Verhuisbedrijf Beverwijk

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7336 recensies
js_loader

Zoekt u een goedkope en betrouwbare verhuisservice in Beverwijk? Dan kan Student Verhuis Service u verder helpen als verhuisbedrijf Beverwijk!

Met Student Verhuis Service kiest u voor:

 • Het goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland;
 • Professionele verhuizingen voor een studentenprijs;
 • Flexibel verhuizen: u kiest wat u uitbesteedt;
 • Direct online uw prijs berekenen.
Met ons interactieve aanvraagformulier krijgt u gelijk een kostenindicatie van het verhuizen naar Beverwijk
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Verhuizers in Beverwijk en omstreken

Wij weten als geen ander dat verhuizen vaak de nodige verhuisstress met zich mee brengt. U heeft uw droomwoning of appartement gevonden en dan begint het plannen en regelen. Geef uw zorgen uit handen aan een verhuisbedrijf waar u op een vlotte en prettige manier mee kunt communiceren en waarbij u direct een prettig gevoel heeft. Samen met u plannen en organiseren we uw verhuizing op de meest efficiënte manier.

Het maakt niet uit of u binnen het Beverwijkse Vondelkwartier gaat verhuizen of dat u van buiten de stad in de Warande wijk gaat wonen. Ons verhuisbedrijf is bekend in Beverwijk en we weten van de hoed en de rand als het gaat om eventuele parkeerontheffingen en/of benodigde vergunningen.

Direct online berekenen wat verhuisbedrijf Beverwijk kost!

Student Verhuis Service heeft een unieke tool waarmee u direct online de kosten van uw verhuizing kunt berekenen. Het werkt zo:

 • Ga naar ons interactieve aanvraagformulier. Met dit formulier kunt u allereerst de kosten voor uw verhuizing berekenen, ook zonder dat u een aanvraag doet.
 • Vul uw gegevens in.
 • Klik onderaan op ‘Bereken’.
 • U ziet nu direct een inschatting van uw verhuiskosten voor uw verhuizing in, vanuit of naar Beverwijk!

Op het aanvraagformulier kunt u onder andere invullen of u verhuist van of naar een hoger gelegen etage, het aantal m3 van de inboedel, hoeveel verhuiskrachten u wenst in te huren en het begin en eind adres. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens krijgt u direct een geschat kostenoverzicht te zien voor uw verhuizing van en naar Beverwijk.

Het formulier houdt rekening met de hoeveelheid meubels, de afstand die moet worden afgelegd en het aantal verhuizers dat wordt ingeschakeld. Af u nu verhuisd vanuit Beverwijk naar Amsterdam of Hoorn of juist vanuit Zaandam naar Beverwijk, het aanvraagformulier geeft u direct al een betrouwbare indicatie van de kosten voor onze diensten als verhuisbedrijf Beverwijk.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuisservice Beverwijk

Uw verhuizing naar of in Beverwijk uitbesteden hoeft niet duur te zijn. U kunt bij onze verhuisservice zelf bepalen welke zaken u aan ons overlaat en welke dingen u zelf doet. Zo kunt u kiezen om zelf de verhuisdozen in de pakken, maar u kunt ook beslissen om alles aan onze fitte en energieke verhuiskrachten over te laten.

Dagelijks verhuizen we gezinnen, studenten en senioren vanuit of naar Beverwijk. Tijdens deze verhuizingen staat een betrouwbare planning en een zorgvuldige werkwijze centraal. Als professioneel verhuisbedrijf in Beverwijk hechten we veel waarde aan kwaliteit. Tegelijkertijd willen we u ook goedkoop kunnen verhuizen. Dit maken we mogelijk door te werken met flexibele arbeidskrachten en door efficiënt werken. Zo staan we als verhuisbedrijf Beverwijk iedere dag voor u klaar om uw inboedel zorgvuldig te verhuizen van of naar Beverwijk!

Waar Beverwijk natuurlijk bekend staat om De Bazaar, of Zwarte Markt, heeft de stad zoveel meer te bieden. Met zijn 42.000 inwoners is het daarnaast een relatief grote stad in Noord-Holland. De internationale automarkt en het feit dat Beverwijk de eerste meubelboulevard van Nederland had geeft aan dat het een toonaangevende plaats (en woonplaats) is.

Goedkoop verhuizen Beverwijk

Wilt u direct een vrijblijvende aanvraag doen bij Student Verhuis Service? Met één druk op de knop zet u uw berekening om in een offerteaanvraag. Klik hiervoor op ‘Verzend vrijblijvende aanvraag’.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!

Spoedverhuizing laten uitvoeren

Gaat u al snel verhuizen en heeft u nog geen geschikt verhuisbedrijf gevonden dat uw inboedel van of naar Beverwijk kan verhuizen? Dan helpt Verhuisbedrijf Student Verhuis Service u graag verder met een spoedverhuizing. Doorgaans spreken we van een spoedverhuizing als de de verhuizing binnen nu en twee weken uitgevoerd moet worden. Afhankelijk van de planning kunnen we dit zelfs binnen een aantal dagen voor u verzorgen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor een spoedverhuizing door een verhuisfirma die regelmatig optreedt als verhuisbedrijf Beverwijk? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan bij Student Verhuis Service!

Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Beverwijk

De verhuisteams van Student Verhuis Service bestaan uit energieke en bovendien gemotiveerde studenten die graag hard werken en u helpen als verhuisbedrijf Beverwijk. De studenten hebben allemaal een vakkundige opleiding in het verhuizen gekregen en weten precies wat ze doen. Door samen te werken met studenten kunnen wij uw als verhuisbedrijf Beverwijk met scherpe verhuistarieven van dienst zijn.

U kunt bij Student Verhuis Service terecht voor al uw soorten verhuizingen in en om Beverwijk:

In overleg is veel mogelijk en onze verhuizers zijn bovendien flexibel inzetbaar dat betekent dat u ons ook met spoed op kunt roepen. Vul het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in en u zult zien dat het echt mogelijk is om goedkoop te verhuizen in Beverwijk.
Wijken waar wij als verhuisbedrijf Beverwijk onze verhuisservice hebben uitgevoerd:

 • Centrum
 • Vondelkwartier
 • Oranjebuurt
 • Kuenenkwartier
 • Warande
 • Noordwestelijk tuinbouwgebied
 • Oosterwijk en Zwaansmeer
 • Meerestein
 • Wijk aan Zee
 • De Pijp en Wijkerbroek

Voordelen van Student Verhuis Service ten opzichte van andere verhuisbedrijven

Steeds meer mensen kiezen voor Student Verhuis Service om hun verhuizing te laten uitvoeren, ook in en om Beverwijk. In vergelijking met andere verhuisbedrijven kom Student Verhuis Service vaak als beste verhuisservice Beverwijk uit de bus. Dat heeft de volgende redenen:

 • Student Verhuis Service is de originele verhuismarktkraker van Nederland: de laagste prijs voor alle soorten verhuizingen vindt u bij ons!
 • Bij Student Verhuis Service kunt u direct online berekenen wat uw verhuizing kost.
 • Student Verhuis Service biedt veel verschillende verhuisdiensten en kan u dus altijd een professionele verhuizing aanbieden die precies past bij uw situatie.
 • De verhuizers van Student Verhuis Service zijn flexibel en werken ook in de avonden en in het weekend. U kiest wanneer u verhuist!
 • Ook voor internationale verhuizingen bent u bij Student Verhuis Service aan het juiste adres.
 • Gaat u zakelijk verhuizen of renoveren en zoekt u een opslag? De loods van Student Verhuis Service staat tot uw beschikking voor opslag van uw inboedel.
 • U kiest hoe u verhuist. Wilt u uw gehele verhuizing door ons laten uitvoeren of hebt u enkel behoefte aan de huur van een verhuislift of aan wat sjouwhulp? Alles is mogelijk!

Met deze input kunnen we een goede indicatie vormen over de kosten van uw verhuizing. De vrijblijvende verhuisofferte volgt binnen 24 uur. Wilt u verhuizen buiten Heemskerk naar omliggende plaatsen als CastricumHeemskerk of Purmerend kunnen wij u goed helpen. Vanuit onze standplaats in Amsterdam verzorgen wij allerlei soorten verhuizingen in Noord-Holland.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen