Full service verhuizing

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7188 recensies
js_loader

Iedereen die een verhuizing van dichtbij meegemaakt heeft, kan bevestigen dat verhuizen een vak apart is.  De kunst van het verhuizen zit in het zo efficiënt mogelijk overgaan met de gehele inboedel. Voor wie met een full-service verhuizing het hele verhuisproces uitbesteed, hoeft zich niet druk te maken over de efficiëntie van het inpakken van dozen.

Met een fullservice verhuizing van Student Verhuis Service heb je:

Het verhuizen volledig uitbesteed
Inboedel in de veilige handen van ervaren verhuizers
Geen fysieke klachten na een dag verhuisdozen in-pakken
Verzekering tegen schade tot €2.500.000

Verhuizen met Student Verhuis Service

Student Verhuis Service biedt twee soorten verhuisservices: Full service en Budget (Goedkoop) verhuizen. Full Service verhuizen biedt een complete service waarbij alles, van het inpakken van dozen tot het monteren van meubels, voor je wordt geregeld. Budget verhuizen is gericht op kostenefficiëntie, waarbij je kunt besparen door zelf mee te helpen. Deze service biedt flexibele kosten omdat we werken op uurtarief en je de mogelijkheid hebt om op verschillende manieren kosten te besparen, terwijl toch professionele hulp wordt geboden.

Wat is een full service verhuizing?

Wie zich liever laat ontzorgen tijdens het verhuizen, kiest voor een full-service verhuizing van Student Verhuis Service.  De verhuizers pakken je waardevolle inboedel professioneel in, vervoeren deze en zorgen ervoor dat deze op de juiste plek in de nieuwe woning geplaatst wordt. Voor Student Verhuis Service draait een full service verhuizing om het complete ontzorgen van opdrachtgever van eerste verhuisdoos tot het aanschuiven van de laatste stoel aan de eettafel in de nieuwe woning.

Wie voor een full service verhuizing kiest, besteedt alle verhuiswerkzaamheden uit aan Student Verhuis Service, complete ontzorging. Wij regelen je gehele verhuizing en de voorbereiding daarvan. Hierbij voeren wij bijvoorbeeld de volgende taken uit, afhankelijk van wat de wens bij het verhuizen is:

  • Je inboedel van tevoren stevig en veilig  inpakken
  • Meubels demonteren en transportwaardig verpakken
  • Je oude woning bezemschoon opleveren
  • Huisraad die je niet meer nodig hebt, bij een kringloopwinkel afleveren
  • Puin en grofvuil afvoeren
  • Je meubels weer monteren en plaatsen in uw nieuwe woning
  • Je inboedel op de juiste plek in huis plaatsen

Wat vinden onze klanten van onze Full service verhuizing?

Ik ben uiterst tevreden over de fullservice verhuizing van Student Verhuis Service. De inpak service was professioneel, de handyman efficiënt en de voorafgaande bezichtiging zorgde voor een probleemloze verhuizing.
Charlotte
Ik ben enorm onder de indruk van de Full Service verhuizing van Student Verhuis Service. Alles, van inpakken tot demontage/montage en de grondige voorafgaande bezichtiging, was perfect geregeld.
Grace
100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Voordelen van een full service verhuizing

Een full service verhuizing is prettig omdat je zo zelf niet hoeft in te pakken, te tillen en en in- en uit te laden. Andere voordelen van een full service verhuizing zijn:

Geen geknoei heeft met verhuisdozen en inpakwerk

De verhuizers van Student Verhuis Service pakken de inboedel zorgvuldig en efficiënt in en zorgen ervoor dat deze in je nieuwe woning op de juiste plek neergezet wordt.

Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000

Bij een full service verhuizing bent je verzekerd tegen schade tot €2.500.000. In tegenstelling tot de budget optie is er bij een full service verhuizing geen sprake van een eigen risico van €450 bij schade.

Volledig ontzorgd verhuizen voor een studentenprijs

Student Verhuis Service biedt de voordeligste verhuizingen van Nederland. Dat geldt ook voor onze full service verhuizingen. Ondanks dat je alles uitbesteed zijn we nog steeds ruim 30% voordeliger dan ouderwetse verhuisbedrijven.

Opgeleide studenten professionals door onze Verhuis Academy®

Zorgen over de kwaliteit van onze verhuizers zijn onnodig: onze verhuizers worden middels onze Verhuis Academy® opgeleid tot volwaardige vakverhuizers. Wij hebben deze academy opgericht om ervoor te zorgen dat onze verhuizers zo efficiënt mogelijk kunnen werken zonder dat zij hierbij blessures oplopen. Verhuizen is namelijk (verrassing) fysiek gezien een zwaar beroep en dient dus zorgvuldig uitgeoefend te worden. Wij proberen onze verhuizers daarom ook zoveel mogelijk te leren voordat zij de werkvloer opgaan. Naast hun eigen veiligheid en gezondheid, staat ook een efficiënte verhuizing bij ons hoog in het vaandel; we willen natuurlijk dat jij zo voordelig mogelijk kunt verhuizen. Onze vakverhuizers leren voordat zij de werkvloer op gaan eerst alle kneepjes van het vak waardoor de verhuizing schadevrij en kostenefficiënt kan worden uitgevoerd.

Student Verhuis Service: verhuisbedrijf voor elk type verhuizing

Student Verhuis Service heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten verhuizingen. Zo kunt u niet enkel bij ons terecht voor een budget verhuizing, maar bijvoorbeeld ook voor je

Ook andere verhuisdiensten kun je bij ons afnemen. Denk bijvoorbeeld aan:

Kies voor een duurzame Full service verhuizing

Een duurzame of groene verhuizing is niet langer slechts een trend, maar een verantwoordelijke en noodzakelijke keuze voor de toekomst. In een wereld waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt en waar je overal tips voor duurzaam verhuizen kan vinden, is het ‘inruilen’ van je woning een uitstekende gelegenheid om een positieve impact te maken. Op onze pagina over duurzaam verhuizen ontdek je hoe Student Verhuis Service zijn steentje bijdraagt aan het reduceren van de CO2-uitstoot en geven we je een aantal tips om duurzaam te verhuizen.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen