Verhuislift huren

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7185 recensies
js_loader

Beschikken over het juiste verhuismateriaal is de succesfactor bij een efficiënte verhuizing. Zo is een verhuislift van essentieel belang bij een verhuizing van een hogere verdieping. Wij van Student Verhuis Service bieden daarom voor een realistische prijs verhuisliften aan. U kunt bij ons al een verhuislift huren voor € 35,- per uur. Houd er rekening mee dat u de bediener van de verhuislift, een professionele verhuizer, er voor €35-  per uur bij huurt. Andere punten waarin wij uitblinken:

 • Wij werken met eigen verhuisliften;
 • Spoedverhuizingen en verhuizingen in weekenden zijn geen probleem;
 • Direct berekenen wat de kosten zijn met de toegankelijke verhuiscalculator.

Verhuislift huren bij Student Verhuis Service

Bij een verhuizing op bijvoorbeeld de 3e verdieping is het niet heel fijn om alle meubels via de trap te vervoeren naar beneden of naar boven. In bepaalde gevallen is het in verband met een klein trapgat niet haalbaar om de meubels te verhuizen via de trap. Bij deze verhuizingen wordt vaak een verhuislift ingezet. Omdat een verhuislift een bereik heeft van ongeveer 18 meter, kan er een hoop tijd gewonnen worden. En tijd is geld!

Een verhuislift huren gebeurt bij ons altijd voor een realistische prijs en inclusief professionele begeleiding. Deze begeleiding is belangrijk voor de veiligheid. Het bedienen van een verhuislift gaat gepaard met grote hoogtes, ervaring van een verhuishulp komt de veiligheid ten goede.

Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 7185 recensies
Hannan
Hannan
Vorige week gebruik gemaakt van de verhuisservice van Student Verhuis Service. Om 10:00 stipt werd de lift netjes klaargezet en gingen Jorgos, Shivan en Jona netjes en voorzichtig te werk om alle spullen de verhuiswagens in te brengen. Toppers zijn het en nog tussen het werken door gezellig een praatje met ze kunnen maken! Heel erg bedankt guys 💪🏼 ik zou bij een volgende verhuizing jullie zo weer inschakelen ✨
Lorenzo M
Lorenzo M
Very professional and affordable moving service. My moving went smooth and fast despite some issues with the lift at the beginning, which were promptly solved by Stijn with a brilliant solution. Thanks guys!
Rens Gmail Holslag
Rens Gmail Holslag
Ik ben erg tevreden over de verhuizing die Tobias en Dawda op 30 april voor mij uitvoerden. Alles verliep snel, efficiënt en met grote zorg voor de spullen. Het transport van de Wurlitzer 1100 was het hoogtepunt; 150 kg Jukebox op de transportlift en veilig beneden. Dank!
Abhishek Chatterjee
Abhishek Chatterjee
Student service (Timo, Tom and Dawda) were brilliant1) they were in time2) they brought mattress covers as requested3) they are fast with setting up tge lift and finished the job in time4) they were very careful with handeling all the goods,Timo, Tom and Dawda were very professional and friendly as well. They even made friends with our dog.
Udo Thijssen
Udo Thijssen
Dit was een hele fijne ervaring. De communicatie verliep soepel en ik kon via de website een aardig accurate schatting maken hoeveel mankracht en wel soort vervoer nodig ging zijn.De jongens die verhuisden waren zorgvuldig en efficient. Het klusje ( op 3 Hoog zonder lift ) was in no time geklaard!
Rachel Bootsman
Rachel Bootsman
Olaf en Valentijn waren echt toppers. Aardige, betrouwbare gasten en gingen bij aankomst gelijk aan de slag. We hadden vooral zware spullen opgegeven (boxspringbed (2-persoons), wasmachine, 3 kasten en een chaise longue bank. Het was vreselijk slecht weer en ze hebben het zo goed als droog kunnen afleveren. Daarnaast waren ze mega snel en voorzichtig met de spullen (geen enkele beschadiging). Omdat ze zo snel waren vroeg ik ze om nog de eettafel te doen, geen probleem was het, flexibel ook nog! Ze hebben de spullen op 3 hoog afgeleverd waarbij er geen lift aanwezig was in complex. Ik ben enorm blij met hun diensten en was echt het geld waard! Ik raad aan!
Joan Kramer
Joan Kramer
De jongens waren perfect op tijd en hadden in no-time de lift neergezet. Gelukkig waren er nog 3 parkeerplekken vrij voor de deur en hadden de buren nergens last van. Wij hebben beiden ook de jongens geholpen, 1 persoon extra boven om alles op de lift te zetten en eentje beneden om de bus te vullen. Samen hebben samen met deze 2 leuke kanjers in 2,5 uur tijd alles van West uit de woning 3-hoog gehaald en weer in Noord in de woonboot gezet, dikke pluim! PS in het voortraject werden alle vragen helder en goed beantwoord.TIP: jullie verhuisdozen zijn fijn, superstevig en geen plakband nodig!
Romy Van der Rijt
Romy Van der Rijt
Super fijne service. Voorafgaand aan de verhuizing telefonisch contact gehad waarbij alle vragen die ik nog had zijn verhelderd en we samen hebben gekeken waar de verhuiswagen kon stoppen en de lift zou kunnen staan. Ook op de dag zelf waren de verhuizers keurig op tijd en uiterst behulpzaam. Alle meubels en spullen zijn netjes en onbeschadigd verhuisd voor een goede prijs. Zou de student verhuisservice zeker aanraden!
Alexandra Dullaart
Alexandra Dullaart
Eindelijk een organisatie die zich aan afspraken houdt! Vriendelijke jonge mannen, die goed communiceren en afstemmen en een bank gewoon zonder morren 4 trappen af tilden toen hij niet in de lift paste. Wat wil je nog meer? Super service!
Camiel Hekster
Camiel Hekster
Super tevreden!De studenten verhuis service heeft mijn verhuizing van A tot Z geregeld. Bij aankomst waren de verhuizers (twee jonge gasten) super aardig en stelde zichzelf netjes voor. Tijdens het verhuizen gaan ze ontzetten voorzichtig om met jouw spullen en zorgen ze dat alles onbeschadigd in het nieuwe huis komt te staan.Ik ben verhuisd naar een van de drukste straten in Amsterdam (Kinkerstraat) en heb mij, door de ervaring van de verhuizers, geen moment zorgen hoeven maken over het verhuizen naar 4 hoog met een verhuislift.
js_loader

Huur een verhuislift voor het grootste verhuisgemak

Het biedt een groot gemak voor de mensen als er een verhuislift bij een verhuizing wordt gebruikt. Vooral bij de mensen die in appartementen wonen waarbij geen lift in het gebouw aanwezig is. Met behulp van een verhuislift blijven meubels onbeschadigd en kan er verhuisd worden zonder problemen. Het bereik en de precisie van de verhuisliften is erg groot en daarmee kunnen we ook op grote hoogte uw inboedel veilig verhuizen.

Ook bij een woningontruiming kan een verhuislift goed van pas komen. Een ontruiming moet vaak snel gebeuren, en met een verhuislift haalt u veel sneller spullen naar beneden dan steeds weer van boven naar beneden te lopen met uw spullen. Bij Student Verhuis Service kunt u een verhuislift met bediener huren voor uw ontruiming, maar u kunt er ook voor kiezen de gehele woningontruiming aan onze professionele verhuizers over te laten.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

De voordelen van een verhuislift huren bij Student Verhuis Service

Het huren van een verhuislift tilt uw verhuizing gegarandeerd naar een hoger niveau.

Wij zetten de voordelen van een verhuislift huren bij ons op een rijtje:

 • Kosten- en tijdbesparing door een hogere efficiëntie van uw verhuizing.
 • Professionele bediening door een verhuishulp die dagelijks met de verhuislift werkt.
 • Geen kans op blessures of lichamelijke klachten door het tillen van zware meubels door smalle trappenhuizen.
 • Verminderd risico op schade aan uw meubels en andere inboedel.
 • Verzekering voor eventuele schade aan inboedel.
 • Bereik van 18 meter oftewel wel vijf verdiepingen!
 • Hefvermogen tot 200 kg. (Elektrische liften pieken vaak bij 150kg).
 • Een verhuislift huren met vakkundige begeleiding kan door heel Nederland en elke dag van de week.
Wat een geweldige ervaring met de verhuislift! We waren aanvankelijk bezorgd over het verplaatsen van onze zware meubels naar ons nieuwe appartement op de derde verdieping, maar de verhuislift maakte alles zo eenvoudig. De bediening was vriendelijk en professioneel, en ze manoeuvreerden de lift met precisie. Binnen de kortste keren waren al onze spullen veilig boven, zonder enige schade. We zouden de verhuislift ten zeerste aanraden aan iedereen die gaat verhuizen!
Joost van der Berg
Wat een geweldige investering was die verhuislift! We hadden geen idee hoe we onze omvangrijke meubels zonder schade naar onze nieuwe woning op de vijfde verdieping moesten krijgen. De verhuislift was de perfecte oplossing. Het team dat hem bediende was snel, professioneel en behulpzaam. Dankzij de lift was onze verhuizing moeiteloos en stressvrij. We zijn enorm blij dat we hiervoor gekozen hebben en zouden het iedereen aanraden die voor een soepele verhuizing wil gaan!
Lisa Bakker

Een verhuislift huren inclusief vakkundige bediening

Bij het huren van een verhuislift verzorgen we altijd een vakkundige verhuizer. Deze verhuizer werkt dagelijks met een verhuislift en kan de verhuislift dan ook veilig bedienen. De kans op schade aan huis, omgeving en inboedel blijft dan zo klein mogelijk. Bovendien zijn de verhuizers ook in staat om de verhuizing snel uit te voeren, waardoor een verhuizing van Amsterdam naar Utrecht vaak al binnen een dagdeel volledig kan worden afgerond! Het erbij leveren van een verhuizer bij de verhuislift is om de veiligheid te kunnen waarborgen. Zo is er altijd een verhuizer in de buurt van de verhuislift. Hij zorgt dat de verhuislift onder controle is en goed wordt bediend.

Benieuwd naar de kosten van een verhuislift huren?

Snel uitsluitsel over de kosten van een verhuislift
Betrouwbare indicatie van de kosten
Efficiënt en snel verhuizen zonder stress

Veiligheid voorop bij de het huren van een meubellift

U kunt zich voorstellen dat het verhuizen van meubels van en naar een hoog gelegen verdieping gevaren met zich meebrengt. Naast dat de omgeving rondom de verhuislift beveiligd moet worden, is veiligheid van de persoon boven in het huis of pand ook van belang. Meubels moeten namelijk van de meubellift afgepakt worden, dit kan zonder ervaring tot onverantwoorde situaties leiden. Ook het plaatsen van de meubels op de lift, kan zonder de nodige ervaring voor gevaarlijke situaties zorgen. Het is tevens van belang dat er goed met de lift wordt omgegaan. Daarom verhuren we enkel verhuisliften met professionele begeleiding. Zo voorkomen we onnodige risico’s voor u en voor ons zelf.

Hoe kan ik een ladderlift huren?

Het huren van een ladderlift is gemakkelijk. Via onze online prijscalculator op de website kunt u berekenen wat de kosten zijn van het huren van een verhuislift voor uw verhuizing. De tool brengt u in staat om zelf een indicatie te maken voor wat betreft het huren van de verhuislift. De handige toevoeging die wordt gegeven aan de hand van de prijscalculator is dat er wordt ingeschat hoe lang de verhuislift gehuurd moet worden om alle meubels naar boven of naar beneden te verhuizen. Op deze manier voorkomt u dat de verhuislift te kort of te lang gehuurd wordt.

Onze verhuisliften van 18m2 kosten u slechts €35- per uur als u bij ons een verhuizer inhuurt. Een deel van onze verhuizers is daarbij ook gespecialiseerd in het bedienen van de verhuislift. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw volledige inboedel op een nette manier wordt verhuisd. Daarbij bent u verantwoordelijk voor het realiseren van een ontheffing. Via deze link op de website van de gemeente is dit te regelen.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Veelgestelde vragen over de verhuislift

Onze standaard verhuislift heeft een bereik van achttien meter. Dit is lang genoeg om zonder problemen tot de vierde verdieping te komen. Ook hebben wij nog een XL-lift, deze heeft een bereik van 31 meter! Dit is genoeg om tot de zevende en soms tot de achtste verdieping te komen.

Onze verhuisliften kunnen ± 150kg verplaatsen.

Voor enkel de lift vragen we je om minimaal 1 parkeervak vrij te houden. Heb je ook een verhuiswagen besteld? Dan verzoeken we je om minimaal 3 parkeerplekken vrij te houden.

De verhuislift moet zo dicht mogelijk tegen het pand komen te staan. Op deze manier kan de lift optimaal gebruikt worden. Verhuis je vanaf de 1e verdieping? Dan werkt het net wat anders, de lift is hier officieel niet voor gebouwd en moet dus ongeveer 6 meter van het pand af komen te staan.

Verhuizen in Nederland en omstreken

Wanneer u gaat verhuizen in Amsterdam heeft u vaak te maken met een etagewoning aan een smalle steeg, drukke weg of aan de gracht. Bekijk goed van te voren of het mogelijk is om de verhuislift ergens op te stellen. Ook is het in sommige gevallen verplicht hiervoor een vergunning aan te vragen. Neem vrijblijvend contact met ons verhuisbedrijf in Amsterdam voor meer informatie over het huren van een verhuislift voor uw verhuizing in Amsterdam.

Uiteraard kan de verhuislift ook worden ingezet voor uw verhuizing in andere steden. Wij zijn in heel Nederland actief bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Utrechtverhuisbedrijf Rotterdam of verhuisbedrijf Hilversum. Ook in kleinere steden of dorpen staan wij voor u klaar, bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Rijswijk of verhuisbedrijf Zaandam. Voor verhuizingen in deze plaatsen kunt u dan ook een verhuislift bij ons leasen. Kies bijvoorbeeld voor:

Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen