Verhuisbedrijf Heerenveen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7336 recensies
js_loader

Als je denkt aan Heerenveen, springt sport meteen in het oog. Dat is begrijpelijk, met namen als Sven Kramer, Epke Zonderland, Abe Lenstra of Foppe de Haan is Heerenveen onlosmakelijk verbonden met sport. Maar de regio Heerenveen heeft zoveel meer te bieden. Denk aan het prachtige, waterrijke gebied rond Akkrum, Nes en Aldeboarn, het natuurrijke landschap van de Deelen en de weelderige bossen van Oranjewoud.

Stuk voor stuk adembenemende plekken waar je kunt genieten van boottochten, fietsavonturen, wandelingen, maar ook van musea en festivals. En dat is slechts het topje van de ijsberg; er valt nog zoveel meer te ontdekken. Beginnen met ontdekken, maar heb je nog geen verhuisbedrijf? Doe dan nu een aanvraag en verzeker jezelf van een voordelig Heerenveen verhuisbedrijf genaamd Student Verhuis Service.

Gemiddelde beoordeling van 4.8 (+6700 reviews)
Onze verhuis-academie garandeert een efficiënte en veilige verhuizing
Binnen 5 minuten een prijsindicatie

Goedkope Verhuizers Heerenveen

Als verhuisbedrijf Heerenveen delen we dezelfde missie als elders in het land: goedkoop verhuizen zonder in te leveren op kwaliteit. Sinds de oprichting in 2009 is Student Verhuis Service de voordeligste verhuisdienst van het land en met alle ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan, leveren wij ook nog eens de kwaliteit die je van een professioneel verhuisbedrijf kan verwachten, maar dan voor een studentenprijsje. Hoe wij dit doen?

 1. Voordelige student verhuizers: de sleutel tot onze voordelige verhuisdiensten ligt in het gebruik van betaalbare studentverhuizers. Deze energieke en slimme verhuizers zijn niet alleen bereid om keihard te werken, maar ook in staat om slim en effectief te verhuizen. Om die reden hoeft het inhuren van verhuizers Heerenveen niet duur te zijn!
 2. Standaard voordelige tarieven: naast onze goedkope arbeidskrachten bieden wij ook onze overige diensten aan tegen de scherpste tarieven. Zo huur je bij ons al een verhuislift voor slechts €30 per uur!
 3. Tot 30% korting op jouw verhuizing: op specifieke momenten zoals in het weekend of aan het eind van de maand is de vraag naar verhuizingen doorgaans hoger dan normaal en moeten wij alle zeilen bijzetten om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Om deze piekmomenten op te vangen, hanteren wij een dynamische prijsstelling. Hierdoor is onze verhuisservice nog gunstiger op momenten dat het rustig is. Ben jij flexibel in de verhuisdatum? Maak dan slim gebruik van ons dynamische prijsbeleid en kies je korting tot wel 30%!
 4. Zelf helpen bij de verhuizing om kosten te besparen: bij Student Verhuis Service heb je de volledige regie over jouw verhuizing. Wil je graag volledig ontzorgd worden? Geen enkel probleem! Wij kunnen de gehele verhuizing van begin tot eind uit handen nemen. Als je liever zelf de touwtjes in handen wilt houden dan is dat ook mogelijk! En omdat wij werken met facturatie op basis van gewerkte uren kan het heel voordelig uitpakken om zelf te helpen met verhuizen. Hoe sneller de verhuizing is voltooid, hoe minder je hoeft te betalen.

Op deze manier zorgt Student Verhuis Service ervoor dat iedereen die naar, vanuit of in Heerenveen verhuisd, een voordelige maar professionele verhuisservice afneemt en vlug kan verhuizen naar zijn of haar nieuwe woning. Zodat we jouw nieuwe huis snel tot een thuis maken.

Jouw partner in Heerenveen en omstreken

Sinds 2023 hebben wij een nieuw filiaal geopend in Groningen. Vanuit deze locatie zijn wij vaak actief als verhuisbedrijf in  Leeuwarden , Heerenveen of bijvoorbeeld Meppel en andere  steden. We zetten wij ons in om de hoogste kwaliteit verhuisdiensten te leveren in de verschillende wijken van de gemeente. Hieronder vind je een overzicht van enkele wijken in Heerenveen waarin we vaak actief zijn en waar we voor jou klaarstaan om je te assisteren bij een soepele verhuizing:

 • De Akkers
 • De Greiden
 • Haskerveen
 • Nijehaske
 • Skoatterwâld
 • Heerenveen Midden
 • Heerenveen Noord

Verhuisbedrijf Heerenveen ook actief in regio Groningen

Wat zijn de kosten van verhuisbedrijf Heerenveen?

Bij verhuisbedrijf Heerenveen begrijpen we dat het kennen van de kosten van jouw verhuizing van groot belang is. De kosten van een verhuizing variëren door verschillende factoren, zoals de afstand die moet worden afgelegd, de grootte van de inboedel en de gewenste extra diensten. Wij streven naar volledige transparantie, zonder onaangename verrassingen. Daarom hebben wij al onze tarieven netjes en overzichtelijk voor jou op een rijtje gezet.

Aangezien de prijs van een verhuizing sterk kan variëren van persoon tot persoon als gevolg van de diverse factoren hebben we een heldere en eenvoudige methode gecreëerd om de kosten van jouw verhuizing te berekenen:

 • Online M³ Calculator: Onze calculator berekent de benodigde ruimte op basis van jouw inboedel. Jij geeft per kamer aan welke meubels er zijn en ons systeem geeft jou direct een duidelijke prijsindicatie, zonder te wachten op een offerte.
 • Dezelfde dag een vrijblijvende offerte: Na het invullen van de inboedel calculator zal een van onze verhuisspecialisten kijken naar door jou aangeleverde informatie en op basis daarvan binnen 24 uur een accurate en geheel vrijblijvende offerte toesturen.

Veilig en Verzekerd Verhuizen

Bij het voorbereiden van een verhuizing rijzen er vaak tal van vragen. Een veelgestelde vraag is of de inboedel bij ons verzekerd is tijdens de verhuizing in Heerenveen. Met genoegen delen we mee: jouw inboedel is volledig verzekerd tot €2.500.000! Wij bieden deze dekking niet alleen omdat we verzekerd zijn tegen schade, maar ook omdat wij volledig vertrouwen hebben in de uitzonderlijke kwaliteit van onze dienstverlening. Bij ons staat veiligheid tijdens de verhuizing namelijk centraal en onze goed opgeleide verhuizers zijn vastberaden om verder te gaan dan de norm. We begrijpen dat je bezittingen van onschatbare waarde zijn en daarom zetten wij ons in voor veiligheid en efficiëntie op elk moment van de verhuizing om zo jouw inboedel snel, maar ook schadevrij over te brengen van A naar B.

 • Verhuis-Academie voor efficiëntie en veiligheid: Onze Verhuis-Academie garandeert dat onze verhuizers getraind zijn in de nieuwste technieken voor een efficiënte en veilige verhuizing. We blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de verhuisindustrie. Zo zorgen wij voor de nodige expertise om de verhuizing soepel te laten verlopen met een professionele en zorgvuldige behandeling van jouw bezittingen.
 • Nette en ruime verhuiswagens: Onze ruime verhuiswagens worden goed onderhouden en zijn uitgerust met alles wat nodig is voor een veilige verhuizing. Door juist gebruik van spanbanden en verhuisdekens garanderen wij dat jouw eigendommen veilig en beschermd zijn gedurende het transport.
 • Het juiste inpakmateriaal: Voor alle inboedel hebben we het juiste inpakmateriaal van de hoogste kwaliteit op voorraad. Door het gebruik van onder andere onze sterke verhuisdozen, matrashoezen, noppenfolie en serviespapier kunnen bezittingen zorgvuldig worden ingepakt om schade te voorkomen.

Heb je nog vragen over hoe jij zo veilig en efficiënt mogelijk kan verhuizen? Neem gerust contact op met een van onze verhuisspecialisten!

Student Verhuis Service: een multi inzetbaar verhuisbedrijf in Heerenveen

Geen enkele verhuizing is hetzelfde, ook jouw verhuizing in Heerenveen heeft bijzonderheden. Wellicht zijn er objecten die speciale aandacht vereisen, is het niet mogelijk om de verhuiswagen voor het huis te zetten, is een ontheffing nodig of moet een verhuislift worden ingezet omdat bepaalde meubels niet door de deur kunnen. Veel factoren om rekening mee te houden, maar geen paniek! Door de jaren heen zijn wij alle mogelijk obstakels tegengekomen en hebben wij ons hierop voorbereid. Door flexibel te zijn en door slim en efficiënt te werk te gaan hoeft jouw verhuizing in Heerenveen geen stresspunt te worden.

Onze 35 verhuiswagens zijn dagelijks onderweg naar de meest uiteenlopende verhuizingen. Waardoor onze studenten verhuizers ervaring hebben opgedaan in alle soorten verhuizingen. Van een kleine verhuizing voor een particulier tot een grote bedrijfsverhuizing. Onze hoogwaardige diensten zijn er voor iedereen! Hoe zwaar of complex jouw verhuizing in Heerenveen ook is. Voor onze slimme en hardwerkende studenten verhuizers is niets te gek.

Hieronder vind je een greep uit de soorten verhuizingen die wij als verhuisbedrijf Heerenveen succesvol hebben voltooid:

Ben je opzoek naar een dienst die hier niet tussen staat? Geen zorgen, dit is slechts een deel van de services die wij aanbieden! Hoogstwaarschijnlijk hebben onze verhuizers in Groningen, Leeuwarden en Heerenveen ook ervaring met de werkzaamheden waar jij behoefte aan hebt. Zo worden wij ook met regelmaat ingeschakeld voor (de)montage werkzaamheden, het vervoer van scooters/motors, onze verhuislift service of voor meubeltransport.

A tot Z Ontzorgd Verhuizen Heerenveen

Verhuizen is veel meer is dan alleen het fysiek verplaatsen van je spullen. Het is een verandering in je leven waar veel bij komt kijken. Vaak zorgen deze ingrijpende momenten voor de nodige stress en daar zit niemand op te wachten. Om die reden zijn wij er om jou volledig te ontzorgen tijdens de verhuizing. Ons verhuisbedrijf Heerenveen is gericht op jouw gemoedsrust en neemt alle werkzaamheden van het verhuisproces uit handen zodat jij je kan concentreren op andere belangrijke zaken zoals het inschrijven bij de gemeente of het regelen van fiscale zaken. Dus als jij volledig ontzorgd wil worden, kies je voor de full-service verhuizing van Student Verhuis Service. Hier onder vind je enkele voordelen van deze optie:

 • Geen in- en uitpak-stress: Wanneer je kiest voor een full-service verhuizing hoef je je geen zorgen te maken om het in en uitpakken van jouw inboedel. Dit doen wij voor jou. We nemen niet alleen de verhuisdozen mee, maar ook al het andere benodigde materiaal om jouw inboedel stevig en veilig in te pakken. En het beste van allemaal? Bij aankomst wordt alles weer netjes uitgepakt en op de juiste plek neergezet. Wel zo makkelijk!
 • Deskundige (de)montage: Het (de)monteren van meubels kan een tijdrovende klus zijn, maar is vaak wel noodzakelijk. Laat dit aan ons over. Wij beschikken over de expertise om dit snel en efficiënt te doen, waardoor jij je bijvoorbeeld geen zorgen hoeft te maken over het weer in elkaar zetten van meubels op de nieuwe locatie.
 • Jouw tevredenheid is onze prioriteit: Onze toewijding gaat verder dan alleen het verplaatsen van spullen. Moet de oude woning bezemschoon worden opgeleverd? Geen probleem! Onze professionele verhuizers in Heerenveen gaan pas weg als je helemaal tevreden, zodat jij met een gerust hart kan beginnen aan het nieuwe avontuur.

Wanneer je kiest voor een full-service verhuizing garanderen wij een volledig ontzorgde verhuizing in Heerenveen van begin tot eind. Laat ons je helpen en geniet binnen de kortste keren van jouw nieuwe thuis.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Beoordelingen Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Heerenveen

Voor ons als bedrijf is het fijn om beoordelingen van klanten te krijgen, maar voor potentiële klanten al helemaal. Deze beoordelingen geven namelijk een eerlijk beeld van de werkzaamheden die Student Verhuis Service heeft uitgevoerd en wat onze klanten daarvan vonden.

Wij zijn trots dat wij onze klanten al bij zoveel verhuizingen hebben mogen helpen. Uit de vele beoordelingen van onze klanten blijkt dat onze verhuisservice gewaardeerd wordt: uit meer dan 6800 beoordelingen ontvingen wij een score van 4,8/5!

Wat een geweldige ervaring met de verhuislift! We waren aanvankelijk bezorgd over het verplaatsen van onze zware meubels naar ons nieuwe appartement op de derde verdieping, maar de verhuislift maakte alles zo eenvoudig. De bediening was vriendelijk en professioneel, en ze manoeuvreerden de lift met precisie. Binnen de kortste keren waren al onze spullen veilig boven, zonder enige schade. We zouden de verhuislift ten zeerste aanraden aan iedereen die gaat verhuizen!
Joost van der Berg
Wat een geweldige verhuisservice, zelfs met spoed! Tijd was van groot belang en SVS leverde op alle fronten. Een geweldige ervaring die mijn verwachtingen overtrof in een stressvolle situatie!!
Willemijn H

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je de hulp van onze studenten verhuizers Heerenveen inschakelt is het handig om na te gaan of je de nodige voorbereidingen hebt getroffen. Een goed begin is namelijk het halve werk! En om jou goed op weg te helpen hebben wij de ultieme verhuischecklist opgesteld. Deze gids bevat naast een to-do list, handige tips en alle belangrijke informatie die je nodig hebt voor een succesvolle verhuizing en geeft tevens antwoord op vragen als:

 • Ik ga verhuizen, wat moet ik regelen?
 • Wie moet ik inlichten over mijn verhuizing?
 • Hoe kan ik mijn verhuizing plannen, wat is de beste manier en waar begin ik?

Vraag onze verhuischecklist in het onderstaande blok aan en maak van jouw verhuizing een succes!

 

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Veelgestelde vragen over onze verhuiswagens

Helaas kan je bij ons niet volledig zelfstandig een verhuiswagen huren; wij sturen altijd minimaal één man personeel mee om de wagen te besturen.

Onze verhuiswagens hebben een volume van 22m3. Onze XL-wagens hebben een volume van ongeveer 25m3. De wagens zijn beide 3,45 m hoog en kunnen dus niet overal onderdoor! Houd hier a.u.b. rekening mee bij het regelen van de verhuizing!

Ja, je kunt met de verhuizers meerijden. Wel kan er maar één persoon tegelijk meerijden in de verhuiswagen.

Op papier kunnen onze laadkleppen 750 kg omhoog helpen. In de praktijk vervoeren wij niet meer dan 500 kg.

Ik ben fan van de SVS! Was alweer m’n 4e verhuizing met jullie; goede prijs voor goede enthousiaste verhuizers; goed overleg en alles veilig over!
-Josine van Schagen, verhuisd april ’22
Wat een geweldige fijne ervaring is mijn verhuizing geweest. Drie fantastische jonge vakmensen, hulpvaardig, vriendelijk en vakkundig.
-Jeannette Jurgens, verhuisd juni’22

Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen