Verhuismaterialen en -materieel

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7268 recensies
js_loader

Om uw verhuizing met succes te volbrengen, is het gebruik van goed, stevig en kwalitatief hoogwaardig verhuismateriaal en materieel noodzakelijk. Zo voorkomt u schade aan uw inboedel en kunt u sneller en efficiënter uw spullen van A naar B verhuizen. Of u de verhuizing nu zelf uitvoert of geheel uitbesteedt, via de voordeligste verhuisservice in Amsterdam, Student Verhuis Service, beschikt u altijd over goed verhuismateriaal. Lees meer over de verschillende verhuismaterialen die via Student Verhuis Service te huur en te koop zijn.

Kopen
Huren
Optimale bescherming
Efficiënt verhuizen

Verhuismateriaal huren of kopen?

Wanneer u van plan bent om binnenkort te verhuizen, is het belangrijk om na te denken over welk verhuismateriaal en materieel u nodig zult hebben. Wilt u alles zelf doen of gaat u de hulp inschakelen van een professional? Wanneer u kiest voor het laatste, is het verstandig om te kiezen voor een verhuisservice waarmee u ook goed en stevig materiaal kunt huren of kopen. Zo weet u zeker dat uw spullen tijdens de verhuizing in goede handen zijn en komt alles veilig aan op de nieuwe plek.

Het voordeel van het huren van verhuismateriaal is dat u er minder kosten aan kwijt bent en u zit niet met spullen die u wellicht nooit meer gebruikt. Wij zijn ons daar van bewust en hebben er dus voor gekozen al ons materieel te laten huren. Zo kunt u verhuisdozen huren en na de verhuizing weer terug brengen.  Bij aankoop van verhuismateriaal betaalt u meer, maar is alle materieel vervolgens uw eigendom. Zo hebben beide opties de nodige voordelen. Wilt u weten welke verhuismaterialen via Student Verhuis Service beschikbaar zijn voor huur? Hieronder vind je materialen die ervoor zullen zorgen dat uw verhuizing een succes wordt

Verhuisdozen huren

Verhuisdozen zijn een van de belangrijkste verhuismaterialen die u nodig zult hebben voor het verhuizen van uw spullen. Door gebruik te maken van verhuisdozen, wordt het mogelijk om uw spullen veilig te verhuizen, daarnaast zijn al onze verschillende types verhuisdozen zeer goed stapelbaar, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat ze in de verhuiswagen zullen gaan schuiven of omvallen. Het gebruik van supermarktdozen is sterk af te raden, aangezien deze allemaal verschillend van grootte zijn en dus lastig stapelbaar. Ook is de kwaliteit van supermarkt dozen niet vergelijkbaar met die van verhuisdozen.

Wij raden u aan om vroegtijdig in het verhuisproces uw verhuisdozen te bestellen. U kunt verhuisdozen huren, maar u kunt bij Student Verhuis Service ook verhuisdozen kopen.

U kunt bij Student Verhuis Service een drietal types verhuisdozen huren of kopen:

  • Verhuisdozen
  • Boekendozen
  • Garderobe verhuisdozen (kledingverhuisdozen)

Verhuiswagens (XL of normaal)

Als alles is ingepakt, gaat het echte verhuizen beginnen. Alle verhuisdozen en spullen moeten de verhuiswagen in. Student Verhuis Service heeft moderne en ruime verhuiswagens tot haar beschikking. Al onze verhuiswagens beschikken over een laadklep, waardoor ook zware meubels en andere spullen zonder moeite de verhuiswagen kunnen worden ingereden. Om grote zware spullen de vrachtwagen in te krijgen maken wij gebruik van hondjes en/of rolcontainers. Onze meubeltransport zorgt ervoor dat de grote meubels op deze hondjes gezet en zo eenvoudig via de laadklep, de verhuiswagen in gereden. Al onze verhuiswagens worden goed onderhouden, waardoor vertragingen vanwege mankementen vrijwel nihil zijn. Ook voor zakelijke meubeltransport is Student Verhuis Service de juiste keuze.

Het is mogelijk om voor uw verhuizing alleen een verhuiswagen te huren. U krijgt er dan wel altijd één verhuizer via Student Verhuis Service bij om de wagen te helpen inladen, te rijden en weer te helpen uitladen.

Verhuislift huren

Heel wat Amsterdammers wonen in een bovenwoning, wat het verhuizen vaak een stuk complexer maakt. Met behulp van een verhuislift helpt Student Verhuis Service u snel en vakkundig uw inboedel naar de verhuiswagen te verplaatsen. Verhuizen van een bovenwoning? Probeer niet uw grote meubels via een trapgat naar beneden te krijgen, want dit kan uw inboedel beschadigen en het kan ook nog uw rug kosten. Huur een verhuislift en verhuis snel al uw spullen naar beneden. Bij de huur van een verhuislift via Student Verhuis Service zit een liftbediende inbegrepen. Deze ervaren verhuizer helpt u graag vakkundig met het verhuizen van uw inboedel van of naar een bovenverdieping.

Lees meer over het huren van een verhuislift op onze specifieke pagina.

 

Verhuisdekens voor een optimale bescherming

Student Verhuis Service maakt tijdens de verhuizing gebruik van goede dikke verhuisdekens om uw inboedel en meubels mee te beschermen. Verhuisdekens hebben twee verschillende kanten, een zachte en een wat grover afgewerkte kant. De zachte kant is voor een optimale bescherming van uw meubels. Bij het juiste gebruik van de verhuisdekens, komt uw inboedel ongeschonden en schoon aan op de plaats van bestemming.

Inpakmateriaal en beschermingsmateriaal

Naast bovengenoemd verhuismateriaal en materieel, kunt u bij Student Verhuis Service ook terecht voor beschermingsmaterialen zoals:

  • Matrashoezen
  • Noppenfolie
  • Serviespapier
  • Tape

Neem vrijblijvend contact met ons op als u op zoek bent naar een ander soort inpakmateriaal wat niet op onze pagina wordt vermeld.

Bespaar bij uw verhuizing niet op goed verhuismateriaal, want dit kan ervoor zorgen dat uw inboedel niet ongeschonden aankomt in uw nieuwe woning. Het gebruik van goed verpakkingsmateriaal zorgt er tevens voor dat u efficiënt en snel al uw spullen op de plaats van bestemming hebt.

Kosten van verhuismaterialen

Onze verhuizers die meekomen met de verhuislift en verhuiswagen, werken op basis van een uurtarief. De meeste zaken zijn afhankelijk van uw verhuizing. Zo spelen de voorrijkosten een rol, maar is ook het formaat van de benodigde verhuiswagen van belang. Kunt u zelf beslissen welke taken u zelf oppakt en uitbesteed en hebben we ook speciale tarieven voor diverse momenten gedurende de week.

Kijk voor de exacte tarieven op onze tarievenpagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom mensen Student Verhuis Service kiezen?

Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen.
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 4500+ reviews.
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 12 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding.
35+ ruime en verhuiswagens met schone dekens.
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Persoonlijke accountmanager
Professionele service
Flexibel inzetbaar

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen