Bent u van plan om naar de regio Rotterdam te verhuizen of Rotterdam juist te verlaten? Kies dan voor Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Rotterdam.

Met ons verhuisbedrijf bent u verzekerd van een snelle, professionele maar vooral goedkope verhuizing in Rotterdam en omgeving.

Benieuwd hoe duur de verhuizing in Rotterdam voor u gaat zijn met ons verhuisbedrijf? Bereken uw verhuiskosten direct met ons interactieve aanvraagformulier! U zet de berekening vervolgens met een druk op de knop om in een vrijblijvende offerteaanvraag aan StudentVerhuisService.nl.


  1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
  2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
  3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Goedkoop verhuisbedrijf Rotterdam en omgeving

Zoekt u naar een goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam en omgeving, om naar Rotterdam te vertrekken of vanuit de havenstad juist naar een andere plaats te verhuizen? Als professioneel verhuisbedrijf voeren we dagelijks verhuizingen uit in de Havenstad. Hierbij zorgen we iedere keer weer voor een vlotte en soepele verhuizing, uiteraard na een goede voorbereiding en op basis van diverse slimme tips.

We kunnen uw piano verhuizen, helpen bij de verhuizing van uw waterbed of zorgen voor een vrachtwagen vol spullen waarmee we u zelfs internationaal van dienst kunnen zijn.

Wij zijn al jaren als verhuisbedrijf Rotterdam actief en kennen de stad goed door de vele verhuisservices die we hebben uitgevoerd. In deze jaren hebben we talloze particulieren en bedrijven geholpen met hun verhuizing in de omgeving van Rotterdam.

Dankzij onze efficiëntie kunnen we u goedkoop verhuizen, maar hoeven we niet in te leveren op kwaliteit.

Wilt u verhuizen van of naar Rotterdam, vanuit of naar bijvoorbeeld Duitsland, België of Frankrijk? Wij voeren ook internationale verhuizingen uit en kennen als verhuisbedrijf de regels als richtlijnen waar u rekening mee dient te houden.

Goedkope verhuisservice Rotterdam

We zorgen er als goedkope verhuisservice in Rotterdam voor dat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar de verhuizing zelf. We nemen de werkzaamheden graag voor u uit handen.

Mocht u zelf juist wel mee willen werken aan de verhuizing, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt zelf voor een aantal verhuizers zorgen. Dit scheelt voor u in de kosten omdat wij dan minder verhuizers mee hoeven te nemen.

Ook kunt u er voor kiezen om een deel van de verhuisservice zelf al uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van kleine bezittingen.

We werken veel als verhuisbedrijf voor verhuizingen binnen Rotterdam en kunnen daarnaast ook buiten de havenstad van dienst zijn.

Zoekt u naar een verhuisbedrijf dat scherp op de kosten let en er op die manier voor zorgt dat u niet te veel betaalt? Dankzij onze efficiëntie kunnen we u vlot van dienst zijn en hoeven we de vrachtwagen of bestelbus bijvoorbeeld maar een enkele keer te laden. Dit betekent dat we veel tijd besparen, waardoor u goedkoop kunt verhuizen in Rotterdam.

Tegelijkertijd besteden we meer dan voldoende aandacht aan uw spullen en beschermen we deze goed. Dit zorgt voor een soepele verhuizing die vlot plaatsvindt, zodat u uw spullen snel tot uw beschikking heeft om uw nieuwe woning of zakelijke pand in te richten.

Studenten verhuizen in Rotterdam

Ben je student en wil je als student verhuizen in Rotterdam? Als we studenten verhuizen, maken we gebruik van compacte (verhuis)wagens, waarmee we uitstekend in het centrum van de stad kunnen komen.

We zijn maximaal wendbaar, terwijl we er daarnaast voor zorgen dat we de kosten van ons verhuisbedrijf zo goed mogelijk in de gaten houden. Je betaalt een scherpe prijs voor de verhuizing in Rotterdam en omstreken, zodat je genoeg overhoudt om de studentenkamer verder in te richten.

Uiteraard kun je de kosten van onze verhuisservice in Rotterdam vooraf berekenen, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten en je niet voor verrassingen komt te staan.

Direct uw verhuiskosten berekenen

Verhuizen Rotterdam: alle verhuizingen goedkoop geregeld

Wij kunnen het ons, mede dankzij onze relatief goedkope werkkrachten en low budget instellingen, veroorloven om lage prijzen te hanteren.

Dit geldt voor alle soorten verhuizingen: of u nu in de buurt blijft of een heel eind verderop gaat wonen en of u nu een kleine inboedel hebt of juist een zeer grote hoeveelheid spullen.

Bij een ander verhuisbedrijf in Rotterdam betaalt u al snel meer dan het dubbele! Student Verhuis Service is daarom voor velen de eerste keuze wanneer zij een verhuisbedrijf in Rotterdam nodig hebben.

Bent u benieuwd of we u ook snel en goedkoop kunnen verhuizen in Rotterdam? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier van Student Verhuis Service.

Onze diensten

Wij bieden u verschillende verhuisdiensten aan. Bij alle verhuisdiensten hebt u de keuze of u alle werkzaamheden aan onze verhuizers uitbesteedt, of slechts een deel. Oftewel: wilt u zelf helpen tijdens de verhuizing en hebt u enkel professionele verhuishulp nodig? Geen probleem bij Student Verhuis Service!

Dit zijn de verhuisdiensten die wij aanbieden:

Staat de dienst die u zoekt er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn zeer flexibel en kijken graag hoe wij u verder kunnen helpen!

Wat komt er kijken bij het inhuren van een verhuisbedrijf Rotterdam?

Nadat u ons aanvraagformulier heeft ingevuld, krijgt u binnen enkele uren al een vrijblijvende schatting per e-mail toegestuurd van ons verhuisbedrijf. Deze offerte is altijd erg ruim geschat en houdt rekening met files en andere factoren die de werkzaamheden kunnen doen uitlopen. Zo weet u exact waar u aan toe bent tijdens de verhuizing in Rotterdam.

Er zijn uiteraard dingen die u kunt doen om uw verhuizing sneller te laten verlopen. Denk er bijvoorbeeld aan om alles alvast goed in te pakken zodat onze verhuizers alles gelijk in de verhuisbussen kunnen laden.

  1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
  2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
  3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Goede verhuizers én goed materieel

Voor een geslaagde verhuizing is de inzet van goed onderhouden materieel heel belangrijk. Onder deze verhuismaterialen valt bijvoorbeeld de verhuiswagen of de verhuislift.

De verhuiswagens van ons verhuisbedrijf worden goed onderhouden, zodat de kans op pech met de vrachtwagen wordt geminimaliseerd.

Ook onze verhuisliften zijn goed onderhouden en kunnen uw verhuizing aanzienlijk versnellen wanneer u in een bovenwoning of appartement woont.

Soms is het niet mogelijk om alle meubels door een krap trapgat te krijgen zonder dat uw meubels beschadigen. In dit geval kan een verhuislift uitkomst bieden.

Verhuizers ook los inzetbaar

Wist u dat u bij Student Verhuis Service ook los verhuizers kunt huren? U hoeft hiervoor niet direct een gehele verhuizing af te nemen. Wij bieden ook verhuishulp: onze professionele medewerkers komen u graag helpen met uw verhuizing.

Als u dus uw gehele verhuizing zelf wilt en kunt uitvoeren, maar graag een of meerdere verhuizers wilt inzetten ter ondersteuning, dan bent u bij Student Verhuis Service aan het juiste adres. Losse verhuizers van Student Verhuis Service kosten slechts 25 euro per uur per verhuizer.

Goedkoop verhuizen van Rotterdam naar elders in binnen- of buitenland

Wilt u goedkoop verhuizen van Rotterdam naar elders in ons land, of heeft u uw zinnen gezet op het buitenland? We kunnen u als verhuisbedrijf binnen Rotterdam van dienst zijn, omdat we een goede kennis hebben van de verschillende wijken en hoe we uw spullen daar zo soepel mogelijk kunnen afzetten.

Maar ook in randgemeentes van Rotterdam, zoals Capelle aan den IJssel, Vlaardingen en Dordrecht zijn wij een veel geziene verhuisservice.

Daarnaast kunnen we u door heel Nederland van dienst zijn en zorgen we voor een goede verhuiswagen, waarmee we uw spullen op professionele wijze over kunnen brengen. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar Amsterdam, dan staan wij u hierin met onze uitgebreide ervaring als verhuisbedrijf in deze stad graag terzijde.

Wilt u vertrekken naar het buitenland, of vanuit een ander land naar Nederland verhuizen? Ook daar kunnen we u mee van dienst zijn, we kennen de internationale richtlijnen en zorgen uiteraard voor een scherpe offerte.

Dit betekent dat u een scherpe prijs betaalt op het moment dat u van of naar Rotterdam wilt verhuizen. Het verhuizen in Rotterdam is op die manier een fluitje van een cent, waarbij u zelf kunt aangeven of u mee wenst te werken of u het geheel liever aan ons wilt uitbesteden.

Particulier en zakelijke verhuizingen

Of u nu particulier gaat verhuizen in, vanuit of naar Rotterdam of met uw bedrijf verhuist: Student Verhuis Service is zowel voor particuliere als zakelijke verhuizing de beste verhuispartij. Wij voeren dagelijks verschillende verhuizingen uit. Dit varieert van verhuizingen van een kleine studio tot grote kantoorverhuizingen, hotelverhuizingen of archiefverhuizingen.

Voor particuliere en zakelijke verhuizingen geldt: u beslist hoe u verhuist. Wij voeren complete full-service verhuizingen uit, maar kunnen u ook enkel assisteren, bijvoorbeeld in het verhuizen van enkele grote objecten.

Offerte verhuisservice Rotterdam

Bent u benieuwd naar de kosten van ons verhuisbedrijf in Rotterdam en wenst u daar een offerte voor te ontvangen? Wij geven u graag aan wat de kosten van een verhuizing zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

U kunt ons aangeven om hoeveel kubieke meter spullen het gaat, of welke specifieke meubelen u wilt verhuizen. Heeft u een waterbed of wellicht een piano staan? De verhuizers van ons verhuisbedrijf kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn, zodat u uw spullen zonder enige schade kunt laten verhuizen.

U kunt online de kosten berekenen van de verhuizing in Rotterdam, of een vrijblijvende offerte aanvragen. We geven u op basis van uw locatie en de spullen die u wilt verhuizen graag aan wat dit zal kosten.

Heeft u vragen over de wijze waarop we werken, of hoe we ervoor zorgen dat uw spullen bij ons in goede handen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wijken in Rotterdam waar wij verhuizingen hebben verricht:

– Stadscentrum
– Delfshaven
– Overschie
– Noord
– Hillegersberg-Schiebroek
– Kralingen-Crooswijk
– Feijenoord
– IJsselmonde
– Pernis
– Prins Alexander
– Charlois
– Hoogvliet
– Hoek van Holland
– Spaanse Polder
– Nieuw Mathenesse
– Waalhaven
– Vondelingsplaat
– Botlek
– Bedrijvenpark Noord-West
– Rivium
– Bedrijventerrein Schieveen
– Wollefoppenweg

Ook in randgemeenten van Rotterdam is Student Verhuis Service een veel gezien verhuisbedrijf.

  1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
  2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
  3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost