Verhuisbedrijf Lelystad

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7332 recensies
js_loader

Hoewel de stad Lelystad nog niet zo lang bestaat als hoofdstad van de Flevopolder is het wel een enorm populaire woonplaats. Verhuizen naar Lelystad gebeurt dan ook steeds vaker en wij merken nog altijd de toename in populariteit van verhuizing naar Flevoland. De bedrijvigheid neemt alsmaar toe en ook het Lelystad Airport maakt het voor veel mensen interessant om te verhuizen naar de gemeente.

Student Verhuis Service is de partner voor al uw verhuizing in en rondom Lelystad. Voor een voordelige verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verhuizers gaan voor u aan de slag om uw verhuizing tot een succes te maken. U kunt bij ons een vrijblijvende prijsopgave doen, waarna u zelf kunt bepalen of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag
4.8
Gebaseerd op 7332 recensies
Steffi Sügar
Steffi Sügar
Fantastic and reliable service for a reasonable price. The staff has been extremely friendly, fast, careful and professional. I highly recommend Student Verhuis Service!
Francesca Grazian
Francesca Grazian
Professional, fast, friendly and flexible. Super recommended!
Sammy W
Sammy W
Excellent service & price.
Patricia Horstman
Patricia Horstman
De jongens waren heel welwillend en ze hebben het super gedaan!!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
Ik kan niet anders zeggen dat ik twee toppers van jongemannen had die mij hielpen bij mijn verhuizing naar het randje van de Jordaan. Ik had toch iets meer dozen dat ik had opgegeven bij de aanmelding van de verhuizing. En niet de juiste verhuisdozen wat voor hun zeker veel makkelijk was geweest om te verhuizen. Maar GEEN geklaag daarover. En alles was binnen no time via het trappenhuis van 3 trappen naar boven getild en zonder te klagen en gewoon vrolijk met een muziekje aan. En op ze Amsterdams gezegd “het zijn echte BINKELS”!! Ik weet hun namen niet meer, maar op deze weg wil ik nogmaals bedanken voor de geweldige service!!! Dank jullie wel!!! 💪🏼
Barbara Jonkman - Book By BAR
Barbara Jonkman – Book By BAR
Op zich fijn als je ook voor minder dan 1,5 uur kan afnemen. We waren in 45 min klaar. Verder alles prima.
Marianne zwarts
Marianne zwarts
Zo blij dat ik het op korte termijn kon boeken…werd heel snel teruggebeld en ook nog op zondag. Ze belde dat ze in de file stonden en dus iets later kwamen maar was voor ons geen probleem. Bakkie koffie en lekkere koek en later koud blikje waren ze heel blij mee maar wij waren blijer met hun dus! Alles liep gesmeerd en alles werd op zijn plaats gezet en het waren super gozers.Als er ook maar iemand verhuizers zoekt zal ik jullie zeker aanbevelen…Heel erg bedankt mannen!!
Melvin Elzinga
Melvin Elzinga
Verhuizing volgens gemaakte afspraken nagekomen. Gemotiveerde verhuizers die weten wat ze doen!
Manon
Manon
Super goed geholpen door Luis! Sociale gast en hij is heel vakkundig te werk gegaan. Ook fijn dat hij verhuisdekens bij zich had om onze gevel extra te beschermen tegen de verhuislift.
Rob Otterdijk
Rob Otterdijk
Erg goed geholpen door de verhuizers van Student Verhuis Service. De verhuizing in soepel verlopen, ze dachten met ons mee gedurende dag en waren vriendelijk en flexibel. Spullen zijn ook netjes weer in het nieuwe huis geplaats op de aangegeven plekken.
Maarten Koelink
Maarten Koelink
Super behulpzaam en meedenkend.
isabel visser
isabel visser
Prima verhuisservice. Luuk en Alberto did a good job and where very friendly.Thanks a lot, muchas graciasIsabel i Harry
Miranda Leerdam
Miranda Leerdam
Snel en goed.Vriendelijke hardwerkende jongens.
Anne Ruijters
Anne Ruijters
Goede service. Ze waren op tijd en hebben het binnen de tijd afgemaakt. Daarnaast hebben ze nog geholpen met het demonteren van een bed. 5 sterren
Richard
Richard
Coolblue kon de koelkast niet via de trap leveren. Uiteindelijk heb ik via Student Verhuis Service dezelfde middag nog een traplift kunnen regelen, zodat de koelkast geleverd kon worden. Ik ben enorm goed en fijn geholpen. Bedankt, jongens! 🙂
js_loader

Goedkoop verhuizen naar Lelystad

Student Verhuis Service is ooit als studenten verhuisbedrijf gestart, maar dat betekent zeker niet dat wij met enkel studenten werken. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, weten exact wat er van hen verwacht wordt en kunnen een verhuizing efficient en effectief aanpakken. Bij ons staat u nooit voor een verrassing en kunt u ervan uitgaan dat onze verhuisservice uw verhuizing in Lelystad van A tot Z goed zal begeleiden.

Daarbij betaalt u bij ons nooit de hoofdprijs. Wij hebben alle verhuismaterialen beschikbaar, zo kunt u een verhuislift huren, verhuisdozen huren en hebben we voldoende verhuiswagens tot onze beschikking. Onze jarenlange ervaring en vele verhuizingen in diverse provincies hebben ervoor gezorgd dat wij een scherpe prijs kunnen hanteren voor de verhuizingen. Die scherpe prijs gaat alleen nooit ten koste van de kwaliteit van de verhuizing, deze staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons verhuisbedrijf in Lelystad

Bij ons profiteert u van voordelig, maar zorgeloos verhuizen. Onze verhuizers weten van aanpakken, denken graag mee en dragen zorg voor uw inboedel. Daarnaast houden wij ons aan gemaakt afspraken en proberen wij uw verhuizingen zo spoedig mogelijk in te plannen. Het groot aantal verhuisbussen dat wij tot onze beschikking hebben, zorgt ervoor dat we per dag veel verhuizingen uit kunnen voeren. Voordeel daarbij is dat wij 7 dagen per week werken en ook op de meeste feestdagen gewoon aan het werk zijn, zodat u op een vrije dag ook kunt genieten van onze verhuisservice in Lelystad.

Naast verhuizingen in Lelystad en Flevoland, verhuizen wij ook naar plaatsen rondom de provincie. Denk hierbij aan HilversumBussumLaren, maar ook in andere provincies en plaatsen zoals UtrechtRotterdam, Groningen en Alkmaar. Onze reikwijdte gaat ver en zorgt ervoor dat wij veel particulieren en bedrijven kunnen helpen bij een succesvolle verhuizing.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Onze diensten als verhuisservice in Lelystad

Naast onze particuliere verhuisservice bieden wij nog meer diensten aan voor verhuizingen in diverse provincies (veelal Flevoland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland)

Daarnaast kun u ook “losse diensten of producten” bij ons afnemen. Het huren van een verhuislift (wel inclusief bediende), verhuisdozen of een verhuiswagen behoort daarbij ook tot de mogelijkheden.

Volledige ontzorging of verhuishulp

De mogelijkheden bij Student Verhuis Service zijn uiteenlopend. Wij weten als geen ander dat geen verhuizing hetzelfde is en dat er altijd wel specifieke wensen zijn. Bent u meer op zoek naar een volledig ontzorgde verhuizing of bent u meer op zoek naar een verhuishulp die u ondersteund met de verhuizing? Moeten alle zaken door ons worden opgepakt of werken we samen met uw familie en vrienden? Wij zijn flexibel, maar bepalen graag hoe wij de verhuizing uitgevoerd willen zien. Dat kunnen wij goed, doordat wij al langere tijd verhuizing met succes hebben uitgevoerd.

Verhuisservice in Flevoland

Meer en meer mensen kiezen voor een verhuizing naar Flevoland. Almere was daarbij al ontzettend populair en nu zien we de laatste jaren de populariteit in Lelystad ook verder toenemen. Vanuit onze standplaats in Amsterdam werken wij vaker naar de provincie en kennen wij Almere en Almere Stad bijvoorbeeld al goed.

Daarbij is het grote voordeel voor u dat u bij het aanvragen van een verhuizing al direct zicht heeft op de kosten voor uw verhuizing. Het zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij is het belangrijk het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Wij kunnen vervolgens goed inschatten hoeveel tijd er met de verhuizing is gemoeid en bepalen op basis daarvan (en de benodigde materialen) welke kosten de verhuizing met zich meebrengt.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen