Gaat u binnenkort verhuizen in Utrecht of verlaat u juist de Domstad om het platteland of een andere stad op te zoeken? Zoekt u een betrouwbaar en goedkoop verhuisbedrijf in (de buurt van) Utrecht dat u de zorgen van uw verhuizing uit handen kan nemen?

Kies voor Student Verhuis Service, het goedkope verhuisbedrijf in Utrecht voor iedereen!

 • Professioneel verhuizen voor studentenprijzen
 • Direct online inzicht in de prijs van uw verhuizing
 • Verhuizen wanneer u dat wilt

Verhuiswagens Student Verhuis Service

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw verhuizing in, van of naar Utrecht? Maak dan gebruik van het eenvoudige aanvraagformulier. U krijgt direct inzicht in de kosten van uw verhuizing. Deze kosten zijn indicatief.

Dezelfde dag wordt uw aanvraag behandeld door een van onze medewerkers en krijgt u een offerte op maat voor het verhuisbedrijf Utrecht. Deze offerte kunt u vergelijken met andere verhuisbedrijven in Utrecht. Vaak komen wij uit een vergelijking met andere verhuisbedrijven als goedkoopste verhuisservice in Utrecht (en omgeving) uit de bus!

 1. Student Verhuis Service is dé goedkoopste verhuisservice werkzaam als verhuisbedrijf Utrecht;
 2. Wij scoren gemiddeld een 4,7 op 5 uit ± 1.000 beoordelingen van klanten;
 3. Binnen 5 minuten hebt u een accurate prijs met ons eenvoudige aanvraagformulier;
 4. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor ieder type verhuizing.
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Goedkoop verhuizen in de gemeente Utrecht

Student Verhuis Service is een professioneel verhuisbedrijf in de buurt van Utrecht dat u graag verder helpt om uw meubels en andere bezittingen te verhuizen.

Als verhuisbedrijf Utrecht verhuizen wij uw meubels op een professionele wijze en goedkoop. Onze verhuizers gaan zorgvuldig om met uw bezittingen en zelfs de meest lastige meubels worden vlot verhuisd. Zo kunt u uw nieuwe huis snel tot een thuis maken!

Wij zijn een verhuisbedrijf dat door efficiënt te werken kan optreden als goedkoop verhuisbedrijf Utrecht.Gratis verhuisdozen bij Student Verhuis Service

Zo maken we gebruik van ruime verhuiswagens en verhuisliften. Hierdoor kunnen we het aantal ritten verlagen en kunnen we uw meubels snel verhuizen, ook al bevinden de meubels zich op een hoger gelegen verdieping.

Verder worden de verhuizingen in Utrecht en omgeving vaak uitgevoerd door teams die bestaan uit een goede mix van verhuizers met jeugdig enthousiasme en verhuizers met veel ervaring in het verhuizen.

Door deze mix kunnen we de arbeidskosten gering houden en kunnen we optreden als een goedkoop verhuisbedrijf in Utrecht, dat vaak goedkoper is dan andere verhuisbedrijven. Hier profiteert u van doordat u een goedkope maar vakbekwame verhuisservice af kunt nemen en vlot kunt verhuizen naar uw nieuwe woning.

Hierbij maakt het niet uit of u in Utrecht blijft, of juist gaat verhuizen naar de andere kant van het land (bijvoorbeeld naar Den Helder) of zelfs internationaal verhuist. Ook voor uw lokale verhuizing naar Woerden, Gouda, Nieuwegein of Houten staan wij voor u klaar. Onze verhuizers helpen u graag verder om uw verhuizing in goede banen te leiden!

Verhuisservice voor alle verhuizingen in Utrecht

Veel verhuisbedrijven hebben zich gespecialiseerd in één type verhuizing. Wij hebben ons ten doel gesteld om verhuizen voor iedereen goedkoop te maken. Wij bieden dus ook, in tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven, allerlei verschillende soorten verhuizingen aan. Als verhuisbedrijf zijn we vrijwel dagelijks actief in Utrecht en omgeving en voeren wij dagelijks verschillende soorten verhuizingen uit.

Zo bent u bijvoorbeeld bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres voor de volgende soorten verhuizingen en bijpassende diensten:

Hieronder lichten we graag enkele van onze diensten kort toe.

Particuliere verhuizingen

Bij particulieren lopen de verhuizingen uiteen van verhuizingen van gezinnen naar een grotere woning, of van studenten die naar hun eerste appartement verhuizen. Ook senioren die vanuit hun woning verhuizen naar een seniorenwoning verhuizen we regelmatig.

Seniorenverhuizingen

Vaak verhuizen bij seniorenverhuizingen niet alle meubels mee, omdat er in de seniorenwoning geen plaats meer is voor alle meubels. Tijdens de verhuizing houden we hier rekening mee. We verhuizen dan een deel van de meubels naar uw nieuwe woning, terwijl de andere meubels elders worden gestald. Eventueel kan Student Verhuis Service zelfs (tijdelijke) opslag bieden voor deze meubels.

Heeft u vragen over het huren van opslag bij Student Verhuis Service? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder bij het verhuizen in Utrecht!

Voorbeelden van opdrachten die Student Verhuis Service uitvoert in Utrecht

 • Complete gezinswoning verhuizen binnen Utrecht;
 • Zware objecten verhuizen zoals een wasmachine, kast, koelkast of brandkast;
 • Verhuislift inzetten voor hoge verdiepingen in flats of appartementen in Utrecht;
 • Complete woningontruimingen, eventueel met schoonmaakwerkzaamheden;
 • Kleinere verhuizingen, zoals van een studentenkamer

 1. Via het eenvoudige aanvraagformulier ziet u direct een zeer nauwkeurige schatting van de kosten van uw verhuizing
 2. Dezelfde dag nog, krijgt u een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Benieuwd wat uw verhuizing kost? Kom het binnen 5 minuten te weten via onderstaande knop.
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Uw wensen centraal tijdens het verhuizen

Als klantgericht verhuisbedrijf in Utrecht en omgeving luisteren we altijd allereerst naar uw verhuiswensen.

Alle verhuizingen zien er anders uit en onze verhuizers hebben dan ook bij elke opdracht te maken met andere aandachtspunten. Alle verhuizingen zijn uniek, en dit maakt het werk voor ons hele verhuisbedrijf, van planners tot verhuizers, gevarieerd en uitdagend en dus leuk. Onze verhuizers en ondersteunende personeelsleden zullen dan ook altijd met veel plezier uw wensen aangaande uw verhuizing in de praktijk vormgeven.

Onze verhuizers hebben ruime ervaring in particuliere en bedrijfsverhuizingen en zijn klantgericht ingesteld. Hebt u voor, tijdens of na het verhuizen speciale wensen? Deel deze met ons verhuisbedrijf en onze verhuizers plannen hun werkzaamheden graag aan de hand van uw wensen.

Verhuizers bij u op de stoep op een door u gewenst moment

Bij ons verhuisbedrijf draait het erom uw verhuizing geheel volgens uw wensen te laten verlopen. Dit houdt niet alleen in dat de verhuizers hun werk bijvoorbeeld in een bepaalde volgorde of met inachtneming van bepaalde richtlijnen uitvoeren. Wat wij u als klantgericht verhuisbedrijf verder willen bieden, is een verhuizing op een tijdstip dat u uitkomt.

Hebt u dus speciale wensen aangaande het tijdstip waarop uw verhuizing moet plaatsvinden? Krijgt u bij andere verhuisbedrijven 0 op het rekest? De professionele verhuizers en de studentverhuizers van Student Verhuis Service staan ook buiten kantoortijden graag voor u klaar.

Wilt u goedkoop verhuizen en zelf het tijdstip van uw verhuizing bepalen? Kies voor een verhuisbedrijf dat zijn verhuizers bij u op de stoep laat staan op de dag en tijd die u uitkomen!

Goede beoordelingen voor Student Verhuis Service

Student Verhuis Service krijgt regelmatig beoordelingen van klanten. Deze beoordelingen geven een eerlijk beeld van de werkzaamheden die Student Verhuis Service voor deze klanten heeft uitgevoerd.

Wij zijn er trots op dat wij onze klanten al bij zoveel verhuizingen hebben mogen helpen. Uit de vele beoordelingen van onze klanten blijkt dat onze verhuisservice gewaardeerd wordt: uit meer dan 1000 beoordelingen ontvingen wij een score van 4,7 op 5!

Snel uw verhuiskosten bekijken

Professioneel verhuismateriaal voor een probleemloze verhuizing

Als professioneel verhuisbedrijf Utrecht hebben we de beschikking over modern verhuismateriaal. Dankzij dit materiaal zijn we in staat om uw inboedel op een snelle, maar vooral veilige manier te verhuizen. Dit ziet u niet alleen terug in de vele positieve beoordelingen van klanten die u zijn voorgegaan, maar ook in de kosten van de verhuizing.

Dankzij de efficiëntie en de geringe kans op schade aan uw bezittingen, kunnen we onze verhuisservice in Utrecht goedkoper aanbieden dan andere verhuisbedrijven in de Domstad.

Het verhuismateriaal waar we dagelijks een beroep op doen bestaat bijvoorbeeld uit verhuisliften die wel tot de 18 meter kunnen reiken. Voor de meeste gebouwen is dat de vijfde verdieping.

Door het gebruik van de verhuisliften kunnen we zware meubels zoals kasten, banken en witgoed snel en veilig verticaal verplaatsen. Vanuit de verhuislift worden de meubels direct in een ruime verhuiswagen geplaatst, zodat we het vervoer vanuit Utrecht snel kunnen beginnen. We zijn niet enkel als verhuisbedrijf Utrecht actief, maar verhuizen van en naar alle Nederlandse plaatsen. Zo zijn we geregeld actief als bijvoorbeeld verhuisbedrijf Den Haag of verhuisbedrijf Delft.

Wanneer de afstanden vrij groot zijn, kan het aantrekkelijk zijn om de verhuiswagen uit te rusten met een aanhanger, zodat het verhuisteam minder vaak heen en weer hoeft te rijden. Dit is efficiënter en duurzamer. Ook blijven op deze manier de kosten voor uw verhuizing lager en kunnen we optreden als goedkoopste verhuisbedrijf Utrecht.

Daarnaast maken we ook gebruik van andere verhuismaterialen zoals:

 • Verhuisdozen
 • Rolmaterialen
 • Dekens
 • Beschermmateriaal
 • Touw en blok

Efficiënte en kwalitatieve verhuizingen met studenten

Student Verhuis Service hecht waarde aan

 • Flexibiliteit
 • Prijs
 • Kwaliteit

We proberen altijd op te treden als goedkoopste verhuisbedrijf in Utrecht en omgeving, maar dit mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van de verhuizingen die wij uitvoeren. Daarom werken we alleen met verhuizers die getraind zijn om goed te verhuizen en hebben we de beschikking over de modernste verhuismaterialen om de verhuizing in goede banen te leiden.

De professionaliteit van onze verhuisservice in Utrecht blijkt onder meer uit de reacties van vele tevreden klanten die we in Utrecht, maar ook in andere delen van het land hebben verhuisd. Zo zijn we ook actief als verhuisbedrijf Amsterdam en verhuisbedrijf Rotterdam.

 

Student Verhuis Service vs. andere verhuisbedrijven

Wat ons onderscheidt van andere verhuisbedrijven, is dat wij met studenten werken als verhuizers. Onze studenten zijn goed opgeleid en kennen de kneepjes van het verhuisvak. Zij werken hard en hebben plezier in hun werk. Ze houden van verhuisuitdagingen en zetten hun kennis en expertise graag in om van uw verhuizing een geslaagde verhuizing te maken.

Naast de professionaliteit van iedere verhuizing bieden we als verhuisbedrijf ook flexibiliteit. Zo kunt u als aanvulling op ons verhuisteam ook zelf verhuizers inzetten. Deze verhuizers kunnen vrienden of familie zijn en kunnen onze professionele verhuizers ondersteunen. Dit scheelt direct in de kosten van het verhuizen, waardoor we nog goedkoper kunnen optreden als verhuisbedrijf in Utrecht.

Vul eenvoudig ons aanvraagformulier in en vergelijk onze lage prijs met die van andere verhuisbedrijven in Utrecht!

 

Zorgvuldig samengestelde verhuisteams voor grote efficiëntie

Verhuizen is een vak apart. Onze verhuizers verstaan dat vak allemaal: zij hebben al vele verhuizingen tot een goed einde gebracht en zijn allemaal getraind. Hoewel veel van hen student zijn, beginnen zij pas met verhuizen op het moment dat zij met goed gevolg een verhuiscursus hebben afgerond. Zij bezitten dus de kennis die zij nodig hebben om elke verhuizing te overzien en goed uit te voeren.

Onze student verhuizers werken altijd samen in teams. Dit zijn zij gewend, en zij weten dus wat zij aan hun collega’s hebben. Wij moedigen elke verhuizer aan om een eigen expertise te ontwikkelen. Waar de ene verhuizer gespecialiseerd is in het spierballenwerk, is een ander sterk in manoeuvreren of in snel en secuur verpakken. Wij houden bij het samenstellen van de verhuisteams rekening met de expertises van elke verhuizer. Dit zorgt ervoor dat de verhuizers die uw verhuizing begeleiden, speciaal zijn uitgekozen bij het type verhuizing dat u nodig hebt. Deze aanpak maakt ons tot een zeer klantgericht verhuisbedrijf.

 

Zakelijke verhuizingen in Utrecht

Dagelijks verhuizen we vele particulieren, maar ook als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf voor een zakelijke verhuizing in, van of naar Utrecht kunnen onze verhuizers u verder helpen. Zo voeren wij bijvoorbeeld kantoorverhuizingen en archiefverhuizingen uit.

Planning en snelheid staan bij zakelijke verhuizingen in Utrecht hoog in het vaandel. We proberen uw zakelijke bezittingen zo spoedig mogelijk te verhuizen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Zo kunnen de medewerkers snel weer aan de slag om uw klanten verder te helpen.

Heeft u vragen over een zakelijke verhuizing? Neem dan vrijblijvend contact op.


Verhuizen uitbesteden scheelt u veel tijd en bovendien is de kans op schade veel kleiner wanneer u de verhuizing uit laat voeren door een professioneel verhuisbedrijf. We helpen u graag verder!

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van de verhuisservice Utrecht
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een inschatting op maat
 3. Klik hieronder om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Goedkoop verhuizen in Utrecht en omgeving

Verhuisbedrijf Utrecht, Dom Utrecht, Student Verhuis ServiceEen verhuizing heeft vaak veel voeten in de aarde. Niet alleen vergt het veel tijd, maar het kost ook veel geld. Van de aankoopmakelaar tot de overdrachtsbelasting en van de hypotheekadviseur tot de kosten van de verhuizing zelf: een verhuizing kan een aanslag zijn op de portemonnee.

Juist op deze laatste kostenpost kunnen wij u helpen om te besparen. Onze verhuizers kunnen uw meubels veilig verhuizen en daardoor de kosten van de verhuizing drukken. We kunnen goedkoop verhuizen in Utrecht doordat we werken met jonge enthousiaste medewerkers in combinatie met meer ervaren krachten.

Verder weten we de efficiëntie van de verhuizingen zo hoog mogelijk te houden, waardoor u profiteert van lagere verhuiskosten. Bent u benieuwd hoe goedkoop onze verhuisservice in Utrecht voor u is? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier van Student Verhuis Service. Hiermee krijgt u direct inzicht in de kosten van de verhuizing.

 

Grote meubels en lastige spullen verhuizen in Utrecht

Veel bezittingen kunt u waarschijnlijk zelf verhuizen met een karretje of in uw auto. Toch is het fijn om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen voor uw verhuizing in Utrecht. Niet alleen scheelt u dit veel werk, maar ook de lastig te verhuizen meubels kunnen dan vlot en veilig verhuisd worden. Zo zijn onze verhuizers ook gespecialiseerd in het verhuizen van onder andere:

Onze verhuizers kennen Utrecht bovendien erg goed. Dit betekent dat we vaak van tevoren al in kunnen schatten welk materieel we nodig hebben om de lastige meubels te verhuizen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geschikte verhuislift, maar ook aan een verhuiswagen die de meubels kan vervoeren.

In de nauwe binnenstraten van Utrecht kan niet altijd een verhuiswagen komen met een karretje erachter. Dankzij onze kennis van de stad kunnen we hierop anticiperen. Bovendien weten we ook voor welke straten we een rij ontzegging aan moeten vragen omdat we zo vaak actief zijn als verhuisbedrijf Utrecht.

 

Direct inzicht in de kosten van alle verhuizingen

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw verhuizing in, naar of vanuit Utrecht? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier. In dit aanvraagformulier worden alle onderdelen van uw verhuizing behandeld: van de afstand die afgelegd moet worden tot het aantal verhuizers dat u zelf regelt.

Op die manier kunnen we direct een prijsindicatie geven van de verhuiskosten van uw bezittingen. Deze indicatie is geheel gratis en geeft een goed idee van hoeveel u spaart door voor onze verhuizers te kiezen.

Dezelfde dag ontvangt u vervolgens een offerte op maat zodat u de exacte kosten voor de verhuizing weet en kunt vergelijken met concurrerende verhuisbedrijven in Utrecht.

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost