Student Verhuis Service is al bijna 10 jaar een begrip bij particuliere verhuizingen. Wij zijn een betrouwbaar en goedkoop verhuisbedrijf in regio Amsterdam en omstreken. Ooit begonnen als een verhuisservice voor en door studenten, maar inmiddels uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf voor particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, woningontruiming, seniorenverhuizingen en internationale verhuizingen. In de beginjaren van Student Verhuis Service was de slogan: “Professionele kwaliteit voor een studentenprijs” en dit is nog steeds wat wij als verhuisbedrijf uitdragen, professioneel verhuizen, maar wel voor een klein prijsje.

Goedkoop verhuizen

Door de inzet van goedkope krachten, studenten, kunnen wij u een voordelige verhuizing aanbieden. Al onze verhuizers zijn goed opgeleide studenten die samenwerken in teams. Onze studenten krijgen en gedegen verhuisopleiding om u te kunnen verzekeren van een goede en professionele service.

Flexibel verhuizen

Onze verhuisbedrijf is flexibel inzetbaar. Mede door de inzet van studenten, zijn wij 24/7 voor uw particuliere verhuizing beschikbaar. Ook verhuizen in het weekend, in de avonduren of soms zelfs ’s nachts is bij ons geen probleem.

Onze werkzaamheden

Student Verhuis Service is inzetbaar voor verschillende particuliere verhuizingen. Te denken valt aan:

 • Kleine en grote particuliere verhuizingen
 • Van stoep tot stoep verhuizingen
 • (De)monteren van meubels
 • Meubel en/of witgoed transport en aansluiten van het witgoed
 • Ontruiming van particuliere woningen
 • Bezemschoon opleveren van de woning
 • Afvoer van puin of grofvuil
 • Motor of scootervervoer middels trailer

Naast verhuizingen voor particulieren zijn wij ook inzetbaar voor bedrijfsverhuizingen of internationale verhuizingen. Mocht uw specifieke verhuizing hier niet tussen staan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

 1. Bereken met behulp van ons interactieve aanvraagformulier de kosten van uw verhuizing in of naar Amsterdam
 2. Onze medewerkers zetten uw aanvraag dezelfde dag nog om in een een vrijblijvende offerte
 3. Bereken uw verhuiskosten via de button hieronder!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Modern verhuismateriaal

Ons verhuisbedrijf maakt gebruik van professioneel verhuismateriaal om uw spullen ongeschonden op de nieuwe plek van bestemming te krijgen. Wij verhuizen regelmatig bovenwoningen in de binnenstad van Amsterdam. Grote meubels kunnen niet door het trapgat en dus wordt bij dit soort verhuizingen gebruik gemaakt van een verhuislift. Onze verhuisliften kunnen tot 18 meter hoogte (de 5e etage) en brengt uw inboedel snel en veilig naar de verhuiswagen. Niet meer passen en meten op een stijl trapje!

Naast het inzetten van een verhuislift om de verhuizing van uw bovenwoning te realiseren, beschikken wij over nog ander kwalitatief goed verhuismateriaal:

 • Verhuisdozen
 • Verhuisdekens
 • Inpakmateriaal zoals noppenfolie en serviespapier
 • Hondjes (plankjes op wielen)

Verhuisdozen

Verhuisdozen heeft niet iedereen zo voor het pakken. U kunt bij ons verhuisdozen kopen of verhuisdozen huren. Wij hebben verschillende verhuisdozen tot onze beschikking. Zo zijn er speciale verhuisdozen voor allerhande inboedel, de standaard verhuisdoos. Er zijn speciale dozen voor boeken, deze zijn iets kleiner van formaat dan de standaard verhuisdozen. En ook zijn er garderobeverhuisdozen met een stang en hangers om uw kleding optimaal te kunnen vervoeren naar uw nieuwe adres.

U kunt ervoor kiezen de verhuisdozen bij u aan huis te laten bezorgen en weer terug op te halen na gebruik. Wanneer de verhuisdozen nog in goede staat verkeren, krijgt u de betaalde borg weer terug.

Vrijblijvende offerte

Verhuizen levert vaak een hoop stress op en dat nemen wij u als verhuisbedrijf graag uit handen! Wij denken graag met u mee om uw verhuizing zo snel en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. U begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte via ons interactieve aanvraagformulier. Gelijk krijgt u een schatting van de kosten voor uw verhuizing. Nog dezelfde dag ontvangt u van ons een offerte op maat, opgestuurd. U kunt dan naderhand zelf nog bepalen welke diensten u van ons wilt afnemen en welke u eventueel zelf wilt doen. U kunt aanzienlijk in kosten besparen door bijvoorbeeld zelf inpakhulp of sjouwhulp te regelen.

Student Verhuis Service is gevestigd in Amsterdam, maar is bijvoorbeeld ook werkzaam als verhuisbedrijf in Den Haag, Utrecht, Rotterdam of Hilversum. Kijk voor onze andere steden onderaan de pagina. Ook als u buiten de vermelde plaatsen wilt verhuizen, kunt u altijd contact met ons opnemen en bekijken wij graag voor u de mogelijkheden. In vele gevallen komt Student Verhuis Service in berekeningen, als een van de goedkoopste verhuisbedrijven uit de bus.

 1. Handig interactief aanvraagformulier voor een schatting van de kosten voor uw verhuizing in of naar Amsterdam
 2. Dezelfde dag een offerte op maat in huis!
 3. Bereken nu uw verhuizing!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost
Particuliere verhuizing
3.1 (62.5%) 8 votes