Onze verhuislocaties

Student Verhuis Service opereert vanuit Amsterdam, maar heeft locaties van het verhuisbedrijf in heel Nederland. Zo kan iedereen gebruik maken van de voordelen van een professioneel en voordelig verhuisbedrijf. Onze student verhuizers nemen u graag de zorgen, die bij een verhuizing komen kijken, uit handen.

U kunt bij Student Verhuis Service terecht voor uw particuliere verhuizingzakelijke verhuizing of internationale verhuizing. Uiteraard kunt u op onze website allerlei tips en blogs vinden voor een goede en vlotte verhuizing of voor het kopen of huren van verhuisdozen of ander kwalitatief goed verhuismateriaal.

Hier vindt u een overzicht van een greep uit onze verhuislocaties:

Schroom niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken voor een verhuizing buiten genoemde plaatsen. Doordat Student Verhuis Service zich door heel Nederland manifesteert, is een verhuizing buiten genoemde plaatsen, vaak nog steeds de voordeligste oplossing.

Lees hier meer over de populaire steden om naar te verhuizen.

Wij staan graag voor u klaar om u snel, professioneel en op een tijd dat het ú het beste uitkomt, te verhuizen naar uw nieuwe woning of bedrijfspand!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen