrijf in Heemskerk inschakelt voor uw verhuizing naar Gouda of een verhuisbedrijf in Utrecht wilt benaderen omdat u binnen Utrecht verhuist: we kunnen u met iedere seniorenverhuizing verder helpen!

Kosten van een seniorenverhuizing

De kosten van iedere seniorenverhuizing zijn verschillend. De kosten hangen bijvoorbeeld af van de afstand tussen de locaties. Dit kunnen 2 huizen zijn, maar ook een huis en een opslaglocatie. Verder is het afhankelijk van de grootte van de inboedel en de verdieping waar vandaan en waar naartoe verhuisd moet worden. U kunt de kosten van een verhuizing door Student Verhuis Service verlagen door zelf een bijdrage te leveren.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen bij een seniorenwoning en wat de seniorenverhuizing u kost? Maak dan vrijblijvend gebruik van het offerte aanvraag formulier. Omdat we heel efficiënt verhuizen, zijn we vaak een van de goedkoopste verhuisbedrijven. Benieuwd of dat voor u ook geldt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen