Verhuisbedrijf Rotterdam

Met een verhuizing naar Rotterdam in het vooruitzicht vertellen wij jou vandaag: waar je op moet letten bij het verhuizen, welke zaken je geregeld moet hebben en hoe jij van je eerste week als Rotterdammer kunt genieten.

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf dat jouw inboedel veilig, snel en zonder schade verhuist? Student Verhuis Service is jouw rechterhand bij het verhuizen in of naar Rotterdam.

Sinds september 2023 hebben wij een vestiging geopend in Rotterdam. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de voor- en terugrijkosten vanuit Rotterdam: zo kun je nóg voordeliger verhuizen met ons! 😉

Directe prijsopgave
Vrijblijvende offerte
Tot 30% korting
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 103 recensies
EvaInNL
EvaInNL
Valentyn en Bojan hebben keihard en super netjes gewerkt om mijn spullen in Zoetermeer allemaal veilig in te pakken en vervolgens in Rijnsburg in de juiste kamers neer te zetten. De montage service was ook zeker het geld waard.Op de 2e dag kwam Tom erbij – ze werkten heel goed samen, de sfeer was goed en er werd helder gecommuniceerd en dan gaat zo’n stressvolle gebeurtenis opeens super soepel.Geen schade, geen rommel, geen butsen in de muren. Top!De extra gemaakte uren werden netjes afgerekend.Al met al kan ik ze van harte aanbevelen!
Jaap In 't Veld
Jaap In ’t Veld
Peter van der
Peter van der
Wat een fijn bedrijf! Het zijn hele vriendelijke verhuizers. Ze denken mee, vakkundig en communiceren heel netjes met je. We hadden een kast die uit elkaar moest en dit word ook netjes gedaan. Ook netjes ingepakt met hun inpakservice.De communicatie met de binnendienst is ook heel goed, want de offerte was duidelijk en overzichtelijk.Super bedankt mensen!
Danielle Graaff
Danielle Graaff
Super fijne service ervaren van Student Verhuis Service. De communicatie was netjes, correct en snel. De service was echt top: 2 studenten: Luke en Luba hebben alles keurig verhuist en op de juiste plaats gebracht. Kon ook gebruik maken van de verhuislift voor spullen voor de kringloop en grofvuil. Echt Top. Alles in 1x afgehandeld. Hartelijk dank!
deb al
deb al
Heel vriendelijk en harde werkers
Marijn
Marijn
Een simpele aanvraag en snelle afhandeling, over een lang verhuisweekend hadden we extra handen nodig, er werd goed gecommuniceerd en zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Prijsafspraken waren helder en is goed aan gehouden.
Greg Gader
Greg Gader
Everything went very smooth. Could not be happier with the service. It was not an easy move considering 4 flights of stairs, yet they were extremely fast and efficient. Highly recommend them for your next move!
Dahlia Bergmans
Dahlia Bergmans
Goedendag ik ben tevreden in zoverre…behalve mijn wasmachine die staat nog steeds in dé kamer moer nasr de keuken.heb hier al eerder over gemaild wilt u mij spoedig contacten wat we hier aan gaan doen. Kan niet wassen .mvg CMinke
Diana Buck
Diana Buck
Snelle en professionele verhuizing.Vriendelijke en servicegerichte medewerkers.
Robin Blok
Robin Blok
Afspraken op voorhand heel duidelijk. Op tijd aanwezig en verhuizing binnen de vooraf ingeschatte tijd afgerond. Daarnaast waren de verhuizers Bas en Teun heel correct en gingen ze goed met de spullen om.
Nina Straathof
Nina Straathof
Super goede ervaring! Snel, vriendelijk en in vergelijking met anderen goedkoop 😀
Nisha van Oosten
Nisha van Oosten
Best moving team ever! These guys moved me 4 times to/from 3 locations over 2 days. They were hardworking, kind and polite…and nice to look at 😜😂I would highly recommend them and won’t hesitate to use them again! Special thanks to Quinten, Sam, Senna, Jarek, Rodion and Carl! 💪🏼💪🏼
Obada M
Obada M
Friendly team, quick, flexible, and always determined to deliver quality service!
Masoed
Masoed
Zeer tevreden met Student Verhuis Service. De verhuizing ging snel mbv de verhuislift. De sfeer was goed, de verhuizers waren heel behulpzaam en vriendelijk. Bedankt Tiemo K, Mees G, Luka S en wellicht tot een volgende keer!
Erica Daams
Erica Daams
Bijzonder tevreden over inzet Sam en David bij de verhuizing van Rotterdam en Breda.Zal Studenten Verhuis Service aan bevelen bij familie, vrienden en kennissen.
js_loader

Student Verhuis Service Rotterdam: verhuizen tegen studentenprijzen

Wat in 2008 begon als marktplaats-advertentie als verhuishulp is gegroeid in een professioneel verhuisbedrijf dat meer dan 100.000 mensen verhuisd heeft, 40 nieuwe verhuiswagens beschikbaar heeft én nog altijd even voordelig als in 2008.

Of het nu een particuliere verhuizing, bedrijfsverhuizing, woningontruiming, seniorenverhuizingen of internationale verhuizingen betreft, met Student Verhuis Service is het voordelig verhuizen.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Wat gaat verhuizen in Rotterdam kosten

Een verhuizing is vaak al duur genoeg. Wij vinden dat een verhuisbedrijf geen grote kostenpost moet zijn. Om die reden zijn wij ooit begonnen met Student Verhuis Service en wij zijn vandaag de dag nog net zo aantrekkelijk qua kosten als toen.

Voor een nauwkeurige inschatting van de kosten van ons verhuisbedrijf, vul je ons aanvraagformulier in. We vragen jou om adresgegevens, inboedel en extra opties zodat wij een inschatting kunnen geven van de totale kosten. Je hebt binnen 5 stappen inzicht in de kosten van jouw verhuizing. Onze tarieven per verhuisdienst, lees je op onze tarievenpagina.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam

Al sinds 2008 zijn wij actief als verhuisdienst en daar pluk jij de vruchten van. Al meer dan 100.000 tevreden klanten zijn geholpen met een goedkope verhuizing zo ook in de regio Rotterdam-Rijnmond.  Dankzij onze efficiëntie kunnen we goedkoop verhuizen, zonder in te leveren op de kwaliteit.

 • Verhuizers met ervaring
 • Jouw inboedel verzekerd tijdens verhuizing
 • Meer dan 100.000 succesvolle verhuizingen voltooid

Verhuizen naar Rotterdam: kosten en mogelijkheden van uw verhuizing

De tarieven van onze verhuizingen communiceren wij graag helder, zodat jij weet waar je aan toe bent. Wij bieden daarom inzicht in de kosten voor alle typen verhuizingen op de volgende 2 manieren:

 • Tarieven per uur: Onze tarieven worden direct duidelijk bij het invullen van het aanvraagformulier of je bekijkt hier de tarieven per dienst 
 • Interactieve aanvraagformulier: bereken direct de kosten van jouw verhuizing met ons handige interactieve aanvraagformulier.

Verhuizen zoals jij dat wilt met ons verhuisbedrijf uit Rotterdam

Bij een verhuizing heb je het liefst zo min mogelijk omkijken naar het sjouwen van dozen, verhuistransport en het in- en uitpakken van inboedel. Daarom zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos kunt verhuizen. Wij nemen de verhuizing graag uit handen en ontzorgen je bij al het verhuiswerk.

Om nog voordeliger uit te zijn, kies je ervoor om delen van de verhuizing zelf uit te voeren. Zo kun je eenvoudig zelf jouw inboedel inpakken en laat je onze verhuizers het fysieke verhuiswerk uitvoeren.

Of je nu een volledige verhuizing uitbesteedt aan Student Verhuis Service in Rotterdam of alleen een bepaalde verhuisdienst afneemt. Wat altijd hetzelfde blijft zijn onze voordelige tarieven en de kwaliteit van opgeleide verhuizers.

Verhuizen Rotterdam: alle verhuizingen goedkoop geregeld

Wij kunnen het ons, mede dankzij onze relatief goedkope werkkrachten en low budget manier van werken, veroorloven om lage prijzen te rekenen.

Bij een ander verhuisbedrijf in Rotterdam betaal je al snel meer dan het dubbele! Student Verhuis Service is daarom voor velen de eerste keuze wanneer zij een verhuisbedrijf in Rotterdam nodig hebben, wat hun wensen aangaande het verhuizen ook zijn.

Bent je benieuwd of we jou ook snel en goedkoop kunnen verhuizen in Rotterdam? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier van Student Verhuis Service.

Onze diensten voor alle soorten verhuizingen in en rondom Rotterdam

Student Verhuis Service biedt verhuizers een breed aanbod aan verhuisdiensten aan. Een volledige verhuizing uitbesteden kan prettig terwijl een enkele verhuisdienst ook genoeg kan zijn.

Dit zijn de verhuisdiensten die wij aanbieden:

Staat de dienst die je zoekt er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Wat komt er kijken bij het inhuren van ons verhuisbedrijf Rotterdam?

Nadat je ons aanvraagformulier heeft ingevuld, ontvang je direct een schatting van de verhuiskosten. Hoe nauwkeuriger je de inboedel hebt ingeschat, des te nauwkeuriger de inschatting. Waar moet je rekening mee houden bij een succesvolle verhuizing?

Goede verhuizers én goed materieel

Voor een geslaagde verhuizing is de inzet van goed onderhouden materieel heel belangrijk. Onder deze verhuismaterialen valt bijvoorbeeld de verhuiswagen of de verhuislift. De verhuiswagens van ons verhuisbedrijf worden goed onderhouden, zodat de kans op pech met de vrachtwagen wordt geminimaliseerd.

Ook onze verhuisliften zijn goed onderhouden en kunnen uw verhuizing aanzienlijk versnellen wanneer je in een bovenwoning of appartement woont.

Soms is het niet mogelijk om alle meubels door een krap trapgat te krijgen zonder dat uw meubels beschadigen. In dit geval kan een verhuislift uitkomst bieden. Wij verhuren onze verhuisliften ook vaak in Rotterdam. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina Verhuislift huren Rotterdam.

Particulier en zakelijke verhuizingen

Of je nu particulier gaat verhuizen in, vanuit of naar Rotterdam of met het bedrijf verhuist: Student Verhuis Service is zowel voor particuliere als zakelijke verhuizing de beste verhuispartij. Wij voeren dagelijks verschillende verhuizingen uit. Dit varieert van verhuizingen van een kleine studio tot grote kantoorverhuizingen, hotelverhuizingen of archiefverhuizingen. Moet een woning met spoed worden leeggehaald? Ook dat kan bij Student Verhuis Service met onze speciale service: woningontruiming Rotterdam.

Voor particuliere en zakelijke verhuizingen geldt: je bepaalt zelf hoe je verhuist. Wij voeren complete full-service verhuizingen uit, maar kunnen ook assisteren, bijvoorbeeld in het verhuizen van enkele grote objecten.

Wat te regelen bij verhuizing naar Rotterdam?

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis. Er komt veel kijken bij een verhuizing en het je wilt dat alles goed verloopt. Het klinkt zo simpel: spullen inpakken, vervoeren en weer uitpakken. Er komt echter veel meer dan dat bij kijken. Zo moet je voor de verhuizing:

 • Fiscale zaken regelen;
 • Het nieuwe adres doorgeven aan verschillende instanties;
 • Officieel inschrijven bij de nieuwe gemeente, dokter en tandarts;
 • Nieuwe contracten afsluiten voor gas, water, licht, internet, televisie en telefonie;
 • Zorgen dat de verzekeringen op orde zijn.

Hoe lang van tevoren moet je een verhuizing doorgeven?

Het doorgeven van de verhuizing bij diverse instanties (waaronder de gemeente) dient binnen 4 weken vóór de verhuizing tot uiterlijk 5 dagen nadat het woonadres is gewijzigd. Het is belangrijk de verhuizing op tijd door te geven om een boete te voorkomen.

Goedkoop verhuizen van Rotterdam-Rijnmond naar binnen- of buitenland

Buiten verhuizingen in Rotterdam, kan je ook bij ons terecht voor verhuizingen naar Spijkenisse, Delft, Leiden, Den Haag maar ook buiten Zuid-Holland naar bijvoorbeeld Bussum, Blaricum of Hoorn.

Heb je vragen over de wijze waarop we werken, of hoe we ervoor zorgen dat jouw spullen bij ons in goede handen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Wijken in Rotterdam waar wij verhuizingen hebben verricht:

 

 • Rotterdam-Centrum
 • Delfshaven
 • Overschie
 • Noord
 • Hillegersberg-Schiebroek
 • Kralingen-Crooswijk
 • Feijenoord
 • IJsselmonde
 • Pernis
 • Prins Alexander
 • Charlois
 • Hoogvliet
 • Hoek van Holland
 • Spaanse Polder
 • Nieuw Mathenesse
 • Waalhaven
 • Vondelingsplaat
 • Botlek
 • Bedrijvenpark Noord-West
 • Rivium
 • Bedrijventerrein Schieveen
 • Wollefoppenweg

Ook in randgemeenten van Rotterdam is Student Verhuis Service een veel gezien verhuisbedrijf.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen