Verhuisdozen Huren bij Student Verhuis Service

Wij leveren alle onderstaande inpakmaterialen bij u aan huis voor slechts €35,- (excl. brandstofkosten)

Als u binnenkort gaat verhuizen is het verstandig om nu al verhuisdozen te bestellen.
Verhuisdozen zijn altijd bij ons te huren in Amsterdam, of u nou zelf verhuist of gebruik maakt van onze verhuisservice.

Kijk hier voor meer informatie over onze verhuisdozen.

Bezorgen

Wij kunnen inpakmaterialen doordeweeks, binnen Amsterdam, tussen 9:00 en 19:00, bezorgen of ophalen voor €35,- (excl. brandstofkosten).

Indien u inpakmaterialen aan huis bezorgd wilt hebben buiten Amsterdam betaalt u €35,- per uur voor de tijd die de verhuizer onderweg is, met een minimum van 1 uur (excl. brandstofkosten).

Bij huur van verhuisdozen krijgt u de betaalde borg retour indien de verhuisdozen in goede staat zijn.

U kunt zelf een levertijd aangeven, houd rekening met een speling van 2 uur.

Zelf ophalen en terugbrengen

Alle inpakmaterialen kunnen ook opgehaald of teruggebracht worden aan op het adres van Student Verhuis Service, aan de Wenckebachweg 159 te Amsterdam. Als u dozen wilt komen ophalen, kunt u een half uur van tevoren contact met ons opnemen om er zeker van te zijn dat er iemand op kantoor aanwezig is. U kunt ons bereiken op: +31 (0)900-1787.

Laten ophalen van dozen

Om geleende dozen te retouneren vragen wij u om de bestelbevestiging die u van ons heeft gekregen te beantwoorden, wij hebben zo direct alle gegevens bij de hand. Geef in uw e-mail op welke datum, tijdstip en locatie de dozen opgehaald dienen te worden.