Student Verhuis Service B.V heeft de goedkoopste verhuizers van Utrecht!

Gaat u binnenkort verhuizen in Utrecht of verlaat u juist de stad om het platteland op te zoeken? Dan kan een professioneel verhuisbedrijf in de buurt van Utrecht u helpen om uw meubels en andere bezittingen te verhuizen. Student Verhuis Service biedt u deze verhuisservice in Utrecht. We verhuizen uw meubels op een professionele wijze en goedkoop. Onze verhuizers gaan zorgvuldig om met uw bezittingen en zelfs de meest lastige meubels worden vlot verhuisd zodat u uw nieuwe huis snel tot een thuis kunt maken. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw verhuizing in of naar Utrecht? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier. U krijgt dan direct inzicht in de kosten van uw verhuizing. Deze kosten zijn indicatief. Dezelfde dag wordt uw aanvraag behandeld door een van onze medewerkers en krijgt u een offerte op maat voor de verhuisservice in Utrecht. Deze offerte kunt u vergelijken met andere verhuisbedrijven in Utrecht. Vaak komen we als het goedkoopste verhuisbedrijf in Utrecht uit de bus!


 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Goedkoop verhuisbedrijf in Utrecht

Student Verhuis Service is een verhuisbedrijf dat door efficiënt te werken kan optreden als goedkoop verhuisbedrijf in Utrecht. Zo maken we gebruik van ruime verhuiswagens en verhuisliften. Hierdoor kunnen we het aantal ritten verlagen en kunnen we uw meubels snel verhuizen, ook al bevinden de meubels zich op een hoger gelegen verdieping. Verder worden de verhuizingen in Utrecht en omgeving vaak uitgevoerd door teams die bestaan uit een goede mix van jeugdig enthousiasme en ervaring. Door deze mix kunnen we de arbeidskosten gering houden en kunnen we optreden als een goedkoop verhuisbedrijf in Utrecht. Hier profiteert u van doordat u een goedkope verhuisservice af kunt nemen en vlot kunt verhuizen naar uw nieuwe woning. Hierbij maakt het niet uit of u in Utrecht blijft, of juist gaat verhuizen naar de andere kant van het land of zelfs naar het buitenland. Onze verhuizers helpen u graag verder om uw verhuizing in goede banen te leiden!

Verhuisservice voor iedere verhuizing

Als verhuisbedrijf zijn we vrijwel dagelijks actief in Utrecht en omgeving. Hierbij verhuizen we vaak particulieren, maar ook regelmatig bedrijven. Bij particulieren lopen de verhuizingen uiteen van verhuizingen van gezinnen naar een grotere woning, of van studenten die naar hun eerste appartement verhuizen. Ook senioren die vanuit hun woning verhuizen naar een seniorenwoning verhuizen we regelmatig. Vaak verhuizen dan niet alle meubels mee omdat er in de seniorenwoning geen plaats meer is voor alle meubels. Tijdens de verhuizing houden we hier rekening mee. We verhuizen dan een deel van de meubels naar uw nieuwe woning, terwijl de andere meubels elders worden gestald. Eventueel kan Student Verhuis Service zelfs (tijdelijke) opslag bieden voor deze meubels. Heeft u hier vragen over? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder bij het verhuizen in Utrecht!

Enkele voorbeelden van onze diensten als verhuisbedrijf Utrecht:

 • Complete gezinswoning verhuizen binnen Utrecht
 • Zware objecten verhuizen zoals een wasmachine, kast of marmeren tafel
 • Verhuislift inzetten voor hoge verdiepingen in flats of appartementen in Utrecht
 • Complete woningontruimingen
 • Kleinere verhuizingen zoals bijvoorbeeld een studentenkamer

Professionele verhuizingen

Student Verhuis Service hecht waarde aan flexibiliteit, prijs en kwaliteit. We proberen altijd op te treden als goedkoopste verhuisbedrijf in Utrecht en omgeving, maar dit mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van de verhuizing. Daarom werken we alleen met medewerkers die getraind zijn om goed te verhuizen en hebben we de beschikking over de meest moderne verhuismaterialen om de verhuizing in goede banen te leiden. De professionaliteit van onze verhuisservice in Utrecht blijkt onder meer uit de reacties van vele tevreden klanten die we in Utrecht, maar ook in andere delen van het land hebben verhuisd. Zo zijn we ook actief als verhuisbedrijf in Amsterdam en verhuisbedrijf in Rotterdam. Naast de professionaliteit van iedere verhuizing, bieden we als verhuisbedrijf ook flexibiliteit. Zo kunt u als aanvulling op ons verhuisteam ook zelf verhuizers inzetten. Deze verhuizers kunnen vrienden of familie zijn en kunnen onze professionele verhuizers ondersteunen. Dit scheelt direct in de kosten waardoor we nog goedkoper kunnen optreden als verhuisbedrijf in Utrecht.

Zakelijke verhuizingen in Utrecht

Dagelijks verhuizen we vele particulieren, maar ook als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf voor een zakelijke verhuizing kunnen we u verder helpen. Planning en snelheid staan bij zakelijke verhuizingen in Utrecht hoog in het vaandel. We proberen uw zakelijke bezittingen zo spoedig mogelijk te verhuizen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Zo kunnen de medewerkers snel weer aan de slag om uw klanten verder te helpen. Heeft u vragen over een zakelijke verhuizing? Neem dan vrijblijvend contact op.


Dit scheelt u veel tijd en bovendien is de kans op schade veel kleiner wanneer u de verhuizing uit laat voeren door een professioneel verhuisbedrijf. We helpen u graag verder!

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van de verhuisservice Utrecht
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een inschatting op maat
 3. Klik hieronder om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Goedkoop verhuizen in Utrecht en omgeving

verhuizersutrechtEen verhuizing heeft vaak veel voeten in de aarde. Niet alleen vergt het veel tijd, maar het kost ook veel geld. Van de aankoopmakelaar tot de overdrachtsbelasting en van de hypotheekadviseur tot de kosten van de verhuizing zelf. Juist op deze laatste kostenpost kunnen wij u helpen om te besparen. Onze verhuizers kunnen uw meubels relatief veilig verhuizen en daardoor de kosten van de verhuizing drukken. We kunnen goedkoop verhuizen in Utrecht doordat we werken met jonge enthousiaste medewerkers in combinatie met meer ervaren krachten. Verder weten we de efficiëntie van de verhuizingen zo hoog mogelijk te houden waardoor u profiteert van lagere verhuiskosten. Bent u benieuwd hoe goedkoop onze verhuisservice in Utrecht voor u is? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier van Student Verhuis Service. Hiermee krijgt u direct inzicht in de kosten van de verhuizing.

Lastige meubels verhuizen in Utrecht

Veel bezittingen kunt u waarschijnlijk zelf verhuizen met een karretje of in uw auto. Toch is het fijn om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen voor uw verhuizing in Utrecht. Niet alleen scheelt u dit veel werk, maar ook de lastig te verhuizen meubels kunnen dan vlot en veilig verhuisd worden. Zo zijn onze verhuizers ook gespecialiseerd in het verhuizen van onder andere:

 • Piano’s
 • Wasmachines
 • Dressoirs
 • Kasten

Onze verhuizers kennen Utrecht bovendien erg goed. Dit betekent dat we vaak van tevoren al in kunnen schatten welk materieel we nodig hebben om de lastige meubels te verhuizen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geschikte verhuislift, maar ook aan een verhuiswagen die de meubels kan vervoeren. In de nauwe binnenstraten van Utrecht kan niet altijd een verhuiswagen komen met een karretje erachter. Dankzij onze kennis van de stad kunnen we hier van tevoren al op anticiperen. Bovendien weten we ook voor welke straten we een rij ontzegging aan moeten vragen omdat we zo vaak actief zijn als verhuisbedrijf Utrecht.

Direct inzicht in uw kosten

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw verhuizing in, naar of vanuit Utrecht? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier. In dit aanvraagformulier worden alle onderdelen van uw verhuizing behandeld. Van de afstand die afgelegd moet worden tot het aantal verhuizers dat u zelf regelt. Op die manier kunnen we direct een prijsindicatie geven van de verhuiskosten van uw bezittingen. Dezelfde dag ontvangt u vervolgens een offerte op maat zodat u de exacte kosten voor de verhuizing weet en kunt vergelijken met concurrerende verhuisbedrijven in Utrecht.

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost
Goedkoop verhuisbedrijf in Utrecht?
5 (99.43%) 35 votes