Als u binnenkort gaat verhuizen is het verstandig om nu al verhuisdozen te bestellen. Bij uw verhuizing zorgen wij altijd voor voldoende verhuisdekens en spanbanden, deze hoeft u dus zelf niet te regelen. Verhuisdozen zijn altijd bij ons te huren, of u nou zelf verhuist of gebruik maakt van onze verhuisservice.

Kijk hier voor meer informatie over onze verhuisdozen.

Bezorgen

Update 6 March 2021:
In verband met de afgekondigde lockdown is het tot nader order niet meer mogelijk om inpakmateriaal bij ons terug te brengen. U kunt uw inpakmateriaal bestellen via onderstaand formulier om te laten bezorgen. Voor het afhalen van inpakmaterialen dient u telefonisch een afspraak te maken op +31 20 26 000 24.

Wij kunnen inpakmaterialen doordeweeks, binnen Amsterdam, tussen 9:00 en 19:00, bezorgen voor €35,- (excl. brandstofkosten). Indien u inpakmaterialen aan huis bezorgd wilt hebben buiten Amsterdam betaalt u €35,- per uur voor de tijd die de verhuizer onderweg is, met een minimum van 1 uur (excl. brandstofkosten). Bij huur van verhuisdozen krijgt u de betaalde borg retour indien de verhuisdozen in goede staat zijn. U kunt zelf een levertijd aangeven, houd rekening met een speling van 2 uur.