verhuiswagens student verhuis serviceHoewel de stad Lelystad nog niet zo lang bestaat als hoofdstad van de Flevopolder is het wel een enorm populaire woonplaats. Verhuizen naar Lelystad gebeurt dan ook steeds vaker en wij merken nog altijd de toename in populariteit van verhuizing naar Flevoland. De bedrijvigheid neemt alsmaar toe en ook het Lelystad Airport maakt het voor veel mensen interessant om te verhuizen naar de gemeente.

 

Student Verhuis Service is de partner voor al uw verhuizing in en rondom Lelystad. Voor een voordelige verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verhuizers gaan voor u aan de slag om uw verhuizing tot een succes te maken. U kunt bij ons een vrijblijvende prijsopgave doen, waarna u zelf kunt bepalen of deze aan uw verwachtingen voldoet.


  1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
  2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
  3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Goedkoop verhuizen naar Lelystad

Student Verhuis Service is ooit als studenten verhuisbedrijf gestart, maar dat betekent zeker niet dat wij met enkel studenten werken. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, weten exact wat er van hen verwacht wordt en kunnen een verhuizing efficient en effectief aanpakken. Bij ons staat u nooit voor een verrassing en kunt u ervan uitgaan dat onze verhuisservice uw verhuizing in Lelystad van A tot Z goed zal begeleiden.

Daarbij betaalt u bij ons nooit de hoofdprijs. Wij hebben alle verhuismaterialen beschikbaar, zo kunt u een verhuislift huren, verhuisdozen huren en hebben we voldoende verhuiswagens tot onze beschikking. Onze jarenlange ervaring en vele verhuizingen in diverse provincies hebben ervoor gezorgd dat wij een scherpe prijs kunnen hanteren voor de verhuizingen. Die scherpe prijs gaat alleen nooit ten koste van de kwaliteit van de verhuizing, deze staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze diensten als verhuisservice in Lelystad

Naast onze particuliere verhuisservice bieden wij nog meer diensten aan voor verhuizingen in diverse provincies (veelal Flevoland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland)

Daarnaast kun u ook “losse diensten of producten” bij ons afnemen. Het huren van een verhuislift (wel inclusief bediende), verhuisdozen of een verhuiswagen behoort daarbij ook tot de mogelijkheden.

Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Volledige ontzorging of verhuishulptudent verhuis service moving company amsterdam

De mogelijkheden bij Student Verhuis Service zijn uiteenlopend. Wij weten als geen ander dat geen verhuizing hetzelfde is en dat er altijd wel specifieke wensen zijn. Bent u meer op zoek naar een volledig ontzorgde verhuizing of bent u meer op zoek naar een verhuishulp die u ondersteund met de verhuizing? Moeten alle zaken door ons worden opgepakt of werken we samen met uw familie en vrienden? Wij zijn flexibel, maar bepalen graag hoe wij de verhuizing uitgevoerd willen zien. Dat kunnen wij goed, doordat wij al langere tijd verhuizing met succes hebben uitgevoerd.

Bereken hier direct en vrijblijvend de kosten van jouw verhuizing

Ons verhuisbedrijf in Lelystad

Bij ons profiteert u van voordelig, maar zorgeloos verhuizen. Onze verhuizers weten van aanpakken, denken graag mee en dragen zorg voor uw inboedel. Daarnaast houden wij ons aan gemaakt afspraken en proberen wij uw verhuizingen zo spoedig mogelijk in te plannen. Het groot aantal verhuisbussen dat wij tot onze beschikking hebben, zorgt ervoor dat we per dag veel verhuizingen uit kunnen voeren. Voordeel daarbij is dat wij 7 dagen per week werken en ook op de meeste feestdagen gewoon aan het werk zijn, zodat u op een vrije dag ook kunt genieten van onze verhuisservice in Lelystad.

Naast verhuizingen in Lelystad en Flevoland, verhuizen wij ook naar plaatsen rondom de provincie. Denk hierbij aan Hilversum, Bussum, Laren, maar ook in andere provicies en plaatsen zoals Utrecht, Rotterdam en Alkmaar. Onze reikwijdte gaat ver en zorgt ervoor dat wij veel particulieren en bedrijven kunnen helpen bij een succesvolle verhuizing.

Verhuisservice in Flevoland

Meer en meer mensen kiezen voor een verhuizing naar Flevoland. Almere was daarbij al ontzettend populair en nu zien we de laatste jaren de populariteit in Lelystad ook verder toenemen. Vanuit onze standplaats in Amsterdam werken wij vaker naar de provincie en kennen wij Almere en Almere Stad bijvoorbeeld al goed.

Daarbij is het grote voordeel voor u dat u bij het aanvragen van een verhuizing al direct zicht heeft op de kosten voor uw verhuizing. Het zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij is het belangrijk het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Wij kunnen vervolgens goed inschatten hoeveel tijd er met de verhuizing is gemoeid en bepalen op basis daarvan (en de benodigde materialen) welke kosten de verhuizing met zich meebrengt.


  1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
  2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
  3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost