Verhuislift huren Utrecht

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7336 recensies
js_loader

Verhuizen vanuit of naar een etagewoning of kantoorpand op een etage kan een stuk gemakkelijker worden als je kiest voor een verhuislift huren. Bij Student Verhuis Service huur je zeer voordelig een verhuislift in Utrecht.

Direct weten wat jouw verhuizing kost? Gebruik ons interactieve aanvraagformulier!
Ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte: verstuur het formulier vóór 18 uur
Sta versteld van de lage prijs waarvoor je professioneel verhuisd kunt worden!

Verhuislift huren Utrecht bij Student Verhuis Service

Student Verhuis Service is voor velen hét adres als zij gaan verhuizen. Wij zijn een betrouwbaar verhuisbedrijf dat zeer positief beoordeeld wordt:

  • 7000+ beoordelingen op Google, gemiddelde: 4,8/5
  • 350+ beoordelingen op Facebook, gemiddelde 4,4/5

Ook als je een verhuislift wilt huren voor jouw verhuizing in Utrecht, ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen we je graag meer over de huur van een verhuislift, ook wel ladderlift genoemd, in Utrecht.

Ladderlift huren Utrecht: voor al jow verhuizingen in en om Utrecht

Het maakt niet uit voor welk soort verhuizing je een ladderlift wilt huren in Utrecht. Student Verhuis Service voert dagelijks een groot aantal uiteenlopende soorten verhuizingen uit, waarbij onze verhuizers geregeld een ladderlift gebruiken.

Zakelijke en particuliere verhuizingen met een verhuislift

Je kunt op onze professionele verhuisservice rekenen voor zowel zakelijke verhuizingen als particuliere verhuizingen. Of je nu een volledig archief inclusief zware kasten wilt verhuizen vanaf een verdieping of in je eentje een nieuwe bovenwoning betrekt met een bescheiden hoeveelheid bezittingen: de verhuisliften van Student Verhuis Service maken jouw verhuizing een stuk gemakkelijker.

Al onze verhuisdiensten

Een verhuislift huren kun je slim combineren met een van onze andere verhuisdiensten. Denk bijvoorbeeld aan een woningontruiming die veel sneller gaat als je een verhuislift inzet, of een internationale verhuizing waarbij veel tijd wordt gespaard tijdens het inladen van de spullen als deze aan de lopende band met de verhuislift naar beneden worden getransporteerd.

Onze verhuisdienstverlening bestaat uit:

Je kunt bij ons ook andere verhuisgerelateerde zaken huren. Voer jouw verhuizing bijvoorbeeld goedkoop zelf uit, maar kies wel voor het kopen of huren van professionele verhuisdozen  via Student Verhuis Service.

Verhuislift huren: ook voor jouw verhuizing elders in Nederland

Zeker in grote, oudere steden, zoals Utrecht, staan veel oude panden die het (de bezitter van) de gemiddelde hoekbank of antieke kast erg moeilijk kunnen maken tijdens de verhuizing. Er is vaak geen lift en de trappenhuizen zijn smal, met weinig manoeuvreerruimte. Juist in een stad als Utrecht is een verhuislift daarom een veelgeziene verhuishulp, vooral in de binnenstad.

Ook in andere grote Nederlandse steden is een verhuislift huren een goede methode om jouw verhuizing een stuk gemakkelijker, sneller en in veel gevallen ook veiliger uit te voeren. Student Verhuis Service biedt je daarom ook de volgende diensten:

Voorwaarden voor verhuisliftenverhuur van Student Verhuis Service

De verhuur van de verhuisliften van Student Verhuis Service is aan een aantal voorwaarden gebonden:

  • Losse verhuur mogelijk

Je kunt bij ons ook een losse verhuislift huren, dus zonder dat je je gehele verhuizing direct aan ons uitbesteedt.

  • Je huurt ook altijd een bediener in

Als je bij ons een verhuislift huurt, huur je hier altijd een bediener bij. Zo garanderen wij dat jouw verhuizing met de verhuislift veilig en snel gebeurt.

  • Bediener is ook direct een verhuizer die je helpt verhuizen

De bediener die je inhuurt voor de verhuislift, staat uiteraard ook tot jouw beschikking om andere verhuistaken uit te voeren. Hij helpt je graag om jouw verhuizing soepel en snel te laten verlopen.

  • Een verhuislift huurt je voor een minimum van 1 uur

Je neemt de verhuislift bij ons altijd af voor een minimum van 1 uur.

Goedkoop verhuislift huren Utrecht

Een van de grootste voordelen van een verhuislift huren bij Student Verhuis Service is de prijs: wij zijn in verreweg de meeste gevallen de goedkoopste partij. Wil je dus goedkoop een verhuislift huren in Utrecht? Neem contact op met Student Verhuis Service! Als je vandaag contact opneemt vóór 18 uur, krijg je ook vandaag nog antwoord.

Bijkomend voordeel is dat Student Verhuis Service een groot aantal verhuisliften bezit. De kans dat je achter het net grijpt, zoals bij verhuurbedrijven met enkele liften gemakkelijk kan gebeuren, is dus zeer klein. Ook op korte termijn een verhuislift huren voor jouw verhuizing in Utrecht of elders in Nederland is dus bij Student Verhuis Service geen enkel probleem.

Student Verhuis Service als jouw verhuisbedrijf Utrecht

Heb je meer nodig voor jouw verhuizing dan enkel een verhuislift? Student Verhuis Service wordt tevens vaak ingezet als verhuisbedrijf Utrecht en voert in die hoedanigheid met grote regelmaat verschillende soorten verhuizingen uit in en om Utrecht. Zowel voor grote als kleine en zowel voor zakelijke als particuliere verhuizingen worden wij regelmatig ingezet in Utrecht.

Wat kost een verhuislift huren bij Student Verhuis Service?

Bij Student Verhuis Service zijn de kosten van een verhuislift huren verrassend laag: je huurt bij ons al een verhuislift voor 30 euro per uur. De bediener die je erbij huurt, kost €32,50 per uur. Dat betekent dus dat je bij ons een verhuislift inclusief professionele bediener huurt voor slechts €62,50 per uur.

Meer informatie over onze verhuistarieven vindt je op onze pagina tarieven.

Benieuwd naar de kosten van een verhuislift huren Utrecht?

Wil je vandaag nog reactie, neem dan contact op vóór 18 uur
Je ontvangt direct een kostenindicatie van jouw verhuizing met de verhuislift
Ga je akkoord? Dan reserveer je de lift en voer je jouw verhuizing straks veilig en snel uit met een verhuislift!

Direct verhuislift huren Utrecht: hier aanvragen

Heb je een verhuislift nodig voor jouw verhuizing in Utrecht? Wij sturen je graag een gespecificeerde offerte. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ben je benieuwd wat het kost om jouw gehele verhuizing vanuit, naar of binnen Utrecht uit te besteden aan Student Verhuis Service?

Met ons interactieve aanvraagformulier bereken je jouw verhuiskosten direct. Dit kost slechts enkele minuten.
Vandaag het formulier verstuurd (vóór 18 uur)? Dan krijg je vandaag nog reactie van ons.
Ontdek binnen enkele minuten hoe goedkoop verhuizen is met een professioneel verhuisbedrijf!

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Veelgestelde vragen over de verhuislift

Onze standaard verhuislift heeft een bereik van achttien meter. Dit is lang genoeg om zonder problemen tot de vierde verdieping te komen. Ook hebben wij nog een XL-lift, deze heeft een bereik van 31 meter! Dit is genoeg om tot de zevende en soms tot de achtste verdieping te komen.

Onze verhuisliften kunnen ± 150kg verplaatsen.

Voor enkel de lift vragen we je om minimaal 1 parkeervak vrij te houden. Heb je ook een verhuiswagen besteld? Dan verzoeken we je om minimaal 3 parkeerplekken vrij te houden.

De verhuislift moet zo dicht mogelijk tegen het pand komen te staan. Op deze manier kan de lift optimaal gebruikt worden. Verhuis je vanaf de 1e verdieping? Dan werkt het net wat anders, de lift is hier officieel niet voor gebouwd en moet dus ongeveer 6 meter van het pand af komen te staan.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen