Goedkoop verhuizen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7101 recensies
js_loader

Wil je goedkoop verhuizen zonder zorgen? Zelf verhuizen brengt vaak stress en problemen met zich mee. Gelukkig biedt ons goedkope verhuisbedrijf perfecte oplossingen om efficiënt en voordelig te verhuizen.

Of het nu gaat om een lokaal of internationaal verhuisproject, onze goedkope verhuisservice staat voor jou klaar. Met onze efficiënte werkwijze en goedkope verhuizers maken wij stressvrij en low budget verhuizen mogelijk voor iedereen!

Met ons interactieve aanvraagformulier zie je gelijk een schatting van de kosten van jouw verhuizing
Je krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd
Kies tot 30% korting op jouw verhuisdag

Zelf helpen of full service verhuizen?

Bij Student Verhuis Service begrijpen wij dat elke klant unieke behoeften en een specifiek budget heeft. Om die reden bieden wij graag flexibiliteit aan in onze dienstverlening. Als je graag zoveel mogelijk kosten wilt besparen, dan raden we aan om zelf te helpen bij de verhuizing. Doordat wij werken met uurtarieven in plaats van een vaste prijsopgave kun je direct invloed uitoefenen op de totale kosten. Hoe sneller de verhuizing verloopt, hoe lager de kosten voor jou.

Aan de andere kant begrijpen wij dat niet iedereen de tijd, energie of zin heeft actief deel te nemen aan de verhuizing. Als je geen stress wilt ervaren of liever lui dan moe bent, dan is onze full service verhuizing de ideale keuze voor jou. Ons ervaren team van goedkope verhuizers zal alles voor je regelen. Van het inpakken van jouw inboedel tot het monteren en plaatsen van meubels op de nieuwe locatie. Jij kan vertrouwen op onze expertise en genieten van een zorgeloze en betaalbare verhuizing.

Goedkoop verhuizen met onze vaste lage tarieven

Nooit te veel betalen voor het verhuizen van jouw inboedel: dat is bij ons heel gewoon. Zo hanteren wij vaste lage tarieven voor al onze klanten. Wij verzorgen allerlei soorten verhuizingen, bijvoorbeeld een:

Goedkoop verhuizen met de luxe die je van een verhuisbedrijf mag verwachten. Hoe we dat realiseren? Lees hieronder de meer!

Goedkope arbeidskrachten

Het geheim van onze voordelige verhuisdiensten ligt voornamelijk in het gebruik van goedkope studentverhuizers. Deze enthousiaste en slimme verhuizers werken niet alleen enorm hard, maar zijn ook in staat om verstandig en efficiënt te verhuizen. Door jonge verhuizers te combineren met ervaren verhuizers krijg je de ideale mix tussen betaalbaarheid en professionaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een soepele verhuizing zonder veel te betalen.

 

Dynamic pricing

Op bepaalde momenten zoals in het weekend of rond de maandwisseling is de vraag naar onze diensten vaak veel hoger dan normaal en moeten wij alle zeilen bijzetten om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Om deze piekmomenten op te vangen, hanteren wij een dynamische prijsstelling. Hierdoor is onze verhuisservice nog gunstiger op momenten dat het rustig is. Ben jij flexibel in de verhuisdatum? Maak dan slim gebruik van ons dynamische prijsbeleid en kies je korting tot wel 30%!

 

De goedkoopste verhuisdozen

Bij Student Verhuis Service weten wij hoe belangrijk het is om kosten te besparen. Daarom bieden wij de goedkoopste verhuisdozen van hoogwaardige kwaliteit aan. Onze verhuisdozen zijn stevig en duurzaam, zodat jij geen zorgen hebt over beschadigingen tijdens het transport.

Onze goedkope verhuisdozen zijn te koop voor slechts €2,50. Krap bij kas? Kies dan voor de huuroptie! Dit kost slechts €0,50 per doos. Overig verhuismateriaal zoals matrashoezen en noppenfolie bieden wij ook aan voor de laagste prijs.

De goedkoopste verhuislift: eenvoudig en voordelig verhuizen

Als je op zoek bent naar een goedkope verhuislift om grote meubels of zware voorwerpen te verplaatsen, ben je bij ons aan het juiste adres. Een verhuislift huren maakt verhuizen gemakkelijker, sneller en daarmee goedkoper. Je beschikt al over een eigen verhuislift vanaf €35,- per uur.

Goedkoop internationaal verhuizen zonder zorgen

Wat ooit begon als een goedkoop verhuisbedrijf Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot het grootste particuliere verhuisbedrijf dat klanten door heel Nederland en West-Europa bedient.

Wil jij graag goedkoop internationaal verhuizen? Dan ben je bij Student Verhuis Service aan het juiste adres!

Wij hebben veel ervaring met internationale verhuizingen en werken samen met betrouwbare partners in heel Europa. Onze expertise en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om jouw internationale verhuizing soepel en kostenefficiënt te laten verlopen.

Budget verhuisservice met maximale zorg

Onze budget verhuisservice is speciaal ontworpen om aan al jouw verhuisbehoeften te voldoen, zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Onze professionele en vriendelijke verhuishulp is getraind om efficiënt te werken en zorg te dragen voor al jouw bezittingen, ongeacht de omvang van je verhuizing. Wij zorgen ervoor dat je verhuisproces soepel en stressvrij verloopt, zelfs met een beperkt budget.

Onze goedkope verhuisservice betekent niet dat we de zorg voor jouw bezittingen uit het oog verliezen. Onze professionele verhuizers behandelen al je spullen met de grootste aandacht en zorgen ervoor dat ze veilig en onbeschadigd op de nieuwe locatie aankomen. 

De mannen van de Student Verhuis Service hebben mijn spullen verhuisd naar een tijdelijke opslag. Dit is zeer goed bevallen. Prijs-kwaliteit verhouding is netjes, bij mij duurde de verhuizing korter dan gepland waardoor er minder kosten in rekening zijn gebracht. Tip is het huren van verhuisdozen bij de SVS, kost 0,50 per doos (wel borg betalen) en zijn veel sterker dan de bouwmarkt dozen.
Lies
Als je zelf graag de handen uit de mouwen steekt en het inpakken en demonteren van je spullen voor eigen rekening neemt, dan is Student Verhuis Service dé oplossing. Ik heb flink kunnen besparen in vergelijking met de prijzen van traditionele verhuisbedrijven.
Emile

Kies voor voordelig verhuizen met Student Verhuis Service

Als budget verhuisservice begrijpen wij dat verhuizen stressvol kan zijn, zowel op emotioneel als financieel gebied. Daarom bieden wij onze diensten aan tegen de laagste tarieven, zonder in te leveren op kwaliteit.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met zorgeloos en goedkoop verhuizen. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en een offerte op maat voor je samen te stellen.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ
100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen