Verhuiswagen huren

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7185 recensies
js_loader

Bij Student Verhuis Service kunt u niet alleen voor verhuizingen in allerlei soorten en maten terecht, maar ook voor een verhuisbus huren. We hebben een zeer uitgebreid wagenpark aan goed uitgeruste verhuisbussen. Wilt u een verhuiswagen huren? Neem contact op met Student Verhuis Service!

Tarieven van verhuiswagens per uur

Bij Student Verhuis Service rekenen wij de volgende tarieven voor de verhuur van onze verhuiswagens:

  • Normale verhuiswagen huren per uur: 35 euro
  • XL-verhuiswagen huren per uur: 50 euro
  • Verhuislift huren per uur: 30 euro

Voor de verhuiswagens geldt: een normale verhuiswagen huren geeft u een laadruimte van 20m3, een XL-verhuiswagen huren betekent dat u de beschikking hebt over een laadruimte van 25m3.

Let erop dat u altijd een verhuisbus met chauffeur huurt als u bij ons een verhuiswagen huurt. De chauffeur is een verhuizer die niet alleen de verhuisbus bestuurt, maar die u ook helpt met het verhuizen van uw spullen. Dit geldt ook als u een verhuislift huurt bij ons: u huurt dan ook een verhuizer in die de verhuislift voor u bedient. Een verhuizer kost 32,50 euro per uur.

Los een verhuisbusje huren

We hebben een zeer groot wagenpark. Onze verhuiswagens zijn niet altijd allemaal in gebruik. De wagens die stilstaan, kunt u daarom ook ‘los’ huren bij Student Verhuis Service, zonder dat u uw verhuizing door ons laat uitvoeren. Let er wel op dat een verhuisbusje huren bij Student Verhuis Service inhoudt dat u het busje niet zelf rijdt. U huurt altijd een chauffeur van Student Verhuis Service bij de verhuiswagen.

Hulp of advies nodig bij het formulier? Neem dan contact met ons op!

Ons aanvraagformulier is dé manier om snel de kosten van uw verhuizing te berekenen.
Enkele uren na uw aanvraag krijgt u van ons reactie. U ontvangt een menselijke en dus adequate schatting van de kosten.
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Goedkoop verhuiswagen huren

Hoewel we in de eerste plaats een verhuisbedrijf zijn, raken we steeds bekender en populairder als bedrijf waar goedkoop een verhuisbus huren heel makkelijk, snel en flexibel is. Waar bij autoverhuurbedrijven de verhuisbussen al lang van tevoren op populaire verhuisdagen als vrijdag en zaterdag zijn verhuurd, vist u bij Student Verhuis Service eigenlijk nooit achter het net vanwege de grootte van ons wagenpark.

Goedkoop een verhuisbus huren kan bij ons al vanaf 35 euro per uur.

Verhuiswagen huren: waar heeft u uw verhuisbus nodig?

Waar u ook vandaan of naartoe gaat verhuizen, Student Verhuis Service staat voor u klaar. Wij zijn landelijk actief en zijn centraal gevestigd als verhuisbedrijf in Amsterdam. Voor veel grote steden in Nederland (en hun directe omgeving) geldt dan ook dat een verhuisbus huren bij Student Verhuis Service zeer goedkoop is in vergelijking met andere aanbieders.

Wat heeft u precies nodig voor uw verhuizing?

Een verhuiswagen huren kan op verschillende manieren. Bij Student Verhuis Service hebben we onze verhuisbussenservice in een flexibele vorm gegoten: u beslist welke vorm van een verhuisbus huren het best bij uw verhuizing of vervoer past. Lees hieronder meer over de manieren waarop u bij Student Verhuis Service een verhuisbus kunt huren.

Verhuisbus met chauffeur huren

Een verhuiswagen huren bij Student Verhuis Service betekent altijd een verhuiswagen huren met chauffeur. De chauffeur die u bij uw verhuiswagen huurt, is niet alleen chauffeur, maar is tegelijkertijd een professionele verhuizer. Hij helft u dus ook graag met het sjouwwerk en het veilig vervoeren van uw meubel of inboedel.

Verhuiswagen huren met aanhanger

Een extra goedkope verhuisoptie is om grotere inboedels niet te verhuizen door twee verhuiswagens te huren of twee keer heen en weer te rijden met een verhuiswagen, maar door een aanhanger bij de verhuiswagen te huren. Een aanhanger huurt u al voor 20 euro per uur.

Verhuiswagen huren met lift

Wilt u niet alleen een verhuiswagen huren, maar heeft u ook een verhuislift nodig? Bij Student Verhuis Service kunt u niet alleen terecht voor een verhuiswagen, maar ook voor een verhuislift huren. Een verhuislift huurt u bij Student Verhuis Service altijd standaard inclusief een bediener. Deze bediener is tevens verhuizer en helpt u uw spullen snel en veilig te verplaatsen met behulp van de verhuislift. De kosten voor een verhuislift huren bedragen 30 euro per uur.

Verhuiswagen huren zonder borg

Wij vragen geen borg voor onze verhuiswagens. U kunt onze verhuiswagens bij ons huren zonder borg omdat wij altijd een eigen chauffeur meesturen met elke verhuurde verhuiswagen.

Goedkoop verhuiswagen huren in het weekend, ’s avonds en op feestdagen

Waar u bij andere verhuurbedrijven vaak enkel op gangbare verhuurdagen terechtkunt voor een verhuiswagen huren, staan de verhuiswagens van Student Verhuis Service ook tot uw beschikking in de avond, in het weekend en op feestdagen. Bij ons geen limiterende openingstijden waarop u de sleutels weer moet inleveren: aan u de keuze wanneer u een verhuiswagen nodig hebt. Is dat ’s nachts? Geen probleem. Op zondag? Wij staan voor u klaar. Ook op feestdagen zijn wij beschikbaar en kunt u bij ons een verhuiswagen huren.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Veelgestelde vragen over onze verhuiswagens

Helaas kan je bij ons niet volledig zelfstandig een verhuiswagen huren; wij sturen altijd minimaal één man personeel mee om de wagen te besturen.

Onze verhuiswagens hebben een volume van 22m3. Onze XL-wagens hebben een volume van ongeveer 25m3. De wagens zijn beide 3,45 m hoog en kunnen dus niet overal onderdoor! Houd hier a.u.b. rekening mee bij het regelen van de verhuizing!

Ja, je kunt met de verhuizers meerijden. Wel kan er maar één persoon tegelijk meerijden in de verhuiswagen.

Op papier kunnen onze laadkleppen 750 kg omhoog helpen. In de praktijk vervoeren wij niet meer dan 500 kg.

Direct een verhuiswagen huren bij Student Verhuis Service

Wilt u direct goedkoop een verhuisbusje huren? Neem contact met ons op!

Toch uw gehele verhuizing uitbesteden? Bereken direct uw prijs met ons interactieve aanvraagformulier!
Formulier vandaag verstuurd = vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag
100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen