Spoedverhuizing

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7188 recensies
js_loader

Een spoedverhuizing zorgt vaak voor een hoop stress en zorgen. Uw inboedel moet zo snel mogelijk naar een andere locatie worden gebracht. Vaak komt een spoedverhuizing onverwacht, waardoor u zich er niet echt op heeft kunnen voorbereiden. Een voorbeeld van een spoedverhuizing is als uw huis onbewoonbaar is geworden door water- of roetschade na een brand. In dit geval moet de inboedel zo snel mogelijk worden verhuisd om verdere schade te voorkomen.

Het kan ook voorkomen dat u te maken krijgt met een woningontruiming na overlijden of na faillissement. In dit geval is het mogelijk om met spoed de woning te laten ontruimen.

Voor klanten die te maken krijgen met een spoedverhuizing wordt er vaak erg tegen de verhuizing op gezien, maar voor ons als verhuisbedrijf is het niet anders dan een andere verhuizing. Wij hebben veel ervaring met spoedverhuizingen en begrijpen als geen ander wat dit voor u betekent. Wij ondersteunen u en helpen u zo snel mogelijk met uw spullen naar uw nieuwe onderkomen. Vraag vrijblijvend aan wat uw spoedverhuizing moet gaan kosten en wat de mogelijkheden zijn.
Vul ons handige aanvraagformulier in en kom gelijk te weten wat uw verhuizing gaat kosten;
Binnen enkele uren een vrijblijvende offerte met menselijke schatting en eventuele toelichting;
Vandaag of morgen verhuizen? Neem dan telefonisch contact met ons op;
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Voordelen van snel verhuizen

Het kenmerk van een spoedverhuizing is dat het binnen zeer korte termijn gerealiseerd is. Het kan als voordeel worden gezien dat u snel met al uw spullen op de nieuwe plek bent aangekomen, waardoor u spoedig de draad op kunt pakken in uw nieuwe woning. Het is fijn dat u ook weer snel de beschikking heeft over uw spullen. U kunt er ook voor kiezen al uw apparatuur gelijk door verhuisbedrijf Student Verhuis Service te laten aansluiten in uw nieuwe huis. Ook het terug in elkaar zetten van uw meubels is mogelijk. U kunt dan gelijk beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen, zodat u zich op de nieuwe locatie zo snel mogelijk thuis zult voelen.

Nadelen van een spoedverhuizing

Een spoedverhuizing kent helaas vaak ook een hoop nadelen ten opzichte van een ‘gewone’ verhuizing. U heeft namelijk niet de rust om uw verhuizing zorgvuldig voor te bereiden, waardoor u mogelijk wat minder nauwkeurig te werk gaat tijdens het inpakken van uw inboedel. U bent snel met uw spullen in uw nieuwe onderkomen, maar het kan zijn dat u geen tijd heeft gehad alle dozen goed te labelen of uw spullen vooraf uit te zoeken. Het naderhand uitzoeken van de dozen kan dus wat meer tijd in beslag nemen bij aankomst in uw nieuwe huis. Probeer altijd uw hoofd koel te houden tijdens de spoedverhuizing en probeer waar mogelijk, geordend te werk te gaan. Onze tips voor een spoedverhuizing kunnen u hier mogelijk bij helpen.

Meer handige informatie over spoedverhuizingen vindt u in onze blog over voordelen en nadelen van spoedverhuizingen.

Wat kost een spoedverhuizing?

U zult merken dat veel verhuisbedrijven een hogere prijs rekenen bij een spoedverhuizing. Student Verhuis Service vindt dat u al genoeg zorgen heeft en rekent voor een spoedverhuizing doordeweeks geen extra toeslagen. Alleen voor verhuizen in het weekend wordt standaard een tarief van 125% gerekend. Ook voor verhuizen tijdens feestdagen of in de avonduren (na 20.00 uur) worden speciale tarieven gerekend. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven voor uw spoedverhuizing. Bekijk onze tarieven om een idee te krijgen wat verschillende onderdelen van uw verhuizing kosten.

Wat vinden onze klanten van onze spoed verhuisservice?

De spoedverhuisservice was een ware redder in nood! De verhuizers werkten als een goed geoliede machine en waren buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de korte termijn verliep de verhuizing soepel en werd alles netjes op zijn plek gezet.
Patrick
Wat een geweldige verhuisservice, zelfs met spoed! Tijd was van groot belang en SVS leverde op alle fronten. Een geweldige ervaring die mijn verwachtingen overtrof in een stressvolle situatie!!
Willemijn H

Student Verhuis Service: verhuisbedrijf voor elk type verhuizing

Student Verhuis Service heeft ruime ervaring met uiteenlopende soorten verhuizingen. Zo kunt u niet enkel bij ons terecht voor een spoedverhuizing, maar bijvoorbeeld ook voor uw

Ook andere verhuisdiensten kunt u bij ons afnemen. Denk bijvoorbeeld aan:

Spoedverhuizing voor senioren

Een veel voorkomende spoedverhuizing is de seniorenverhuizing. Er is een plekje vrijgekomen in een verzorgingshuis of seniorenwoning en het is gewenst dat dit huisje zo snel mogelijk bewoond gaat worden. Vervolgens worden wij als verhuisbedrijf benaderd of wij de senioren met spoed kunnen verhuizen. Bij een seniorenverhuizing moet er vaak door de familie goed gekeken worden welke inboedel er verhuisd wordt naar de seniorenwoning en welke spullen er achterblijven.

Het is mogelijk dat Student Verhuis Service spullen naar verschillende adressen brengt. Het is voor de senioren vaak een moeilijke stap want het huis waar ze lang hebben gewoond moet worden achtergelaten voor een van de laatste fases van hun leven. De verhuizers van Student Verhuis Service hebben veel ervaring met het met spoed verhuizen van senioren en gaan dan ook met respect om met de situatie. Onze verhuizers zullen ervoor zorgen dat zowel de familie, als de senioren zelf zo weinig mogelijk zorgen en stress van hoeven te hebben van deze senioren spoedverhuizing.

Tips voor een spoedverhuizing

Omdat u tijdens een spoedverhuizing al genoeg aan uw hoofd heeft, geven wij u enkele adviezen om zo gestructureerd mogelijk te werk te kunnen gaan.

Schakel in geval van roetschade of waterschade een gespecialiseerd bedrijf in;
Probeer zoveel mogelijk uw hoofd koel te houden, zodat u niet te veel zaken over het hoofd gaat zien.
Schaf voldoende verhuisdozen aan, beter te veel dan te weinig!
Vanwege de korte tijd kunt u niet té uitgebreid uw spullen uitzoeken. Denk niet te lang na bij uw spullen, maar ga vlot door met het inpakken;
Maak verschillende hoeken in de ruimte aan: een hoek voor spullen die weg moeten, een hoek voor de kringloop of andere mensen en als laatste de hoek met spullen die mee moeten naar de nieuwe locatie. Rangschik alle spullen netjes en snel in deze hoeken;
Schrijf op iedere verhuisdoos duidelijk wat erin zit en waar de doos heen moet. Het is ook aan te raden een onderscheid te maken in dozen die gelijk nodig zijn en dozen die nog wel even kunnen wachten met uitpakken;
Inventariseer of er spullen van waarde zijn die misschien extra verzekerd moeten worden voordat ze de verhuiswagen in gaan;
Geef duidelijk aan de verhuizers door welke spullen naar welke locatie moeten worden gebracht als het gewenst is om spullen op meerdere locaties af te geven. Dit kan ook eenvoudig door de spullen te labelen met kleuren of cijfers.

Ook met spoed verhuizen?

Moet u ook binnenkort met spoed verhuizen? Dan nemen wij u graag zoveel mogelijk de zorgen uit handen. U kunt uw spoedverhuizing zoveel uit handen geven als u wilt aan onze verhuizers. Student Verhuis Service kan u helpen met inpakken, demonteren, uitpakken, vervoeren en aansluiten.

Het maakt niet uit waar in Nederland u vandaan of naartoe verhuist: Student Verhuis Service is landelijk als verhuisbedrijf actief en verhuist iedereen voor een studentenprijs. Wij zijn bijvoorbeeld regelmatig aan het werk als:

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijzen voor úw spoedverhuizing. Wilt u vandaag of morgen nog verhuizen, neem  dan telefonisch contact met ons op.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ
100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen