Verhuisbedrijf Utrecht

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 6585 recensies
js_loader

Als je een verhuisbedrijf zoekt, wil je zekerheid dat jouw inboedel in veilige handen is. Met de handen van onze opgeleide en gecertificeerde verhuizers heb jij geen verhuisstress tijdens jouw verhuizing, en geniet jij van een snel van je nieuwe woning in de regio Utrecht.

Verhuis je binnenkort in Utrecht of verlaat je juist de Domstad om op het platteland of andere stad te wonen? Dan staat er een nieuwe uitdaging op je te wachten. Een verhuizing kan je kan veel stress opleveren. Stress die Student Verhuis Service je uit handen neemt.

Direct een inschatting van de kosten
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
Tot 30% korting op jouw verhuisdag

Goedkoop verhuizen in de gemeente Utrecht

Verhuizen naar een nieuwe woning in Utrecht zorgt voor veel stress. Of de nieuwe woning nou in Utrecht is, of aan de andere kant van het land, zoals Den Helder, of zelfs internationaal. Verhuisbedrijf Utrecht kan deze stress van je afnemen. Wij zijn namelijk een professioneel verhuisbedrijf in de buurt van Utrecht dat je graag verder helpt met het verhuizen van jouw meubels en andere bezittingen.

Wij staan erop om jouw bezittingen professioneel en goedkoop te verhuizen. Zelfs de meest lastige meubels worden vlot verhuisd. Je vraagt je vast af hoe wij dit zo goedkoop mogelijk doen. Het antwoord, door efficiënt en zorgvuldig te werken.

Hoe wij goedkoop kunnen verhuizen

Door gebruik te maken van ruime verhuiswagens, aanhangwagens en verhuisliften, verlagen wij de ritten en verhuizen wij jouw meubels snel heen en weer. Ook al bevinden de meubels zich op een hoger gelegen verdieping, of moeten ze juist naar een hogere verdieping.

Daarnaast bestaan de teams uit een goede mix van student verhuizers en verhuizers met veel ervaring. Door deze mix houden wij de arbeidskosten lager en kunnen we optreden als een goedkoop verhuisbedrijf in Utrecht. Maar het neemt niet de professionaliteit van de verhuizers af, aangezien iedereen bij ons een interne opleiding volgt. Dit voordat ze überhaupt ook maar één doos vasthouden.

Op deze manier zorgt Student Verhuis Service ervoor dat iedereen die naar, vanuit of in Utrecht verhuisd, een goedkoop, maar vakbekwame verhuisservice af neemt en vlot kan verhuizen naar haar of zijn nieuwe woning. Zodat we jouw nieuwe huis snel tot een thuis maken.

Verhuisservice voor alle verhuizingen in Utrecht

Heb je een kantoor dat verhuisd naar een nieuw pand of zoek je alleen een verhuishulp? Student Verhuis Service is een bedrijf waarbij je voor bijna alle soorten verhuizingen terecht kan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan verhuizen, en daarom is ons doel ook om dit zo goedkoop mogelijk te doen. Onze verhuisservice is vrijwel dagelijks actief in Utrecht en omgeving en voert dagelijks verhuizingen uit.

Je bent bij ons verhuisbedrijf op het juiste adres voor de volgende soorten verhuizingen en verhuisdiensten:

Goede beoordelingen voor Student Verhuis Service

Voor ons als bedrijf is het fijn om beoordelingen van klanten te krijgen. Deze beoordelingen geven een eerlijk beeld van de werkzaamheden die Student Verhuis Service voor deze klanten heeft uitgevoerd, en wat onze klanten daarvan vonden.

Wij zijn trots dat wij onze klanten al bij zoveel verhuizingen hebben mogen helpen. Uit de vele beoordelingen van onze klanten blijkt dat wij onze verhuisservice gewaardeerd wordt: uit meer dan 6200 beoordelingen ontvingen wij een score van 4,8 op 5!

Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty

Particuliere verhuizingen

Particuliere verhuizingen lopen vaak uiteen. Ga je verhuizen naar een groter appartement? Of ga je als student voor het eerst op jezelf wonen in Utrecht? Dat zijn spannende stappen in het leven, waarbij je wilt dat alles soepel verloopt. Verhuisbedrijf Utrecht helpt graag met het gemakkelijk laten verlopen van de verhuizing.

Heb je vragen, bel ons

Seniorenverhuizingen

Ook staan wij senioren bij met een verhuizing in, naar of vanuit Utrecht. Wordt je woning te groot en ruil je deze om voor een seniorenwoning, of verhuis je naar een ouderenwoningcomplex. Dan helpen wij jou graag met deze verhuizing.

Neem je niet alle meubels mee naar je nieuwe woning? Geen probleem. Verhuisbedrijf Utrecht denkt graag met je mee. We verhuizen dan een deel van de meubels naar jouw nieuwe huis, terwijl de andere meubels elders worden gestald. Ook als je nog geen andere plek hebt voor jouw meubels, helpen wij graag. Student Verhuis Service biedt (tijdelijke) opslag aan voor jouw meubels.

Heb je vragen over het huren van een opslag bij Student Verhuis Service? Naam dan vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder bij het verhuizen in Utrecht!

Voorbeelden van opdrachten die Student Verhuis Service uitvoert in Utrecht

Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 6300+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Plaatsen in Utrecht waarnaar wij hebben verhuisd

Verhuis je van Utrecht naar een andere stad of dorp in de omgeving, of juist naar Utrecht vanuit de omgeving? Dan helpt verhuisbedrijf Utrecht jou graag. Student Verhuis Service is in de afgelopen jaren zo uitgebreid dat we beschikbaar zijn door heel Nederland en al meer dan 100.000 verhuizingen hebben uitgevoerd.

Daardoor verhuizen wij niet alleen in Utrecht, maar ook eromheen. Wij hebben de afgelopen jaren naar de volgende plaatsen verhuisd:

Jouw wensen centraal tijdens het verhuizen

Elke verhuizing en klant is uniek. De één heeft hulp nodig met het inpakken en sjouwen van zijn of haar spullen en de ander wilt graag een verhuisbedrijf die de verhuizing van A tot Z regelt. Bij Student Verhuis Service vinden wij het belangrijk dat wij luisteren naar jouw wensen. Onze verhuizers ondersteunen dan waar nodig. Of dit nou het plannen is van een verhuizing of juist als verhuishulp, wij doen dit met plezier.

Met ruime ervaring in particuliere en bedrijfsverhuizingen weten wij precies waar de aandachtspunten zitten bij elke nieuwe verhuizing. Deel daarom ook vooral je speciale wensen met ons, of dit nou voor, tijdens of na het verhuizen is. Op die manier weten wij precies waar we op moeten letten.

Vergeet ook niet je verhuizing te melden bij de gemeente Utrecht, dit kan via het online loket. Geef dit maximaal 4 weken voor de verhuizing door.

Verhuizers bij u op de stoep op een door u gewenst moment

Een verhuisbedrijf waarbij jij nog steeds de touwtjes in handen hebt, daar staat Verhuisbedrijf Utrecht om bekend. Naast dat je wensen voorop staan tijdens de verhuizing, verhuizen wij jou ook graag wanneer het jou uitkomt. Dat betekent een verhuizing op de dag en tijdstip naar jou keuze. Heb je speciale wensen aangaande het tijdstip waarop jouw verhuizing moet plaatsvinden? De professionele verhuizers en studentenverhuizers van Student Verhuis Service staan ook buiten kantoortijden voor jou klaar.

Goedkoop verhuizen en zelf het tijdstip van jouw verhuizing bepalen? Kies dan voor Verhuisbedrijf Utrecht, dan kies je ook voor een verhuisbedrijf die zijn verhuizers bij jou op de stoep laat staan op de dag en tijd dat jou uitkomt.

Professioneel verhuismateriaal voor een probleemloze verhuizing

Het is belangrijk dat je spullen snel, maar vooral ook veilig overkomen in je nieuwe woning. Naast dat wij onze werknemers intern opleiden, zorgen wij ook dat wij beschikken over modern verhuismateriaal. Materiaal dat ervoor zorgt dat de verhuizing efficiënt verloopt. Denk hierbij aan stevige verhuisdozen of verhuisliften die wel tot de 18 meter kunnen reiken. Voor de meeste gebouwen is dat de vijfde verdieping. Op deze manier weet je zeker dat je je spullen snel en ongedeerd overkomen.

Daarnaast maken wij ook gebruik van de volgende verhuismaterialen om jouw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  • Verhuisdozen
  • Rolmaterialen
  • Dekens
  • Beschermmateriaal

Verhuislift huren voor verhuizen vanaf een hogere etage

Woon je op een hogere verdieping, dan kunnen wij ons voorstellen dat je er nu al tegenop kijkt om de zware meubels zoals kasten, banken en witgoed te verhuizen. Maar geen zorgen. Wij hebben verhuisliften waarmee we tot wel de 5e verdieping kunnen komen. Op deze manier verhuizen wij al jouw spullen zonder enige moeite vanuit de hogere verdiepingen. Nadat de meubels beneden zijn aangekomen, worden ze direct in een ruime verhuiswagen geplaatst, zodat het vervoer vanuit Utrecht snel kan beginnen.

Efficiënte en kwalitatieve verhuizingen met studenten

Student Verhuis Service hecht waarde aan

  • Flexibiliteit
  • Prijs
  • Kwaliteit

We proberen altijd op te treden als goedkoopste verhuisbedrijf in Utrecht en omgeving, maar dit mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van de verhuizingen die wij uitvoeren. Daarom werken we alleen met verhuizers die getraind zijn om goed te verhuizen en hebben we de beschikking over de modernste verhuismaterialen om de verhuizing in goede banen te leiden.

De professionaliteit van onze verhuisservice in Utrecht blijkt onder meer uit de reacties van vele tevreden klanten die we in Utrecht, maar ook in andere delen van het land hebben verhuisd. Zo zijn we ook actief als verhuisbedrijf Amsterdam en verhuisbedrijf Rotterdam.

Student Verhuis Service vs. andere verhuisbedrijven

Wat ons onderscheidt van andere verhuisbedrijven, is dat wij met studenten werken als verhuizers. Onze studenten zijn goed opgeleid en kennen de kneepjes van het verhuisvak. Zij werken hard en hebben plezier in hun werk. Ze houden van verhuisuitdagingen en zetten hun kennis en expertise graag in om van jouw verhuizing een geslaagde verhuizing te maken.

Naast de professionaliteit van iedere verhuizing bieden we als verhuisbedrijf ook flexibiliteit. Zo kunt u als aanvulling op ons verhuisteam ook zelf verhuizers inzetten. Deze verhuizers kunnen vrienden of familie zijn en kunnen onze professionele verhuizers ondersteunen. Dit scheelt direct in de kosten van het verhuizen, waardoor we nog goedkoper kunnen optreden als verhuisbedrijf in Utrecht.

Vul eenvoudig ons aanvraagformulier in en vergelijk onze lage prijs met die van andere verhuisbedrijven in Utrecht

Zorgvuldig samengestelde verhuisteams voor grote efficiëntie

Verhuizen is een vak apart. Onze verhuizers verstaan dat vak allemaal: zij hebben al vele verhuizingen tot een goed einde gebracht en zijn allemaal intern getraind. Ondanks dat veel van onze verhuizers studenten zijn, beginnen ze pas met verhuizen zodra ze onze interne verhuiscursus met een voldoende hebben afgerond. Zo bezitten zij dus de kennis die ze nodig hebben om elke verhuizing te overzien en goed uit te voeren.

Onze studenten werken altijd samen in teams met professionele verhuizers. Dit zijn zij gewend en zo weten zij dus ook wat zij aan elkaar hebben. Zo heeft elke verhuizer een expertise ontwikkeld. Waar de ene verhuizer gespecialiseerd is in het spierballenwerk, is de ander sterk in manoeuvreren of in snel en secuur verpakken. Op deze manier kunnen wij speciaal voor jou een team samenstellen bij het type verhuizing dat jij nodig hebt, en zorgen onze verhuizers ervoor dat jouw verhuizing goed wordt begeleid.

Zakelijke verhuizingen in Utrecht

Verhuis je binnenkort met je bedrijf naar een nieuw kantoor in, naar of vanuit Utrecht? Of heb je een archief dat uitgegroeid is tot een verzameling en wordt dat binnenkort verplaatst naar een nieuwe ruimte in de Domstad? Verhuisbedrijf Utrecht voert naast particulieren verhuizingen ook kantoorverhuizingen en archiefverhuizingen uit.

Het is bij een zakelijke verhuizing van belang dat het bedrijf weer zo snel mogelijk aan de slag kan om klanten verder te helpen en/of services goed uit te voeren. Het is daarom belangrijk dat zo’n verhuizing snel wordt uitgevoerd. Student Verhuis Service werkt met een planning die tot in de details ervoor zorgt dat jouw zakelijke bezittingen zo spoedig mogelijk overkomen in het nieuwe kantoorpand.

Daarnaast is het ook essentieel dat de spullen veilig en zonder schade overkomen. Verhuisbedrijf Utrecht werkt met professionele verhuizers en moderne materialen die ervoor zorgen dat de spullen is goede orde verhuisd worden. Geen zorgen dus, met Student Verhuis Service weet je zeker dat je binnen no time weer verder aan de slag kan in een nieuw pand.

De wijken in Utrecht

Utrecht, een stad die bekend staat om zijn wijken. De stad bestaat wel uit 10 verschillende wijken met elk zijn eigen karakter en wijkbureaus. En waar elke wijk ook weer zijn eigen buurt heeft (zoals Hoograven bij Zuid, Kanaleneiland bij Zuidwest en Zuilen bij Noordwest). Verhuisbedrijf Utrecht heeft meerdere verhuizingen uitgevoerd in de verschillende wijken in Utrecht en kennen daarmee de stad uit ons hoofd.

 

West
Noord-West
Overvecht
Oost
Noord-Oost
Zuid
Zuid-West
Leidsche Rijn
Binnenstad
Vleuten en de Meern

Goedkoop verhuizen in Utrecht en omgeving

Een verhuizing is iets wat je niet even zomaar doet. Het vergt veel tijd, en het kost ook nog veel geld. Van de aankoopmakelaar tot de overdrachtsbelasting en van de hypotheekadviseur tot de kosten van de verhuizing zelf. In het kort: een verhuizing is een aanslag op de portemonnee. En dan hebben we het nog niet eens over het decoreren van je nieuwe huis.

Verhuisbedrijf Utrecht helpt jou graag met het besparen op de kostenpost ‘de verhuizing’, en tegelijkertijd verhuizen wij jouw meubels snel en veilig naar jouw nieuwe huis. Een reden dat wij de kosten laag houden is doordat wij werken met jonge enthousiaste medewerkers in combinatie met professionele verhuizers.

Daarnaast houden we de efficiëntie van de verhuizing zo hoog mogelijk, denk hierbij aan ruime verhuiswagens en eventueel een aanhangwagen achter een verhuiswagen. Zo verhuizen wij jouw meubels snel en veilig, en houden we de kosten laag.

Benieuwd naar hoe goedkoop onze verhuisservice in Utrecht voor jou is? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier van Student Verhuis Service. Hiermee heb je direct inzicht in de kosten van de verhuizing.

Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Efficiënte en kwalitatieve verhuizingen met studenten

Bij het huren van een verhuisbedrijf kan je kiezen om de touwtjes in de handen te leggen van iemand anders. Dit kan spannend zijn aangezien je zelf geen controle meer hebt over je spullen en/ of over hoe de verhuizing eruit komt te zien. Bij verhuisbedrijf Utrecht kan je er op rekenen dat je in alle tijden zelf inspraak hebt over hoe de verhuizing eruit komt te zien. We doen dat namelijk samen met jou.

Tijdens de verhuizing hechten wij veel waarde aan flexibiliteit, prijs en kwaliteit. Dit betekend dat wij altijd proberen op te treden als goedkoopste verhuisbedrijf in Utrecht en omgeving. Maar desalniettemin mag dit niet ten koste gaan van de efficiëntie en kwaliteit van de verhuizingen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze werknemers goed zijn opgeleid door een interne opleiding, we beschikken over de modernste en stevigste verhuismaterialen, en gebruiken we vaak aanhangers om de ritten heen en weer te beperken. Op deze manier zorgen wij dat de prijs laag blijft, maar de kwaliteit hoog is. En niet te vergeten, wij helpen jou met verhuizen wanneer het jou uitkomt, of dit nu overdag of in de avond is en doordeweeks of in het weekend.

De professionaliteit van onze verhuisservice in Utrecht blijkt onder meer uit de reacties van vele tevreden klanten die we in Utrecht, maar ook in andere delen van het land hebben verhuisd. Zo zijn we ook actief als verhuisbedrijf Amsterdam en verhuisbedrijf Rotterdam.

 

 

Grote meubels en lastige spullen verhuizen in Utrecht

Grote unieke meubels zijn meestal een toevoeging voor in je huis. Het geeft sfeer en geeft net die ene extra thuis gevoel. Tot je moet verhuizen. Het zijn meestal niet de meest makkelijkste meubels om mee te nemen. Waar veel van je bezittingen met een karretje of jouw auto verhuisd kunnen worden, is dat een ander verhaal met grote meubels.

Student Verhuis Service helpt je graag. Wij kunnen van tevoren vaak al in schatten welk materiaal er nodig is om lastige meubels te verhuizen. Denk hierbij aan een geschikte verhuislift, maar ook aan een verhuiswagen die de meubels vervoert. Zo zijn onze verhuizers gespecialiseerd in het verhuizen van onder andere:

Direct inzicht in de kosten van alle verhuizingen

Benieuwd naar wat een verhuisbedrijf in, vanuit of naar Utrecht je gaat kosten? Gebruik ons aanvraagformulier. Hierin worden alle onderdelen van jouw verhuizing behandeld: van de afstand die afgelegd wordt tot het aantal verhuizers die je zelf kan regelen.

Op die manier kunnen wij direct een accurate prijsindicatie geven van de verhuiskosten van jouw bezittingen. Deze indicatie is geheel vrijblijvend en geeft een goed idee van hoeveel jij spaart door voor onze verhuizers te kiezen.

Dezelfde dag ontvang jij een offerte op maat zodat je precies weet hoeveel je kwijt bent. Zo kan je goed onderzoek doen en eventueel vergelijken met andere verhuisbedrijven in Utrecht.

Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.