Als u binnenkort gaat verhuizen is het verstandig om nu al verhuisdozen te bestellen of bij ons op te halen.
Verhuisdozen zijn altijd bij ons te huren in Amsterdam, of u nou zelf verhuist of gebruik maakt van onze verhuisservice.

Kijk hier voor meer informatie over onze verhuisdozen.

Bezorgen

Wij kunnen inpakmaterialen doordeweeks, binnen Amsterdam, tussen 9:00 en 19:00, bezorgen voor €35,- (excl. brandstofkosten). Indien u inpakmaterialen aan huis bezorgd wilt hebben buiten Amsterdam betaalt u €35,- per uur voor de tijd die de verhuizer onderweg is, met een minimum van 1 uur (excl. brandstofkosten). Bij huur van verhuisdozen krijgt u de betaalde borg retour indien de verhuisdozen in goede staat zijn. U kunt zelf een levertijd aangeven, houd rekening met een speling van 2 uur.

Zelf ophalen

Alle inpakmaterialen kunnen ook opgehaald en teruggebracht worden aan op het adres van Student Verhuis Service, aan de H.J. Wenckebachweg 159 te Amsterdam. Dit kan van maandag t/m zondag (elke dag) van 10.00 – 16.00. Als u materiaal wilt komen ophalen of terugbrengen, kunt u een half uur van tevoren contact met ons opnemen om er zeker van te zijn dat er iemand op kantoor aanwezig is. U kunt ons bereiken op: 0900-1787.

Dozen retouneren

Om geleende dozen te retouneren vragen wij u om de bestelbevestiging die u van ons heeft gekregen te beantwoorden, wij hebben zo direct alle gegevens bij de hand. Geef in uw e-mail op welke datum, tijdstip en locatie de dozen opgehaald dienen te worden.

Bestel formulier

Let op: indien u verhuisdozen wilt komen ophalen hoeft u onderstaand formulier niet in te vullen. Dit kan van maandag t/m zondag (elke dag) van 10.00 – 16.00. Om er zeker van te zijn dat er in het weekend iemand op kantoor aanwezig is vragen we u ons 30 minuten van te voren te bellen op: 0900-1787.