Studenten Verhuizers

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7332 recensies
js_loader

Je wilt professioneel en betaalbaar verhuizen en zoekt een verhuisbedrijf dat jouw verhuizing zowel vakbekwaam als voordelig kan uitvoeren? Studenten Verhuizers staat voor jou klaar!

Met ruim 13 jaar ervaring, +100.000 tevreden klanten en vestigingsplaatsen in Amsterdam en Groningen kun jij door heel Nederland en West-Europa verhuizen voor een studentenprijs! Lees snel verder en ontdek wat Studenten Verhuizers voor jou kan betekenen. 

 

Bereken jouw verhuiskosten met behulp van ons aanvraagformulier
Binnen enkele uren een vrijblijvende offerte met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op jouw verhuisdag

Professioneel en betaalbaar verhuizen met Studenten Verhuizers

Bij veel verhuizers kies je uit die twee: óf je gaat voor een goedkoop verhuisbedrijf dat een aantal mannen met spierkracht langs stuurt, óf je betaalt de hoofdprijs voor een verhuisbedrijf dat alleen voor het voorrijden al een duizelingwekkend bedrag rekent.

Bij Student Verhuis Service werkt dat anders. Wij kunnen met recht zeggen dat we goedkoop én professioneel zijn.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Waarom kiezen voor Studenten Verhuizers?

De meeste van onze klanten kiezen voor Studenten Verhuizers vanwege de scherpe prijs. Zij zijn aangenaam verrast door de prijs voor hun verhuizing die zij via de online prijscalculator binnen een paar minuten hebben berekend.

Er zijn echter nog veel meer andere redenen die verhuizen met Studenten Verhuizers tot een goed idee maken:

 • Hardwerkende medewerkers: studenten werken hard voor hun geld.
 • Flexibele verhuistijden: in het weekend verhuizen? ’s Avonds verhuizen? Geen probleem!
 • Tevreden klanten: wij worden gemiddeld met een 4,8 beoordeeld uit +6200 reviews.
 • Landelijk beschikbaar: verhuis je naar Den Haag of juist naar Utrecht? Wij ook!
 • Kwalitatieve verhuismaterialen: al onze verhuismaterialen zijn van de beste kwaliteit.
 • Ervaren verhuizers: wij kennen de uitdagingen én oplossingen bij verhuizen.
 • Direct een prijsindicatie: bereken direct de prijs van jouw verhuizing op onze site.

Wat wil jij uitbesteden? Studenten Verhuizers staat voor jou klaar

Studenten Verhuizers voeren dagelijks uiteenlopende verhuizingen uit. Dit houdt soms in dat wij een verhuizing van A tot Z uitvoeren, maar het komt ook regelmatig voor dat onze Studenten Verhuizers bijvoorbeeld enkel als sjouwhulp worden ingezet. Enkel het transport uitbesteden aan Student Verhuis Service behoort ook tot de mogelijkheden. Dit komt neer op een verhuiswagen huren: je voert in principe de gehele verhuizing, inclusief het inpak- en sjouwwerk, zelf uit, maar maakt gebruik van onze Studenten Verhuizers voor het transport van jouw inboedel. Je hebt een verhuiswagen met chauffeur tot jouw beschikking en hoeft het transport dus niet zelf uit te voeren.

Of je nu graag jouw gehele verhuizing of juist een klein deel van de verhuiswerkzaamheden aan ons wilt uitbesteden: onze Studenten Verhuizers zijn jou graag van dienst.

Wij verhuizen iedereen: van studenten tot senioren!

Onze studenten helpen jou graag bij je verhuizing. Het maakt niets uit om wat voor soort verhuizing het gaat. Hoewel wij Studenten Verhuizers genoemd worden, verhuizen wij iedereen, dus zeker niet alleen studenten.

Wij verhuizen regelmatig studenten en zijn dan ook vaak actief in de grote Nederlandse steden, bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Amsterdam, verhuisbedrijf Utrecht of verhuisbedrijf Den Haag. Studenten Verhuizers staat echter ook vaak klaar voor gezinnen en voor senioren: wij voeren elk type verhuizing met plezier voor jou uit, van een studentenverhuizing tot seniorenverhuizing.

Neem vandaag nog contact op met Studenten Verhuizers om jouw aanvraag in te dienen. Of ga op onze website vrijblijvend na wat jouw verhuizing zou kosten!

Studenten Verhuizers met een gedegen opleiding

Studenten Verhuizers draait op getalenteerde verhuizers die tevens student zijn. Zij hebben allemaal een uitgebreide, praktijkgerichte verhuisopleiding gevolgd en weten dus hoe zij elk aspect van jouw verhuizing het best aanpakken. Uitdagingen gaan zij niet uit de weg.

Onze Studenten Verhuizers hebben door hun ervaring als verhuizer voor elk verhuisprobleem een oplossing. Tijdens het verhuizen met studenten komen zij dan ook vrijwel nooit situaties tegen die zij nog niet eerder gezien hebben. Zo staan onze studenten bij elke verhuizing voor jou klaar.

Ook bedrijfsverhuizingen, internationale verhuizingen en bijpassende diensten als woningontruimingen en de verhuizing van bijzondere objecten komen aan bod tijdens de opleiding. Wil je slechts gebruikmaken van een deel van onze verhuisdiensten en bijvoorbeeld enkel een verhuislift huren of verhuisdozen huren? Geen enkel probleem bij Studenten Verhuizers!

Studenten Verhuizers: samenwerking in sterke teams

Tijdens de opleiding én tijdens de werkzaamheden ontwikkelt elke student verhuizer zijn eigen expertise, dat is de kern van onze werkwijze. De ene student is goed in het manoeuvreren met meubels door krappe trappenhuizen, een ander in tijdsinschatting en een derde student is sterk in het efficiënt indelen van verhuiswagens.


Wij plannen onze studentverhuizers altijd zo in dat zij in sterke teams samenwerken. De expertises van de verschillende verhuizers binnen een team worden hierin meegenomen. De studenten vullen elkaar aan en werken met elkaar samen, zodat zij goed op elkaar ingespeeld zijn en dus efficiënt en goedkoop kunnen werken. Teams die zeer optimaal blijken, plannen wij zo veel mogelijk samen in. Dit komt de efficiëntie en dus de prijs van jouw verhuizing ten goede.

Vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!

Werkwijze van Studenten Verhuizers

Dat onze studenten hard werken mag duidelijk zijn. Veel studenten besteden hun vrije uurtjes in de sportschool en trainen de spieren verder tijdens jouw verhuizing. Maar ook de werkwijze van Student Verhuizers is geperfectioneerd. Dat gaat als volgt. Het begint al bij jouw offerte aanvraag. Wanneer jij via onze interactieve aanvraagformulier een aanvraag doet, dan ontvang je dezelfde dag nog een offerte op maat. Ruim voor de verhuizing wordt er contact met je opgenomen door een van onze ervaren verhuizers. Al jouw wensen worden dan in kaart gebracht en er wordt een planning gemaakt.


Op de verhuisdag zelf zijn de student verhuizers vroeg aanwezig om het eerste verhuiswerk uit te voeren. Als je dit wenst worden verhuisdozen ingepakt en demonteert onze student handyman kasten, keukens en andere meubels voor jou. Na het sjouwwerk richting de verhuiswagen wordt jouw inboedel naar de nieuwe woning vervoerd. Eenmaal daar aangekomen worden de spullen uitgeladen, getild. Bij onze full-service verhuizingen worden jouw verhuisdozen dan ook weer uitgepakt en meubels in elkaar gezet. Benieuwd wat Studenten Verhuizers voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op.

Werkgebied van Studenten Verhuizers

Zoek je Studenten Verhuizers als verhuisbedrijf Rotterdam of juist voor jouw verhuizing in Amsterdam? Je bent van harte welkom bij Student Verhuis Service.

Ons werkgebied is heel overzichtelijk: wij werken door heel Nederland. Of je nu opzoek bent naar een verhuisbedrijf in Den Helder of een verhuisbedrijf in Zuid-Holland, bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw verhuizingen. Voor zowel grote verhuizingen over lange afstand als kleine verhuizingen over korte afstand staan wij voor jou klaar.

Ook internationaal verhuizen kan met Studenten Verhuizers. Wij regelen jouw verhuizing naar het buitenland met dezelfde kunde als binnenlandse verhuizingen.
Wens je jouw gehele internationale verhuizing over te laten aan onze studentverhuizers? Of wil je enkel hulp met het transport van enkele zware stukken? Elke vorm van verhuizen is al eens uitgevoerd door onze studenten, en wij horen graag van jou hoe wij onze verhuisservice op jouw wensen kunnen aanpassen.

Jouw zekerheden bij Studenten Verhuizers

Kies je voor de ervaring en de inzet van onze Studenten Verhuisservice, dan staan wij ervoor garant dat:

 • Wij op tijd komen opdagen op de afgesproken verhuisdag;
 • Jij verzekerd bent tegen onverhoopte schade tijdens de verhuizing;
 • Onze tarieven helder zijn en je van tevoren weet wat jouw verhuizing kost;
 • Studenten Verhuizers de allergoedkoopste verhuisservice is.

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen