Verhuisofferte aanvragen: waar moet ik op letten?

Geschreven door: | Tips

Download onze verhuischecklist

DD slash MM slash JJJJ

Verhuizen is veel werk en kan voor veel stress zorgen. Het kan dan handig om een verhuisbedrijf in te huren om te helpen de verhuizing soepel te laten verlopen. Hierbij kan het in uw voordeel werken om vooraf een verhuisofferte aan te vragen. Zo heeft u een concrete indicatie voor uw volledige verhuizing.

Waarom een verhuisofferte aanvragen?

Eigenlijk is hier een simpel antwoord op te geven: de prijzen voor een verhuizing kunnen erg uiteenlopen. Waarbij de ene partij vooral kiest voor ontzorging, is het voor een ander belangrijk om een fullservice aan te vragen. Daarnaast wilt u niet voor verrassingen komen te staan bij uw verhuizing. Zo voorkomt u dat u na de verhuizing voor verrassingen komt te staan, wanneer deze plots toch een stuk duurder uit blijkt te vallen. Heeft u meerdere offertes ontvangen? Dan kunt u op basis van uw voorkeuren bepalen waar u voor kiest.

Uw verhuizing door Student Verhuis Service uit laten voeren

Wij helpen u graag met uw verhuizing en willen daarbij u zo min mogelijk stress geven. Onze handyman kan bijvoorbeeld helpen met het in elkaar zetten van meubels. Verder kunt u zelf bepalen hoeveel u zelf wilt doen en hoeveel wij voor u kunnen doen. Wij helpen u met verschillende soorten diensten waarvoor u allemaal een offerte kunt aanvragen.  Met als doel: u zo snel mogelijk laten genieten van uw nieuwe stek. De kosten hiervan wilt u natuurlijk laag houden. Student Verhuis Service werkt met lage tarieven.

 

Onze scherpe tarieven:

Verhuizers: €32,50 per uur
Handyman: €40,- per uur
Verhuiswagen: €35,- per uur
Verhuislift: €30,- per uur
Brandstof: €0,94 per km

Bekijk onze website pagina “tarieven” voor meer informatie over de kosten. Het is ook handig om vooraf te achterhalen hoeveel verhuizers en wagens er nodig zijn. Dit is ondermeer afhankelijk van het aantal m2. Hoe completer u uw aanvraag invult, hoe accurater de verhuisofferte opgemaakt kan worden. U betaalt uiteindelijk voor de daadwerkelijk gemaakte uren, dus houd hier ook rekening mee. Dat kan soms in uw voordeel werken, maar kan soms ook voor extra kosten zorgen.

 

Voordeligste verhuisservice van Nederland
Grootste: Ruim 100.000 tevreden klanten gingen u voor
7 dagen per week inzetbaar en bereikbaar
Direct online een prijsschatting van uw verhuizing

Wat is er van belang bij het aanvragen van een offerte?

De uiteindelijke prijs die betaalt moet worden voor een verhuizing is van verschillende onderdelen afhankelijk. Hieronder een opsomming van alle zaken die van belang zijn:

  1. De reisafstandVerhuist u vanaf Amsterdam naar Haarlem of verhuist u binnen Amsterdam? Dit speelt een grote rol;
  2. Verhuismaterialen die nodig zijn: Met een verhuislift of XL verhuiswagen kan weer net wat duurder zijn;
  3. De verhuisdatum. Op sommige momenten is verhuizen een stuk voordeliger. Bijvoorbeeld als u langer van tevoren uw verhuizing plant;
  4. Speciale materialen die meeverhuisd moeten worden. Zware materialen als grote kasten of piano’s;
  5. Extra diensten die afgenomen worden. Bijvoorbeeld een handyman;
  6. De benodigde snelheid van uw verhuizing. Bent u op zoek naar een spoedverhuizing? Dan kunnen daar extra kosten tegenover staan;
  7. Het aantal m2 dat verhuisd moet worden.

Vrijblijvende verhuisofferte bij Student Verhuis Service aanvragen

Op de website van Student Verhuis Service kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. U vult hier uw algemene informatie in zoals uw contactgegevens en uw voorkeursdatum en tijd. Hier kunt u ook kiezen of de verhuisdatum flexibel is of niet. Op sommige momenten kun je een gegarandeerde korting krijgen.

Vervolgens vult u uw adresgegevens in van uw huidige woonadres naar uw nieuwe woonadres en vult u informatie in over inboedel. U kunt ook nog voor extra opties kiezen (denk aan een verhuislift, ). Dan weet u meteen hoeveel uw verhuizing zou kosten. En is er meteen voor u duidelijk wat u allemaal nodig heeft voor uw verhuizing. Daarnaast staan alle opties van ons verhuisbedrijf ook meteen onder elkaar.

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen