Particuliere verhuizing

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7332 recensies
js_loader

Wij zijn een betrouwbaar en goedkoop verhuisbedrijf in regio Amsterdam en omstreken. Ons verhuisbedrijf in Amsterdam, Student Verhuis Service, is al ruim 13 jaar een begrip bij particuliere verhuizingen.

Hoewel wij zijn begonnen in Amsterdam en nog steeds in Amsterdam zitten, doen wij ook in de buurt van Amsterdam verhuizingen, maar ook ver daarbuiten. Dus of u nu een verhuisbedrijf Haarlem zoekt of een verhuisbedrijf Zoetermeer: Student Verhuis Service staat klaar!

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Ooit zijn wij begonnen als een verhuisservice voor en door studenten, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf voor particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, woningontruiming, seniorenverhuizingen, kleine verhuizingen en internationale verhuizingen.

In de beginjaren van Student Verhuis Service was de slogan: “Professionele kwaliteit voor een studentenprijs” en dit is nog steeds wat wij als verhuisbedrijf uitdragen:

Professioneel verhuizen, maar wel voor een klein prijsje.

Wat vinden onze klanten van onze particuliere verhuis-service?

De particuliere verhuisservice was geweldig! Van begin tot eind waren ze top. De jongens die hielpen, waren super aardig en deden hun werk echt heel goed. Het was echt een verademing om niet zelf alles te sjouwen, bedankt!
Evy
Na lang zoeken vonden we eindelijk onze droomwoning, maar de verhuizing leek een nachtmerrie te worden. Gelukkig kwam de particuliere verhuisservice als een zegen. Ze maakten van deze overgang een soepele ervaring die ik iedereen zou aanbevelen!
Sander

Goedkoop verhuizen voor particulieren door heel Nederland

Door de inzet van goedkope krachten, studenten, kunnen wij u een voordelige verhuizing aanbieden. Al onze studenten verhuizers zijn goed opgeleide studenten die samenwerken in teams. Onze studenten krijgen een gedegen verhuisopleiding om u te kunnen verzekeren van een goede en professionele service.

Ons aanvraagformulier is dé manier om snel de kosten van uw verhuizing te berekenen.
Enkele uren na uw aanvraag krijgt u van ons reactie. U ontvangt een menselijke en dus adequate schatting van de kosten.
Klik op de knop hieronder en bereken snel de kosten van uw verhuizing! De kostenberekening is geheel vrijblijvend.

Professioneel verhuizen voor een studentenprijs

Voor alle verhuizingen die Student Verhuis Service uitvoert, geldt: professionele service voor een studentenprijs. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf dat ervoor staat u de beste kwaliteit te leveren. Een in het oog springend kenmerk van onze dienstverlening is daarnaast ook de scherpe prijs bij élke verhuizing: wij geloven dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.

Bent u ook benieuwd naar hoe goedkoop én goed wij uw verhuizing kunnen uitvoeren? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en overtuig uzelf van onze voordelige prijsstelling.

Grote verhuizingen en kleine verhuizingen

Of u nu een grote verhuizing of een kleine verhuizing voor de deur hebt staan, en of u nu uw gehele verhuizing wilt uitbesteden of enkel hulp zoekt met het verhuizen van enkele zware objecten: Student Verhuis Service regelt het goedkoop voor u. Vertrouw op onze ruime ervaring: hoe u ook wilt verhuizen, wij voeren uw verhuizing efficiënt en voordelig uit!

Onze verhuisbedrijf is flexibel inzetbaar. Mede door de inzet van studenten zijn wij 24/7 voor uw particuliere verhuizing beschikbaar. Ook verhuizingen in het weekend, in de avonduren of zelfs ’s nachts zijn bij ons geen probleem.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Onze werkzaamheden bij particuliere verhuizingen

Student Verhuis Service is inzetbaar voor verschillende particuliere verhuizingen. Te denken valt aan:

 • Kleine en grote particuliere verhuizingen
 • Van stoep tot stoep verhuizingen
 • (De)monteren van meubels
 • Meubel en/of witgoed transport en aansluiten van witgoed
 • Ontruiming van particuliere woningen
 • Bezemschoon opleveren van de woning
 • Afvoer van puin of grofvuil
 • Motor of scootervervoer middels trailer

Naast verhuizingen voor particulieren zijn wij ook inzetbaar voor bedrijfsverhuizingen of internationale verhuizingen. Mocht uw specifieke verhuizing hier niet tussen staan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Bereken met behulp van ons interactieve aanvraagformulier de kosten van uw verhuizing
Onze medewerkers zetten uw aanvraag dezelfde dag nog om in een een vrijblijvende offerte
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Handige tips bij verhuizen

Wij geven niet enkel praktische hulp bij uw verhuizing in de vorm van verhuizers die u komen helpen, maar helpen u ook graag op afstand. Als extra service hebben wij een blog waarop wij regelmatig handige verhuistips delen. Zo vindt u op onze blog bijvoorbeeld een handige checklist verhuizen en een verhuislijst met daarop zaken die u tijdens uw verhuizing nodig hebt. Ook andere tips en tricks voor uw verhuizing vindt u in onze blogartikelen.

Hoe u ook verhuist: Student Verhuis Service helpt u graag verder.

Modern verhuismateriaal

Ons verhuisbedrijf maakt gebruik van professioneel verhuismateriaal om uw spullen ongeschonden op de nieuwe plek van bestemming te krijgen. Wij verhuizen regelmatig bovenwoningen, bijvoorbeeld in de binnenstad van Amsterdam. Grote meubels kunnen niet door het trapgat en dus wordt bij dit soort verhuizingen gebruikgemaakt van een verhuislift. Onze verhuisliften kunnen tot 18 meter hoogte (de 5e etage) en brengen uw inboedel snel en veilig naar de verhuiswagen. Met verhuisliften is passen en meten op een steil trapje niet meer nodig!

Naast het inzetten van een verhuislift om de verhuizing van uw bovenwoning te realiseren, beschikken wij over nog ander kwalitatief goed verhuismateriaal:

 • Verhuisdozen
 • Verhuisdekens
 • Inpakmateriaal zoals noppenfolie en serviespapier
 • Hondjes (plankjes op wielen)

Verhuisdozen huren of kopen bij Student Verhuis Service

Bij verhuizingen is vaak zo veel te regelen dat het onoverzichtelijk wordt. Student Verhuis Service stelt zich tot doel om u zo veel mogelijk werkzaamheden en onzekerheid uit handen te nemen tijdens uw verhuizing. Om deze reden bieden wij niet enkel verhuizingen aan, maar kunt u ook bij ons terecht voor verhuisdozen.

Verhuisdozen heeft niet iedereen zo voor het pakken. U kunt bij ons verhuisdozen kopen of verhuisdozen huren om uw verhuizing gemakkelijker te laten verlopen. Wij hebben verschillende verhuisdozen tot onze beschikking. Zo zijn er speciale verhuisdozen voor allerhande inboedel; dit is de standaard verhuisdoos.

Er zijn speciale dozen voor boeken, deze zijn iets kleiner van formaat dan de standaard verhuisdozen.

En ook zijn er garderobeverhuisdozen met een stang en hangers. Zo ondervindt uw kleding geen nadeel van de verhuizing en hangt u deze op uw nieuwe adres gelijk vanuit de verhuisdoos weer in de kast.

U kunt ervoor kiezen de verhuisdozen bij u aan huis te laten bezorgen en weer terug op te halen na gebruik. Wanneer de verhuisdozen nog in goede staat verkeren, krijgt u de betaalde borg weer terug. Dit is tevens ook te verrekenen met uw verhuizing naderhand, als u direct dozen inlevert.

Vrijblijvende offerte voor uw particuliere verhuizing

Verhuizen levert vaak een hoop stress op en dat nemen wij u als verhuisbedrijf graag uit handen! Wij denken met u mee om uw verhuizing zo snel en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. U begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte via ons interactieve aanvraagformulier. Gelijk krijgt u een schatting van de kosten voor uw verhuizing. Nog dezelfde dag ontvangt u van ons een offerte op maat toegestuurd. U kunt dan naderhand zelf nog bepalen welke diensten u van ons wilt afnemen en welke u eventueel zelf wilt doen. U kunt aanzienlijk in kosten besparen door bijvoorbeeld zelf inpakhulp of sjouwhulp te regelen.

Student Verhuis Service is gevestigd in Amsterdam, maar is bijvoorbeeld ook werkzaam als:

Kijk voor onze andere steden onderaan de pagina. Ook als u buiten de vermelde plaatsen wilt verhuizen, kunt u altijd contact met ons opnemen en bekijken wij graag voor u de mogelijkheden. In vele gevallen komt Student Verhuis Service in berekeningen, als een van de goedkoopste verhuisbedrijven uit de bus.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen