Internationale bedrijfsverhuizingen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7272 recensies
js_loader

Internationale bedrijfsverhuizingen

Een bedrijfsverhuizing heeft heel wat voeten in de aarde en is niet van de ene op de andere dag geregeld. Wij hebben al veel klanten mogen bijstaan in hun zakelijke verhuizing. Wat wij vaak horen, is dat het lastigste punt van een zakelijke verhuizing het overzicht houden is.

Dit geldt des te meer voor zakelijke verhuizingen waarbij (meerdere) landsgrenzen worden overgestoken. Of u nu vanuit Nederland naar België of naar Italië verhuist; overzicht houden in alle zaken die geregeld moeten worden, is bij internationaal verhuizen vrijwel altijd een heikel punt.

Zorgeloos internationaal verhuizen

Voor Student Verhuis Service is het houden van overzicht geen probleem. Onze verhuizers en planners hebben ruime ervaring in verschillende soorten nationale en internationale verhuizingen en draaien hun hand niet om voor verhuisuitdagingen. Of het nu om een relatief eenvoudige particuliere verhuizing binnen Nederland gaat of om een complexe internationale bedrijfsverhuizing: onze verhuizers staan voor u klaar om u te ontzorgen.

U wilt dat uw verhuizing tot in de puntjes geregeld is en dat overal aan gedacht is. Dit kost veel voorbereidingswerk, uitzoekwerk en organisatietalent, en bovendien tijd. Zoekt u een partner die de tijd, de expertise en het inzicht in huis heeft om ook uw internationale zakelijke verhuizing te coördineren? Kies voor Student Verhuis Service en zie uw zakelijke verhuizing naar het buitenland zonder zorgen tegemoet.

Expert in zakelijk verhuizen

Student Verhuis Service is allang niet meer enkel voor particuliere verhuizingen in te schakelen. Inmiddels hebben wij met onze jarenlange ervaring in de zakelijke markt ook een uitgebreid bestand van zakelijke klanten opgebouwd.

Wij mochten voor uiteenlopende klanten hun zakelijke verhuizing coördineren. Inmiddels hebben wij hierin zoveel ervaring opgedaan dat onze verhuismedewerkers met een gerust hart experts genoemd kunnen worden in zakelijke verhuizingen.

Wilt u voor uw kantoorverhuizing de beste partner kiezen? Vertrouw uw zakelijke inboedel toe aan de kundige verhuizers van Student Verhuis Service en laat u verrassen door de volledigheid van onze service.

Ervaring in het buitenland

Student Verhuis Service heeft op zowel particulier als op zakelijk vlak veel ervaring opgedaan met internationale verhuizingen. Dit maakt dat wij bij elke verhuisaanvraag kunnen steunen op onze expertise en opgedane ervaring. Aan de hand hiervan kunnen wij voor u nauwkeurig de hoeveelheid werk en de werktijd inschatten die nodig zijn voor uw internationale zakelijke verhuizing.

Wij hebben niet enkel ervaring met verhuizen naar het buitenland, maar ook met alle bijkomende zaken die een internationale verhuizing met zich meebrengt. Hierdoor kunnen we u niet enkel van dienst zijn bij puur verhuisgerelateerde bezigheden zoals inpakken en transporteren, maar ook bij administratieve zaken als een visumaanvraag.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Betrouwbare internationale partners

Zakelijke verhuizingen vanuit of naar het buitenland vormen een grootscheepse operatie. Het oversteken van (meerdere) landsgrenzen of zeeën brengt uitdagingen met zich mee die bij een eenvoudige, nationale verhuizing niet op uw weg waren gekomen.

Voor deze uitdagingen heeft Student Verhuis Service steeds de juiste oplossing in de vorm van verschillende internationale partners. Met de hulp van deze vaste partners in meerdere landen kunnen wij u met zekerheid zeggen dat uw verhuizing doorlopend in goede handen is. Wij selecteren onze internationale verhuispartners zorgvuldig en stellen hierbij voorop dat zij dezelfde hoogstaande normen, waarden en klantgerichte aanpak hanteren als wij.

Zo kunt u uw verhuizing met een gerust hart aan ons én onze internationale verhuispartners toevertrouwen.

Student Verhuis Service: niet alleen voor studenten!

Student Verhuis Service begon ooit als een verhuisbedrijf voor studenten en door studenten. We zijn nu 10 jaar verder en kunnen met trots zeggen dat we uitgegroeid zijn tot een volwaardig, professioneel verhuisbedrijf. Momenteel zijn wij, als verhuisbedrijf Amsterdam, een van de grootste in de regio.

Inmiddels verhuizen wij lang niet meer enkel en alleen studenten. Wij hebben onze dienstverlening stapsgewijs uitgebreid en verzorgen nu allerlei verschillende verhuizingen en gerelateerde diensten. U kunt bij ons terecht voor:

Daarnaast kunt u via ons verhuishulp inschakelen of een verhuislift huren. Ook voor schoonmaakwerkzaamheden rond de verhuizing, auto- of voertuigentransport en logistiek advies zijn wij beschikbaar.

Iedereen kan bij ons terecht; wij richten ons allang niet meer enkel op studenten. Wat echter onveranderd blijft, is onze slogan: ‘professionele kwaliteit voor een studentenprijs’. Wij geloven dat een verhuizing tegelijkertijd professioneel uitgevoerd en voordelig kan zijn. Sterker nog: wij maken het elke dag werkelijkheid.

Wilt u uw verhuizing graag professioneel uitgevoerd en voordelig? Bereken eenvoudig de kosten van uw verhuizing met ons online aanvraagformulier en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Flexibel internationaal verhuisbedrijf

Zoekt u een flexibel internationaal verhuisbedrijf dat uw wensen vooropstelt? Wij en onze werkzaamheden zijn flexibel op 2 verschillende manieren.

Flexibel in de uitvoering

Ten eerste kiest u zelf in hoeverre u uw verhuizing door ons laat uitvoeren. Een goede planning van een internationale verhuizing is het halve werk. Een internationale bedrijfsverhuizing die u aan Student Verhuis Service uitbesteedt, wordt te allen tijde tot in de puntjes voorbereid.

Wij gaan hierin zo ver als u wilt. Wilt u ons enkel het daadwerkelijke transport laten uitvoeren? Wij rijden voor op het afgesproken tijdstip. Helpt u graag mee, of hebt u een groep vrienden, familieleden of kennissen tot uw beschikking om de handen uit de mouwen te steken? Wij werken graag samen. Wilt u uw gehele internationale bedrijfsverhuizing uit handen geven en de organisatie van alle details bij ons neerleggen? Ook dit vormt geen enkel probleem.

Flexibel in de planning

Ten tweede bent u vrij het tijdstip te kiezen waarop uw bedrijfsverhuizing plaatsvindt. Als internationaal verhuisbedrijf zijn wij uitermate flexibel in de uitvoering en laten wij u graag zelf bepalen wat u het beste uitkomt. Wilt u uw verhuizing (gedeeltelijk) buiten kantoortijden of in het weekend laten uitvoeren? Bij Student Verhuis Service bent u aan het juiste adres. Wilt u uw verhuizing in meerdere etappes plannen, bijvoorbeeld doordat u uw nieuwe pand nog niet kunt betrekken op het moment dat u uw oude pand moet verlaten? Ook dit vormt geen probleem voor ons. Wij hebben ruime opslagmogelijkheden tot onze beschikking en kunnen uw inboedel veilig opslaan tussen de verhuisetappes door.

Hebt u vragen over de (logistieke) uitvoering van uw verhuizing, of over hoe wij uw verhuizing plannen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag inzicht in het proces dat wij doorlopen om uw internationale bedrijfsverhuizing succesvol en probleemloos te laten verlopen.

Zakelijk internationaal verhuizen: de kosten

Een belangrijke reden waarom honderden zakelijke en particuliere klanten elk jaar opnieuw voor ons kiezen, is onze scherpe prijsstelling. Bent u op zoek naar een goed én voordelig verhuisbedrijf dat internationaal opereert, dan hoeft u niet verder te zoeken.

Internationaal verhuizen kán duur zijn, maar hoeft dat niet te zijn. U kunt bij ons eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een internationale zakelijke verhuizing. Laat u verrassen door ons voordelige aanbod voor uw internationale bedrijfsverhuizing!

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen