Update 21 January 2022: In verband met de afgekondigde lockdown is het tot nader order enkel mogelijk om op afspraak inpakmateriaal bij ons op te halen of terug te brengen. U kunt uw inpakmateriaal bestellen via ons formulier om te laten bezorgen. Voor het ophalen en afhalen van inpakmaterialen dient u telefonisch een afspraak te maken op +31 20 26 000 24.

Als u binnenkort gaat verhuizen is het verstandig om nu al verhuisdozen te bestellen. Bij uw verhuizing zorgen wij altijd voor voldoende verhuisdekens en spanbanden, deze hoeft u dus zelf niet te regelen. Verhuisdozen zijn altijd bij ons te huren, of u nou zelf verhuist of gebruik maakt van onze verhuisservice. Kijk hier voor meer informatie over onze verhuisdozen.

Bezorgen

Wij kunnen inpakmaterialen doordeweeks, binnen Amsterdam, tussen 9:00 en 19:00, bezorgen voor €35,- (excl. brandstofkosten). Indien u inpakmaterialen aan huis bezorgd wilt hebben buiten Amsterdam betaalt u €35,- per uur voor de tijd die de verhuizer onderweg is, met een minimum van 1 uur (excl. brandstofkosten). Bij huur van verhuisdozen krijgt u de betaalde borg retour indien de verhuisdozen in goede staat zijn. U kunt zelf een levertijd aangeven, houd rekening met een speling van 2 uur.
Ziet u geen formulier? Klik dan hier.