Student Verhuis Service opereert vanuit Amsterdam, maar heeft locaties van het verhuisbedrijf in heel Nederland. Zo kan iedereen gebruik maken van de voordelen van een professioneel en voordelig verhuisbedrijf. Onze student verhuizers nemen u graag de zorgen, die bij een verhuizing komen kijken, uit handen.

U kunt bij Student Verhuis Service terecht voor uw particuliere verhuizing, zakelijke verhuizing of internationale verhuizing. Uiteraard kunt u op onze website allerlei tips en blogs vinden voor een goede en vlotte verhuizing of voor het kopen of huren van verhuisdozen of ander kwalitatief goed verhuismateriaal.

Hier vindt u een overzicht van een greep uit onze verhuislocaties:

Stel met verhuisdozen

Voordelig verhuizen met Student Verhuis Service

Schroom niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken voor een verhuizing buiten genoemde plaatsen. Doordat Student Verhuis Service zich door heel Nederland manifesteert, is een verhuizing buiten genoemde plaatsen, vaak nog steeds de voordeligste oplossing.

Wij staan graag voor u klaar om u snel, professioneel en op een tijd dat het ú het beste uitkomt, te verhuizen naar uw nieuwe woning of bedrijfspand!