Kantoorverhuizingen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7332 recensies
js_loader

Kantoorverhuizingen

Student Verhuis Service verhuist als professioneel verhuisbedrijf al sinds jaar en dag zakelijke klanten. Wij hebben al duizenden zakelijke verhuizingen naar volle tevredenheid afgerond. Wilt u binnenkort uw kantoor verhuizen en weet u zelf niet goed waar te beginnen? Student Verhuis Service helpt u graag verder om uw kantoorverhuizing tot een succes te maken. Lees hieronder meer over belangrijke zaken rondom het verhuizen van een kantoor.
Wij beschikken over het benodigde materiaal en de kennis om elk kantoor snel, professioneel en voordelig voor u te verhuizen.

Persoonlijke accountmanager
Professionele service voor een voordelige prijs

Goede planning

Om uw kantoorverhuizing gestructureerd te laten verlopen, is een goede planning van groot belang. Het is belangrijk dat uw werknemers op tijd op de hoogte worden gebracht van de naderende verhuizing van het kantoor, zodat zij zich erop kunnen voorbereiden. Als u werkt met een realistische planning, kan uw kantoorverhuizing tot tevredenheid worden volbracht. Plan niet te krap, want dit levert extra veel onnodige stress op, wat de verhuizing niet ten goede komt. Daarnaast is het verstandig de werknemers instructies mee te geven voor het inpakken van hun werkplek.

Wat vinden onze klanten van onze kantoorverhuizingen service?

Onze overgang naar een nieuw kantoor verliep buitengewoon soepel, allemaal dankzij de hulp van Student Verhuis Service. Ze kwamen vooraf langs om alles te controleren en zorgden ervoor dat al onze kabels perfect werden georganiseerd. Dit resulteerde in een vlotte heropstart van onze computers en systemen. We zijn echt onder de indruk van de uitstekende service en geven hen graag een waardering van 5 sterren!
Dylan
Onze kantoorverhuizing was een eitje dankzij Student Verhuis Service. Ze kwamen langs om alles te bekijken, en dat gaf ons veel vertrouwen. Het cablemanagement was ook top – onze computers werkten snel weer. Super professioneel en efficiënt.
Luca

Labelen verhuisdozen

Als iedere werknemer zijn eigen werkplek in gaat pakken in verhuisdozen, geef dan duidelijk van tevoren aan hoe de verhuisdozen gelabeld moeten worden. Als iedere doos gelabeld is aan de hand van een kleur, cijfer of letter, kan er tijdens de verhuizing in één oogopslag worden gezien wat de bestemming is van die doos. Goed labelen van verhuisdozen, kan erg veel tijd schelen tijdens de verhuizing van uw kantoor. Het zorgt ervoor dat een verhuisdoos gelijk naar de juiste verdieping en de juiste ruimte kan worden gebracht, zonder dat de doos tussendoor hoeft te worden geopend en onnodig meerdere keren hoeft te worden verplaatst.

Eigen accountmanager

Wanneer u enkel een paar bureaus hoeft te verhuizen, kunt u dit waarschijnlijk zelf plannen en overzien. Als u een groot kantoor gaat verhuizen, met vele werkplekken is het soms handig om gebruik te maken van een accountmanager van Student Verhuis Service. Deze accountmanagers hebben veel ervaring met het verhuizen van een kantoor en kunnen u adviseren bij het maken van een goede planning. De accountmanager zal indien nodig, een bezoek brengen aan uw huidige bedrijf en vervolgens aan het nieuwe pand. Zo kan hij een goede inschatting maken van de hoeveelheid te verhuizen spullen en de daarop te maken planning.

Kantoor verhuizen zonder stress

Bij een verhuizing komt vaak een hoop stress kijken, onze accountmanagers ontnemen u graag deze stress door samen met u een goede planning te maken. Uiteindelijk zullen zij ervoor zorgen dat tijdens de verhuizing van uw kantoor alles op rolletjes zal verlopen. Het is aan u hoeveel u uitbesteedt aan de professionele verhuizer. U kunt alleen de verhuiswagen en verhuislift laten komen en zelf helpen met het sjouwwerk, maar het is ook mogelijk de gehele verhuizing uit handen te geven. Via Student Verhuis Service kunt u met een gerust hart uw kantoorverhuizing laten uitvoeren, zonder al te veel stress.

Flexibele dienstverlening

Bij Student Verhuis Service kunt u altijd 24 uur per dag terecht voor uw verhuizing. Wij snappen als geen ander dat de verhuizing van een kantoor doordeweeks, veel oponthoud van de werkzaamheden geeft. Bij Student Verhuis Service raden wij dan ook aan om in de daluren uw verhuizing te laten uitvoeren. Via ons verhuisbedrijf kan dit dus ook in de weekenden of avonduren. Zo hoeft uw bedrijf zo weinig de werkzaamheden stil te leggen.

Wat kost een kantoorverhuizing?

De kosten voor het verhuizen van een kantoor zijn volledig afhankelijk van de grootte van uw kantoor en de afstand tussen beide bedrijven. Daarnaast is de hoogte van de kosten ook afhankelijk van de volgende factoren:

  • Gebruik van verhuiswagen
  • Gebruik van verhuislift
  • Volledige verhuizing uitbesteden aan professioneel verhuisbedrijf
  • Gedeeltelijk uit handen geven van de kantoorverhuizing
  • Inzetten van accountmanager

Bent u benieuwd naar wat uw kantoorverhuizing kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Naast kantoorverhuizingen biedt Student Verhuis Service ook nog vele andere bedrijfsverhuizingen. Bekijk onze mogelijkheden

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen