Bent u van plan om naar de regio Rotterdam te verhuizen of Rotterdam juist te verlaten? Kies dan voor Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Rotterdam.

Met ons verhuisbedrijf bent u verzekerd van een snelle, professionele maar vooral goedkope verhuizing in Rotterdam en omgeving.

Benieuwd hoe duur de verhuizing in Rotterdam voor u gaat zijn met ons verhuisbedrijf? Bereken uw verhuiskosten direct met ons interactieve aanvraagformulier! U zet de berekening vervolgens met een druk op de knop om een vrijblijvende offerteaanvraag aan te vragen.Student verhuis service bussen geparkeerd

 


 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct en vrijblijvend hoeveel uw verhuizing kost

Goedkoopste verhuisbedrijf in Rotterdam en omgeving

Zoekt u naar een goedkope verhuisservice in Rotterdam om naar Rotterdam te vertrekken of vanuit de havenstad juist naar een andere plaats te verhuizen? Als professioneel verhuisbedrijf voeren we dagelijks verhuizingen uit in de Havenstad. Hierbij zorgen we iedere keer weer voor een vlotte en soepele verhuizing, uiteraard na een goede voorbereiding en op basis van diverse slimme tips.

We kunnen uw piano verhuizen, helpen bij de verhuizing van uw waterbed of zorgen voor een vrachtwagen vol spullen waarmee we u zelfs internationaal van dienst kunnen zijn.

Wij zijn al jaren als verhuisbedrijf in Rotterdam actief en kennen de stad goed door de vele verhuisservices die we hebben uitgevoerd. In deze jaren hebben we talloze particulieren en bedrijven geholpen met hun verhuizing in de omgeving van Rotterdam.

Dankzij onze efficiëntie kunnen we u goedkoop verhuizen, maar hoeven we niet in te leveren op kwaliteit.

Wilt u verhuizen van of naar Rotterdam, vanuit of naar bijvoorbeeld Engeland, Zwitserland of Frankrijk? Wij voeren ook internationale verhuizingen uit en kennen als verhuisbedrijf de regels en richtlijnen waar wij rekening mee dienen te houden.


Verhuizen naar Rotterdam: kosten en mogelijkheden van uw verhuizing

De tarieven van onze verhuizingen communiceren wij graag helder, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij bieden daarom inzicht in de kosten voor alle typen verhuizingen op de volgende 2 manieren:

 • De tarieven per uur van onze diensten worden direct duidelijk bij het invullen van het aanvraagformulier.
 • Met ons handige interactieve aanvraagformulier krijgt u gratis inzicht in wat uw specifieke verhuizing kost.
 • Bij een verhuislift huurt u ook los een verhuizer. Deze verhuizer bedient de verhuislift voor u, zodat u de lift zonder ongelukken kunt gebruiken en zo efficiënt mogelijk kunt inzetten. Uiteraard helpt de verhuizer u daarnaast ook graag met verhuizen.

De kosten van uw verhuizing kunt u bij Student Verhuis Service vooraf berekenen met onze handige interactieve aanvraagformulier. Dit is een gratis service waardoor u direct inzicht hebt in de kosten van uw verhuizing.

Met het formulier kunt u ook zien welke invloed bepaalde elementen op de prijs van uw verhuizing hebben. U kunt de prijs ook beïnvloeden door meer zelf te doen of familie en vrienden in te schakelen die u helpen op de verhuisdag zelf.

Direct naar het aanvraagformulier

Verhuizen zoals u dat wilt met ons verhuisbedrijf uit Rotterdam

We zorgen er als goedkope verhuisservice in Rotterdam voor dat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar de verhuizing zelf. We nemen de werkzaamheden graag voor u uit handen.

Mocht u zelf juist wel mee willen werken aan de verhuizing, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt zelf voor een aantal verhuizers zorgen. Dit scheelt voor u in de kosten omdat wij dan minder verhuizers mee hoeven te nemen.

Ook kunt u er voor kiezen om een deel van de verhuisservice zelf al uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van kleine bezittingen.

We werken veel als verhuisbedrijf voor verhuizingen binnen Rotterdam en kunnen daarnaast ook buiten de havenstad van dienst zijn.

Zoekt u naar een verhuisbedrijf dat scherp op de kosten let en er op die manier voor zorgt dat u niet te veel betaalt? Dankzij onze efficiëntie kunnen we u vlot van dienst zijn en hoeven we de vrachtwagen of bestelbus bijvoorbeeld maar een enkele keer te laden. Dit betekent dat we veel tijd besparen, waardoor u goedkoop kunt verhuizen in Rotterdam.

Tegelijkertijd besteden we meer dan voldoende aandacht aan uw spullen en beschermen we deze goed. Dit zorgt voor een soepele verhuizing die vlot plaatsvindt, zodat u uw spullen snel tot uw beschikking heeft om uw nieuwe woning of zakelijke pand in te richten.

Direct en vrijblijvend uw verhuiskosten berekenen

Studenten verhuizers in Rotterdam

Ben je student en wil je als student verhuizen in Rotterdam? Student Verhuis Service is een verhuisservice Rotterdam met veel studenten in dienst. Onze verhuizers weten daarom als geen ander hoe het is om als student te verhuizen. Je wilt geen gezeur, maar je wilt wel goed, snel en vooral goedkoop verhuizen. Dat kan bij ons: bij ons kun je niet alleen terecht voor verhuizen door studenten, maar ook voor studenten!

Als we studenten verhuizen, maken we gebruik van compacte (verhuis)wagens, waarmee we uitstekend in het centrum van de stad kunnen komen.

We zijn maximaal wendbaar, terwijl we er daarnaast voor zorgen dat we de kosten van ons verhuisbedrijf zo goed mogelijk in de gaten houden. Je betaalt een scherpe prijs voor de verhuizing in Rotterdam en omstreken, zodat je genoeg overhoudt om je studentenkamer verder in te richten.

Uiteraard kun je de kosten van onze verhuisservice Rotterdam vooraf berekenen, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten en je niet voor verrassingen komt te staan.

Verhuizen Rotterdam: alle verhuizingen goedkoop geregeld

Wij kunnen het ons, mede dankzij onze relatief goedkope werkkrachten en low budget instellingen, veroorloven om lage prijzen te hanteren.

Dit geldt voor alle soorten verhuizingen: of u nu in de buurt blijft of een heel eind verderop gaat wonen en of u nu een kleine inboedel hebt of juist een zeer grote hoeveelheid spullen.

Bij een ander verhuisbedrijf in Rotterdam betaalt u al snel meer dan het dubbele! Student Verhuis Service is daarom voor velen de eerste keuze wanneer zij een verhuisbedrijf in Rotterdam nodig hebben, wat hun wensen aangaande het verhuizen ook zijn.

Bent u benieuwd of we u ook snel en goedkoop kunnen verhuizen in Rotterdam? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier van Student Verhuis Service.


Onze diensten voor alle soorten verhuizingen in en rondom Rotterdam

Wij bieden u als breed georiënteerd verhuisbedrijf verschillende verhuisdiensten aan. Bij alle verhuisdiensten hebt u de keuze of u alle werkzaamheden aan onze verhuizers uitbesteedt, of slechts een deel. Oftewel: wilt u zelf helpen tijdens de verhuizing en hebt u enkel professionele verhuishulp nodig? Geen probleem bij Student Verhuis Service!

Dit zijn de verhuisdiensten die wij aanbieden:

Staat de dienst die u zoekt er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn zeer flexibel en kijken graag hoe wij u verder kunnen helpen. Zo kunt u verhuizen zoals u dat wilt!

Wat komt er kijken bij het inhuren van ons verhuisbedrijf Rotterdam?

Nadat u ons aanvraagformulier heeft ingevuld, krijgt u binnen enkele uren al een vrijblijvende schatting per e-mail toegestuurd van ons verhuisbedrijf. Deze offerte is altijd erg ruim geschat en houdt rekening met files en andere factoren die de werkzaamheden kunnen doen uitlopen. Zo weet u exact waar u aan toe bent tijdens de verhuizing in Rotterdam.

Er zijn uiteraard dingen die u kunt doen om uw verhuizing sneller te laten verlopen. Denk er bijvoorbeeld aan om alles alvast goed in te pakken zodat onze verhuizers alles gelijk in de verhuisbussen kunnen laden.

 1. Goede verhuizers én goed materieel

Voor een geslaagde verhuizing is de inzet van goed onderhouden materieel heel belangrijk. Onder deze verhuismaterialen valt bijvoorbeeld de verhuiswagen of de verhuislift. De verhuiswagens van ons verhuisbedrijf worden goed onderhouden, zodat de kans op pech met de vrachtwagen wordt geminimaliseerd.

Ook onze verhuisliften zijn goed onderhouden en kunnen uw verhuizing aanzienlijk versnellen wanneer u in een bovenwoning of appartement woont.

Soms is het niet mogelijk om alle meubels door een krap trapgat te krijgen zonder dat uw meubels beschadigen. In dit geval kan een verhuislift uitkomst bieden. Wij verhuren onze verhuisliften ook vaak in Rotterdam. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina Verhuislift huren Rotterdam.

 1. Verhuizers Rotterdam ook los inzetbaar

Wist u dat u bij Student Verhuis Service ook los verhuizers kunt huren? U hoeft hiervoor niet direct een gehele verhuizing af te nemen. Wij bieden ook verhuishulp: onze professionele medewerkers komen u graag helpen met uw verhuizing. Zij kunnen tevens het transport regelen met een verhuiswagen, maar als u het transport zelf wilt verzorgen, is dit uiteraard ook mogelijk. Als u dus uw gehele verhuizing zelf wilt en kunt uitvoeren, maar graag een of meerdere verhuizers wilt inzetten ter ondersteuning, dan bent u bij Student Verhuis Service aan het juiste adres.

 1. Particulier en zakelijke verhuizingen

Of u nu particulier gaat verhuizen in, vanuit of naar Rotterdam of met uw bedrijf verhuist: Student Verhuis Service is zowel voor particuliere als zakelijke verhuizing de beste verhuispartij. Wij voeren dagelijks verschillende verhuizingen uit. Dit varieert van verhuizingen van een kleine studio tot grote kantoorverhuizingen, hotelverhuizingen of archiefverhuizingen.

Voor particuliere en zakelijke verhuizingen geldt: u beslist hoe u verhuist. Wij voeren complete full-service verhuizingen uit, maar kunnen u ook enkel assisteren, bijvoorbeeld in het verhuizen van enkele grote objecten.

Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Goedkoop verhuizen van Rotterdam naar binnen- of buitenland

Wilt u goedkoop verhuizen van Rotterdam naar elders in ons land, of heeft u uw zinnen gezet op het buitenland? We kunnen u als verhuisbedrijf binnen Rotterdam van dienst zijn, omdat we een goede kennis hebben van de verschillende wijken.

Dat onze verhuizers Rotterdam kennen, heeft als groot voordeel dat wij precies weten hoe wij een verhuizing in Rotterdam moeten aanpakken en ook niet terugschrikken voor bijvoorbeeld verhuizingen in het drukke centrum van Rotterdam. Als verhuizers Rotterdam weten we inmiddels hoe we uw spullen daar zo soepel mogelijk kunnen afzetten.

Maar ook in randgemeentes van Rotterdam zijn wij een veelgezien bedrijf. Zo zijn wij bijvoorbeeld regelmatig actief als verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel, in Barendrecht en omstreken en als verhuisbedrijf Dordrecht en verhuisbedrijf in Zoetermeer. Het maakt niet uit of u een verhuisbedrijf Rotterdam zoekt voor uw verhuizing naar Rotterdam of dat u juist door te verhuizen Rotterdam verlaat en daarvoor een verhuisservice zoekt: Student Verhuis Service voert uw verhuizing in beide gevallen professioneel en zeer voordelig uit.

Daarnaast kunnen we u door heel Nederland van dienst zijn en zorgen we voor een goede verhuiswagen, waarmee we uw spullen op professionele wijze over kunnen brengen. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar Amsterdam, dan staan wij u hierin met onze uitgebreide ervaring als verhuisbedrijf in deze stad graag terzijde.

Wilt u vertrekken naar het buitenland, of vanuit een ander land naar Nederland verhuizen? Ook daar kunnen we u mee van dienst zijn, we kennen de internationale richtlijnen en zorgen uiteraard voor een scherpe offerte.

Dit betekent dat u een scherpe prijs betaalt op het moment dat u van of naar Rotterdam wilt verhuizen. Het verhuizen in Rotterdam is op die manier een fluitje van een cent, waarbij u zelf kunt aangeven of u mee wenst te werken of u het geheel liever aan ons wilt uitbesteden.

Wat te regelen bij verhuizing naar Rotterdam?

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis. Er komt veel kijken bij een verhuizing en u wilt dat alles goed verloopt. Het klinkt zo simpel: uw spullen inpakken, vervoeren en weer uitpakken. Er komt echter veel meer dan dat bij kijken. Zo moet u voor uw verhuizing:

 • Fiscale zaken regelen;
 • Uw nieuwe adres doorgeven aan verschillende instanties;
 • Officieel inschrijven bij uw nieuwe gemeente en bij onder andere een nieuwe dokter, tandarts;
 • Nieuwe contracten afsluiten voor gas, water, licht, internet, televisie en telefonie;
 • Zorgen dat uw verzekeringen op orde zijn.

Wat zijn de kosten voor een verhuizing in Rotterdam?

Bent u benieuwd naar de kosten van ons verhuisbedrijf in Rotterdam en wenst u daar een offerte voor te ontvangen? Wij geven u graag aan wat de kosten van een verhuizing zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

U kunt ons aangeven om hoeveel kubieke meter spullen het gaat, of welke specifieke meubelen u wilt verhuizen. Heeft u een waterbed of wellicht een piano staan? De verhuizers van ons verhuisbedrijf kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn, zodat u uw spullen zonder enige schade kunt laten verhuizen.

U kunt online de kosten berekenen van de verhuizing in Rotterdam, of een vrijblijvende offerte aanvragen. We geven u op basis van uw locatie en de spullen die u wilt verhuizen graag aan wat dit zal kosten.


Hoe lang van te voren moet u uw verhuizing doorgeven?

Het doorgeven van uw verhuizing bij diverse instanties (waaronder de gemeente) dient binnen 4 weken vóór uw verhuizing tot uiterlijk 5 dagen nadat uw woonadres is gewijzigd. Het is belangrijk de verhuizing op tijd door te geven om een boete te voorkomen.


Verhuizen in binnen-en buitenland

Buiten verhuizingen in Rotterdam, kunt u ook bij ons terecht voor verhuizingen naar Spijkenisse, Delft, Leiden maar ook buiten Zuid-Holland naar bijvoorbeeld Bussum, Blaricum of Hoorn.

Heeft u vragen over de wijze waarop we werken, of hoe we ervoor zorgen dat uw spullen bij ons in goede handen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wijken in Rotterdam waar wij verhuizingen hebben verricht:

 • Stadscentrum
 • Delfshaven
 • Overschie
 • Noord
 • Hillegersberg-Schiebroek
 • Kralingen-Crooswijk
 • Feijenoord
 • IJsselmonde
 • Pernis
 • Prins Alexander
 • Charlois
 • Hoogvliet
 • Hoek van Holland
 • Spaanse Polder
 • Nieuw Mathenesse
 • Waalhaven
 • Vondelingsplaat
 • Botlek
 • Bedrijvenpark Noord-West
 • Rivium
 • Bedrijventerrein Schieveen
 • Wollefoppenweg

Ook in randgemeenten van Rotterdam is Student Verhuis Service een veel gezien verhuisbedrijf.

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost