Woningontruiming Rotterdam

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7007 recensies
js_loader

Bent u door faillissement genoodzaakt om uw pand of woning te verlaten in Rotterdam of is er onlangs een van uw familieleden overleden? Dan dient u de woning te ontruimen. Student Verhuis Service is expert in woningontruiming Rotterdam. Wij zijn uw professionele partij en steunen u dan ook in deze, vaak moeilijke, tijd. We werken enkel met ervaren verhuizers, waardoor uw woning in mum van tijd is ontruimt.

 

Volledig inzicht in de prijs
Binnen 5 minuten een prijs
Nergens aan vast

Een stressloze woningontruiming in Rotterdam

Bij een ontruiming in Rotterdam komen vaak veel emoties kijken. In sommige gevallen zijn de bewoners door huurachterstand of dwang uit huis gezet. Om dan ook nog eens de woning te moeten leeghalen, is mentaal vaak teveel gevraagd. De situatie brengt al genoeg stress met zich mee. Om de emoties binnen de perken te houden, kunt u ervoor kiezen de woningontruiming Rotterdam door een externe partij te laten uitvoeren. Hierdoor beschermt u zichzelf tegen de pijn die het leegruimen bij u teweeg kan brengen.  

Het waarborgen van uw privacy beschouwen wij als onze prioriteit. Onze verhuizers zijn dagelijks actief bij diverse woningontruimingen en kijken dan ook nergens van op. Wij hebben één taak en dat is uw woning zo snel mogelijk leeghalen. Hierbij wordt de veiligheid van uw inboedel strikt bewaakt. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de conditie van uw eigendommen: deze zullen beschermd en veilig getransporteerd worden. We maken gebruik van kwalitatieve verhuismaterialen, waardoor de inboedel geheel schadevrij ingepakt wordt.  

Direct inzicht in de kosten van uw verhuizing.
Dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Tot 30% korting op uw verhuisdag

Woning ontruimen Rotterdam bij overlijden

Als een van uw dierbaren onlangs is overleden, moet deze woning vaak snel leeggeruimd worden. Zeker bij een bejaardentehuis wordt deze woning in korte tijd weer voor een ander beschikbaar gesteld. Omdat de familieleden op dit moment nog vol door het rouwproces gaan en kampen met het verlies van hun dierbare, zijn zij meestal niet bereid de ontruiming op zich te nemen. Het ontruimen van de woning gaat gepaard met veel emoties, die zij kort na het overlijden niet kunnen gebruiken.  

Student Verhuis Service staat u bij deze woningontruiming Rotterdam graag bij om deze zware tijd iets dragelijker voor u te maken. Onze verhuizers van hét verhuisbedrijf Rotterdam nemen de ontruiming op zich en zorgen ervoor dat de persoonlijke eigendommen van uw familielid eerbiedig worden behandeld. Als u zelf betrokken wilt worden bij de ontruiming, komen wij u hierin graag tegemoet. Uw wensen staan voorop. Zo kunnen wij enkel het ontruimen, maar ook het inpakken van de inboedel behoort tot ons dienstenpakket.  

Waarom Student Verhuis Service?

Bij Student Verhuis Service staat een respectvolle woningontruiming Rotterdam voorop. Hierin doen wij er alles aan om deze situatie zo dragelijk mogelijk voor u te maken. Wij onderscheiden ons als volgt:

 • De ontruiming op een door u gekozen tijdstip. We beginnen met uw ontruiming, wanneer u hier klaar voor bent. Onze verhuizers zijn erg flexibel en zijn ook in het weekend beschikbaar.
 • Spoedontruiming. Is er haast gebaat bij uw verhuizing, bijvoorbeeld door lang leegstaan van de woning of een nieuwe bewoner? Dan schakelen we extra mankracht in om de woningontruiming Rotterdam snel achter de rug te hebben.
 • Stal uw inboedel tijdelijk op in de opslag. Als u nog geen nieuwe woning heeft gevonden en dus geen locatie heeft om uw persoonlijke spullen te stallen, kunt u ervoor kiezen deze tijdig in onze opslag op te slaan. Veilig en beschermd.
 • Privacy en respect. Onze kernwaarden bij een ontruiming zijn privacy en respect. Uw situatie wordt nauwkeurig bekeken en vervolgens met respect behandeld. Daardoor zijn uw spullen dan ook in veilige handen.
 • Schoonmaak service. Moet uw woning of bedrijfspand perfect opgeleverd worden? Dan zorgen onze verhuizers naast de volledige ontruiming ook nog eens voor een complete schoonmaak van dit pand. Geheel bezemschoon.
 • Het verwijderen van tapijt, laminaat of vloerbedekking. Moet de vloerbedekking uit de woning gehaald worden? Dit is voor ons geen probleem.

Kosten voor een woningontruiming in Rotterdam

Student Verhuis Service werkt met studententeams en dat voor een studentenprijs. Geen onnodig hoge kosten en niet meer betalen dan nodig is. Onze verhuizers zijn flexibel en harde werkers. Niet zeuren, maar doen. Hierdoor weten we uw woning in korte tijd leeg te ruimen en uw spullen naar een andere locatie te transporteren. Bent u benieuwd wat deze woningontruiming in Rotterdam u ongeveer gaat kosten? Vraag dan meteen een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een uitgebreid kostenplaatje. Door onze jarenlange ervaring weten wij vaak een heel nauwkeurig beeld te geven van de kosten, waardoor u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Hierin houden wij rekening met:

 • De grootte van uw inboedel
 • De snelheid vereist bij de ontruiming
 • Schoonmaakservice
 • Overige diensten die bij de ontruiming komen kijken
 • Het aantal verdiepingen die wij afleggen

Heeft u behoefte aan een professionele partij om u tijdens de woningontruiming Rotterdam te ondersteunen? Student Verhuis Service staat snel bij u op de stoep. Ons werkveld bereid zich uit van woningontruimingen in Utrecht tot alle overige soorten verhuizingen in Amsterdam.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Kies je korting tot 30%

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Kosten berekenen