Verhuislift huren

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7358 recensies
js_loader

Beschikken over het juiste verhuismateriaal is de succesfactor bij een efficiënte verhuizing. Zo is een verhuislift van essentieel belang bij een verhuizing van een hogere verdieping. Wij van Student Verhuis Service bieden daarom voor een realistische prijs verhuisliften aan. U kunt bij ons al een verhuislift huren voor € 35,- per uur. Houd er rekening mee dat u de bediener van de verhuislift, een professionele verhuizer, er voor €35-  per uur bij huurt. Andere punten waarin wij uitblinken:

Wij werken met eigen verhuisliften
Spoedverhuizingen en verhuizingen in weekenden zijn geen probleem
Direct in prijsschatting bij offerteaanvraag

Verhuislift huren bij Student Verhuis Service

Bij een verhuizing op bijvoorbeeld de 3e verdieping is het niet heel fijn om alle meubels via de trap te vervoeren naar beneden of naar boven. In bepaalde gevallen is het in verband met een klein trapgat niet haalbaar om de meubels te verhuizen via de trap. Bij deze verhuizingen wordt vaak een verhuislift ingezet. Omdat een verhuislift een bereik heeft van ongeveer 18 meter, kan er een hoop tijd gewonnen worden. En tijd is geld!

Een verhuislift huren gebeurt bij ons altijd voor een realistische prijs en inclusief professionele begeleiding. Deze begeleiding is belangrijk voor de veiligheid. Het bedienen van een verhuislift gaat gepaard met grote hoogtes, ervaring van een verhuishulp komt de veiligheid ten goede.

Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 7358 recensies
Christiaan van Veen
Christiaan van Veen
Zeer professionele verhuizers, snel gewerkt en alles netjes gedaan. Had een verhuislift besteld. Deze bleek niet nodig en heb hier ook niet voor hoeven te betalen
Martín La Roche
Martín La Roche
Ik heb de dienst van Student Verhuis aangevraagd, en twee aardige studenten hebben me geholpen om een zware ladekast naar boven te brengen. Ze waren uiterst bekwaam en efficiënt. Het was geen gemakkelijke taak met drie verdiepingen zonder lift, maar ze hebben het fantastisch gedaan. Ondanks de inspanning en uitdaging waren ze altijd vriendelijk en professioneel. In eerste instantie aarzelde ik om voor deze hulp te betalen, maar het bleek elke cent waard te zijn. Ik zou Student Verhuis zonder enige twijfel 100% aanbevelen. Hun service is absoluut topklasse en ze hebben het voor mij zoveel gemakkelijker gemaakt.
Emre Ilgin
Emre Ilgin
Geweldige ervaring met Student Verhuis Service! Ze hielpen me met het verhuizen van een 140 cm breed tafelblad en gebruikten een verhuislift om het veilig door een raam op de tweede verdieping te krijgen. De verhuisstudenten waren professioneel, vriendelijk en werkten snel en efficiënt. Hun zorgvuldigheid en vakmanschap zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik kan deze dienst van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en betaalbare verhuisservice!
Manon
Manon
Super goed geholpen door Luis! Sociale gast en hij is heel vakkundig te werk gegaan. Ook fijn dat hij verhuisdekens bij zich had om onze gevel extra te beschermen tegen de verhuislift.
Richard
Richard
Coolblue kon de koelkast niet via de trap leveren. Uiteindelijk heb ik via Student Verhuis Service dezelfde middag nog een traplift kunnen regelen, zodat de koelkast geleverd kon worden. Ik ben enorm goed en fijn geholpen. Bedankt, jongens! 🙂
Lisanne Westra
Lisanne Westra
Heel vlot en netjes verhuist dankzij hulp van 3 studenverhuizers, een verhuislift en grote Verhuiswagen. Goede communicatie en harde werkers. Wij raden ze aan, bedankt!
Huib de Vries
Huib de Vries
Vandaag een verhuislift gehuurd, hartstikke tevreden. Kajus heeft ons geweldig geholpen!🙏🙏🙏
Diederik oonk
Diederik oonk
Top service, Bart B en Jhurandy M hebben ons super geholpen!Het kon niet met de verhuislift dus getakeld alles naar boven gegaan! Toppers
Haidy Möller
Haidy Möller
Het was mijn 4e verhuizing met StudentVerhuizers en dat is niet voor niets. Ook deze verhuizing liep gesmeerd, dankzij Jean-Paul B, Matthijs M en Nils A. De sfeer was goed, de mannen werkten hard, hadden oog voor mogelijkheden; ze waren bereid zware kasten die nét niet in de lift pasten van 9-hoog de trap af te dragen. Chapeau!EN… de 5e verhuizing meteen in een moeite door. Van de opslag naar mijn nieuwe adres in Den Bosch. Met Tobias L, Morgan A, Sergio H. Het ging weer supergoed en -gezellig. In twee uur tijd was alles uit de wagen m.b.v. de verhuislift binnen én bed/kasten gemonteerd. Weer geweldig gedaan!
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor het achterlaten van een review Haidy Möller!
Sterre Biesheuvel
Sterre Biesheuvel
In de afgelopen maand 2x verhuist door student verhuis service. Eén keer alleen een normale verhuizing en een keer met een verhuislift. Beide keren super tevreden en enthousiast. Aardige nette jongens die secuur maar ook snel met je spullen aan de slag gaan. Ook altijd telefonisch goed contact gehad wat betreft de planning. Kortom, een tevreden klant
Maria Melo-Seibert
Maria Melo-Seibert
What a dream of a service! Everything went super smoothly, from the planning stages all the way to the actual process of moving things around with a lift in a very busy part of the city. I was terrified of all the hassle beforehand, but Timo A and Ange K came in and did it all super quickly, and they were incredibly friendly and just great to be around. They also took such good care of everything, I couldn’t be happier! Thank you guys!
Boyke Schaafsma
Boyke Schaafsma
De twee jongens van Student Verhuisservice kwamen op tijd aan en waren vriendelijkheid en zeer behulpzaam. De lift werd snel geïnstalleerd en met een verhuizer beneden en een boven hadden we de klus binnen een uurtje geklaard. Vervolgens hebben ze ook nog geholpen wat meubelstukken apart te zetten die ik had verkocht. Al met al een zeer goede ervaring!
js_loader

Huur een verhuislift voor het grootste verhuisgemak

Het biedt een groot gemak voor de mensen als er een verhuislift bij een verhuizing wordt gebruikt. Vooral bij de mensen die in appartementen wonen waarbij geen lift in het gebouw aanwezig is. Met behulp van een verhuislift blijven meubels onbeschadigd en kan er verhuisd worden zonder problemen. Het bereik en de precisie van de verhuisliften is erg groot en daarmee kunnen we ook op grote hoogte uw inboedel veilig verhuizen.

Ook bij een woningontruiming kan een verhuislift goed van pas komen. Een ontruiming moet vaak snel gebeuren, en met een verhuislift haalt u veel sneller spullen naar beneden dan steeds weer van boven naar beneden te lopen met uw spullen. Bij Student Verhuis Service kunt u een verhuislift met bediener huren voor uw ontruiming, maar u kunt er ook voor kiezen de gehele woningontruiming aan onze professionele verhuizers over te laten.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

De voordelen van een verhuislift huren bij Student Verhuis Service

Het huren van een verhuislift tilt uw verhuizing gegarandeerd naar een hoger niveau.

Wij zetten de voordelen van een verhuislift huren bij ons op een rijtje:

  • Kosten- en tijdbesparing door een hogere efficiëntie van uw verhuizing.
  • Professionele bediening door een verhuishulp die dagelijks met de verhuislift werkt.
  • Geen kans op blessures of lichamelijke klachten door het tillen van zware meubels door smalle trappenhuizen.
  • Verminderd risico op schade aan uw meubels en andere inboedel.
  • Verzekering voor eventuele schade aan inboedel.
  • Bereik van 18 meter oftewel wel vijf verdiepingen!
  • Hefvermogen tot 200 kg. (Elektrische liften pieken vaak bij 150kg).
  • Een verhuislift huren met vakkundige begeleiding kan door heel Nederland en elke dag van de week.
Wat een geweldige ervaring met de verhuislift! We waren aanvankelijk bezorgd over het verplaatsen van onze zware meubels naar ons nieuwe appartement op de derde verdieping, maar de verhuislift maakte alles zo eenvoudig. De bediening was vriendelijk en professioneel, en ze manoeuvreerden de lift met precisie. Binnen de kortste keren waren al onze spullen veilig boven, zonder enige schade. We zouden de verhuislift ten zeerste aanraden aan iedereen die gaat verhuizen!
Joost van der Berg
Wat een geweldige investering was die verhuislift! We hadden geen idee hoe we onze omvangrijke meubels zonder schade naar onze nieuwe woning op de vijfde verdieping moesten krijgen. De verhuislift was de perfecte oplossing. Het team dat hem bediende was snel, professioneel en behulpzaam. Dankzij de lift was onze verhuizing moeiteloos en stressvrij. We zijn enorm blij dat we hiervoor gekozen hebben en zouden het iedereen aanraden die voor een soepele verhuizing wil gaan!
Lisa Bakker

Een verhuislift huren inclusief vakkundige bediening

Bij het huren van een verhuislift verzorgen we altijd een vakkundige verhuizer. Deze verhuizer werkt dagelijks met een verhuislift en kan de verhuislift dan ook veilig bedienen. De kans op schade aan huis, omgeving en inboedel blijft dan zo klein mogelijk. Bovendien zijn de verhuizers ook in staat om de verhuizing snel uit te voeren, waardoor een verhuizing van Amsterdam naar Utrecht vaak al binnen een dagdeel volledig kan worden afgerond! Het erbij leveren van een verhuizer bij de verhuislift is om de veiligheid te kunnen waarborgen. Zo is er altijd een verhuizer in de buurt van de verhuislift. Hij zorgt dat de verhuislift onder controle is en goed wordt bediend.

Benieuwd naar de kosten van een verhuislift huren?

Snel uitsluitsel over de kosten van een verhuislift
Betrouwbare indicatie van de kosten
Efficiënt en snel verhuizen zonder stress

Veiligheid voorop bij de het huren van een meubellift

U kunt zich voorstellen dat het verhuizen van meubels van en naar een hoog gelegen verdieping gevaren met zich meebrengt. Naast dat de omgeving rondom de verhuislift beveiligd moet worden, is veiligheid van de persoon boven in het huis of pand ook van belang. Meubels moeten namelijk van de meubellift afgepakt worden, dit kan zonder ervaring tot onverantwoorde situaties leiden. Ook het plaatsen van de meubels op de lift, kan zonder de nodige ervaring voor gevaarlijke situaties zorgen. Het is tevens van belang dat er goed met de lift wordt omgegaan. Daarom verhuren we enkel verhuisliften met professionele begeleiding. Zo voorkomen we onnodige risico’s voor u en voor ons zelf.

Hoe kan ik een ladderlift huren?

Het huren van een ladderlift is gemakkelijk. Via onze online prijscalculator op de website kunt u berekenen wat de kosten zijn van het huren van een verhuislift voor uw verhuizing. De tool brengt u in staat om zelf een indicatie te maken voor wat betreft het huren van de verhuislift. De handige toevoeging die wordt gegeven aan de hand van de prijscalculator is dat er wordt ingeschat hoe lang de verhuislift gehuurd moet worden om alle meubels naar boven of naar beneden te verhuizen. Op deze manier voorkomt u dat de verhuislift te kort of te lang gehuurd wordt.

Onze verhuisliften van 18m2 kosten u slechts €35- per uur als u bij ons een verhuizer inhuurt. Een deel van onze verhuizers is daarbij ook gespecialiseerd in het bedienen van de verhuislift. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw volledige inboedel op een nette manier wordt verhuisd. Daarbij bent u verantwoordelijk voor het realiseren van een ontheffing. Via deze link op de website van de gemeente is dit te regelen.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Veelgestelde vragen over de verhuislift

Onze standaard verhuislift heeft een bereik van achttien meter. Dit is lang genoeg om zonder problemen tot de vierde verdieping te komen. Ook hebben wij nog een XL-lift, deze heeft een bereik van 31 meter! Dit is genoeg om tot de zevende en soms tot de achtste verdieping te komen.

Onze verhuisliften kunnen ± 150kg verplaatsen.

Voor enkel de lift vragen we je om minimaal 1 parkeervak vrij te houden. Heb je ook een verhuiswagen besteld? Dan verzoeken we je om minimaal 3 parkeerplekken vrij te houden.

De verhuislift moet zo dicht mogelijk tegen het pand komen te staan. Op deze manier kan de lift optimaal gebruikt worden. Verhuis je vanaf de 1e verdieping? Dan werkt het net wat anders, de lift is hier officieel niet voor gebouwd en moet dus ongeveer 6 meter van het pand af komen te staan.

Verhuizen in Nederland en omstreken

Wanneer u gaat verhuizen in Amsterdam heeft u vaak te maken met een etagewoning aan een smalle steeg, drukke weg of aan de gracht. Bekijk goed van te voren of het mogelijk is om de verhuislift ergens op te stellen. Ook is het in sommige gevallen verplicht hiervoor een vergunning aan te vragen. Neem vrijblijvend contact met ons verhuisbedrijf in Amsterdam voor meer informatie over het huren van een verhuislift voor uw verhuizing in Amsterdam.

Uiteraard kan de verhuislift ook worden ingezet voor uw verhuizing in andere steden. Wij zijn in heel Nederland actief bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Utrechtverhuisbedrijf Rotterdam of verhuisbedrijf Hilversum. Ook in kleinere steden of dorpen staan wij voor u klaar, bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Rijswijk of verhuisbedrijf Zaandam. Voor verhuizingen in deze plaatsen kunt u dan ook een verhuislift bij ons leasen. Kies bijvoorbeeld voor:

Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen