Goedkoop verhuizen

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 5882 beoordelingen
js_loader

Iedereen die wil verhuizen is op zoek naar een goedkope manier om de gehele inboedel zonder problemen naar de nieuwe woning te brengen. Hiervoor kan gekozen worden om zelf aan de slag te gaan. Dit gaat echter vaak samen met een hoop stress en spanning. Voor velen is verhuizen geen dagelijkse activiteit en daardoor kunnen er belangrijke onderdelen over het hoofd gezien worden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik maken van een verhuislift of het huren van een verhuiswagen.

Een verhuisbedrijf inhuren is dan ook een goed alternatief voor zelf verhuizen. Student Verhuis Service heeft de kennis en kunde in huis om uw verhuizing in orde te maken. Door onze efficiënte manier van werken en goedkope arbeidskrachten kunnen we iedereen goedkoop verhuizen. In veel gevallen zijn we het goedkoopste verhuisbedrijf in uw regio.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Gestructureerd én voordelig verhuizen

Bij verhuizen is het belangrijk dat er een bepaalde structuur wordt gehanteerd. Zo voorkomt u dat uw inboedel beschadigt of kwijtraakt, niet in de verhuiswagen past of de verhuizing onnodig lang duurt. Ook zorgt gestructureerd werken voor een snelle verhuizing, die hierdoor goedkoop uitvalt.

Als goedkoop verhuisbedrijf hanteren we daarom bij uw verhuizing een structuur die alle facetten van het verhuizen omvat. Zo wordt de kans op schade beperkt en kan alles efficiënt uitgevoerd worden. Door deze aanpak kunnen we u goedkoop verhuizen!

Student Verhuis Service is ooit begonnen als goedkoop verhuisbedrijf in Amsterdam. We zijn snel gegroeid door onze unieke aanpak en zijn u nu ook in de rest van Nederland en zelfs in Europa van dienst. Wij kunnen uw verhuizing voor een lage prijs begeleiden en uitvoeren!

Stap 1: Goede voorbereiding is het halve werk

Voorafgaand aan de verhuizing is het belangrijk om te weten wat u allemaal wilt verhuizen. Moet alles naar uw nieuwe huis of zijn er ook bezittingen die naar de stort moeten of juist naar een opslaglocatie? Bedenk dit goed zodat wij daar rekening mee kunnen houden tijdens de planning van de verhuizing.

Daarnaast bieden we als goedkoop verhuisbedrijf de mogelijkheid om zelf mee te helpen met de verhuizing. zo maakt u het verhuizen extra goedkoop. Regel vrienden en familie om een handje mee te helpen. U kunt dit aangeven in de prijsindicatie zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Dit maakt goedkoop verhuizen écht haalbaar!

Stap 2: Inpakken: zelf doen of de service van onze verhuizers inschakelen

Wilt u zelf uw spullen inpakken zodat Student Verhuis Service het alleen nog maar hoeft te vervoeren? Dat maakt de verhuizing goedkoper. Wilt u alles uit handen laten nemen door ons? Geef dit in de prijsindicatie dan aan. We verzekeren u dat we dan nog steeds als goedkoop verhuisbedrijf optreden, maar vanzelfsprekend duurt de verhuizing dan wat langer.

Voor verhuisdozen van goede kwaliteit kunt u overigens ook bij ons terecht. U kunt bij ons verhuisdozen kopen of huren.

Stap 3: De dag van de verhuizing

Als u de offerte van ons heeft ontvangen en heeft geaccepteerd, dan wordt de datum van de verhuizing definitief gemaakt. Op de dag van de verhuizing helpen onze student verhuizers u met het goedkoop verhuizen van de inboedel.

De teams waarin de medewerkers werken, zijn vaak hetzelfde. De verhuizers weten dus exact wat ze van elkaar verwachten en wat er uitgevoerd moet worden. Door efficiënt te werken kunnen we de duur van de verhuizing beperken en u snel en goedkoop verhuizen.

Goedkoop verhuizen met vaste lage tarieven

Nooit te veel betalen voor het verhuizen van uw inboedel: dat is bij Student Verhuis Service heel gewoon. Zo hanteren wij vaste lage tarieven voor onze klanten. Wij staan voor u klaar voor allerlei soorten verhuizingen, bijvoorbeeld voor uw:

Goedkoop verhuizen met alle aspecten die u van een verhuisbedrijf mag verwachten. Hoe we dat realiseren? Lees hieronder de meer over onze medewerkers en materialen:

Professionele verhuizers

Onze verhuizers zijn vakgericht opgeleid en bieden professionele kwaliteit voor een studentenprijs. Met een uurtarief van €32,50 per verhuishulp kunnen we u altijd en overal goedkoop verhuizen! Onze verhuizers nemen volledige verantwoordelijkheid en verzorgen de verhuizing van begin tot eind. Hoewel onze naam doet vermoeden dat wij enkel met studenten werken, is dat inmiddels niet meer het geval. Een grote groep aan vaste verhuizers heeft al geruime ervaring en zij weten exact wat er bij een verhuizing komt kijken.

Daarnaast zijn ze altijd op de hoogte van de meest recente wettelijke bepalingen omtrent verhuizen en staan zij garant voor een schadevrije en snelle verhuizing. Onze verhuizers werken in vaste verhuisteams. Dit bevordert de efficiënte en de soepelheid van de verhuizing.

Moderne verhuiswagens

Onze standaard verhuiswagens zijn voorzien van een laadruimte van 20 m3. Dit is in de meeste situaties voldoende. Deze verhuiswagens zijn beschikbaar tegen een uurtarief van €35,00. Wanneer deze grootte niet voldoende is om alles in een keer te kunnen vervoeren en de verhuizing dus sneller te realiseren, bieden wij ook XL-verhuiswagens aan. Deze verhuiswagens beschikken over een laadruimte van 27 m3 tegen een uurtarief van €50,-.

Goedkope verhuislift

Om uw verhuizing soepel te laten verlopen, bieden wij ook een verhuislift aan. Deze kan een maximale hoogte van 12 meter behalen (Gelijk aan de 4e etage) tegen een uurtarief van €30,-. Een verhuislift huren maakt verhuizen gemakkelijker, sneller en daarmee goedkoper.

Goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland

Onze vaste lage tarieven en onze efficiënte aanpak zorgen ervoor dat wij elke verhuizing snel en voordelig kunnen realiseren. Zo verzorgen wij een verhuizing vaak al binnen een dagdeel of dag, waardoor de uiteindelijke kosten meevallen.

Ons goedkoop verhuisbedrijf is daarnaast ook erg flexibel. Zo kunt u altijd meehelpen met de verhuizing, waardoor de kosten lager uitvallen. Kortom: u neemt bij ons enkel de service af die u nodig hebt en regelt zelf wat u zelf wilt regelen. U maakt op deze manier geen onnodige kosten voor een service die u niet gebruikt.

Bereken de kosten uw goedkope verhuizing direct

U kunt een overzicht zien van de kosten van uw verhuizing wanneer u voor ons goedkoop verhuisbedrijf kiest. Zo kunt u met onze online prijscalculator simpelweg de gegevens invullen omtrent uw verhuizing. Vervolgens krijgt u onderaan de pagina een prijsschatting te zien.

Naast de totale kosten van de verhuizing ziet u ook direct waar deze kosten vandaan komen. Maakt u aanpassingen, dan verandert de prijs automatisch mee.

Na het invullen van de prijsindicator ontvangt u spoedig een offerte op maat. Deze offerte kunt u als uitgangspunt nemen voor de kosten voor het goedkoop verhuizen van uw bezittingen.

Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 5700+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.